NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

200 και πολλα ειναι....μην τρελαθουμε κιολας!Με εξαιρεση το Ελληνικο πρωταθλημα και την Ευρωλιγκα δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ αλλο να προσφερουν!

200 με τα cinema (full pack) ειναι μια καλη τιμή πιστεύω εκει που έχει ξεπέσει η νόβα!

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

200 και πολλα ειναι....μην τρελαθουμε κιολας!Με εξαιρεση το Ελληνικο πρωταθλημα και την Ευρωλιγκα δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ αλλο να προσφερουν!

Έλα ντε που ό.τι και να λέμε πάλι το ελληνικό πρωτάθλημα ψάχμουμε!

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

200 με τα cinema (full pack) ειναι μια καλη τιμή πιστεύω εκει που έχει ξεπέσει η νόβα!

Εγώ λέω να σε πληρώνουν κιόλας που το βλέπεις ... Ρε δε πάτε καλά ορισμένοι.

Η τιμή θα είναι ίδια, 150 για 3play και 300 χωρίς 3play, εδώ θα είμαστε να δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Κι όταν έχασαν την EPL πάλι δεν έκαναν μείωση σε αυτή την προσφορά, η οποία επίσης δεν έχει και τα HD. Ίσως τώρα βάλουν και τα HD στην ίδια τιμή - μείωση πάντως μην περιμένετε.

Re: Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

...Η τιμή θα είναι ίδια, 150 για 3play και 300 χωρίς 3play, εδώ θα είμαστε να δούμε ποιος θα δικαιωθεί...
Οι τιμές αυτές είναι σε ευρώ ή σε νέες δραχμές; :five:

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Μετα το πρωτο 10ημερο του ιουλιου ξαναρωτηστε

Θα σας πάρουν τηλέφωνο. Εμένα με πήραν ( το κουπόνι λήγει τέλος Ιουλίου) και μου πρότειναν προπληρωμένα 25 το μήνα δηλαδή 300 το χρόνο μαζί με τά HD. Ή full pack με 35 με 18μηνο συμβόλαιο με τα HD μέσα

Νομίζω πέρσι τέτοια εποχή έδιναν το full πακέτο 25 ευρώ για 18 μηνη δέσμευση. Είχε τουλάχιστον και το champions league.
την είχα ψάξει την προσφορά αλλά ήταν μόνο για λίγο.
μετά κατέληξα στο πακέτο των φιλάθλων.