NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δεν νομίζω κάποιος εδώ μέσα να έχει χαρακτηρίσει συνδρομητές της nova ή οπουδήποτε άλλου, ζώα, πρόβατα, ηλίθιους, κλπ.

Το ότι τα έχουν πολλοί με την nova, έχει να κάνει με την γενικότερη συμπεριφορά της εταιρείας προς τους συνδρομητές της. Ξεχνάς ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμη) χρέωνε ακόμη και για επανασύνδεση; Ότι χρεώνει στους παλιούς pvr την "υπηρεσία pvr' ενώ αυτό είναι δυνατότητα του δέκτη; (Και δεν αναφέρομαι στην θέαση σε 2η tv.)
Τώρα βέβαια και μόνο στις φήμες περί ΟΤΕ αρχίζει "και καλά" και δίνει νέες υπηρεσίες στυλ Nova in a box. Ακόμη όμως και σε αυτό με προπληρωμή 169 σου δίνει 6 μήνες start pack (6X20.56 = 123.36) ή 1 μήνα full pack δηλαδή 61,92 ! (Αν συνεχίσω τα παραδείγματα.... θα ξημερωθώ να γράφω.) Δικαίωμα της κάθε εταιρείας να ακολουθεί την τιμολογιακή πολιτική που εκείνη νομίζει καλύτερη αλλά δικαίωμα και του κάθε καταναλωτή να μην ανέχεται να τον κοροϊδεύουν.
Επίσης βέβαια δικαίωμα του κάθενος να πιστεύει ότι η nova παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες σε σωστές τιμές.

Εννοείται πως ο καθένας μπορεί και πρέπει να λέει ελεύθερα την γνώμη του και την άποψη του για οτιδήποτε. Εξάλλου δεν νομίζω ότι στο ξεχωριστό νήμα της nova αυτοί που γράφουν αλληλοβρίζονται μεταξύ τους, ίσα ίσα ανταλλάζουν απόψεις και δίνουν συμβουλές και υπάρχουν και πολλοί που είναι ευχαριστημένοι.

Από την άλλη δεν νομίζω να συννενοήθηκαν ξαφνικά κάποιοι χρήστες και να συννομότησαν εναντίον κάποιου άλλου (με τάσεις κανιβαλλισμού μάλλιστα).

Το θέμα είναι πως κάποια πράγματα κάνουν ΜΠΑΜ!

-bye-

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δε διορθώνω τίποτα. Ο καθένας λέει την άποψή του.

Έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι οι συνδρομητές της nova είναι ζώα, πρόβατα, ηλίθιοι, αυτοί που έχουν τη nova ειναι κλέφτες, απατεώνες και άλλα (δεν κρατάω ημερολόγιο) και δεν είδα να διορθώσει κανείς. Είδα να κατηγορούν μέλη με γνώσεις και διάθεση για βοήθεια ότι είναι "υπάλληλοι" της nova (λες και είναι ποινικό αδίκημα) και άλλα όμορφα. Γι' αυτό σε παρακαλώ εγώ να σεβαστείς την άποψη του άλλου, κι ας μη συμφωνείς.

εγω δεν σου ειπα να διορθωσεις ολο το μηνμα σου. αλλα αυτο :"Πιθανότερο βλέπω το ενδεχόμενο κάποιοι εδω μέσα να κακολογούν τη Nova και να την χαρακτηρίζουν ακριβή με σκοπό να αποτρέπουν υποψήφιους αγοραστές από την αγορά νόμιμης συνδρομής, ωθώντας τους προς πλάγιες οδούς για ιδίον όφελος." Αυτο που το εχεις δει να το κανουμε οσοι κατηγορουμε την νοβα?
εισαι ο μονος που το κανεις εμμεσα. οσο δεν το διορθωνεις.
φιλικα

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Έτσι όπως πάμε, την έναρξη της δορυφορικής tv από τον οτε θα την ανακοινώσει η nova.

