Επίσης κάτι ακόμα που αναλογίστηκα μόλις. Έγινα συνδρομητής ένα χρόνο πριν, με 2 κανάλια otesports, 1 otecinema και 1 village cinema και θυμάμαι ότι όπως και εγώ, όλοι σχολιάζαμε τότε ότι ο οτε προσφέρει μια αρκετά καλή εναλλακτική σε σχέση με τη nova, η οποία βέβαια επιδέχεται ακόμα αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες. Η τιμή τότε 24,88 ευρώ/μήνα και όλοι θυμάμαι τη βρίσκαμε πάρα πολύ καλή ή τουλάχιστον απολύτως στο κλίμα και της δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αποτέλεσμα της οποίας η συνεχόμενη αύξηση πελατών που επιβεβαιώθηκε στα τέλη του χρόνου με τις επίσημες ανακοινώσεις.
Ένα χρόνο αργότερα, όχι απλά δεν έμεινε στο ήδη καλό επίπεδο στο οποίο βρισκόταν αλλά έκανε σημαντικότατες κατά την άποψη μου πάντα προσθήκες που έχουν ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο του πακέτου. Μπήκανε 2 ακόμα αθλητικά κανάλια το 1 σε HD. Μπήκε το Village Cinema HD. Μπήκανε κανάλια όπως το History HD και το Travel HD που είναι το πρώτο στο οποίο πηγαίνω όταν κάθομαι στην τηλεόραση. Κάποια περίοδο είχαμε σχεδόν μια προσθήκη καναλιού την εβδομάδα. Βελτίωσε το πρόγραμμα των ταινιών του και ανακοίνωσε συμφωνίες με περισσότερα κινηματογραφικά studio. Εκτός των καναλιών όμως, όχι μόνο δεν έχασε καμία διοργάνωση αλλά έκανε και το τεράστιο μπαμ στην αγορά των αθλητικών αποκτώντας την πολυσυζητημένη Premier League.
Όταν λοιπόν μετά από όλα αυτά μου ανακοινώνει μια αύξηση της τάξης των 2.5 ευρώ θεωρώ ότι αυτό το έξτρα ποσό έχει κάνει πραγματική προσπάθεια για να μου το ζητήσει σαν πελάτη ώστε να μου το ανταποδώσει με το παραπάνω σε περιεχόμενο, και δεν θέλει απλά να κερδοσκοπήσει στην πλάτη μου σαν υπάρχοντα συνδρομητή. Από όλα αυτά προκύπτει για μένα η δικαιολόγηση της νέας τιμής και όχι από βαρεμάρα και έλα μωρέ ποιός νοιάζεται για 2,5 ευρώ όπως κάποιοι εντελώς λανθασμένα νομίζουν.