NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Ας αρχίσουμε σαν λαός απ τα αυτονοήτα καταρχήν (υγεία, παιδεία, κρατική πρόνοια κλπ.κλπ.) και μετά ας κάνουμε και την επανάσταση στα δορυφορικά. Οι λαοί έξω έχουν "πολυτέλειες" πολύ πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ απ τα δορυφορικά. Εμείς πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε απ τα βασικά. Και ακόμα πιο βασικό και πριν απ όλα τα άλλα είναι η νοοτροπία. Αυτή η ρημάδα αμα δεν αλλάξει τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας..
:grinning-smiley-043:worshippy:

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Φάουλ.
Ναι μεν οι συνδρομητές δεν υπερβαίνουν ένα ποσοστό του συνολικού πληθυσμού, αλλά καθε εταιρεία κρίνεται ανάλογα με την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Ίσως δεν εγινε κατανοητό κάτι. Δεν μιλάμε σώνει και καλά για το τιμολόγιο της νοβα. Μιλάμε (εγώ τουλάχιστον) για την αναλογία ποιότητας υπηρεσιών και τιμής. Οι συγκρίσεις που κάνεις είναι άστοχες γιατί αυτά τα κορυφαία πακέτα προσφέρουν ποιότητα υπηρεσιών σε μια λογική για τα δεδομένα τιμή. Κανείς δεν μπορεί ν αμφιβητήσει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν αυτά τα κανάλια (τα sky uk και italia με ταινίες που δεν έχουν βγεί ούτε σε dvd). Συνεπώς η τιμή τους δεν μπορείς να πεις οτι είναι εξωφρενική, βλέποντας το "μενου" που προσφέρουν.
Η νοβουλα τί ακριβώς προσφέρει και έχει τιμές επιπέδου sky; Προσφέρει πλούσια γκάμα καναλιών; Προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο hd; Προσφέρει ppv υπηρεσίες; Προσφέρει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο; Το μόνο που ίσως αξίζει απ τα μετρημένα στα δάχτυλα καναλια που προσφέρει είναι η εικόνα στα σινεμα και σπορ. ..
Δεν περιμένω απαντήσεις, ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί ν απαντήσει άλλωστε. Απλά πιστεύω οτι κάποιοι προσπαθείτε με το ζόρι να δικαιολογήσετε τα χρήματα που δίνετε κάθε μήνα στη συγκεκριμένη εταιρεία. Χρήματα που εγώ πιστεύω είναι αεριτζίδικα. Δεν αξίζουν δλδ. Προσπαθείτε να μας πείτε τι; οτι η νοβα ακολουθεί τα πρότυπα των εταιρειών του εξωτερικού; Μια ξεπεσμένη πλατφόρμα είναι, χρόνια πίσω ακόμα και απ τις γειτονικές πλατφόρμες. Το λένε ακόμα και οι αντιπρόσωποί της. Σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του εξωτερικού δεν θα πλήρωνε κάποιος 70 ευρώ για να δει 40 (!!) κανάλια. Έξω γελάνε με μας (και σ αυτό το θέμα, όπως και στα υπόλοιπα αλλωστε).
Μην προσπαθείτε να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια. Μην υποτιμάτε τη νομημοσύνη μας. Χωριό που φαίνεται, λέει μια παροιμία, κολαούζο δε θέλει..
Πάντα σε φιλικό mood...

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο, κανείς δεν υποτιμά τη νοημοσύνη κανενός. Απλώς είναι διαφορετική η οπτική γωνία του καθενός. Εσύ λες τα χρήματα είναι αεριτζίδικα. Για μένα αεριτζίδικα είναι τα χρήματα που δίνει κάποιος που καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα και συνολικά φτάνει να πληρώνει 100+ ευρώ το μήνα σε ... αέρα κοπανιστό. Ή αεριτζίδικα είναι τα χρήματα που δίνεις για ένα μπουκάλι στα μπουζούκια.