ας πουμε για αλλη μια φορα τα πραγματα με το ονομα τους.1)η νοβα επειδη τυχαινε και ημουν συνδρομητης της τα τελευταια 8 χρονια, τωρα βεβαια δεν ειμαι οταν την ειχα πιστευω οτι αυτα που μου παρειχε αξιζανε.τα τελευταια 2 χρονια τα εχει κανει μπαχαλο.2)οι τιμη της ηταν παντα ακριβη για τον μεσο ελληνα, αλλα αναλογα τι θελεις πληρωνεις, και επειδη εγω ειμαι αρρωστος με το ποδοσφαιρο αυτα που μου παρειχε με ικανοποιουσαν να την πληρωνω.3)οι νοβα μετα την αλλαγη της εχασε απο αθλητικα, στα αλλα καναλια που εχει αν εξαιρεσω τα ντοκιμαντερ οι τιμη που εχει επιβαλλει ειναι ακριβη για το πακετο αυτο.4)ποτε πραγματικα δεν ενδιαφερθηκε εκτος φυσικα απο το καθε χρονο να ανεβαζει την τιμη της να προσφερει και 4-5 καινουρια καναλια.5)αυτοι που εχουν την νοβα,και μιλαω μονο για νοβα και οχι την προσφορα με τηλεφωνο, οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται με την δορυφορικη σαν χομπυ βαλανε το πιατο να βλεπουν ενα πακετο με καναλια και ειναι ευχαριστημενοι.6)επρεπε σε αυτη την χωρα που ζουμε να βγαλει πακετο ο οτε για να κουνηθει η νοβα και να κανει προσφορες οι να ριξει καποια στιγμη τις τιμες τις.7)για αυτη την κατασταση με τις τιμες ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ολους μας.ας ερθει με το καλο και ο οτε να δουμε τις τιμες του τα πακετα του τι αλλο θα μας προσφερει και απο εκει και περα επιλεγουμε τι πακετο θα εχουμε.

υγ.αντριανα και εγω πιστευω οτι εισαι υπαλληλος της νοβα.μην συνχιζεσαι που σε κραζουμε σε ζηλεουμε γιατι εχεις νοβα ενω εμεις οχι :flipout:

Μπορεί να τα πρόσφερε κάποτε όλα όπως λες, αλλά πάντα ήταν, είναι και θα είναι η πιο ακριβή στην Ευρώπη και απ τις πιο ακριβές στον κόσμο. Όταν ο μέσος έλληνας παίρνει βασικό μισθό 700 ευρώ, δε μπορεί να έχει στο μυαλό του την πολυτέλεια της νοβα. Γι αυτό η συγκεκριμένη εταιρεία πάντα απευθυνόταν σε ένα πιο μεγάλο οικονομικό επίπεδο και φυσικά δεν απευθύνεται σε απαιτητικούς συνδρομητες, μάλλον σε αρχάριους με τα δορυφορικά απευθύνεται. Μετά από 10 χρόνια έβαλε το πρώτο hd. Πώς να την πάρεις στα σοβαρά; Μετά λένε γιατί την κράζουμε. Εδώ οι αντιπρόσωποί της ανά την ελλάδα τα λένε αυτά που γράφουμε εμείς στα fora..
Και, ω Θεέ μου, αν είναι δυνατόν να ζηλεύουμε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Να ζηλέψω τα sky uk, italia, d+, digiturk, να το καταλάβω, να ζηλέψω τη νοβουλα από που κι ως που ρε παιδιά; Λίγο σοβαροί να μαστε..

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στην ελλάδα είναι σε νηπιακό στάδιο σε πάρα πολλούς τομείς. Πιστεύω πως η αγορά δεν εχει ισορροπήσει ακόμα και η είσοδος νέων παικτών μόνο καλό θα κάνει.
Σκεφτειτε πως ηταν η Ελλαδα στο ιντερνετ πριν 6-7 χρόνια και δείτε πως ήταν η αγγλία πριν 10 χρονια.

