NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Εσυ φιλε μου εισαι πελατης τους?

ΠΑΝΤΟΤΕ απο τοτε που ηταν ακομα FILMNET

Τα τελευταια 3 χρονια με το πακετο φιλαθλων 299 Ευρω. Νομιζω οτι εχω καθε λογο να διαμαρτυρομαι. Δεν νομιζεις;...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@loufjohn Δεν χρειάζεται να το γράψεις παντού. Το διαβάσαμε και από εδώ.

Απο αγανακτηση και μονο

ΠΑΝΤΟΤΕ απο τοτε που ηταν ακομα FILMNET

Τα τελευταια 3 χρονια με το πακετο φιλαθλων 299 Ευρω. Νομιζω οτι εχω καθε λογο να διαμαρτυρομαι. Δεν νομιζεις;...

Ετσι όπως τα γράφεις εμένα μου φαίνεται ´οτι ζητάς απλά μια έκπτωση αλλά και 499 να το βάλουν φέτος πάλι θα το αγοράσεις. Τόσα χρόνια στη Νόβα ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα αλλά προφανώς θες να βλέπεις την ομάδα σου και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Εκεί ποντάρουν και αυτοί. Σου χρεώνουν περίπου όσο ένα εισητήριο διαρκείας το να βλέπεις την ομάδα σου.

καλημέρα. Η λογική λέει ότι Θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα(χαμηλότερα ή καλύτερη προσφορά. Τα δωρεάν HD είναι αστεία). Ακόμα και τα Διαρκείας των ομάδων φέτος είναι φτηνότερα.
Πέρσι τα γήπεδα ήταν άδεια.
Αλλά σε εταιρίες με οικονομικό πρόβλημα προ κρίσης, αυτό σήμερα μοιάζει αδύνατον. Άρα είναι καθαρά απόφαση του κόσμου αν θα το αγοράσει ή όχι.
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά το ρητό ότι τα γούστα πληρώνονται.
Διαφορετικά στην ουσία του ποδοσφαιρικού θεάματος και της προσφοράς της εταιρίας, δεν αξίζει η αγορά τα λεφτά της όπως λέει ο φίλος.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στις μπουτίκ δεν υπάρχει ακόμη κάτι.

Καλώς η κακώς, οι τιμές διαμορφώνονται με βάση το αγοραστικό ενδιαφέρον και όχι με βάση το θέαμα.
Μερικές φορές αυτά διαφέρουν, όπως εδώ.

Με την προσφορά και ζήτηση. Όχι με το αγοραστικό ενδιαφέρον και μόνο. Προσωπικά αν ήμουν NOVA θα έβαζα χρέωση ανά παιχνίδι, PPV δηλαδή. Βάλε μια χρέωση 4 ευρώ το παιχνίδι για όσους έχουν τον αποκωδικοποιητή και θέλουν απλά να βλέπουν την ομάδα τους. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να έδινα 16 ευρώ το μήνα να δω 4 παιχνίδια της ομάδας μου γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλον που να με κάνει να έχω NOVA. Όλα τα άλλα καλύπτονται από το δορυφορικό του ΟΤΕ. Βλέποντας και το εγχείρημα της εφημερίδας ΘΕΜΑ, θα έπρεπε από μόνη της η NOVA, και δεδομένης την κατάστασης των τηλεοπτικών, να έχει αυτή την επιλογή. Αυτή τη στιγμή θα προτιμήσω να δώσω τα 4 να πιω έναν καφέ σε κατάστημα που είναι απέναντι από το σπίτι μου οπότε πάλι χάνει η NOVA.

ακριβώς. Για αυτό είπα ότι τα γούστα πληρώνονται.
Προφανώς εάν δεν υπήρχε ανταπόκριση θα υπήρχε άλλη τιμή.

Με την προσφορά και ζήτηση. Όχι με το αγοραστικό ενδιαφέρον και μόνο. Προσωπικά αν ήμουν NOVA θα έβαζα χρέωση ανά παιχνίδι, PPV δηλαδή. Βάλε μια χρέωση 4 ευρώ το παιχνίδι για όσους έχουν τον αποκωδικοποιητή και θέλουν απλά να βλέπουν την ομάδα τους. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να έδινα 16 ευρώ το μήνα να δω 4 παιχνίδια της ομάδας μου γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλον που να με κάνει να έχω NOVA. Όλα τα άλλα καλύπτονται από το δορυφορικό του ΟΤΕ. Βλέποντας και το εγχείρημα της εφημερίδας ΘΕΜΑ, θα έπρεπε από μόνη της η NOVA, και δεδομένης την κατάστασης των τηλεοπτικών, να έχει αυτή την επιλογή. Αυτή τη στιγμή θα προτιμήσω να δώσω τα 4 να πιω έναν καφέ σε κατάστημα που είναι απέναντι από το σπίτι μου οπότε πάλι χάνει η NOVA.

Καποτε ειχε κατι αναλογο μεσα από το supersport.gr
Σκεψου παντως ότι μαζι με εσενα και μενα που δεν ειμαστε πελατες της και θα πληρωναμε καποια λεφτα για να δουμε τα παιχνίδια της ομαδας μας,υπαρχει και κοσμος που τωρα δινει στην καλυτερη 300 ευρω και θα εχει τη δυνατοτητα να δινει 16ευρω το μηνα.Προφανως οι μανατζερ της ΝΟΒΑ θεωρουν ότι θα χασουν περισσοτερους συνδρομητες από αυτους που θα κερδισουν με το PPV και γιαυτο δεν προχωράνε μια τετοια ιδεα

Εννοείται πως το αγοραστικό ενδιαφέρον καθορίζει την ζήτηση με βάση την προσφορά.
Με την λογική του PPV συμφωνώ.
Και 5 να το έκανε οκ είναι.

Καποτε ειχε κατι αναλογο μεσα από το supersport.gr
Σκεψου παντως ότι μαζι με εσενα και μενα που δεν ειμαστε πελατες της και θα πληρωναμε καποια λεφτα για να δουμε τα παιχνίδια της ομαδας μας,υπαρχει και κοσμος που τωρα δινει στην καλυτερη 300 ευρω και θα εχει τη δυνατοτητα να δινει 16ευρω το μηνα.Προφανως οι μανατζερ της ΝΟΒΑ θεωρουν ότι θα χασουν περισσοτερους συνδρομητες από αυτους που θα κερδισουν με το PPV και γιαυτο δεν προχωράνε μια τετοια ιδεα

Ειδικά φέτος θα έπρεπε να τα ζυγίσουν παραπάνω. Ο όμιλος Forthnet έχει επενδύσει πολύ στις συνδυαστικές υπηρεσίες. Ας δούνε πόσοι είναι οι πελάτες μόνο με το δορυφορικό sports πακέτο και ας κρίνουν πόσοι θα παραμείνουν. Δεδομένων των απωλειών φέτος σε περιεχόμενο πιστεύω ότι θα χάσουν πολλά παραπάνω.

η λογικη λεει πως εχουν κανει σεναρια πως θα αντιμετωπισουν την φυγη λογω ch. θελει αντισταθμιζα με κατι νεο σε περιεχομενο και το μονο που μενει η αναβαθμιση ντοκυμαντερ και σινεμα.

Παλι τα ιδια θα συζηταμε παιδια?
ειπαμε το σταρτπακ κοστιζει 20,56
με 4,5 ευρω παραπανω(ισως και καθολου αν δωθει και φετος η δωροεπιταγη των 50ευ)
παιρνεις και το αθλητικο πακετο και βλεπεις την αγαπημενη σου ομαδα
χωρις να ψαχνεις για καρεκλα η να ανεχεσαι την βαβουρα και τον καπνο στις καφετεριες
οποιος διαθετει το αναλογο εισοδημα και θελει δορυφορικη τηλ. ιδιως στην επαρχια
που υπαρχει προβλημα στην ληψη επιγειων καναλιων και ραδιοφωνικων
η αγορα αυτου του πακετου ειναι μονοδρομος
ολα τα υπολοιπα μου ακουγονται βερεσε

Παλι τα ιδια θα συζηταμε παιδια?
ειπαμε το σταρτπακ κοστιζει 20,56
με 4,5 ευρω παραπανω(ισως και καθολου αν δωθει και φετος η δωροεπιταγη των 50ευ)
παιρνεις και το αθλητικο πακετο και βλεπεις την αγαπημενη σου ομαδα
χωρις να ψαχνεις για καρεκλα η να ανεχεσαι την βαβουρα και τον καπνο στις καφετεριες
οποιος διαθετει το αναλογο εισοδημα και θελει δορυφορικη τηλ. ιδιως στην επαρχια
που υπαρχει προβλημα στην ληψη επιγειων καναλιων και ραδιοφωνικων
η αγορα αυτου του πακετου ειναι μονοδρομος
ολα τα υπολοιπα μου ακουγονται βερεσε

:chinscratch: Αρα το πρόβλημα είναι η τιμή του startpack.. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δε θα δινε 5/μήνα για να βλέπει την ομάδα του.