Δε μπορείς να συγκρίνεις πλατφόρμες διαφορετικών χωρών, το έχω γράψει χίλιες φορές αλλά δε γίνεται κατανοητό. Δε μπορείς, γιατί:
- Είναι άλλο το μερίδιο αγοράς
- Είναι άλλος ο δορυφόρος και τα χρήματα που πληρώνουν σε αυτόν
- Είναι άλλο το περιεχόμενο
- Είναι άλλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα
- Είναι άλλο το μέσο εισόδημα

Συνεπώς δε μπορείς να λες πως η Nova είναι καλύτερη ή χειρότερη σε θέματα τιμής. Μπορείς σίγουρα να συγκρίνεις ποιότητα περιεχομένου και εικόνας. Η Nova λοιπόν έχει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από τα περισσότερα βαλκανικά πακέτα, τα οποία συμπιέζουν δεκάδες κανάλια στον ίδιο αναμεταδότη. Έχει χειρότερη ποιότητα εικόνας από τα περισσότερα δυτικοευρωπαϊκά πακέτα, αλλά η διαφορά είναι μικρή. Αν δεις για παράδειγμα τα Animal Planet/Discovery/National Geographic σε άλλες δυτικοευρωπαϊκές πλατφόρμες, έχουν το ίδιο 4:3 μέτριο περιεχόμενο. Φυσικά τα άλλα πακέτα έχουν περισσότερα HD κανάλια, αλλά αν περιμένετε μέσα σε 5 μήνες (Σεπτέμβριο ξεκίνησαν τα HD στη Nova) να έχει 15 HD κανάλια τότε δε ξέρετε τι ζητάτε. Και μη συγκρίνετε μόνο με το Sky UK το οποίο είναι το μόνο που έχει 40HD κανάλια (αλλά και 10 εκατομμύρια συνδρομητές, συνεπώς υπάρχει πολύ χρήμα για επενδύσεις) και το Sky Italia που έχει 25 περίπου. Το Sky Γερμανίας έχει 11, το Canal+ France έχει 15. Πόσα είχαν στους 5 μήνες λειτουργίας των HD; Μήπως 1-2 κανάλια μόνο; Ας είμαστε λοιπόν λογικοί στο συγκεκριμένο θέμα, δε μπορεί ξαφνικά η Nova να έχει 15 κανάλια HD.

Για να κρίνουμε τώρα τα οικονομικά, πρέπει να βλέπουμε το περιθώριο που έχει το πακέτο για μειώσεις ώστε να παραμείνει κερδοφόρο. Η Nova έχει κάνει μεγάλες μειώσεις στις συνδιαστικές προσφορές (εγώ πληρώνω το full pack 44 ευρώ με το προνόμιο 20% και τον ένα μήνα δώρο λόγω πληρωμής με κάρτα). Δε μπορεί να οδηγηθεί σε μειώσεις σε όλους, γιατί 1ον δεν έχει ανάγκη να το κάνει (δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα) και 2ον δε θέλει να μειώσει τα περιθώρια κέρδους της. Για την υψηλή τιμή της Nova πάντως θα πρέπει κυρίως να ρίξετε τις ευθύνες στις τρελές απαιτήσεις των ομάδων της ΕΠΑΕ αλλά και στην ΕΡΤ. Το ελληνικό πρωτάθλημα κοστίζει στη Nova 45 εκατομμύρια το χρόνο. Και γιατί ανέβηκε τόσο ψηλά η τιμή; Μήπως γιατί η ΕΡΤ έκανε παιχνίδι με τα λεφτά των ελλήνων φορολογούμενων, κάνοντας τελικά πλάτες στα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Συμφωνώ ότι η Nova είναι ακριβή για το μέσο Έλληνα. Διαφωνώ όμως με τον τρόπο που γίνεται η κριτική, λες και είναι υποχρεωμένη να είναι φτηνή. Τόσο έχει, όποιος θέλει αγοράζει, όποιος δε θέλει (ή δεν έχει) δεν αγοράζει.

Ασ μην δωσει η Nova 45 εκατ. για το ποδοσφαιρο και να δω εγω που θα βρει αλλον η superleague για να τα παρει.

Ασ μην δωσει η Nova 45 εκατ. για το ποδοσφαιρο και να δω εγω που θα βρει αλλον η superleague για να τα παρει.

Νομίζω ότι όσο έχει ανάγκη η superleague την Nova άλλη τόση ανάγκη έχει και η Nova την superleague.

πιστευεις οτι δεν θα τα δωσει ο ΟΤΕ?