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δε διορθώνω τίποτα. Ο καθένας λέει την άποψή του.

Έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι οι συνδρομητές της nova είναι ζώα, πρόβατα, ηλίθιοι, αυτοί που έχουν τη nova ειναι κλέφτες, απατεώνες και άλλα (δεν κρατάω ημερολόγιο) και δεν είδα να διορθώσει κανείς. Είδα να κατηγορούν μέλη με γνώσεις και διάθεση για βοήθεια ότι είναι "υπάλληλοι" της nova (λες και είναι ποινικό αδίκημα) και άλλα όμορφα. Γι' αυτό σε παρακαλώ εγώ να σεβαστείς την άποψη του άλλου, κι ας μη συμφωνείς.
Ελα ρε μητσο....... σοβαρα ρε εσυ!!!! ποιος βρε? εχεις ονοματα? για αυτο σε παρακαλω να ανακαλεσεις. Ακου εκει ρε εσεις... την λεμε στην γοβα, και μας την λενε τωρα???

Μια ερώτηση: Η nova cyprus είναι κάτω από την ίδια εταιρεία με την δική μας; Αν όχι... α ρε τυχεροί κύπριοι! Αν ναι... α ρε "κορόιδα" Έλληνες!
nova-newprices.jpg

Υ.Γ. Το "κορόιδα" το έχω σε εισαγωγικά και δεν αφορά τους συνδρομητές nova. (Για να μην παρεξηγούμαστε) :grinning-smiley-043

Μια ερώτηση: Η nova cyprus είναι κάτω από την ίδια εταιρεία με την δική μας; Αν όχι... α ρε τυχεροί κύπριοι! Αν ναι... α ρε "κορόιδα" Έλληνες!
View attachment 63720

Υ.Γ. Το "κορόιδα" το έχω σε εισαγωγικά και δεν αφορά τους συνδρομητές nova. (Για να μην παρεξηγούμαστε) :grinning-smiley-043

Πααααααάλι τα ίδια ...

Πόσες φορές έχουμε πει ότι η Nova Κύπρου ΔΕΝ έχει το ίδιο περιεχόμενο με τη Nova Ελλάδος. Πχ δεν έχει Champions League, Europa League κτλ. Επίσης πρόκειται για εταιρεία που είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας.

Αν είναι κάθε δύο μήνες να ξαναγράφετε το ίδιο άστοχο επιχείρημα, να κάνουμε sticky μερικές απαντήσεις.

Οι "τυχεροί" Κύπριοι για να βλέπουν όλα τα αθλητικά γεγονότα πρέπει να πληρώνουν πάνω από 100 ευρώ το μήνα. Αν είναι να έχουμε αυτό στην Ελλάδα μετά τον ανταγωνισμό, να μου λείπει ...

Άσε τα αθλητικά. Cinema+value = 23,6

Το πακέτο είναι ουσιαστικά χρεωκοπημένο. Η απέλπιδα προσπάθεια μείωσης των τιμών τους τελευταίους 6 μήνες δεν απέφερε αύξηση του μεριδίου αγοράς, αποδεικνύοντας πως ο κόσμος κυρίως ενδιαφέρεται για τα αθλητικά (τα οποία η Nova Κύπρου δεν έχει). Η Nova Κύπρου είναι ήδη σε συζητήσεις για πώληση ή εκκαθάριση.

