NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Συγνώμη, υπάρχει κόσμος που παρακολουθεί μπάσκετ πλην Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών; Τα περισσότερα παιχνίδια στην Euroleague, όταν δεν παίζει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και θα το δουν καθαρά οπαδικά, ΔΕΝ βλέπονται. Το θέαμα είναι οικτρό εκτός και αν σου αρέσει να βλέπεις άμυνα και τίποτε άλλο. Σαν θέαμα, το NBA είναι πολύ ανώτερο επί του συνόλου της σεζόν σε σχέση με Euroleague. Για Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ δεν μπαίνω καν στον κόπο. Αν ρώταγα 10 άτομα ποιος ομάδες αγωνίστηκαν πέρυσι, χωρίς να γκουγκλάρουν, δεν θα τις έβρισκαν. Εδώ έχουν καταλήξει να παίζουν οι 2 μεγάλοι με 500 άτομα στα εντός. Πιο ενδιαφέρον έχει το χάντμπολ. Επίσης, και στο CHL, η πρώτη φάση δεν έχει πολλά καλά ματς. Ειδικά φέτος, προβλέπω οι μεγάλες ομάδες, όταν παίζουν με καφενεία, να βάζουν τα τσικό γιατί έχει και μουντιάλ και το 'κάψιμο' των παικτών είναι πολύ πιθανό οπότε το θέαμα θα είναι κάτω του μετρίου. Χώρια που η Nova πέρυσι δούλεψε τον κόσμο με το CHL και κατέληξε να μεταδίδει ένα κουτσουρεμένο πακέτο με ελάχιστα παιχνίδια. Τώρα για το πόσο ο 'ποδοσφαιρόφιλος' είναι και 'δορυφορόφιλος' αυτό είναι άλλη ιστορία. Οι περισσότεροι δεν έχουν χρήματα να διαθέσουν για εξοπλισμούς, συνδρομές κλπ. Μην κοιτάς που εδώ είναι τεχνολογικό forum. Οι περισσότεροι πάνε με την παρέα τους σε ένα sports cafe πίνουν έναν καφέ ή μια μπύρα και βλέπουν ταυτόχρονα αρκετά ματσάκια.

Δεν με απασχολει η κοντρούλα που έχετε εδώ μέσα.
Αλλά το να λες ότι δεν έχει ενδιαφέρον η κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου σε επίπεδο ομάδων,είναι τρελό.

Last edited by a moderator:

Μα δεν είπα ότι δεν έχει ενδιαφέρον. Να διαβάζουμε καλά τι γράφει ο άλλος. Έγραψα

"η πρώτη φάση δεν έχει πολλά καλά ματς."

που είναι και η αλήθεια. Η φάση των ομίλων ελάχιστα καλά ματς έχει και οι μεγάλοι πάνε συντηρητικά.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Με αφορμή το σχολιο του Παναγιώτη διαβασα το ποστ του alexpol7 το οποιο με εντυπωσιασε μιας και καθε αλλο παρα αντικειμενικό είναι. Συμπεριλαμβανομενης και της τελευταιας φρασης, η οποια ακυρωνει και τα προλεγόμενα. Κατα τα αλλα το μηνυμα ειναι ελιπέστατο. Η νοβα εκτος του ελληνικού πρωταθλήματος εχει το μπάσκετ, ωστόσο τα μηχανοκίνητα ειναι οντως καλη προσθήκη στον οτε. Όσο για τους ¨πραγματικα ποδοσφαιροφιλους που θελουν να βλεπουν ποιοτικο ποδοσφαιρο¨ υπάρχουν πολλές πηγές απο ξένα πακέτα και πολλες φορες ελευθερα, ακριβώς οπως ο ιδιος λέει για τα champions και europa league. Επισης εχω ακουσει σχολια περι γλώσσας μεταδοσης κτλ τα οποια ειναι ανουσια, μιας και οι φίλοι του αθλητισμού ακολουθούν το θεαμα και οχι το τι εχει να πει ο καθε δημοσιογραφος. Για εμενα, "ολοι οι υπολοιποι στον οτε τν" ειναι εκεί ή επειδή ειναι φτηνότερος ή απο αντίδραση στην πολιτική της forthnet. Εξάλλου τόσες χιλίαδες ¨πραγματικα ποδοσφαιροφιλοι" δε θα έμεναν με την νόβα μεχρι τελευταια στιγμή για να μετακομησουν επειτα στον οτέ.

1. Δεν έχει ποικιλία ο Οτέ στα αθλητικά του κανάλια;Έχεις δει καθόλου το πακέτο ή απλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;
2. Έχουμε αντιληφθεί πως πλέον πως η αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης έχει ανοίξει και σε μη ποδοσφαιρόφιλους και γενικά σε μη αθλητικά προϊόντα;Με τα ελεύθερα σαπιοκάναλα, ακόμα και η on και η hol(με λίγα χρήματα) είναι μια όαση για μερικούς.Είναι και αυτοί πάροχοι συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η ποικιλία εγκειται στη συγκριση γι'αυτο αναφέρομαι και σε μη-ποδοσφαιρόφιλους. Ενδεικτικά απο το site της forthnet:

"Super League ΟΠΑΠ, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague, Basket League ΟΠΑΠ, Volley League ΟΠΑΠ Α1, Πρωτάθλημα Αργεντινής και όλους τους εντός έδρας αγώνες της AEK στη Football League 2. Ακόμα, τένις: ATP World Tour-Masters 1000, Baseball (MLB), Golf και πολλά άλλα top sports events όπως γυμναστική, στίβο, κολύμβηση, ράγκμπι, πόλο, σκι κ.α."

Εφοσον διαφωνείς, δείξε μου τη διαφορά στην ποικιλία-περαν των αγγλικων/γερμανικών πρωταθλημάτων.

Ο ΟΤΕ εκτος απο αυτα τα πρωταθληματα ποδοσφαιρου,ΝΒΑ και τα υπολοιπα γνωστα που εχουν αναφερθει πολλες φορες, εχει ακομα αρκετα απο τα τουρνουα τενις της ATP,εχει πολλες μεταδoσεις απο το Champion League του βολευ, beach soccer , beach βολεϊ,ολο το χειμωνα εδειχνε αγωνες απο το πρωταθλημα χαντμπολ της Γερμανιας, το Αμερικανικο κολλεγιακο μπασκετ , οσο υπηρχε το ESPN America βλεπαμε και Αμερικανικα αθληματα και σιγουρα υπαρχουν και αθληματα που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη
Δεν νομιζω λοιπον οτι ο ΟΤΕ στερειται ποικιλιας αθληματων.

Αυτα που ανεφερα πιο πανω δεν σε καλυπτουν;
Και μια που αναφερεται κολυμβηση και σκι η ΝΟΒΑ τα εδειχνε μεσω του Europsport που υπαρχει και στον ΟΤΕ

Last edited:

whatever. Η υπόθεση προς εξεταση ηταν πως ο οτε έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Βλεποντας και το αθλητικό περιεχομενο της νοβα, οχι δεν εχω πιστεί για την ορθοτητα της υποθεσης.

Ποικιλια θεωρω οτι εχουν και οι δυο αλλα δεν εχει νοημα να μετρησω αθληματα για να δω ποιος εχει τα περισσοτερα.Οσο σπανια εβλεπα golf οταν ειχα ΝΟΒΑ τοσο σπανια βλεπω beach soccer που εχει ο ΟΤΕ.
Νομιζα παντως οτι η διαφωνια,και πανω σε αυτο απαντησα αλλωστε, ηταν στο οτι ο ΟΤΕ δεν εχει ποικιλια και οχι στο ποια πλατφορμα εχει μεγαλυτερη ποικιλια

Η ποικιλία εγκειται στη συγκριση γι'αυτο αναφέρομαι και σε μη-ποδοσφαιρόφιλους. Ενδεικτικά απο το site της forthnet:

"Super League ΟΠΑΠ, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague, Basket League ΟΠΑΠ, Volley League ΟΠΑΠ Α1, Πρωτάθλημα Αργεντινής και όλους τους εντός έδρας αγώνες της AEK στη Football League 2. Ακόμα, τένις: ATP World Tour-Masters 1000, Baseball (MLB), Golf και πολλά άλλα top sports events όπως γυμναστική, στίβο, κολύμβηση, ράγκμπι, πόλο, σκι κ.α."

Εφοσον διαφωνείς, δείξε μου τη διαφορά στην ποικιλία-περαν των αγγλικων/γερμανικών πρωταθλημάτων.

Ωραία τα λέει η Nova. Προφανώς βάζει και όσα δείχνει το Eurosport... Ουάου, τρομερή αποκλειστικότητα! Να σου ξεκινήσω για ποικιλία από το EXTREME. Το οποίο δείχνει MMA αλλά και αρκετά extreme sports. Αυτή τη στιγμή τα MMA είναι από τα πιο hot αθλήματα. Για μηχανοκίνητα και δη τα πιο δημοφιλή (F1, MotoGP, WRC), κουβέντα. NBA, επίσης κουβέντα. Χώρια ότι ο ΟΤΕ έχει και το πλήρες πακέτο NBA που δείχνει και γυναικείο αλλά και ιστορικά. Επίσης ο ΟΤΕ έχει αρκετά εγχώρια όπως το Χάντμπολ ανδρών. Αυτή τη στιγμή είναι από τα καλύτερα εγχώρια πρωταθλήματα σε ομαδικά σπορ. Εννοείται Football League. Κι επίσης, ο ΟΤΕ 'τσιμπάει' διοργανώσεις όπως Ευρωμπάσκετ, FIVB Volleyball World League κλπ.

Μα δεν είπα ότι δεν έχει ενδιαφέρον. Να διαβάζουμε καλά τι γράφει ο άλλος. Έγραψα

"η πρώτη φάση δεν έχει πολλά καλά ματς."

που είναι και η αλήθεια. Η φάση των ομίλων ελάχιστα καλά ματς έχει και οι μεγάλοι πάνε συντηρητικά.

δεν εχει ενδιαφερον το ξεκινημα του ch....?
εδω εχουμε προκριματικα των προκριματικων και ακους ανερχομενες ομαδες,με πολυ ενδιαφερον.
θα ξεκινησουν οι ομιλοι δηλαδη και δεν θα θες να δεις την καλυτερη διοργανωση συλλογων...?
´η μηπως μεγαλωσαμε(η γενια μου τουλαχιστον)με γερμανικο,ιταλικο,ισπανικο πρωταθλημα και δεν το θυμαμαι?
μια ζωη παρακολουθουσαμε ελληνικο πρωταθλημα και ch.
τα υπολοιπα πρωταθληματα μπηκαν την τελευταια 10ετια με την νοβα στην ζωη μας.
απο το ραδιοφωνο μαθεναμε σκορ για το προπο και γνωριζαμε καποιους παιχτες μεσω εφημεριδας και φωτογραφιας.
το οτι ο οτε λοιπον ειναι σημερα πολυ καλος σαν πακετο αθλητικων,βαση τιμης,
δεν σημαινει οτι εγινε αδιαφορο το ch και το ελληνικο πρωταθλημα.
προσωπικα θα μου λειψει το αγγλικο πρωταθλημα,το οποιο παρακολουθω φανατικα.
εδω πιστευω οτι εχασε μεγαλο αριθμο συνδρομητων η νοβα και αντιστοιχα εξατιας αυτου,θα παρει συνδρομητες ο οτε.
τα υπολοιπα τα παρακολουθουσα ανεκαθεν απο....μακρυα.
για εναν φιλαθλο που παρακουλουθει ποδοσφαιρο(οχι φιλαθλο ειμαι με τον καλυτερο...)
οι 2 πλατφορμες,τον βαζουν σε μεγαλο διλημακαι η τελικη επιλογη,ειναι πολυ δυσκολη...

Ναι δε μεγαλώσαμε με ισπανικό ούτε αγγλικό ούτε ιταλικό αλλά τώρα μπορούμε (ευτυχώς) να τα έχουμε στους δέκτες μας. Εσύ θα προτιμήσεις να κλείσεις τα μάτια σου; Επίσης να υποθέσω ότι δεν έχεις και κινητό, υπολογιστή, ίντερνετ κ.ο.κ. επειδή δεν τα είχες μικρός; Βρίσκω εντελώς άστοχο το παραδειγμά σου.

Στο θέμα μας, αυτό που κάνει τη διαφορά για μένα είναι οτι μπορεί το Ch.L να είναι πολύ ενδιαφέρον, με τα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα να ακολουθούν από κοντά, όμως η συχνότητα του είναι (αναπόφευκτα) τραγικά μικρότερη από αυτή ενός οποιουδήποτε πρωταθλήματος. Πρακτικά μιλάμε για 20 ματς Ch.L που θα παρακολουθήσει κάποιος όλη τη σεζόν. Από αυτά, βγάλε 3 τα οποία είναι η ελληνική ομάδα τις Τετάρτες (ή Τρίτες όποια μέρα πάρει η ΔΤ τέλος πάντων) τα οποία είναι ελεύθερα ούτως η άλλως και καταλήγουμε να μιλάμε για 15-17 ματς όλη τη χρονιά ως το δυνατότερο χαρτί σου! Αυτό για μένα δεν φτάνει. Όταν ο απέναντι θα έχει κάθε σαββατοκύριακο ματσάρες από όλες ανεξαιρέτως τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπου πραγματικά δε θα ξέρεις τι να πρωτοδείς, οι άλλοι θα κάθονται να περιμένουν πότε θα έχει αγωνιστική Ch.L για να ανοίξει λίγο το μάτι τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αν το δεις ρεαλιστικά, για τον φίλαθλο που του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο όπως λες, τόσο η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των προσφερόμενων αγώνων μεταξύ των δύο εταιριών όχι απλά γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του ΟΤΕ, ουσιαστικά τον θέτει εκτός συναγωνισμού.

δεν εχει ενδιαφερον το ξεκινημα του ch....?
εδω εχουμε προκριματικα των προκριματικων και ακους ανερχομενες ομαδες,με πολυ ενδιαφερον.
θα ξεκινησουν οι ομιλοι δηλαδη και δεν θα θες να δεις την καλυτερη διοργανωση συλλογων...?
´η μηπως μεγαλωσαμε(η γενια μου τουλαχιστον)με γερμανικο,ιταλικο,ισπανικο πρωταθλημα και δεν το θυμαμαι?
μια ζωη παρακολουθουσαμε ελληνικο πρωταθλημα και ch.
τα υπολοιπα πρωταθληματα μπηκαν την τελευταια 10ετια με την νοβα στην ζωη μας.
απο το ραδιοφωνο μαθεναμε σκορ για το προπο και γνωριζαμε καποιους παιχτες μεσω εφημεριδας και φωτογραφιας.
το οτι ο οτε λοιπον ειναι σημερα πολυ καλος σαν πακετο αθλητικων,βαση τιμης,
δεν σημαινει οτι εγινε αδιαφορο το ch και το ελληνικο πρωταθλημα.
προσωπικα θα μου λειψει το αγγλικο πρωταθλημα,το οποιο παρακολουθω φανατικα.
εδω πιστευω οτι εχασε μεγαλο αριθμο συνδρομητων η νοβα και αντιστοιχα εξατιας αυτου,θα παρει συνδρομητες ο οτε.
τα υπολοιπα τα παρακολουθουσα ανεκαθεν απο....μακρυα.
για εναν φιλαθλο που παρακουλουθει ποδοσφαιρο(οχι φιλαθλο ειμαι με τον καλυτερο...)
οι 2 πλατφορμες,τον βαζουν σε μεγαλο διλημακαι η τελικη επιλογη,ειναι πολυ δυσκολη...

Η δική μου γενιά μεγάλωσε περιμένοντας πως και πως να δει τελικό κυπέλλου Αγγλίας στην κρατική (σε ένα από τα 2 κανάλια) και Γουίμπλεντον. Α, και ασφαλώς το ραδιοφωνάκι για τις Κυριακές αλλά και στην TV τον τελικό κυπέλλου, Κύπελλο Εθνών και Μουντιάλ.

Ασφαλώς και το CHL στους ομίλους έχει και πολλές σούπες. Περισσότερες είναι οι σούπες από τα καλά ματς. Πέρυσι όσα ματς καθίσαμε να δούμε με την παρέα, μετά το δεύτερο πιτόγυρο ανέλαβε ο Μορφέας. Η μόνη περίπτωση να δεις ενδιαφέρον όμιλο, είναι να κάτσει η στραβή στη κλήρωση και να πέσουν 3 καλές ομάδες. Αλλιώς, οι δύο ισχυροί κερδίζουν τους πιο αδύναμους, και στα μεταξύ τους πάνε λάου λάου.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα αδιάφορο έχει γίνει. Από Οκτώβριο/Νοέμβριο ξέρεις πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια. Ποιο είναι το ενδιαφέρον;

Ναι δε μεγαλώσαμε με ισπανικό ούτε αγγλικό ούτε ιταλικό αλλά τώρα μπορούμε (ευτυχώς) να τα έχουμε στους δέκτες μας. Εσύ θα προτιμήσεις να κλείσεις τα μάτια σου; Επίσης να υποθέσω ότι δεν έχεις και κινητό, υπολογιστή, ίντερνετ κ.ο.κ. επειδή δεν τα είχες μικρός; Βρίσκω εντελώς άστοχο το παραδειγμά σου.

Στο θέμα μας, αυτό που κάνει τη διαφορά για μένα είναι οτι μπορεί το Ch.L να είναι πολύ ενδιαφέρον, με τα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα να ακολουθούν από κοντά, όμως η συχνότητα του είναι (αναπόφευκτα) τραγικά μικρότερη από αυτή ενός οποιουδήποτε πρωταθλήματος. Πρακτικά μιλάμε για 20 ματς Ch.L που θα παρακολουθήσει κάποιος όλη τη σεζόν. Από αυτά, βγάλε 3 τα οποία είναι η ελληνική ομάδα τις Τετάρτες (ή Τρίτες όποια μέρα πάρει η ΔΤ τέλος πάντων) τα οποία είναι ελεύθερα ούτως η άλλως και καταλήγουμε να μιλάμε για 15-17 ματς όλη τη χρονιά ως το δυνατότερο χαρτί σου! Αυτό για μένα δεν φτάνει. Όταν ο απέναντι θα έχει κάθε σαββατοκύριακο ματσάρες από όλες ανεξαιρέτως τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπου πραγματικά δε θα ξέρεις τι να πρωτοδείς, οι άλλοι θα κάθονται να περιμένουν πότε θα έχει αγωνιστική Ch.L για να ανοίξει λίγο το μάτι τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αν το δεις ρεαλιστικά, για τον φίλαθλο που του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο όπως λες, τόσο η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των προσφερόμενων αγώνων μεταξύ των δύο εταιριών όχι απλά γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του ΟΤΕ, ουσιαστικά τον θέτει εκτός συναγωνισμού.

προφανως δεν εισαι της γενιας μου οποτε το μη ενδιαφερων σου για ελληνικο πρωταθλημα και ch δικαιολογηται απολυτα.
ακομη και σημερα το-ομολογουμενως-χαλια ελληνικο πρωταθλημα,εχει οπαδους που παρακολουθουν τις ομαδες τους,
με οποιον και να παιζουν.
γερμανια,ιταλια,ισπανια,δεν παρακολουθουσαμε ποτε..

αγγλια ειναι το ολο θεμα και μεγαλη μαγκια του οτε.
καλο λοιπον θα ειναι,να μην φανατιζομαστε με ανουσια θεματα και να μιλαμε αντκειμενικα.
οι αριθοι λοιπον και το περιεχομενο λεει οτι:
εαν εισαι 3play,προφανως πας με +20 στο novasports,´η ακομα καλυτερα με +12,50 στο πακετο φιλαθλων,οπου οικονομικα η διαφορα ειναι χαωδης...
εαν πας αυτονομα σε δορυφορικο,σαφως συμφερει ο οτε.
αυτη ειναι η ουσια.τωρα οταν βλεπω σχολια τυπου σιγα το ch,μονο αντικειμενικη συζητηση δεν μπορει να γινει.
επισης σαν 3play,στην nova σου βγαινει 65 ευρω και στα ιδια περιπου λεφτα του οτε.
οποτε εαν λαβεις υπ´οψιν σου οτι στην νοβα εχεις καλυτερες ταινιε,pvr αλλα και multiview με ενα 10ευρω παραπανω,
ειναι πια πολυ δυσκολη επιλογη πακετου.
εαν καναμε τηνιδια συζητηση με βαση τον παλιο τιμοκαταλογο της νοβα,
θα σου ελεγα δαγκωτο οτε.
σημερα ομως που μιλαμε,τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα...

Η δική μου γενιά μεγάλωσε περιμένοντας πως και πως να δει τελικό κυπέλλου Αγγλίας στην κρατική (σε ένα από τα 2 κανάλια) και Γουίμπλεντον. Α, και ασφαλώς το ραδιοφωνάκι για τις Κυριακές αλλά και στην TV τον τελικό κυπέλλου, Κύπελλο Εθνών και Μουντιάλ.

Ασφαλώς και το CHL στους ομίλους έχει και πολλές σούπες. Περισσότερες είναι οι σούπες από τα καλά ματς. Πέρυσι όσα ματς καθίσαμε να δούμε με την παρέα, μετά το δεύτερο πιτόγυρο ανέλαβε ο Μορφέας. Η μόνη περίπτωση να δεις ενδιαφέρον όμιλο, είναι να κάτσει η στραβή στη κλήρωση και να πέσουν 3 καλές ομάδες. Αλλιώς, οι δύο ισχυροί κερδίζουν τους πιο αδύναμους, και στα μεταξύ τους πάνε λάου λάου.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα αδιάφορο έχει γίνει. Από Οκτώβριο/Νοέμβριο ξέρεις πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια. Ποιο είναι το ενδιαφέρον;

το ελληνικο ειναι χαλια.το βλεπουμε ομως ολοι και ας ξερουμε τον πρωταθλητη,απο τα φιλικα..
για το ch δεν συνεχιζω να σχολιαζω,γιατι θα μας μαζεψουν για...ιεροσυλια....
προσωπικα σου ειπα.δεν χανω αγωνα ch.με τιποτε.αλλο επιπεδο διοργανωσης.
γι'αυτο και ακομα δεν εχω κανει κινηση.απο την μια ο οτε με το αγγλικο του και τα +27 ευρω,
απο την αλλη η νοβα με ch και +20(´η 12,50)αλλα χωρις αγγλικο...
γι'αυτο επιμενω οτι το διλημα πια,ειναι μεγαλο...

Φίλε μου μίλησα μόνο για το ποδοσφαιρικό κομμάτι και για καθαρά Satellite υπηρεσία,το thread άλλωστε λέγετε Nova vs Ote tv όχι forthnet vs ote. Το ότι πρέπει να φορτωθείς στην πλάτη 3play για να αποκτήσει η nova νόημα δείχνει την ανύπαρκτη ανταγωνιστικότητα στην οποία έχει περιπέσει σαν δορυφορική υπηρεσία δεδομένων των τιμών της και των διοργανώσεων που προβάλλει.

Και γυρνώντας στο ποδόσφαιρο έχεις μια σειρά από άστοχα σχόλια:

"Το μη-ενδιαφέρον μου" για Ch.L.; Μα εγώ έγραψα ότι είναι πολύ ενδιαφέρον και ακολουθούν τα ευρωπαικά πρωταθλήματα! Που διάβασες να λέω ότι δεν με ενδιαφέρει;;

"γερμανια,ιταλια,ισπανια,δεν παρακολουθουσαμε ποτε.." Επειδή δεν τα μετέδιδε κανένας όμως όχι από επιλογή. Το επίπεδο τους σαφώς είναι αναγνωρισμένο και γιαυτό δεν πληρώνουν άδικα τα δικαιώματα αυτών των πρωταθλημάτων οι διάφορες δορυφορικές υπηρεσίες ανα τον κόσμο για να τα αποκτήσουν. Πέρυσι που έκατσα να δω ισπανικό και ιταλικό τα εκτίμησα ιδιαίτερα μπορώ να σου πώ! Με τη λογική σου, όταν βγήκε η nova με την Premier κάποιοι θα μπορούσανε να σου πουν: "ναι σιγά έβλεπες και παλιά Premier και τώρα την έχεις ανάγκη!" Αυτή όμως είναι εντελώς οπισθοδρομική προσέγγιση.

"αγγλια ειναι το ολο θεμα και μεγαλη μαγκια του οτε." Επειδή η nova έκανε την Premier συνήθεια. Αν έδειχνε τόσα χρόνια Primera τα ίδια θα λέγαμε για το ποιός έχει το Ισπανικό. Κακά τα ψέμματα, από ποδοσφαιρικό θέαμα είμαστε από τα πιό στερημένα κοινά στην Ευρώπη και τώρα ανοίγουνε σιγά σιγά τα μάτια μας.

Και τελειώνω πάλι με το βασικότερο σημείο μου. Όταν λέμε Ch.L. μιλάμε για 20 ματς το χρόνο και όχι για 400 όπως η Premier ή τα άλλα πρωταθλήματα. Γιαυτό λέω ότι για τον πραγματικό ποδοσφαιρόφιλο, όσο και να θέλει να δεί αυτά τα ρημάδια τα 15-20 ματς του Ch.L., τα μαθηματικά δε βγαίνουν με τίποτα... Εκτός και αν για σένα ένα ματς αποκτά νοήμα και αξία μόνο και μόνο επειδή κουνάνε το σεντόνι τα πιτσιρίκια στην αρχή του και όχι από αυτό που βλέπεις σαν θεατής. Πολύ σωστά έγραψε φίλος πιο πάνω ότι έχει και το Ch.L. τις σουπάρες του!

ΥΓ. γιατί τώρα το είδα:

απο την μια ο οτε με το αγγλικο του και τα +27 ευρω,
απο την αλλη η νοβα με ch και +20(´η 12,50)αλλα χωρις αγγλικο...

Για να καταλάβω συγκρίνεις τιμή ενός πλήρους και αυτόνομου πακέτου που έχει μέσα και τις ταινίες, τα HD, τα αθλητικά τα πάντα όλα, με το έξτρα κόστος που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να προσθέσει το sports pack πάνω στο 3-play του;;; Όχι μήλα με πορτοκάλια, αυτή η σύγκριση ξεφεύγει σε άλλα επίπεδα!

Last edited:
Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

προφανως δεν εισαι της γενιας μου οποτε το μη ενδιαφερων σου για ελληνικο πρωταθλημα και ch δικαιολογηται απολυτα.
ακομη και σημερα το-ομολογουμενως-χαλια ελληνικο πρωταθλημα,εχει οπαδους που παρακολουθουν τις ομαδες τους,
με οποιον και να παιζουν.
γερμανια,ιταλια,ισπανια,δεν παρακολουθουσαμε ποτε..

Θα σου προσθέσω και μία πολύ μικρή μειοψηφία, όπως είμαι εγώ.Παναθηναϊκός είμαι(θεωρητικά).Κάποτε (από το 2002) πήγαινα γήπεδο ανελλιπώς.Ζέστες, βροχές, χιόνια, ξύλο έχω φάει, μαστουρωμένος έχω φύγει(επειδή κάπνιζαν οι άλλοι).Βλέποντας τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, κατάλαβα πως δεν αξίζει ο κόπος.Εδώ και 3,5 χρόνια, μη μου πεις για Ελληνικό Πρωτάθλημα.Πραγματικά δεν θέλω να ακούω.Είμαι 28 και βλέπω και άλλους στην ηλικία μου που έχουν την ίδια ακριβώς άποψη.Για αυτό λέω μικρή μειοψηφία.Περισσότερες επισκέψεις έχω τώρα που έχω otetv, όταν έχει κανά καλό ματς ή f1, παρά παλιότερα.

ΥΓ:Να φανταστείς, είμαστε 3 φίλοι που γυρίζαμε στα γήπεδα.Και οι 3 έχουμε otetv και δεν θέλουμε να ακούμε για Σούπερ Λίγκα.

Φίλε μου τί λες;;;;Αμφισβητείς ότι ο ΟΤΕ έχει ποικιλία;
Εκτός από τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου(συν κάποια από τα κύπελλα) ,
έχει το κορυφαίο πρωτάθλημα βόλλευ του κόσμου(το ιταλικό) συν champions league βόλευ ανδρών και γυναικών ,
το κορυφαίο πρωτάθλημα χάντμπολ του κόσμου(το γερμανικό) συν το Ελληνικό ,
το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου(το ΝΒΑ) συν ΝCΑΑ,συν WNBA ,
τα κορυφαία πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού(φόρμουλα-1,motoGP κτλ.) ,
τα κορυφαία τουρνουά τέννις ΑΤΡ ,
τα κορυφαία παιχνίδια για τα προκριματικά του μουντιάλ (π.χ.στης 6 Σεπτεμβρίου ο ΟΤΕ θα δείξει 8-9 ματς απ'ευθείας,την ώρα που η νόβα θα δείχνει κονσέρβα Ελευσίνα-Ίκαρο στο μπάσκετ!!!),
football-league,κύπελλο Ελλάδος,πρωτάθλημα πόλο ανδρών-γυναικών,χάντμπολ και πόσα άλλα δεν θυμάμαι τώρα.Και κάποιοι λένε για ποικιλία;;;;;;

Όσο για την τιμή το full pack των δύο εταιριών είναι:
ΝΟΒΑ 61,92+5 τα hd=66,92 OTE 21,90 (και 27,38 για μη πελάτες ΟΤΕ τηλεφωνίας)...Κι ακόμη κάποιοι επιμένουν το άσπρο μαύρο!!!

Για το τέννις είσαι λάθος.Το ATP 1000 το δείχνει η Νόβα.Κατά τ' άλλα δεν διαφωνώ.

συμφωνο απολυτα με τον φιλο soccermania....πλεον υπαρχει ισχυρο πλεονεκτημα του οτε στα αθλητικα....στις ταινιες το πακετο της νοβα ειναι εμφανως ανωτερο αλλα κατα την γνωμη μου ισορροπητε απο τα καναλια ονdemand του οτε...

παιδια,ας αφησουμε στην ακρη το περιεχομενο,γιατι εδω ειναι καθαρα θεμα γουστου και ας παρουμε την ουσια.
δεν υπαρχει λοιπον νομιζω,αμφιβολια οτι μετα τα νεα τιμολογια της νοβα,
υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμός.
και στην τελικη,γιατι να μην συμπεριλαβουμε και το 3play,
το οποιο ειναι πολυ συμφερον πακετο,που τσιμπησε πολλους συνδρομητες τους 3 τελευταιους μηνες;
οι διαφορες ειναι πια οριακες και ουσιαστικα ο κυριος γνωμονας,ειναι το γουστο και οχι η τσεπη.
αμφισβητειται το γεγονος αυτο;

Όπου υπάρχει ιδιόκτητο της forthnet ουδείς το αμφισβητεί.Όπου δεν υπάρχει όμως;

@soccermania Βαλε διπλα και τα δυο πακετα. Δεν αμφισβητώ τιποτα. Ειναι ασφαλές πως και τα δυο πακετα εχουν ποικιλία. Σου αρεσει ή όχι. Αμα θελεις να βλεπεις "ποσοτητα ποιοτικού ποδοσφαιρου" πας στον οτε. Μπασκετ και μηχανοκινητα βλεπεις και αλλου. Επισης ειναι απολυτο πως η πλειοψηφια συνδρομητών στον οτε ειναι όσοι δε μπορουν για οικονομικούς ή ιδεολογικούς να εχουν νοβα.