45Μ είναι πολλά όπως και να το κάνουμε. Ο ΟΤΕ τώρα από την μια έχει πιο μεγάλη οικονομική άνεση από την nova από την άλλη όμως δεν νομίζω να μπει στο ρίσκο που φέρνει μια τέτοια κίνηση και ειδικά τέτοια εποχή, αν συνυπολογίσουμε ότι οι Γερμανοί έχουν σαν κανόνα το "step by step". Αν τώρα λάβουμε υπ' όψιν μας και τα διάφορα που ακούγονται και γίνονται κατά καιρούς με τα δικαιώματα βλέπω πιο πιθανό ένα μοίρασμα με κάποια μορφή συνεργασίας ώστε "και καλά" να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Το θεμα ειναι να μην τα δωσει κανεις.
Απο την εποχη που εμφανιστηκε ο Alpha Digital τα χρηματα ανεβηκαν τοσο.
Αν δεν τα δωσει κανεις θα αναγκαστουν να βαλουν νερο στο κρασι τους.
Σιγα το πρωταθλημα δηλαδη που θελουν και 45 εκατ.

Και για να αντιληφθούμε λίγο το μέγεθος του ποσού, η Nova πήρε Champions League και Europa League για την τριετία με λιγότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (τόση ήταν η προσφορά της On Telecoms που όμως έχασε τελικά τα δικαιώματα αφού δε προσκόμισε τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές). Φυσικά δεν έχει τις πρώτες επιλογές που ανήκουν σε ελεύθερα κανάλια (MEGA, ΕΡΤ, ANT1) αλλά και πάλι η διαφορά είναι τεράστια.

Δε μπορείς, γιατί:
- Είναι άλλος ο δορυφόρος και τα χρήματα που πληρώνουν σε αυτόν
Νομίζω sky italia, cyfra και Polsat τον ίδιο δορυφόρο με τη νοβουλα χρησιμοποιούν
- Είναι άλλο το περιεχόμενο
Κορυφαίο περιεχόμενο σε λογικές τιμές
- Είναι άλλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα
Απλησίαστα τα δικαιώματα της premier league π.χ., εδώ ολόκληρος κολοσσός bbc και μόλις φέτος κατάφερε να πάρει στιγμιότυπα απ τους αγώνες..
- Είναι άλλο το μέσο εισόδημα
Διπλάσιο απ το δικό μας στις δυτικές χώρες, άρα αναλογικά με μας φθηνότερα πληρώνουν..

Φυσικά τα άλλα πακέτα έχουν περισσότερα HD κανάλια, αλλά αν περιμένετε μέσα σε 5 μήνες (Σεπτέμβριο ξεκίνησαν τα HD στη Nova) να έχει 15 HD κανάλια τότε δε ξέρετε τι ζητάτε. Και μη συγκρίνετε μόνο με το Sky UK το οποίο είναι το μόνο που έχει 40HD κανάλια (αλλά και 10 εκατομμύρια συνδρομητές, συνεπώς υπάρχει πολύ χρήμα για επενδύσεις) και το Sky Italia που έχει 25 περίπου. Το Sky Γερμανίας έχει 11, το Canal+ France έχει 15. Πόσα είχαν στους 5 μήνες λειτουργίας των HD; Μήπως 1-2 κανάλια μόνο; Ας είμαστε λοιπόν λογικοί στο συγκεκριμένο θέμα, δε μπορεί ξαφνικά η Nova να έχει 15 κανάλια HD.

Δυο λεπτά..Πότε ξεκίνησε η εταιρεία νοβα; το 1999; Ωραία. Από τότε ποιά είναι τα βήματα προόδου που έχει κάνει πέρα απ την ετήσια αύξηση της συνδρομής; Πολύ λίγα. Τα πακέτα που αναφέρεις πότε ξεκίνησαν την λειτουργία τους; Τί προόδους έχουν κάνει; Πόσα κανάλια έχουν αυτά τα πακέτα στο ενεργητικό τους; Κάθε χρόνο πόσα κανάλια προσθέτουν; Τι λεφτά ζητάνε για αυτά τα κανάλια; Απάντησέ μου σε παρακαλώ σ αυτά τα απλά ερωτήματα.
Ενδεικτικά έχουμε στο περίπου(χωρίς τα hd):
sky uk: 250 κανάλια χωρίς τα ελεύθερα (μέσα τα ppv)
sky italia: 190 κανάλια (μεσα τα ppv)
canalsat: 150 κανάλια
sky de: 70 κανάλια
digiturk: 110 καναλια χωρίς τα ελεύθερα
d+: 75 κανάλια
polsat: 85 κανάλια
cyfra: κάπου 90-95

πάμε στα βαλκάνια
digitalb: 50
total tv: 130
bulsatcom: 75
dolce: 85
digi tv:170
boom: 65
nova: 50 (μαζί με τα κυπριακά)

Δεν συμπεριλαμβάνονται τα ραδιόφωνα σε όλα τα πακετα
Όπως βλέπεις μόνο με τους γείτονες αλβανούς μπορούμε να συγκριθούμε. Τιμολόγια δεν αναφέρω γιατί εκεί θα κλαψουμε ακομα πιο πολυ..

Για την υψηλή τιμή της Nova πάντως θα πρέπει κυρίως να ρίξετε τις ευθύνες στις τρελές απαιτήσεις των ομάδων της ΕΠΑΕ αλλά και στην ΕΡΤ. Το ελληνικό πρωτάθλημα κοστίζει στη Nova 45 εκατομμύρια το χρόνο. Και γιατί ανέβηκε τόσο ψηλά η τιμή; Μήπως γιατί η ΕΡΤ έκανε παιχνίδι με τα λεφτά των ελλήνων φορολογούμενων, κάνοντας τελικά πλάτες στα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου;
oh no dear. sorry αλλά και πριν από 10-15 χρόνια που και πάλι τα δικαιώματα είχε για 2 επίγεια ψωρο κάναλα ζητούσε 30 ευρώ( 10000 δρχ.). Αυτά το 1996-97 (που έβαλε το supersport). Τώρα ζηταει τόσα λεφτά μόνο για το ένα απ τα δυο επίγεια.
Μιλάμε για μέγιστη αλητεία..

Συμφωνώ ότι η Nova είναι ακριβή για το μέσο Έλληνα. Διαφωνώ όμως με τον τρόπο που γίνεται η κριτική, λες και είναι υποχρεωμένη να είναι φτηνή. Τόσο έχει, όποιος θέλει αγοράζει, όποιος δε θέλει (ή δεν έχει) δεν αγοράζει.
Η ίδια καραμέλα χρόνια τώρα. Δεν είναι όμως αγαπητέ όποιος θέλει. Είναι όποιος ΜΠΟΡΕΙ. Και όταν σταματήσει να μπορεί, τότε "αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια που χάνεις"..
Φυσικά πέρα από το τεραστιο κερδος που βγαζουν τα λαμογια της κατζας στην πλατη του κακομοιρη ελληνακου, δε μπορω να μην αναφερθω στην ΤΡΙΣμεγιστη αλητεία που συντελεστηκε φετος με τα 2 επιγεια. Και τους κοψαν τη μπαλα με το ζορι (το ελληνικό) και ζητανε και τα ρεστα απο πανω (αν δεν θες κόψε και έλα στο δορυφορικο). Η αλητεία είναι η πιο επιεικής λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω, Δε το συνεχίζω το θέμα γιατί θα πω πολυ βαριά πραγματα.
Να τη χαιρεστε τη νοβουλα. Την ακριβοτερα των βαλκανιων...

Για την υψηλή τιμή της Nova πάντως θα πρέπει κυρίως να ρίξετε τις ευθύνες στις τρελές απαιτήσεις των ομάδων της ΕΠΑΕ αλλά και στην ΕΡΤ. Το ελληνικό πρωτάθλημα κοστίζει στη Nova 45 εκατομμύρια το χρόνο. Και γιατί ανέβηκε τόσο ψηλά η τιμή; Μήπως γιατί η ΕΡΤ έκανε παιχνίδι με τα λεφτά των ελλήνων φορολογούμενων, κάνοντας τελικά πλάτες στα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Αλήθεια , πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει πιστευτός αυτός ο ισχυρισμός , ότι δηλαδή φταίει η ΕΡΤ γιατί είναι ακριβή η συνδρομή της nova ? :guitarist::guitarist::guitarist:
Επιλογή της nova ήταν να πληρώσει αυτά τα χρήματα και γνώριζε και τις συνέπειες , μήπως υπονοείς να καταργηθεί ο όποιος ανταγωνισμός ?
Δηλαδή αυτή η καλή εταιρεία επιθυμεί χαμηλές τιμές , αλλά δεν την αφήνει αυτή η κακιά ΕΡΤ ? :grinning-smiley-043

@the_player: Λυπάμαι που αφιέρωσα χρόνο για να επιχειρηματολογήσω, δε θα συζητήσω άλλο με κάποιον που κάθε δεύτερη λέξη στο post του είναι "αλητεία".
http://www.youtube.com/watch?v=Qzb5_PQ9xmo

ΥΓ: φράσεις όπως "λαμόγια της κάτζας" για έναν ιδιώτη που πουλάει ένα προϊόν το οποίο δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης και αν θες το αγοράζεις (αν θες όχι) παραπέμπουν σε παράνοια ...

Last edited:

Δε νομίζω να σε έβρισα εσενα προσωπικα, όπως κανεις εσυ τουλαχιστον στο Link που μας παραθετεις. Τους υπολοιπους χαρακτηρισμους σου τους επιστρεφω. Θιχτηκες γιατι λεω αλητες τη νοβα; Θιγεται καποιος οταν τον αφορα κατι αμεσα. Μηπως σε αφορα κατι αμεσα απ αυτα που λεω;Λυπαμαι κι εγω αφανταστα γιατι πιστευα πως εχω να κανω με καποιον εμπειρο και κυριως γνωστη αλλα και αμεροληπτο στα δορυφορικα. Ο κοσμος πιστευω μπορει να κρινει τι ειναι και πως ειναι...
Τον τυπο που μου κοτσαρισες δεν τον γνωριζω. Ισως τον γνωριζεις εσυ καλυτερα..

Αλήθεια , πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει πιστευτός αυτός ο ισχυρισμός , ότι δηλαδή φταίει η ΕΡΤ γιατί είναι ακριβή η συνδρομή της nova ? :guitarist::guitarist::guitarist:
Επιλογή της nova ήταν να πληρώσει αυτά τα χρήματα και γνώριζε και τις συνέπειες , μήπως υπονοείς να καταργηθεί ο όποιος ανταγωνισμός ?
Δηλαδή αυτή η καλή εταιρεία επιθυμεί χαμηλές τιμές , αλλά δεν την αφήνει αυτή η κακιά ΕΡΤ ? :grinning-smiley-043

Η ΕΡΤ ευθύνεται για την άνοδο της τιμής των δικαιωμάτων της ΕΠΑΕ. Φυσικά η τιμή ήταν και πριν ακριβή για το μέσο Έλληνα, αλλά τότε είχε όλα τα αθλητικά. Με την άνοδο της τιμής των δικαιωμάτων της ΕΠΑΕ αναγκάστηκε να αφήσει άλλα πρωταθλήματα για να μείνει ίδια η τιμή.

Κανείς δε μπορεί να ανταγωνιστεί την ΕΡΤ από τη στιγμή που δε νοιάζει κανέναν αν μπαίνει μέσα η ΕΡΤ. Ή μάλλον δεν ένοιαζε κανέναν πριν, γιατί τώρα με την τρόικα αυτά θα κοπούν.

Δε νομίζω να σε έβρισα εσενα προσωπικα, όπως κανεις εσυ τουλαχιστον στο Link που μας παραθετεις. Τους υπολοιπους χαρακτηρισμους σου τους επιστρεφω. Θιχτηκες γιατι λεω αλητες τη νοβα; Θιγεται καποιος οταν τον αφορα κατι αμεσα. Μηπως σε αφορα κατι αμεσα απ αυτα που λεω;Λυπαμαι κι εγω αφανταστα γιατι πιστευα πως εχω να κανω με καποιον εμπειρο και κυριως γνωστη αλλα και αμεροληπτο στα δορυφορικα. Ο κοσμος πιστευω μπορει να κρινει τι ειναι και πως ειναι...
Τον τυπο που μου κοτσαρισες δεν τον γνωριζω. Ισως τον γνωριζεις εσυ καλυτερα..

Δεν έβρισα κανέναν. Λέω πως δε μπορώ να επιχειρηματολογώ με κάποιον που βαφτίζει "αλητεία" την επιχειρηματική δραστηριότητα. Αν είναι αλητεία η Nova, οι εναρμονισμένες αυξήσεις των καρτέλ γάλακτος, κινητής τηλεφωνίας κτλ τι είναι; Χάνεις το μέτρο όταν χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις και γι' αυτό δε μπορώ να συνεχίσω να συζητώ.

Το βιντεάκι ήταν αστεϊσμός ως προς τη χρήση της λέξης "αλητεία".

Όσο για το ΥΓ, χαρακτήρισα παρανοϊκή την επιχειρματολογία τύπου "Φυσικά πέρα από το τεραστιο κερδος που βγαζουν τα λαμογια της κατζας στην πλατη του κακομοιρη ελληνακου ...". Για ποιο τεράστιο κέρδος; Δηλαδή μία επιχείρηση με 20% κερδοφορία είναι λαμόγια; Μήπως να μπαίνει μέσα για να έχετε τσάμπα μπάλα; Όπως η ΕΡΤ;

Αν αποφασίσεις να επιχειρηματολογήσεις και όχι να βγάζεις τα απωθημένα με τέτοιους χαρακτηρισμούς, είμαι εδώ για να συζητήσουμε.

Αν είναι αλητεία η Nova, οι εναρμονισμένες αυξήσεις των καρτέλ γάλακτος, κινητής τηλεφωνίας κτλ τι είναι;
Μαζί σου.
Ειδικά όμως για το επίγειο ειλικρινά σου μιλάω, δεν παιρνώ ούτε λέξη πίσω απ όσα είπα. Αυτά δεν έχουν γίνει σε καμια χωρα του κοσμου, ουτε στις αφρικανικες. Απο κει και περα ειμαι ανοικτος σε καθε ειδους συζητηση αρκει να γινεται σε λογικα και αμεροληπτα πλαισια. Δε βαφτισα λαμογιά την επιχειρηματικότητα, αλλά- Δυστυχως- καποιοι κονομανε σε βαρος του κοσμακη, πως να το κανουμε;
Πως μπορεις να μου λες οτι η νοβα δεν κονομαει οταν έχει τετοια τιμολογια;
Τεσπα επειδη το ολο θεμα παει σε προσωπικη αντιπαραθεση και αυτο δε μ αρεσει καθολου γιατι προσωπικα σε εκτιμω, το ληγω εδω, Αυτα που ειχα να πω τα ειπα. Απο κει και περα, ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του, και η εταιρεια και οι συνδρομητες.
End.

Η πλάκα παικταρά μου είναι ότι δεν κονομάνε..... νομίζουμε ότι κονομάνε...

Μέσα είναι .....

το αν κονομανε ειναι δικαιωμα τους.για μενα καλα κανει η νοβα και τα περνει ας παει την συνδρομη 100 ευρω.πιστευω οτι ειμαστε πολιτισμενοι χωρα με νοημονες ανθρωπους και οχι οι γνωστοι πιθηκοι μακακες.απο κει και περα δεν βρισκω νοημα να τσακωνομαι και να εκνευριζομαι με τον καθε ενα που γουσταρει να πληρωνει την νοβα.δικαιωμα του ειναι και αν πιστευει οτι αυτο που πληρωνει τον ικανοποιει συνεχιζει να πληρωνει αλλιως την κοβει.δεν ζηλευω εαν την εχει ο διπλα και εγω οχι διοτι ο διπλα απο δορυφορικα μπορει να ειναι ασχετος και με την νοβα να νομιζει οτι αυτο ειναι το καλυτερο πακετο στον πλανητη,και ουτε με ενδιαφερει και εχω διαθεση να του πω ρε αυτο που πληρωνεις δεν αξιζει.ο καθενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του.απο εκει και περα αν ψαχτει και καταλαβει οτι τον πιασανε μακακα και παλι δικαιωμα του ας ενημερωνοτανε.στο μονο πραγμα που διαφωνω ειναι τα ρημαδια τα ελευθερα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω που επρεπε να τα δινει free οχι σε εμας αλλα στην επαρχια.

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δυο - τρία χρόνια πριν την εξαγορά από τη forthnet, είχε γυρίσει σε κερδοφορία και πήγαινε καλά. Μετά την εξαγορά τα πράγματα έμπλεξαν...