Το πακέτο είναι ουσιαστικά χρεωκοπημένο. Η απέλπιδα προσπάθεια μείωσης των τιμών τους τελευταίους 6 μήνες δεν απέφερε αύξηση του μεριδίου αγοράς, αποδεικνύοντας πως ο κόσμος κυρίως ενδιαφέρεται για τα αθλητικά (τα οποία η Nova Κύπρου δεν έχει). Η Nova Κύπρου είναι ήδη σε συζητήσεις για πώληση ή εκκαθάριση.
Αυτό το ξέρω. Έχει και γεν. συνέλευση στις 9/2 γι αυτό το θέμα. Όμως ανεξάρτητα από το γιατί μείωσαν τις τιμές, όπως λες, (δεν έχω ιδέα πόσο ήταν πριν), θεωρώ ότι είναι κοροϊδία το ίδιο προϊόν, από την ίδια ουσιαστικά εταιρεία να έχει άλλη τιμή εκεί και άλλη (σχεδον διπλάσια) εδώ! Δεν μιλάω ξαναλέω για τα αθλητικά μιας και είναι ανόμοιο το περιεχόμενο, αλλά στα άλλα;

Αυτό το ξέρω. Έχει και γεν. συνέλευση στις 9/2 γι αυτό το θέμα. Όμως ανεξάρτητα από το γιατί μείωσαν τις τιμές, όπως λες, (δεν έχω ιδέα πόσο ήταν πριν), θεωρώ ότι είναι κοροϊδία το ίδιο προϊόν, από την ίδια ουσιαστικά εταιρεία να έχει άλλη τιμή εκεί και άλλη (σχεδον διπλάσια) εδώ! Δεν μιλάω ξαναλέω για τα αθλητικά μιας και είναι ανόμοιο το περιεχόμενο, αλλά στα άλλα;

Εσύ μπορείς να θεωρείς κοροϊδία ότι θέλεις. Οι χαμηλότερες τιμές (πριν ήταν ίδιες με τη Nova Ελλάς) οφείλονται στην προσπάθεια το πακέτο να μη χρεοκοπήσει. Όπως ένα κατάστημα κάνει σοβαρές εκπτώσεις μήπως και με την αύξηση του κύκλου εργασιών καταφέρει να σωθεί. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι κάτι τέτοιο (δηλαδή μείωση τιμών) δεν αρκεί από μόνο του για να φέρει αύξηση του κύκλου εργασιών.

Συνεπώς κοροϊδία (προς τους μετόχους της Nova) θα ήταν η μείωση των τιμών σε σημείο που θα οδηγούσαν την εταιρεία σε χρεοκοπία. Έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν.

Οι χαμηλότερες τιμές (πριν ήταν ίδιες με τη Nova Ελλάς) οφείλονται στην προσπάθεια το πακέτο να μη χρεοκοπήσει. Όπως ένα κατάστημα κάνει σοβαρές εκπτώσεις μήπως και με την αύξηση του κύκλου εργασιών καταφέρει να σωθεί. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι κάτι τέτοιο (δηλαδή μείωση τιμών) δεν αρκεί από μόνο του για να φέρει αύξηση του κύκλου εργασιών.
Η αύξηση του κύκλου εργασιών δεν συνιστά από μόνη της την "σωτηρία" της οποιασδήποτε επιχείρησης.
Οι σοβαρές εκπτώσεις γίνονται συνήθως σε προϊόντα που έχουν μείνει πολύ καιρό σε stock, σε άλλα που το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μεγάλο ή σε άλλα που μέσω αυτών θέλει η έκαστη εταιρεία να "σπρώξει" και κάτι άλλο.
Συνεπώς κοροϊδία (προς τους μετόχους της Nova) θα ήταν η μείωση των τιμών σε σημείο που θα οδηγούσαν την εταιρεία σε χρεοκοπία.
Δεν νομίζω ότι σοβαρές εταιρείες στην προσπάθεια τους να μην χρεωκοπήσουν κάνουν μειώσεις τιμών κάτω του κόστους + λειτ. εξόδων, αλλά δεν είναι δουλειά μου να υπερασπιστώ τους μετόχους της nova...
Έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν.
Είμαι χορευταράς τι να κάνουμε....:BDGBGDB55:

Υ.Γ.:
Πααααααάλι τα ίδια ...

Πόσες φορές έχουμε πει ότι η Nova Κύπρου ΔΕΝ έχει το ίδιο περιεχόμενο με τη Nova Ελλάδος. Πχ δεν έχει Champions League, Europa League κτλ. Επίσης πρόκειται για εταιρεία που είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας.

