NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Τα πράγματα είναι απλά (κατά τη γνώμη μου): ξαφνικά η super league έπεσε επίπεδο για όσους άλλαξαν από nova σε ote tv. Όσοι άλλαξαν από nova σε ote tv, ακόμη θυμούνται πόσα πλήρωναν στη nova και κρίνουν με βάση αυτό και όχι το περιεχόμενό της. Αν αύριο ξαφνικά ξαναβρεθούν στη nova, θα λένε τα ακριβώς αντίθετα.
Η ουσία είναι ότι οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους και πολλοί με τα συνδυαστικά προγράμματα της forthnet, γιατί τα σκέτα δορυφορικά έχουν απαράδεκτη τιμή, πλέον μπορούν να το κάνουν σπίτι τους. Το κομμάτι του κόσμου που θέλει να βλέπει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στρέφεται στον ote tv που τα παρέχει σχεδόν όλα σε μια πολύ καλή τιμή. Ο καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως.
Κατά τα λοιπά στον παρόν θέμα δυστυχώς γίνεται ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων: αναμενόμενο μεν, κουραστικό δε.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εγώ βλέπω πολύ ποδόσφαιρο. Για χρόνια τώρα βλέπω απο Ισπανία και Αγγλία κυρίως, 7-8 αγώνες κάθε Σ/Κ. Γι´αυτό φέτος έβαλα ΟΤΕ. Απο την άλλη θέλω να βλέπω και Ολυμπιακό. Γι αυτό όταν μου δώσανε 3 play στα 29.90 + 10 ευρώ το sport πακέτο έβαλα τον Ιούνιο Nova. Και τα δύο πακέτα έχουν κάτι να σου δείξουν. Η ποσότητα στον ΟΤΕ είναι μεγαλύτερη αλλά όταν παίζει ο Ολυμπιακός βλέπω αυτόν. Επίσης να πώ, οι φίλοι μου δεν είναι σαν και εμένα, δηλαδή όταν τους έλεγα τα προηγούμενα χρόνια ότι βλέπω πχ Man. united - tottenham ή Barcelona - valencia κλπ μου έλεγαν καλά πως τα βλέπεις αυτά. Αντίθετα πάλι όταν κάποια στιγμή πριν 3 χρόνια είχα για κάποιο διάστημα το sport πακέτο της Nova ήθελαν να έρχονται συνέχεια στο σπίτι μου να βλέπουμε ΟΣΦΠ-ΑΕΚ, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, ΑΕΚ-ΠΑΟ κλπ. Εκεί προφανώς πόνταρε και η Nova και κράτησε τους αγώνες που έχουν Ελληνικό ενδιαφέρον.

Ναι ότι είναι δημοφιλέστερο είναι και καλύτερο , η διαφορά είναι ότι εσύ Γιώργο κοιτάς τα τοπικά δεδομένα ενώ εγώ τα παγκόσμια.:a0210:
Το οποίο είναι αδιάφορο γιατί τόσο ο ΟΤΕ όσο και η Nova δεν απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά, αλλά στην Ελληνική. Τι να λέμε τώρα, το OTE Cinema 3 με τις παλιές ελληνικές ταινίες είναι απ' ότι μαθαίνω από τα πιο δημοφιλή κανάλια του ΟΤΕ.

Το οποίο είναι αδιάφορο γιατί τόσο ο ΟΤΕ όσο και η Nova δεν απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά, αλλά στην Ελληνική.

Γι'αυτό πολλές pub στη Μ. Βρετανία είχαν Nova;

Αδιάφορο το πόσες pub είχαν Nova. Η Nova έχει 375.000 συνδρομητές. Πόσες από αυτές είναι σε pub; 10; 100; 500;

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

αυτο ειναι υποθεση.μπορει να ειναι τοσοι,μπορει να ειναι περισσοτεροι,μπορει λιγοτεροι.
σημασια για την εταιρια εχει οτι το κοντερ γραφει 375.000 συνδρομητες.

