Nova Surf Lock bypass?

61,92-24,5%=46,74 (-20% το προνομιο και -4,5% λογο παγιας εντολης)

αν εχεις και forthnet adsl 25,76 η μειωση 20% ειναι 5,15 ευρω. αν αυτα να ''μεταφερεις'' σαν ποσο στην τιμη της nova εχουμε

46,74-5,15=41,59

το μηνα για το full pack, εννοειται για τα μικροτερα πακετα πεφτει κατω απο 40 ευρω για το cinema πεφτει στα 33,86

επισης εννοειται οτι αν εχεις forthnet dp, η τιμη πεφτει και αλλο διοτι το ''μεταφερομενο'' ποσο εκπτωσης στην τιμη της νοβα ειναι μεγαλυτερο. (41.24*0,2=8,24)

46,74-8,24=38,49 για το full

και 30,77 για to cinema.

Πάλι σε ένα σημείο βλέπεις μάστορα και αυτο δεν γίνετε να έχεις αυτη την τιμη σε όλη την χώρα μόνο όπου έχει δίκτυο η φορθνετ που και σκατα τηλεφωνία και Ίντερνετ έχει αν δεν είσαι κοντα στο κέντρο της αν εισαι πάνω απο 2,8 χιλιόμετρα οπως εγω είναι για τον π...τσο 1 mbs με το ζόρι όταν τους ρώτησα γιατί δεν φερνετε μια οπτική ίνα τόσοι συνδρομητές είμαστε εδω μας είπαν δεν γίνετε μόνο μέσω ΟΤΕ !!! Επίσης να ξέρεις ότι το προνόμιο είναι η αυτοκτονία της νοβα γιατί βάζει με τα μπούνια μέσα την εταιρία απλά χρησιμοποιεί η πτωχευμενη φορθνετ την νοβα ως σωσίβιο για να επιπλέει και να μην βουλιάξει στο double play μπαίνει μέσα κανα 15-20 ευρω ανα συνδρομητή αν βάλεις το κόστος του ΟΤΕ και της τηλεφωνίας και τα ισοσκελιζει πηδωντας τη νοβα !!!

για να καταλάβω, με το surf lock καταφέρνεις να έχεις multiview χωρις την συσκευή της nova? αυτο αν το κανεις δεν θεωρειται παρανομο, αφου 2 οροφοι πολυκατοικιας μπορουν να χρησιμοποιούν μία σύνδεση nova?

Αυτο έγινε τώρα με το moultiview στην πολυκατοικία μου έκοψαν οι δυο απο τους τέσσερις την νοβα και εγκαταστήσαν 4 νεα μηχανήματα με δυο συνδρομές. Το εκανε ο τοπικός τεχνικός του νοβα δεν κατάλαβαν τίποτα ούτε πέρασαν καλώδια ανάμεσα στα διαμερίσματα τους και έχουν ανεξάρτητα σε 4 διαμερίσματα νοβα hd πληρωνωντας 2 συνδρομές !!! Χαρα θεού το multiview έχει και high definition !!!

Μάλλον κάτι κάνεις λάθος, γιατί εγώ που έχω και τις δυο συνδέσεις που έχω ο λογαριασμός για το φουλ πακέτο είναι κάθε μήνα 49,54ευρώ.
Άρα κάνε ξανά τους υπολογισμούς:worshippy:

μετεφερε και το ποσο της μειωσησ απο τον λογαριασμο της forthnet... και -4,5% λογο παγιας εντολης που μαλλον δεν εχεις

Last edited:
Πάλι σε ένα σημείο βλέπεις μάστορα και αυτο δεν γίνετε να έχεις αυτη την τιμη σε όλη την χώρα μόνο όπου έχει δίκτυο η φορθνετ που και σκατα τηλεφωνία και Ίντερνετ έχει αν δεν είσαι κοντα στο κέντρο της αν εισαι πάνω απο 2,8 χιλιόμετρα οπως εγω είναι για τον π...τσο 1 mbs με το ζόρι όταν τους ρώτησα γιατί δεν φερνετε μια οπτική ίνα τόσοι συνδρομητές είμαστε εδω μας είπαν δεν γίνετε μόνο μέσω ΟΤΕ !!! Επίσης να ξέρεις ότι το προνόμιο είναι η αυτοκτονία της νοβα γιατί βάζει με τα μπούνια μέσα την εταιρία απλά χρησιμοποιεί η πτωχευμενη φορθνετ την νοβα ως σωσίβιο για να επιπλέει και να μην βουλιάξει στο double play μπαίνει μέσα κανα 15-20 ευρω ανα συνδρομητή αν βάλεις το κόστος του ΟΤΕ και της τηλεφωνίας και τα ισοσκελιζει πηδωντας τη νοβα !!!

