NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Καλησπέρα παιδιά. Το δικό μου κουπόνι λήγει 11 Αυγούστου. Να περιμένω σε λίγο καιρό τηλέφωνο? Να μην τους πάρω εγώ? Νομίζω πώς ειναι πολλά τα 300. Εσείς τι γνώμη έχετε/

ακομα τιποτα για το πακετο φιλαθλων μηπως φετος δεν υπαρχει ξερετε τιποτα...

Για αλλο πραγμα να ανησυχεις takis
Κατσε να μην μας πεταξουν απτην ευρωπαικη ενωση και βλεπουμε
για το πακετο των φιλαθλων σε δυο βδομαδες αν εχουμε καλες εξελιξεις
αλλοιως θα το γυρισουμε στο παλιο καλο και δοκιμασμενο ραδιοφωνακι

Καλησπερα παιδια. Εχει δικιο ο φιλος kataras Να δουμε τη θα γινει με την ευρωπαικη ενωση γιατι αν μας πεταξουν εξω και παμε στη δραχμη δεν νομιζω να παρουμε οχι το πακετο των φιλαθλων ουτε το απλο πακετο νοβα δεν θα εχουμε. Θα περιμενουμε τις εξελιξεις να δουμε τι θα γινει. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα τα πραγματα και να βλεπουμε μπαλιτσα και φετος. Αν ολα πανε καλα σε 2 εβδομαδες θα εχουμε νεα για το πακετο. Το δικο μου πακετο ληγει 11 Αυγουστου και περιμενω στο τελος του μηνα να αρχισω τα τηλεφωνα.

πριν λίγο με πήραν τηλ απο nova για ανανέωση προσφορά φιλάθλων 300 το χρόνο προπληρωμένο η διαφορετικά 25 το μήνα. Τους είπα για διακοπή και μου ειίπαν με 10 παραπάνω τα cinema τα hd. Και τους είπα και πάλι όχι, Να περιμένω και αλλο τηλ ως τις 27 αυγούστου.. πάντως τους είπα δύσκολες εποχές και τέτοια είπε έχετε δίκιο, τις λέω και για μόνο superleague είναι πολλά, μου λέει εχει euroleague μπάσκετ, τις λέω δεν βλέπω. Και μου λέει γι αυτό και κάνουμε την πρόσφορα με τα cinema.. Σε ερώτηση αν έχω κάτι αλλο δορυφορικό τις είπα όχι, άσχετα αν έχω βάλει οτε τν.

Όταν μου είπε για τις ταινίες, και τις απαντάω έχω πάνω απο 1000 ταινίες δεν ήξερε τι να πεί, και στο τέλος τις λέω για το κουπόνι απο το θέμα και εκεί τέλος. μου είπε οτι στο 2 εχει μπασκετ, δεν βλέπω.. και τελείωσε εκεί η συζήτηση

Δεν καταλαβαινω γιατι τοση μεγαλη αντιδραση γιαυτη την τιμη
ποσο χαμηλωτερα να την βαλουν ιδιως αν δωσουν οπως και περισυ
μια δωροεπιταγη των 50 ευ.
ετσι βγαινει σαν να προκαταβαλεις για ενα χρονο την τιμη του βασικου πακετου
20.56×12 περιπου
δεν υπολογιζετε τα τεραστια κοστη για τα ματς της σουπερλιγκας?
ποσο πιο χαμηλα να πεσει η νοβα
γιαυτους που τους ενδιαφερει και μπορουν να τα δωσουν ειναι αριστη τιμη

Σωστά τα λες φίλε.:a0210:
Ήδη πήρα τηλέφωνο για 5 φίλους μου να πάρουν το πακέτο στην σούπερ τιμή των 300 ευρώ για να μην χάνουν λεπτό από την Superleague.
Το κακό είναι ότι μεσοβδόμαδα θα μου φορτώνονται για να δουν Cl και Europa αλλά η Ελλάδα θέλει θυσίες.
Σε 5 μέρες όμως θα κλείσουμε την φανταστική προσφορά γιατί τα ΑΤΜ βγάζουν ακόμη 60 ευρώ την ημέρα.

300 με champions league και europa leaguea..Χωρίς αυτά τα 2 πάλι 300 , οπότε ποιό πολυ έξοδο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, απο τα άλλα 2 και τα είχαν τσαμπαααααααααααααααααααα.

Προφανώς διαφωνώ με την τιμή αλλά δεν καταλαβαίνω τα σχόλια περί ΑΤΜ και λοιπών. Όποιος βολεύεται, θα το αγοράσει το πακέτο και πάλι, ακόμη και στην ίδια τιμή, ό,τι και να λέμε εδώ. Η μεγάλη πλειοψηφία εξάλλου θέλει να έχει πρόσβαση κυρίως στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Εχει δικιο ο Serafeim Όποιος βολεύεται, θα το αγοράσει το πακέτο και πάλι.Και εγω ειχα σημερα προσφορα στα 300 . με τα hd.Τους ειπα να μου στειλουν λογαριασμο να πληρωσω ολο το ποσο 11 Αυγουστου που ληγει η προσφορα. Μου εκαναν προσφορα συν 10 για τα σινεμα αλλα τους ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν. Για μενα ειναι αρκετα καλη η προσφορα NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους. Εχοντας και το full πακετο του ote tv εχω ολα τα αθλητικα που με ενδιαφερουν.

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ στην προσφορά είναι ο τίτλος της :chinscratch: Δεν είναι πλέον στην μισή τιμή, είναι απλά φθηνότερη αλλά με όλα τα λεφτά μπροστά. Το πόσο φθηνότερη είναι θα εξαρτηθεί και απο τις προσφορές που ίσως βγούνε μέσα στο καλοκαίρι.

Τυπικα στη μιση τιμη είναι και ετσι φανταζομαι ότι το περνανε και επικοινωνιακα.Ασχετως προσφορων η επισημη τιμη της ΝΟΒΑ είναι ακομα τα 52ευρω για το sport pack

Και το Γαλλικο αλλα το ποστ του φιλου μαλλον ειρωνικο είναι
Όπως και να χει καλως ή κακως η ΝΟΒΑ ετσι τιμολογεί και ετσι το περναει στον κοσμο ,ότι κανει προσφορες.Η αποψη μου είναι ότι η τιμη ειναι μια χαρα με τη διαφορα ότι τοσο θα επρεπε να είναι η κανονικη τιμη του πακετου και αν θελανε να κανανε μικρες προσφορες με βαση αυτή την τιμη και όχι να στο πλασαρουν σαν να σου κανουν χαρη που στο δινουν τοσο

Το θέμα αφορά την προσφορά αθλητικού περιεχομένου στην μισή τιμή, μέσω αγοράς κουπονιού από ομάδα. Αν θυμάμαι καλά το ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.
Όποιος διέθετε 299 ευρώ φυσικά και συνφέρει. Άρα λοιπόν αφορά προσφορά μεταξύ παροχου και Ελληνικών ομάδων. Αν σήμερα αυτές παίζουν στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα αυτό πέρασε σε άλλο παροχο, αυτό ειναι κάτι που πρέπει να δει και να κρίνει ο ενδιαφερομενος.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί βάζουμε σαν πρόσχημα το tsampions league όπου και σε όποιο νήμα βρεθούμε.
Έχει γίνει κουραστικό.

φυσικα και ειναι ειρωνικο το σχολιο μου διοτι η Nova δεν αλλαζει την τελικη τιμη τον 52€ και παρουσιαζει ως ευκαιρια τα 300€ για τους φιλαθλους.

Οταν εχει χασει πλεον και CHL και Europ.

μια τιμη στα 180 θα ηταν μια τιμια αποδοση κοστους-προιοντος