Αν είναι κάθε δύο μήνες να ξαναγράφετε το ίδιο άστοχο επιχείρημα, να κάνουμε sticky μερικές απαντήσεις.
Συγνώμη μάλλον δεν παρακολουθούσα στα προηγούμενα μαθήματα. Τιμωρία επί 1 ώρα στη γωνία και τα χέρια στα αυτιά!:flipout:

Ότι γράφω το γράφω χωρίς ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης-bye-

Last edited:

Υ.Γ.:
Συγνώμη μάλλον δεν παρακολουθούσα στα προηγούμενα μαθήματα. Τιμωρία επί 1 ώρα στη γωνία και τα χέρια στα αυτιά!:flipout:

Ότι γράφω το γράφω χωρίς ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης-bye-

Άλλη φορά να παρακολουθείς λοιπόν γιατί έχουμε βαρεθεί να απαντάμε ξανά και ξανά στα ίδια άσχετα επιχειρήματα. Τη μια συγκρίνουμε τις τιμές της Nova με το Χ/Υ/Ζ άσχετο ξένο πακέτο αγνοώντας πως δε μπορούν να συγκριθούν οι τιμές αφού είναι άλλο το περιεχόμενο, άλλο το target group, άλλοι οι δορυφόροι, άλλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα κτλ κτλ. Την άλλη συγκρίνουμε τις τιμές της χρεοκοπημένης Nova Κύπρου για να πούμε τους έλληνες συνδρομητές κορόιδα (με ή χωρίς εισαγωγικά).

Στην τελική γιατί πρέπει να είναι φτηνή η συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση; Σε όλες τις χώρες μόνο ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού έχει πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες, ακόμα κι αν η τιμή σε σχέση με το εισόδημα είναι χαμηλότερη απ' ότι στην Ελλάδα. Στη Γερμανία το Sky DE με το ζόρι φτάνει τα 3 εκατομμύρια συνδρομητές σε πληθυσμό 80 εκατομμύρια!. Στην Αγγλία το Sky UK έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια αλλά όλοι ξέρουμε πως πολλές από αυτές τις συνδρομές είναι εκτός Αγγλίας.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Στη Γερμανία το Sky DE με το ζόρι φτάνει τα 3 εκατομμύρια συνδρομητές σε πληθυσμό 80 εκατομμύρια!.
:offtopic:
Ναι διοτι τα κρατικα καναλια τους ειναι καλα... αν ειχαν οτι και τα Ελληνικα, να σε σιγουρος οτι το Sky DE δεν θα ταν 3 εκατομμυρια... αλλα καταλαβα που το πας και δεν θα το συνεχισω αλλο.:SFGSF8:

Άλλη φορά να παρακολουθείς λοιπόν γιατί έχουμε βαρεθεί να απαντάμε ξανά και ξανά στα ίδια άσχετα επιχειρήματα. Τη μια συγκρίνουμε τις τιμές της Nova με το Χ/Υ/Ζ άσχετο ξένο πακέτο αγνοώντας πως δε μπορούν να συγκριθούν οι τιμές αφού είναι άλλο το περιεχόμενο, άλλο το target group, άλλοι οι δορυφόροι, άλλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα κτλ κτλ. Την άλλη συγκρίνουμε τις τιμές της χρεοκοπημένης Nova Κύπρου για να πούμε τους έλληνες συνδρομητές κορόιδα (με ή χωρίς εισαγωγικά).
Στην τελική γιατί πρέπει να είναι φτηνή η συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση; Σε όλες τις χώρες μόνο ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού έχει πρόσβαση σε τέτοιες υπηρεσίες, ακόμα κι αν η τιμή σε σχέση με το εισόδημα είναι χαμηλότερη απ' ότι στην Ελλάδα. Στη Γερμανία το Sky DE με το ζόρι φτάνει τα 3 εκατομμύρια συνδρομητές σε πληθυσμό 80 εκατομμύρια!. Στην Αγγλία το Sky UK έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια αλλά όλοι ξέρουμε πως πολλές από αυτές τις συνδρομές είναι εκτός Αγγλίας.
1. Συγνώμη αλλά δεν ανάγκασα κανέναν να μου απαντήσει.
2. Σου παραθέτω τι έγραψα ως υστερόγραφο στο post 168:
Υ.Γ. Το "κορόιδα" το έχω σε εισαγωγικά και δεν αφορά τους συνδρομητές nova. (Για να μην παρεξηγούμαστε)
3. Γιατί πρέπει να είναι ακριβή; Δεν καταλαβαίνω...(?)
4. Σε ευχαριστούμε για τα δικά σου σχετικότατα επιχειρήματα...
Αλλά επειδή δεν βγάζουμε άκρη το σταματάω εδώ. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει και να βγαλει τα συμπερασματα του.