δεν μας αφορα αν μπαινει μεσα η εταιρια. το θεμα ειναι τι πληρωνεισ εσυ.

Απάντηση: Re: Nova Surf Lock bypass?

Αυτο έγινε τώρα με το moultiview στην πολυκατοικία μου έκοψαν οι δυο απο τους τέσσερις την νοβα και εγκαταστήσαν 4 νεα μηχανήματα με δυο συνδρομές. Το εκανε ο τοπικός τεχνικός του νοβα δεν κατάλαβαν τίποτα ούτε πέρασαν καλώδια ανάμεσα στα διαμερίσματα τους και έχουν ανεξάρτητα σε 4 διαμερίσματα νοβα hd πληρωνωντας 2 συνδρομές !!! Χαρα θεού το multiview έχει και high definition !!!

Και δεν είναι και παράνομοι ε σαν εμάς… Τι λέτε τώρα!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Nova Surf Lock bypass?

fragol σορυ βρε φιλε αλλα εχουμε και μεγαλη πλακα.:grinning-smiley-043
-Εσυ fragol τι ειδες?
-Να ΛΙΓΟ CS.......
-Αααα.. ετσι ε, θα πας στα σιδερα :rofl::rofl::rofl::rofl:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Και δεν είναι και παράνομοι ε σαν εμάς… Τι λέτε τώρα!!!!!!!!

Νομίζω ότι έχουν και φορθνετ μοιραζονται σιγουρα οι δυο το ιντερνετ γιατι το μοντεμ ειναι στην εισοδο της πολυκατοικιας , άρα αυτοί θα δίνουν κάτω απο 30 ευρω το μήνα για νοβα και φορθνετ μαζι !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova Surf Lock bypass?

Νομίζω ότι έχουν και φορθνετ μοιραζονται σιγουρα οι δυο το ιντερνετ γιατι το μοντεμ ειναι στην εισοδο της πολυκατοικιας , άρα αυτοί θα δίνουν κάτω απο 30 ευρω το μήνα για νοβα και φορθνετ μαζι !!
Μια χαρά!!!!:SFGSFGSF:

δεν μας αφορα αν μπαινει μεσα η εταιρια. το θεμα ειναι τι πληρωνεισ εσυ.

Εγω δεν πληρώνω πλεον αρκετά εδωσα 10 χρόνια τώρα στη νοβα τέλος !! Για πόσο θα τα πληρώνεις ; Γιατί αν και πάλι την έσωσαν οι τράπεζες απο ότι διάβαζα γιατί δεν είχαν να πληρώσουν ούτε τους τόκους στα δάνεια με νέο ομολογιακο δάνειο κάποια στιγμη η φούσκα θα σκάσει όπως έσκασε η χώρα στα χέρια του ΓΑΠ και αν δεν είχε τον τζωρτζακη υπουργο να κινεί τα νήματα στις τράπεζες και στη φορθνετ θα ήταν ήδη χρεωκοπημενη !!!

Απάντηση: Re: Nova Surf Lock bypass?

Εγω δεν πληρώνω πλεον αρκετά εδωσα 10 χρόνια τώρα στη νοβα τέλος !! Για πόσο θα τα πληρώνεις ; Γιατί αν και πάλι την έσωσαν οι τράπεζες απο ότι διάβαζα γιατί δεν είχαν να πληρώσουν ούτε τους τόκους στα δάνεια με νέο ομολογιακο δάνειο κάποια στιγμη η φούσκα θα σκάσει όπως έσκασε η χώρα στα χέρια του ΓΑΠ και αν δεν είχε τον τζωρτζακη υπουργο να κινεί τα νήματα στις τράπεζες και στη φορθνετ θα ήταν ήδη χρεωκοπημενη !!!

+1000

Μα αγαπητέ μου είμαστε ήδη παράνομοι γι αυτούς επιδει είχαμε δικό μας δέκτη, ελεύθερη κάρτα, μπορούσαμε να κάνουμε έγραφες, να βλέπουμε σε δεύτερη τηλεόραση, πληρώναμε συνδρομή χρόνια ……Ναι είμαστε παράνομοι… Τώρα φίλε μου καλέ μας σπρώχνουν… στην ΝΟΜΗΜΟΤΗΤΑ!!!!!!
Για μέσα στο ίδιο σπίτι δεν ξέρω αλλά σε διαφορετικό σπίτια της ίδια πολυκατοικίας νομίζω ότι το αναγνωρίζω κι εγώ ως "παράνομο".

ΥΓ. Εγώ πάντως internet που έχω από forthnet είμαι πάνω από τα 10 mbps και δεν είχα πρόβληματα που με τόση αίγλη περιγράφετε (η σκηνή με το Μπίλια όλα τα λεφτα btw!!!)

ναι οκ αλλα εμας γιατι να μας νοιαζει?

εισαι μετοχος της και σε νοιαζει αν θα φαληρισει?

φιλικα παντα

Για αλλο λογο ανοιξα το τοπικ παιδια ... αν υπαρχει καμμια λυση .. μην μαλωνετε για ξενες εταιριες...

Η Φορθνετ εχει πολυ υψηλο δανεισμο σε σχεση με το μεγεθος της....τα ομολογιακα πανε κ ερχονται....Καποια στιγμη θα σκασει το κανονι και θα υπαρξουν πολυ μεγαλες ανακαταταξεις, συγχωνευσεις, αγοραπωλησιες....

Η Φορθνετ εχει πολυ υψηλο δανεισμο σε σχεση με το μεγεθος της....τα ομολογιακα πανε κ ερχονται....Καποια στιγμη θα σκασει το κανονι και θα υπαρξουν πολυ μεγαλες ανακαταταξεις, συγχωνευσεις, αγοραπωλησιες....

Δεν αποκλειεται αλλα και οι τραπεζες πριν δανεισουν τα χρηματα τους κανουν project plans με οριζοντα τουλαχιστον 10ετιας ωστε να ξερουν τι συμβαινει και τι θα γινει με τα χρηματα και την αποδοση της επενδυσης. Για να δανειζουν συνεχως ισως κατι βλεπουν.

Ούτε έτσι ούτε αλλιώς είναι. Κάθε επένδυση ενέχει ρίσκο και το ρίσκο απότυπώνεται στα επιτόκια. Εν πάση περιπτώση η forthnet εγώ έχω καταλάβει ότι θέλει να κάνει μια μετακύλιση των οφειλών ώστε να έχει ρευστά διαθέσιμα για άλλες εργασίες. Γι αυτό και συνάπτει το νέο δάνειο. Ουσιαστικά μετατοπίζει το δάνειο για πιο μετά. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Οι τράπεζες προφανώς και προσβλέπουν στην αποπληρωμή του δανείου κ γι αυτό και το δίνουν.Απλά εξετάζουν τους όρους πολύ προσεκτικά.

Να ρωτήσω κάτι? Τελικά το surf lock θα κατέβει σε όλους τους παλιούς συνδρομητές, ακόμα και με παλιό pvr, η γίνεται κατά παραγγελία ψάχνοντας για μακάκες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova Surf Lock bypass?

Για μέσα στο ίδιο σπίτι δεν ξέρω αλλά σε διαφορετικό σπίτια της ίδια πολυκατοικίας νομίζω ότι το αναγνωρίζω κι εγώ ως "παράνομο".
Φίλε μου μιλάμε πάντα για μέσα στο σπίτι και δεν είναι παράνομο.

ΥΓ. Εγώ πάντως internet που έχω από forthnet είμαι πάνω από τα 10 mbps και δεν είχα πρόβληματα που με τόση αίγλη περιγράφετε (η σκηνή με το Μπίλια όλα τα λεφτα btw!!!)

Και εγώ πάνω από 10 mbps έχω, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στο σταθερό ούτε στο ιντερνέτ, και είμαι από τους ποιο παλιούς συνδρομητές. Λένε forth netκαι novaπάνε μαζί. Αυτό έκανα και εγώ. Έξω η novaΈξω η forthnet. Καθαρά από εγωισμό ούτε το ένα ούτε το άλλο!!!!!