Εχεις μερικο δικιο
αλλα ποσο πιο χαμηλα να πεσει η τιμη του σταρτ οταν ο οτε(που μεταξυ μας εχει καλυτερο βασικο πακετο
αν εξαιρεσεις οτι δεν εχει ραδιοφωνικα καναλια που για ορισμενους ειναι σημαντικο)τοχει πολυ παραπανω
ιδιως με την αυξηση που θα γινει τον αυγουστο
μονο στην επανασυνδεση καιγια 12μηνο το δινει στην μιση τιμη
οποτε και παλι αν θεωρητικα μιλαμε στο εδινε 10,28 συν κανα δεκαρικο παλι βγαινει στα ιδια ποσα (με την δωροεπιταγη ομως μεσα)

Παιρνω την προσφορα για να βλεπω την ομαδα μου και το εστω κακο Ελληνικο πρωταθλημα. Αλλα απο περσι ΕΧΑΣΕ Τσαμπιονς λινγκ - Ευροπα λινγκ και το Ευρωπαϊκο μπασκετ. Εαν δεν ειναι αυτο ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ πακετου τοτε τι ειναι;

Εαν βαλουμε και την τραγικη κατασταση της οικονομιας δεν θα επρεπε να κανει μειωση του πακετου για τους φιλαθλους που εχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΟΒΑΡΗ του παρεχομενου θεαματος;

Ειναι υποβαθμιση για όσους εχουν δεσμευση σε sport pack. Για αυτη την προσφορά είχα αναλυσει την σκεψη μου εδω.

Και με το κουπόνι απο το θέμα την κάνεις την δουλειά σου, εστω και αν ανοίγει μόνο το novasport1. Με το 25ρι που θα έδινα για nova μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα (βάση τις προσφοράς τον παε) τα δίνω στον ανταγωνιστή και βλέπω τα πάντα. και για το ελληνικό πρωτάθλημα θα χαζαύω με το κουπόνι, έτσι και αλλιώς παίρνω που παίρνω την εφημερίδα κάθε κυριακή (τον 2 ) θα δίνω και αλλα 2,25 και θα παίρνω με το κουπόνι( έχει και τα 6 του carrefur) (lol)

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Παιρνω την προσφορα για να βλεπω την ομαδα μου και το εστω κακο Ελληνικο πρωταθλημα. Αλλα απο περσι ΕΧΑΣΕ Τσαμπιονς λινγκ - Ευροπα λινγκ και το Ευρωπαϊκο μπασκετ. Εαν δεν ειναι αυτο ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ πακετου τοτε τι ειναι;

Εαν βαλουμε και την τραγικη κατασταση της οικονομιας δεν θα επρεπε να κανει μειωση του πακετου για τους φιλαθλους που εχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΟΒΑΡΗ του παρεχομενου θεαματος;

Λέγοντας ευρωπαϊκό μπάσκετ,αν εννοείς την Euroleague είναι ακόμα στη NOVA.Γιατί από ευρωπαϊκό μπάσκετ αυτό είχε η NOVA,καθώς επίσης και τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Eurocup.

Και με το κουπόνι απο το θέμα την κάνεις την δουλειά σου, εστω και αν ανοίγει μόνο το novasport1. Με το 25ρι που θα έδινα για nova μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα (βάση τις προσφοράς τον παε) τα δίνω στον ανταγωνιστή και βλέπω τα πάντα. και για το ελληνικό πρωτάθλημα θα χαζαύω με το κουπόνι, έτσι και αλλιώς παίρνω που παίρνω την εφημερίδα κάθε κυριακή (τον 2 ) θα δίνω και αλλα 2,25 και θα παίρνω με το κουπόνι( έχει και τα 6 του carrefur) (lol)

Αυτη ειναι μια καλη αποψη για οποιον ενδιαφερεται
σαυτην παω πασο