Φάουλ.
Ναι μεν οι συνδρομητές δεν υπερβαίνουν ένα ποσοστό του συνολικού πληθυσμού, αλλά καθε εταιρεία κρίνεται ανάλογα με την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Ίσως δεν εγινε κατανοητό κάτι. Δεν μιλάμε σώνει και καλά για το τιμολόγιο της νοβα. Μιλάμε (εγώ τουλάχιστον) για την αναλογία ποιότητας υπηρεσιών και τιμής. Οι συγκρίσεις που κάνεις είναι άστοχες γιατί αυτά τα κορυφαία πακέτα προσφέρουν ποιότητα υπηρεσιών σε μια λογική για τα δεδομένα τιμή. Κανείς δεν μπορεί ν αμφιβητήσει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν αυτά τα κανάλια (τα sky uk και italia με ταινίες που δεν έχουν βγεί ούτε σε dvd). Συνεπώς η τιμή τους δεν μπορείς να πεις οτι είναι εξωφρενική, βλέποντας το "μενου" που προσφέρουν.
Η νοβουλα τί ακριβώς προσφέρει και έχει τιμές επιπέδου sky; Προσφέρει πλούσια γκάμα καναλιών; Προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο hd; Προσφέρει ppv υπηρεσίες; Προσφέρει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο; Το μόνο που ίσως αξίζει απ τα μετρημένα στα δάχτυλα καναλια που προσφέρει είναι η εικόνα στα σινεμα και σπορ. ..
Δεν περιμένω απαντήσεις, ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί ν απαντήσει άλλωστε. Απλά πιστεύω οτι κάποιοι προσπαθείτε με το ζόρι να δικαιολογήσετε τα χρήματα που δίνετε κάθε μήνα στη συγκεκριμένη εταιρεία. Χρήματα που εγώ πιστεύω είναι αεριτζίδικα. Δεν αξίζουν δλδ. Προσπαθείτε να μας πείτε τι; οτι η νοβα ακολουθεί τα πρότυπα των εταιρειών του εξωτερικού; Μια ξεπεσμένη πλατφόρμα είναι, χρόνια πίσω ακόμα και απ τις γειτονικές πλατφόρμες. Το λένε ακόμα και οι αντιπρόσωποί της. Σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του εξωτερικού δεν θα πλήρωνε κάποιος 70 ευρώ για να δει 40 (!!) κανάλια. Έξω γελάνε με μας (και σ αυτό το θέμα, όπως και στα υπόλοιπα αλλωστε).
Μην προσπαθείτε να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια. Μην υποτιμάτε τη νομημοσύνη μας. Χωριό που φαίνεται, λέει μια παροιμία, κολαούζο δε θέλει..
Πάντα σε φιλικό mood...

Δεν περιμένω απαντήσεις, ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί ν απαντήσει άλλωστε. Απλά πιστεύω οτι κάποιοι προσπαθείτε με το ζόρι να δικαιολογήσετε τα χρήματα που δίνετε κάθε μήνα στη συγκεκριμένη εταιρεία. Χρήματα που εγώ πιστεύω είναι αεριτζίδικα. Δεν αξίζουν δλδ. Προσπαθείτε να μας πείτε τι; οτι η νοβα ακολουθεί τα πρότυπα των εταιρειών του εξωτερικού; Μια ξεπεσμένη πλατφόρμα είναι, χρόνια πίσω ακόμα και απ τις γειτονικές πλατφόρμες. Το λένε ακόμα και οι αντιπρόσωποί της. Σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του εξωτερικού δεν θα πλήρωνε κάποιος 70 ευρώ για να δει 40 (!!) κανάλια. Έξω γελάνε με μας (και σ αυτό το θέμα, όπως και στα υπόλοιπα αλλωστε).
Μην προσπαθείτε να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια. Μην υποτιμάτε τη νομημοσύνη μας. Χωριό που φαίνεται, λέει μια παροιμία, κολαούζο δε θέλει..
Πάντα σε φιλικό mood...

Θα επικεντρωθώ στα υπογραμμισμένα.Εγώ έχω συμπεράνει ότι υποτιμούμε την χώρα μας έχοντας τέτοιες απόψεις (ότι δηλαδή η nova είναι πλατφόρμα επιπέδου κτλπ κτλπ),και δυστυχώς και το δικό μας target group χαλάει σιγά σιγά λέγοντας ότι εντάξει...70 ευρά για 4 HD κανάλια και 40 SD από τα οποία τα 10 είναι της nova...Ενώ οι Άγγλοι με αυτά τα χρήματα έχουν α)40 HD κανάλια + 100 SD...που αξίζουν όμως,και πραγματικά το επιλέγεις για να δεις το κάτι παραπάνω.Οι παρακμιακοί της nova (μιλάω για τους μεγάλους..μην παρεξηγηθώ πάλι),ενδιαφέρονται μονάχα για το κέρδος...δώσε στα κορόιδα εκεί μια HD υπηρεσία της κακιάς της ώρας,πες και ότι ακολουθείς τις τεχνολογίες...αυτοί εστιάζουν στην επαρχεία που θα βάλουν το πακέτο γιατί δεν έχουν καλή λήψη.Αλλά δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να επιλέξω ένα πακέτο ακριβό (για τον μέσο μισθό) την ώρα που με αυτά τα χρήματα μπορείς να έχεις καλύτερη υπηρεσία.Και μην πείτε τα συνηθισμένα του τύπου ότι το Sky UK έχει εκατομμύρια
συνδρομητές...και η nova μπορεί να αποκτήσει εφόσον προσφέρει το κάτι παραπάνω!Αλλά δεν το κάνει.Θυμάμαι μια δημοσιεύση του BBC που έδωσε μια επιστολή που πήραν από ΓΥΝΑΙΚΑ για την απαράδεκτη ποιότητα του BBC HD,το οποίο έχει αψεγάδιαστη εικόνα με μεγάλο bitrate.Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα όσον αφορά το επίπεδο των πολιτών!

Εγώ έχω συμπεράνει ότι υποτιμούμε την χώρα μας έχοντας τέτοιες απόψεις (ότι δηλαδή η nova είναι πλατφόρμα επιπέδου κτλπ κτλπ)
Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα όσον αφορά το επίπεδο των πολιτών!

Ας αρχίσουμε σαν λαός απ τα αυτονοήτα καταρχήν (υγεία, παιδεία, κρατική πρόνοια κλπ.κλπ.) και μετά ας κάνουμε και την επανάσταση στα δορυφορικά. Οι λαοί έξω έχουν "πολυτέλειες" πολύ πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ απ τα δορυφορικά. Εμείς πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε απ τα βασικά. Και ακόμα πιο βασικό και πριν απ όλα τα άλλα είναι η νοοτροπία. Αυτή η ρημάδα αμα δεν αλλάξει τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας..