NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Οικονομικους ή ιδεολογικους;;αν την επιλογη με βαση την ποιοτητα τους βαζεις στους ιδεολογικους μαλλον λαθος λεξη χρησιμοποιησες αν παλι οχι τοτε ξεχασες οτι καποιοι βαζουν συνδρομητικη με κριτηριο την ποιοτητα(υποκειμενικο ειναι) και γι αυτο βαζουν Οτε(ετσι οπως το θετεις) ή νοβα αλλιως...

Εγώ θα έλεγα ότι όποιος έχει οικονομική άνεση να βάλει νόβα, μάλλον βάζει και ΟΤΕ ΤΒ...

Μα απο που προκύπτει αυτό; αφού η nova είναι πιο φτηνή από τον ΟΤΕ έτσι όπως τα παρουσιάζουν κάποιοι... :flipout:

Last edited:

Είναι για αυτούς που μπορούν να βάλουν συνδυαστικό. Για τους υπόλοιπους δεν είναι.

@soccermania Βαλε διπλα και τα δυο πακετα. Δεν αμφισβητώ τιποτα. Ειναι ασφαλές πως και τα δυο πακετα εχουν ποικιλία. Σου αρεσει ή όχι. Αμα θελεις να βλεπεις "ποσοτητα ποιοτικού ποδοσφαιρου" πας στον οτε. Μπασκετ και μηχανοκινητα βλεπεις και αλλου. Επισης ειναι απολυτο πως η πλειοψηφια συνδρομητών στον οτε ειναι όσοι δε μπορουν για οικονομικούς ή ιδεολογικούς να εχουν νοβα.

Φίλε τα έχω βάλει δίπλα-δίπλα και δεν συγκρίνονται.Καλή η γνώμη του καθενός αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.Ο άλλος λέει δεν μεγαλώσαμε με Ισπανικό κτλ.και ειρωνεύεται.Ναι αλλά ούτε με αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο μεγαλώσαμε.Μη θυμίσω τι μπάλα παιζότανε στο πρωτάθλημα τη δεκαετία του '90 και τι τώρα.Διάβασε GOAL σήμερα,φέτος στην Ευρώπη είμαστε 34οι,μόνο Ιρλανδία,Ανδόρα και Σαν Μαρίνο περνάμε!!!Όποιος είδε χθες έναρξη Γερμανικού ανατρίχιασε,πέρα από το ότι ήταν ματσάρα είχε τελετή έναρξης κτλ.
Ή νομίζεις ότι έχω κολλήματα και εξυψώνω τον ΟΤΕ.Πλήρωνα ΝΟΒΑ από την πρώτη της χρονιά(γούσταρα με χίλια ότι θα υπήρχαν καθαρά αθλητικά κανάλια,επανάσταση για την εποχή στην Ελλάδα) ,από την εφηβεία μου με δικά μου χρήματα.Κι εχω και 2 φίλους που δουλεύουν εκεί,ο τελευταίος είμαι που θα ήθελε να κλείσει.Αλλά οι άνθρωποι δεν παλεύονται,σεβασμό στον πελάτη μηδέν.Για μένα η ΝΟΒΑ (καθ'υπερβολην) είναι μέρος της παράγκας.Ξεκίναγε πρωτάθλημα με ΟΜΑΔΑ Α και ΟΜΑΔΑ Β στην κλήρωση μόνο και μόνο για να μην καθυστερήσει η έναρξη και δεν γεμίσει τα Σαβ/κα της αντί να ζητήσει η ίδια την οικονομική εξυγίανση των ομάδων και να παίζουν οι "καθαρές" στην πρώτη κατηγορία.Φέτος ξεκινάει 15Αυγουστο με 40 βαθμούς.
Όσο για τις τιμές εδώ μιλάμε καθαρά για τηλεόραση και η τιμή είναι 66,92 απέναντι στα 27,38 ΟΤΕ.Συν ότι στα συνδυαστικά πακέτα δεν έχει σταθερή πολιτική και αν πιάσεις 10 συνδρομητές ΝΟΒΑ το πιο πιθανόν είναι να
έχουν 10 διαφορετικά πακέτα.
Και για τα μηχανοκίνητα έ οχι δεν μπορείς να δεις αλλού πιο πολλά.Έχει F-1,motoGΡ,WRC,έβαλε και το καινούριο κανάλι.

Last edited by a moderator:

Το νήμα το άνοιξα για πλάκα και εξελίχθηκε περίπου όπως το περίμενα (το πως το περίμενα το κρατάω για μένα- ευχαριστώ...:D)

Να σας βάλω άλλη μια παράμετρο.... έτσι για να έχετε και κάτι παραπάνω για την κουβέντα..

Μέσα στην εξίσωση βάλτε και τους συνδρομητές που έχουν και τα δύο πακέτα... και δεν είναι λίγοι....

Οπότε το ποιο πακέτο είναι πλήρες και το ποιο όχι είναι καθαρά στην προσωπική κρίση του καθενός....

Καλά τα λέει ο AFam.:2thumb22sup:
Εγώ έχω και τα δύο και είμαι ικανοποιημένος και από τα δύο (novasports βέβαια με 149 ευρώ, μέσω 3play για φιλάθλους, αλλιώς ξεφεύγει).
Επί τη ευκαιρία, το χθεσινό ματς της Μπουντεσλίγκα, εμένα μου φάνηκε καραμπαρούφα και όχι ματσάρα.
Ευτυχώς υπήρχε ο βλάκας ο Ντομίγκες που το γύρισε στο χάντμπολ και γελάσαμε και λίγο.
Όποιος θέλει να δει ματσάρα, ας απολαύσει το Νόριτς-Παναθηναικός στο οτέ sport3 στις 5μ.μ.:beatnik2:

Last edited:
Ενας που βλεπει πολλα αθλητικα θα παει με τα 1000 στον οτε.Ενας που βλεπει πολλες ταινιες|ντοκιμαντερ|παιδικα για τα μικρα θα παει σε nova.Τα παραπανω λογια ειναι περιττα.

Υπεραπλουστεύεις τα πράγματα.
Άμα ήταν έτσι, η nova θα είχε κλείσει.

Κοιτα επειδη εγω δεν βλεπω ποτε ποδοσφαιρο(το θεωρω απαισιο προσωπικα) πιστευω οτι θα υπαρχουν και αλλοι.Ειμαι περισσοτερο των ντοκιμαντερ/ταινιων για αυτο και πηγα σε nova.Αλλα κακα τα ψεματα τα sports του οτε ειναι 1000 φορες καλυτερα απο της nova για καποιον που βλεπει ποιοτικο ποδοσφαιρο/extreme sports.Γιατι και η νοβα εχει μπαλα αλλα το ελληνικο δεν πιανει μια μπροστα στα ξενα.
Αλλα ταινιες/ντοκιμαντερ η νοβα ειναι πολυ μπροστα για την ωρα.
Φυσικα και τα 62 που ζηταει για το full ειναι υπερβολικα + 5 για τα hd παει στα 67.Σε προσφορα με 3play συμφερει αλλιως δεν.Πιστευω σε 1/2 μηνες το πολυ θα αλλαξουν πολλα για τη νοβα υπερ των καταναλωτων μιας και ο οτε εχει παρει φορα.Οι αλλαγες θα ειναι λογικα στο να δωσει τα hd δωρεαν,να προσθεσει ακομα λιγα καναλια εκει που πασχει και να μειωσει την τιμη των πακετων 10-15 ευρο.Αν δεν τα κανει αυτα οι φιλοι του ποδοσφαιρου δεν εχουν κανενα λογο να πανε σε νοβα.

Όπως έχουν μοιραστεί τα αθλητικά για κάποιον ειδικά ποδοσφαιρόφιλο η εν Ελλάδι λύση είναι να πάρει και τα 2 πακέτα.
25 η nova το sport με την προσφορά των ομάδων και 20 ο ote, με σχεδόν 45 ευρώ τα βλέπει όλα.(δεν βάζω το βασικό τιμολόγιο της nova γιατί το θεωρώ κοροϊδία πια τα 50-60 κτλ ποσά για δορυφορική όταν ο βασικός μισθός έχει κατρακυλήσει στα 500 ευρώ και η ανεργία είναι το πιο δημοφιλές επάγγελμα).
Τα προηγούμενα χρόνια με τα 52 ευρώ της nova για το sport αυτή η τιμή(45 ευρώ για όλα) θα ήταν σούπερ, τώρα που τα ευρώ μετράνε παραπάνω για κάποιους είναι πολλά.
Οπότε ο καθένας τα ζυγίζει και επιλέγει, οι γενικεύσεις είναι άστοχες.
Το κερασάκι στην τούρτα για εμένα είναι οι νέες πρωτοποριακές και όχι μόνο υπηρεσίες που δίνουν το κάτι παραπάνω στο συνδρομητή όπως το pvr,το nova go,τα on demand και το replay tv.
Δείτε σε άλλο νήμα την απήχηση που έχει το nova go αν και στα σπάργανα και με ελλείψεις.
Κοντά γιορτή το Σεπτέμβρη δείτε τις σελίδες θα γραφτούν για το pvr του Οτε και τι απήχηση θα έχει ειδικά αν κοστίζει 3ευρώ/μήνα δε θα προλαβαίνει να δίνει δέκτες.

Μπορείς με την ίδια δορυφορική κεραία να έχεις και Nova και ΟΤΕTV ?

Αυτη την στιγμή εχω το πακέτο Nova Sport των ομάδων και θέλω να βάλω και Otetv.. Εχω ηδη δυο LNB αλλα στην ουσία χρησιμοποιώ μονο ο ενα αφου εχω τον δεκτή της Nova

Οπως μιλάτε ούτε οι εργαζόμενοι σε ΟΤΕ και ΝΟΒΑ δεν θα έκαναν για να υποστηρίξουν το προϊόν.
Σας μιλάει κάποιος που έχει δει και τα 2 πακέτα. Για τους ποδοσφαιροφιλους πιστεύω ότι πέρσι είχε προβάδισμα μεγάλο η ΝΟΒΑ λόγο της premier league και το λέω αυτό γιατι αυτή την περίοδο αν δείτε υπάρχουν τρία site μόνο για Αγγλικό πρωτάθλημα και το ενδιαφέρων των Ελλήνων ειναι πολύ μεγάλο. Φέτος νομίζω ότι ο ΟΤΕ έχει το προβάδισμα για 2 λόγους 1) premier league και 2) η ΑΕΚ δεν παίζει στη superleague άρα το πρωτάθλημα έχει αποδυναμωθεί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι η ΝΟΒΑ δεν αγοράζει κάποιο άλλο πρωτάθλημα π.χ Αλβανικό ( η χώρα έχει πολλούς Αλβανούς) ή το Γαλλικό που φέτος έχει ανεβεί πολύ σε δυναμική και δεν έχει κανείς τα δικαιώματα στην Ελλάδα.

το γαλλικο ειναι το μονο ενδιαφερον πρωταθλημα που ειναι αυτη την στιγμη ορφανο....για να μην το αποκτουν σημαινει ξεκαθαρα οτι δεν εχουν money ουτε για το παραμικρο εκτος του προυπολογισμου....

Ή μπορεί να σημαίνει πως οι Γάλλοι ζητάνε πολλά λεφτά σε σχέση με αυτά που θεωρεί η Nova ότι αξίζει. Και το ιταλικό ήταν στα αζήτητα για μερικούς μήνες πριν το πάρει ο ΟΤΕ.

Το θέμα ειναι ότι της ΝΟΒΑ της λείπει ένα δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ´η κάποιο πρωτάθλημα που θα έχει φιλάθλους στην Ελλάδα.

και θα βλεπει θες να μου πεις ο ελληνας αλβανικο πρωταθλημα....ασχετο αν εχει πολλους αλβανους η χωρα...αυτο θα εβαζε λουκετο στην νοβα μια ωρα αρχητερα....
δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ακριβο το γαλλικο....σιγουρα για να μενει ορφανο εδω και δυο χρονια τωρα θα σημαινει πως ο ανταγωνηστης της νοβα[οτε]δεν ενδιαφερεται και η νοβα δεν μπορει να το αποκτησει λογω οικονομικων....

Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ακριβό και δεν έχει τόσους πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα και εκτιμούν ότι δεν θα βγάλουν τα λεφτά τους.
Όσο για το αλβανικό πρωτάθλημα δεν νομίζω ότι θα έβαζε κανείς Έλληνας ΝΟΒΑ για να το δει οι δε Αλβανοί μάλλον θα προτιμήσουν τις φτηνές αλβανικές κάρτες.