NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Δυστυχως τα καλα παιχνιδια δεν τα βαζει στο 1

Απο οτι είδα η χρονιά που μας πέρασε το 1 ειχε απο τα 34 παιχνίδια τις ομάδας μου (ολυμπιακός) είχε τα 20 θα έλεγα καλά παιχνίδια και τα ντέρμπι

Τα ντερμπι τα βαζει, αλλα σημαντικα ομως δεν τα βαζει... Πχ θα σου βαλει το Ολυμπιακος - Παναθηναικος, αλλα το Ατρομητος - Παναθηναικος δεν θα το βαλει και θα βαλει Καλλονη - ΟΦΗ!!

Εξαρτάται την ημέρα αν θυμάμαι καλά.
Το σημαντικό ματς του Σαββάτο πάει στο NS2. Της Κυριακής στο NS1.

Ενεργοποίησα το πακέτο πέρσι αρχές Αυγούστου (πρώτη φορά πήρα το πακέτο). Τους τηλεφώνησα την προηγούμενη εβδομάδα να μου πουν τι θα γίνει φέτος (αν υπάρχει αυτόματη ανανέωση για ένα έτος, εάν υπάρχει κάποια άλλη προσφορά κ.λπ.). Η κυρία στο τηλ κράτησε σημείωση για να με καλέσουν από το τμήμα προσφορών. Ακόμα τπτ. γνωρίζει κανείς εάν δεν υπάρξει επικοινωνία, θα ανανεωθεί το πακέτο για ένα έτος με τα 299€??

Ενεργοποίησα το πακέτο πέρσι αρχές Αυγούστου (πρώτη φορά πήρα το πακέτο). Τους τηλεφώνησα την προηγούμενη εβδομάδα να μου πουν τι θα γίνει φέτος (αν υπάρχει αυτόματη ανανέωση για ένα έτος, εάν υπάρχει κάποια άλλη προσφορά κ.λπ.). Η κυρία στο τηλ κράτησε σημείωση για να με καλέσουν από το τμήμα προσφορών. Ακόμα τπτ. γνωρίζει κανείς εάν δεν υπάρξει επικοινωνία, θα ανανεωθεί το πακέτο για ένα έτος με τα 299 ??

Εμένα με πήραν τηλ πριν μια εβδομάδα για ανανέωσει στα ιδια λεφτά αλλα αρνήθηκα

επειδη εχει περασει μια βδομαδα στειλε καλου κακου ενα μηνυμα
στο support της νοβα στο φορουμ να σε προωθησουν αυτοι

Οποιος εχει παρει διαρκείας απο τον ολυμπιακό και ενδιαφέρεται.. 1) Nova 3Play + όλα τα κανάλια Novasports + όλα τα κανάλια
Novacinema με απεριόριστα κινητά και διεθνή 49,90 /.... 2) Nova Full pack 35 / μήνα αντί για 61,92 / μήνα... Και επιπλέον
ΔΩΡΑ αξίας πάνω από 400

Καλησπέρα, προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν μπορώ. Ποιά είναι αυτήν την στιγμή η οικονομικότερη προσφορά του full πακέτου που κυκλοφορεί χωρίς forthnet? ξέρει κανείς; Εγώ έχω το full πακέτο με 45 + τα hd. Αξίζει ή υπάρχουν και καλύτερες προσφορές. Πριν 2 χρόνια μετά από πολλά παζάρια με διακοπές της συνδρομής μου πήρα αυτήν την προσφορά η οποία είναι για πάντα. Βέβαια πριν από αυτήν είχα το full πακέτο με 32 (αν θυμάμαι καλά, κάπου εκεί ήταν) χωρίς hd.

Nova 3Play + όλα τα κανάλια Novasports σε προσφορα σε οποιους ειχαν πακέτο των ΠΑΕ ολυμπιακού πχ,υπαρχει διοτι πακέτα δεν θα υπάρχουν τελος.

Καλησπέρα, προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν μπορώ. Ποιά είναι αυτήν την στιγμή η οικονομικότερη προσφορά του full πακέτου που κυκλοφορεί χωρίς forthnet? ξέρει κανείς; Εγώ έχω το full πακέτο με 45 + τα hd. Αξίζει ή υπάρχουν και καλύτερες προσφορές. Πριν 2 χρόνια μετά από πολλά παζάρια με διακοπές της συνδρομής μου πήρα αυτήν την προσφορά η οποία είναι για πάντα. Βέβαια πριν από αυτήν είχα το full πακέτο με 32 (αν θυμάμαι καλά, κάπου εκεί ήταν) χωρίς hd.

συνηθως παιζει στα 35 η31 περιπου αν σου κατσει με την ληξη ομως
του συμβολαιου σου και με αναφορα διακοπης
στην τιμη που τοχεις τωρα δεν συμφερει

Τωρα δινουν 3play σε αυτα τα χρηματα. Μαλλον ηρθε η ωρα να ξανακανεις διακοπη για να ξεκινησουν τα παζαρια.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Νομίζω πως είναι κατάλληλη περίοδος για διακοπές καθώς ο ΟΤΕ παραμονεύει να κλέψει πελάτες.

Καλησπέρα. Διάβασα σήμερα στο: http://www.aek-live.gr/έκπτωση-nova-για-τους-φίλους-της-αεκ/ το εξής: "Η NOVA προσφέρει το αθλητικό πακέτο στους φίλους της ομάδας με 299 ευρώ για ένα χρόνο, ενώ όποιος έχει triple play έχει τη δυνατότητα να προσθέσει τα αθλητικά κανάλια με 149 ευρώ!..." Ισχύει για τους φίλους ή αφορά μόνο τα διαρκείας;

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Δεν γίνεται αναφορά στα διαρκείας.Είναι για όλους όσους έχουν 3play.

Σωστά, επειδή όμως μου φάνηκε δελεαστική η προσφορά (σε σχέση με ότι άλλο προσφέρουν αυτή τη στιγμή για νέους πελάτες) επικοινώνησα με τη Forthnet-NOVA όπου με ενημέρωσαν ότι αφορά μόνο κατόχους διαρκείας.....

Κοιτα, με 149, σημαινει 42.5 ευρω το μηνα. Ειναι οκ τιμη, όμως οι περισσότεροι πλεον εχουν την προσφορά με 3play+sport pack στα 39.90. Σε σχεση με τα 42.5 , με 7.5 επιπλεον παιρνει καποιος επισημα το full pack.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Σωστά, επειδή όμως μου φάνηκε δελεαστική η προσφορά (σε σχέση με ότι άλλο προσφέρουν αυτή τη στιγμή για νέους πελάτες) επικοινώνησα με τη Forthnet-NOVA όπου με ενημέρωσαν ότι αφορά μόνο κατόχους διαρκείας.....
Πιθανόν να μην γνώριζε ο υπάλληλος που σου απάντησε.Έχει παρατηρηθεί και άλλες χρονιές ότι για τη συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι επαρκώς ενημερωμένοι για τις λεπτομέρειες της.Το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις για να είσαι και σίγουρος,είναι να επικοινωνήσεις με την μπουτίκ της ομάδας.Εφόσον σου πουν από εκεί ότι μπορείς αρκεί και μόνο να έχεις 3play,τότε γιατί να μην γίνεται?Κάθε χρόνο πάντως για ανάλογες προσφορές από άλλες ομάδες,δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος κάτοχος διαρκείας.Την πρώτη φορά που πήρα κι εγώ τέτοιο κουπόνι,δεν το προμηθεύτηκα από την ομάδα μου.Και μου το έστειλαν μάλιστα με courier.Τώρα,αν το αλλάξανε και πρέπει να είσαι κάτοχος διαρκείας,δεν το γνωρίζω.Δεν νομίζω όμως να ισχύει τέτοια προϋπόθεση.Για σιγουριά όμως ρώτα στη μπουτίκ.

Κοιτα, με 149, σημαινει 42.5 ευρω το μηνα. Ειναι οκ τιμη, όμως οι περισσότεροι πλεον εχουν την προσφορά με 3play+sport pack στα 39.90. Σε σχεση με τα 42.5 , με 7.5 επιπλεον παιρνει καποιος επισημα το full pack.

Κωστή δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι με 49,90 παίρνουν όλοι το full πακέτο.Δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο,αλλά ούτε και σίγουρο καθώς πρέπει να υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις γι αυτόν που το θέλει.Αν για παράδειγμα κάποιος δεν έχει καθόλου 3play,δεν θα του δώσουν full πακέτο με 49,90.Ακόμα και για αναβάθμιση από απλό 3play,πολύ σπάνια δίνουν αυτήν την τιμή.

Δεν υπαρχει πλεον η προσφορα που διαφημιζαν στην τηλεοραση; Πως το cinema παει δωρο με το sport για 1 χρονο σε νεες συνδεσεις;

Υπάρχει.Αλλά δεν είναι το ίδιο,καθώς δεν περιλαμβάνει όλες τις τηλεφωνικές υπηρεσίες του 3play full.Είναι εκτός οι διεθνείς κλήσεις και τα 720' προς κινητά.Και εντάξει,μπορείς να πεις ότι τις διεθνείς κλήσεις λίγοι τις χρησιμοποιούν.Τα 720' προς κινητά όμως πολλοί τα χρησιμοποιούν και όπως και να το κάνεις είναι ουσιαστική διαφορά.Το συγκεκριμένο πακέτο δεν είναι 3play full δηλαδή,αλλά απλό 3play + sport + cinema.Εκτός του ότι δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι θα γίνει του χρόνου όταν λήξει η δωρεάν περίοδος του cinema πακέτου.Είναι σίγουρο ότι θα το ξαναδώσουν δωρεάν?Εδώ δεν μιλάμε για πρόσθετη υπηρεσία,αλλά για πακέτο καναλιών.Και μέχρι σήμερα,η Forthnet μετά τη δωρεάν περίοδο θέασης των εκάστοτε καναλιών NOVA,τα χρεώνει αυτά κανονικά.Ενώ η τιμή και το περιεχόμενο του 3play full σε τηλεφωνικές υπηρεσίες και στο ποια κανάλια το αποτελούν είναι σίγουρα και για πάντα.

Last edited: