Re: NOVA vs ΟΤΕ TV
@soccermania Βαλε διπλα και τα δυο πακετα. Δεν αμφισβητώ τιποτα. Ειναι ασφαλές πως και τα δυο πακετα εχουν ποικιλία. Σου αρεσει ή όχι. Αμα θελεις να βλεπεις "ποσοτητα ποιοτικού ποδοσφαιρου" πας στον οτε. Μπασκετ και μηχανοκινητα βλεπεις και αλλου. Επισης ειναι απολυτο πως η πλειοψηφια συνδρομητών στον οτε ειναι όσοι δε μπορουν για οικονομικούς ή ιδεολογικούς να εχουν νοβα.
Φίλε τα έχω βάλει δίπλα-δίπλα και δεν συγκρίνονται.Καλή η γνώμη του καθενός αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.Ο άλλος λέει δεν μεγαλώσαμε με Ισπανικό κτλ.και ειρωνεύεται.Ναι αλλά ούτε με αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο μεγαλώσαμε.Μη θυμίσω τι μπάλα παιζότανε στο πρωτάθλημα τη δεκαετία του '90 και τι τώρα.Διάβασε GOAL σήμερα,φέτος στην Ευρώπη είμαστε 34οι,μόνο Ιρλανδία,Ανδόρα και Σαν Μαρίνο περνάμε!!!Όποιος είδε χθες έναρξη Γερμανικού ανατρίχιασε,πέρα από το ότι ήταν ματσάρα είχε τελετή έναρξης κτλ.
Ή νομίζεις ότι έχω κολλήματα και εξυψώνω τον ΟΤΕ.Πλήρωνα ΝΟΒΑ από την πρώτη της χρονιά(γούσταρα με χίλια ότι θα υπήρχαν καθαρά αθλητικά κανάλια,επανάσταση για την εποχή στην Ελλάδα) ,από την εφηβεία μου με δικά μου χρήματα.Κι εχω και 2 φίλους που δουλεύουν εκεί,ο τελευταίος είμαι που θα ήθελε να κλείσει.Αλλά οι άνθρωποι δεν παλεύονται,σεβασμό στον πελάτη μηδέν.Για μένα η ΝΟΒΑ (καθ'υπερβολην) είναι μέρος της παράγκας.Ξεκίναγε πρωτάθλημα με ΟΜΑΔΑ Α και ΟΜΑΔΑ Β στην κλήρωση μόνο και μόνο για να μην καθυστερήσει η έναρξη και δεν γεμίσει τα Σαβ/κα της αντί να ζητήσει η ίδια την οικονομική εξυγίανση των ομάδων και να παίζουν οι "καθαρές" στην πρώτη κατηγορία.Φέτος ξεκινάει 15Αυγουστο με 40 βαθμούς.
Όσο για τις τιμές εδώ μιλάμε καθαρά για τηλεόραση και η τιμή είναι 66,92 απέναντι στα 27,38 ΟΤΕ.Συν ότι στα συνδυαστικά πακέτα δεν έχει σταθερή πολιτική και αν πιάσεις 10 συνδρομητές ΝΟΒΑ το πιο πιθανόν είναι να
έχουν 10 διαφορετικά πακέτα.
Και για τα μηχανοκίνητα έ οχι δεν μπορείς να δεις αλλού πιο πολλά.Έχει F-1,motoGΡ,WRC,έβαλε και το καινούριο κανάλι.