NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Κάνεις σήμερα δεν αγοράζει 52 η 62 δεν ξέρω ποιο είναι και το ποσό ακριβώς. Όλοι αγοράζουν προσφορές και κατά κανόνα συνδυαστικες.
Το νήμα και η συζήτηση αφορά την προσφορά κουπονιού και όχι το αρχικο αθλητικό πακέτο nova.
Όσο για την τιμή το τερματισες. ...

Το θέμα αφορά την προσφορά αθλητικού περιεχομένου στην μισή τιμή, μέσω αγοράς κουπονιού από ομάδα. Αν θυμάμαι καλά το ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.
Όποιος διέθετε 299 ευρώ φυσικά και συνφέρει. Άρα λοιπόν αφορά προσφορά μεταξύ παροχου και Ελληνικών ομάδων. Αν σήμερα αυτές παίζουν στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα αυτό πέρασε σε άλλο παροχο, αυτό ειναι κάτι που πρέπει να δει και να κρίνει ο ενδιαφερομενος.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί βάζουμε σαν πρόσχημα το tsampions league όπου και σε όποιο νήμα βρεθούμε.
Έχει γίνει κουραστικό.
Νίκο, από την στιγμή που δίνεται το 3play με φουλ πακ στα 50 ευρώ, τα 25 ευρώ τον μήνα και μάλιστα προπληρωμενα, μου φαίνονται πολλά.
Μάνατζερ δεν είμαι, μα πρέπει να κάνουν κάτι άλλο και όχι με +10 ευρώ το σινεμα πακ.

εχτες με πηραν αλλα μου ειπαν οτι η προσφοαρα με τα 300 ευρω για την ωρα δεν υπαρχει και μου προτειναν να παρω το νεο πακετο που υπαρχει στις μπουτικ τον ΠΑΕ με 35 τον μηνα δηλαδη εφαπαξ 420 ευρω και θα εχει και το cinema μεσα κατι που δεν με ενδιαφερει

ξερει καποιος κατι αλλο;

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Η τιμή θα είναι ίδια, 150 για 3play και 300 χωρίς 3play, εδώ θα είμαστε να δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Κι όταν έχασαν την EPL πάλι δεν έκαναν μείωση σε αυτή την προσφορά, η οποία επίσης δεν έχει και τα HD. Ίσως τώρα βάλουν και τα HD στην ίδια τιμή - μείωση πάντως μην περιμένετε.

Να πω "σας το είπα" ή να μη το πω ακόμα;

Υπάρχει εξήγηση πάντως: η συγκεκριμένη προσφορά κινήθηκε κυρίως από τις μπουτίκ των ομάδων, και ένα μεγάλο ποσοστό την αγόραζε κυρίως για την SL. Γι' αυτό δε μειώθηκε όταν βγήκε η EPL και φυσικά η λογική λέει πως δε θα μειωθεί ούτε τώρα.

Μου φαίνεται προφανες πως δε θα αλλάξει η τιμή εξαιτίας CL. Το πακέτο το αγοράζει κάποιος για να βλέπει την ομάδα του εντός Ελλάδος. Αν δε κάνω λάθος (παρακαλώ διορθώστε με) μπορούσε να το πάρει παλαιότερα και από ομάδες που δε συμμετείχαν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση(ΑΕΚ πριν πεσει νομιζω; ). Αν για παράδειγμα αποκλειστεί η ομαδα του από την ευρωπη νωρίς (όπως δυστυχώς γίνεται συνήθως) δεν ζητάει χρήματα πίσω. Το σωστό επιχείρημα είναι πως η οικιακή οικονομία δεν είναι όπως πέρυσι.

Το ίδιο ισχύει και με τα διαρκείας των ομάδων. Πληρώνεις 300 - 370 για μια καλή θεση είτε αποκλειστείς στον 1ο γύρο της ευρώπης και του κυπέλου είτε κάνεις πορεία. Συμφωνώ με την οικιακή οικονομία αλλά κυρίως είναι θέμα του πόσο πραγματικά κοστίζει αυτή τη στιγμή το sports pack (και το full) για έναν νέο συνδρομητή και πόσο στο πακέτο φιλάθλων. Η επιφύλαξη μου έχει να κάνει με τις προσφορές που ρίχνουν την τιμή και για τους μη φιλάθλους στο ίδιο - πάνω κατω - επίπεδο.
Επιπλέον μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει περαιτέρω έκπτωση για τους κατόχους διαρκείας. Αν έχεις ήδη θέση στα εντός, ουσιαστικά αγοράζεις λιγότερα παιχνίδια της ομάδας σου, μπορεί να μην το "ξέρει" η Νόβα, αλλά το βλέπει η κάθε ΠΑΕ. Ετσι, για έναν πιο φανατικό οπαδό το κόστος σκαρφαλώνει στα 500 - 800 ή και παραπάνω.
Τοσα χρόνια συνεργασία των ομάδων με τη Νόβα θα μπορούσαν να βρούν μια φόρμουλα πχ 15% -20% έκπτωση και για τα 2 μαζί.

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

ποια μπουτικ ΠΑΕ δινει νέο πακετο γιατι από τις ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν εχουν ρωτησα σημερα...

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Και πέρυσι μέσα Ιουλίου ξεκίνησε. Φέτος βέβαια για πρώτη φορά δίνουν επίσημα δώρο τα novacinema, οπότε για να προωθησουν 3play συνδέσεις, μην εκπλαγείτε αν δεν υπάρχει πακέτο για φιλάθλους.

Καλησπέρα φιλε kostikos Χτες ειχα τηλεφωνο απο νοβα και μου εκαναν προσφορα στα 300 . με τα hd.Τους ειπα να μου στειλουν λογαριασμο να πληρωσω ολο το ποσο 11 Αυγουστου που ληγει η προσφορα. Μου εκαναν προσφορα συν 10 για τα σινεμα αλλα τους ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν. Για το λογαριασμο κανονισαμε να σταλει 11 Αυγουστου. Οπως σου γραφω πιο πανω και φετος το πακετο NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους ειναι στα 300 με δωρο τα hd για 1 χρονο.

Η πλάκα είναι πως πέρυσι που ζητούσαμε εμείς που είχαμε cinema pack να βάλουμε το πακέτο των ομάδων, μας έλεγαν δε γίνεται. Τώρα δίνουν και τα cinema με +10 ευρώ. Καραγκιοζιλίκια.

Προσωπικά έχω αποφασίσει να υποβαθμίσω το 3play full pack μου σε 3play start pack μόλις λήξει η δέσμευσή μου, και να ενεργοποιώ που και που το κουπόνι του Θέμου (σε κανένα ντέρμπι).

Aν δεν έχεις συνδρομή Nova αλλά μόνο τον δέκτη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι κανονικά?
Επίσης, μόνο το SD Novasports 1 βλέπεις?

Ευχαριστώ για την απάντηση :a0210:

Για προωθητικούς λόγους έπρεπε να ανοίγουν το HD πιστεύω, αλλά it is what it is.