Αδιάφορο το πόσες pub είχαν Nova. Η Nova έχει 375.000 συνδρομητές. Πόσες από αυτές είναι σε pub; 10; 100; 500;

Εμ βέβαια. Αδιάφορο. Από την μία λες για Ελληνική αγορά και από την άλλη όταν σου λένε για συνδρομητές εκτός Ελλάδας, αδιάφορο. ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν και συνδρομητές εκτός Ελλάδας. Για την ιστορία, γνωστό sports καφέ πρώην ποδοσφαιριστή (Έλληνα), είχε ρεκόρ προσέλευσης πάντα εντός Ελλάδος, όταν μαζεύονταν το club της Man Utd σε βαθμό που δεν χώραγαν. Εγώ θα συμβούλευα να μην είσαστε απόλυτοι, όχι των άκρων, ΕΙΔΙΚΑ όταν έχετε άγνοια επί μερικών θεμάτων.

Τα πράγματα είναι απλά (κατά τη γνώμη μου): ξαφνικά η super league έπεσε επίπεδο για όσους άλλαξαν από nova σε ote tv. Όσοι άλλαξαν από nova σε ote tv, ακόμη θυμούνται πόσα πλήρωναν στη nova και κρίνουν με βάση αυτό και όχι το περιεχόμενό της. Αν αύριο ξαφνικά ξαναβρεθούν στη nova, θα λένε τα ακριβώς αντίθετα.
Η ουσία είναι ότι οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους και πολλοί με τα συνδυαστικά προγράμματα της forthnet, γιατί τα σκέτα δορυφορικά έχουν απαράδεκτη τιμή, πλέον μπορούν να το κάνουν σπίτι τους. Το κομμάτι του κόσμου που θέλει να βλέπει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στρέφεται στον ote tv που τα παρέχει σχεδόν όλα σε μια πολύ καλή τιμή. Ο καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως.
Κατά τα λοιπά στον παρόν θέμα δυστυχώς γίνεται ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων: αναμενόμενο μεν, κουραστικό δε.

Σου απαντώ γιατί φαίνεσαι αρκετά λογικός.Η superleague δεν έπεσε επίπεδο ξαφνικά ή επειδή εμφανίστηκε ο ΟΤΕ-ΤV τα τελευταία χρόνια.Το πρωτάθλημά μας ευτελίζετε χρόνο με το χρόνο,φέτος έχουμε 5 στους 6 αποκλεισμούς στην ευρώπη(μόνο η Ξάνθη απέκλεισε την ερασιτεχνική Λίνφιλντ κι αυτό στην παράταση και είμαστε 35οι σε 51 χώρες νομίζω).Έχεις δίκιο ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή αλλά υπάρχει και η κοινή λογική και αυτή λέει ότι το αθλητικό του ΟΤΕ είναι πολύ ανώτερο από αυτό της νόβα.Και μου κάνει εντύπωση πως δεν κόβεις επαναλαμβανόμενες "αρλούμπες" και τρολαρίσματα από τα ίδια άτομα.Ξαφνικά η superleague αξίζει πιο πολύ από τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και η euroleague το πλέον ποθητό τουρνούα καλύτερο από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ του πλανήτη(ΝΒΑ και ACB)!!!Αμ το άλλο που το πας ότι το αργεντίνικο ενδιαφέρει πιο πολύ κόσμο από το moto-GP και την formula-1!!!Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε..

φίλε soccermania χωρις να υποστηρίζω καμία πλατφόρμα θέλω να σου πω πως σε καθε χώρα το τοπικό προιον της! με τις οποιες ατέλειες έχει την περισσότερη ζήτηση! αυτό άλλωστε είναι και αποδεδειγμένο! απο εκεί και πέρα ο καθένας διαλέγει και παίρνει! φιλικά παντα...

Έχω και nova και otetv.
Αλλά μόνο για Ελληνικό πρωτάθλημα δέχομαι επισκέψεις στο σπίτι.

Σου απαντώ γιατί φαίνεσαι αρκετά λογικός.Η superleague δεν έπεσε επίπεδο ξαφνικά ή επειδή εμφανίστηκε ο ΟΤΕ-ΤV τα τελευταία χρόνια.Το πρωτάθλημά μας ευτελίζετε χρόνο με το χρόνο,φέτος έχουμε 5 στους 6 αποκλεισμούς στην ευρώπη(μόνο η Ξάνθη απέκλεισε την ερασιτεχνική Λίνφιλντ κι αυτό στην παράταση και είμαστε 35οι σε 51 χώρες νομίζω).Έχεις δίκιο ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή αλλά υπάρχει και η κοινή λογική και αυτή λέει ότι το αθλητικό του ΟΤΕ είναι πολύ ανώτερο από αυτό της νόβα.Και μου κάνει εντύπωση πως δεν κόβεις επαναλαμβανόμενες "αρλούμπες" και τρολαρίσματα από τα ίδια άτομα.Ξαφνικά η superleague αξίζει πιο πολύ από τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και η euroleague το πλέον ποθητό τουρνούα καλύτερο από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ του πλανήτη(ΝΒΑ και ACB)!!!Αμ το άλλο που το πας ότι το αργεντίνικο ενδιαφέρει πιο πολύ κόσμο από το moto-GP και την formula-1!!!Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε..

παμε παλι...
ειπαμε για προτιμησεις των Ελληνων φιλαθλων και δεν καναμε συγκριση πρωταθληματων.
αλλωστε ποτε το Ελληνικο πρωταθλημα,δεν εφτασε σε επιπεδο να συγκρινεται με κανενα απο τα πρωταθληματα που μεταδιδει ο οτε.
στην δικη μου αναφορα τουλαχιστον,μιλησα τεκμηριωμενα,αφου τον τελευταιο διαστημα,εχω μιλησει με αρκετο κοσμο για το συγκεκριμενο θεμα.
ο δικος σου κυκλος μπορει να γεμιζει καφετεριες με γερμανικο ντερμπι.γουστα ειναι ειναι αυτα..

Παιδια ο καθενας ειναι ελευθερος να βλεπει οτι θελει...ειναι κ θεμα γουστου...εγω εβαλα οτε γιατι θελω να βλεπω ολα τα μεγαλα πρωταθληματα...περυσι που ειχα νοβα λογω δεσμευσης ειδα ολα κ ολα 2 ματς ολη τη χρονια...φετος τη σταματησα κ αν μου πει καποιος φιλε σε πληρωνω και 10 ευρω καθε ματς σουπερ λιγκα που θα βλεπεις παλι δεν καθομαι να τη δω...
Ολα ειναι θεμα επιλογων...

Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.
Ο καθένας βάζει αυτό που γουστάρει και αντέχει η τσέπη του.
Θυρωρό στη τσέπη και στα γούστα μας δε θέλουμε κανένα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον tiniako.Ο καθένας βάζει ότι εκείνος θεωρεί ότι είναι καλύτερο για τα γούστα του και για την τσέπη του.

Κανείς δεν είπε σε κανέναν τι να κάνει με την τσέπη του και με τα γούστα του. Προσπαθούμε να περιγράψουμε τον μέσο τηλεθεατή συνδρομητικών υπηρεσιών, αυτόν που θέλουν να κάνουν πελάτη τους και τα δύο πακέτα, για να μπορέσουμε να κρίνουμε τις επιλογές τους. Ο κάθε ένας από εμάς σαν μονάδα, είναι αδιάφορος για την στρατηγική των παρόχων. Σημασία έχει τι θέλουν οι πολλοί.

Έχω και nova και otetv.
Αλλά μόνο για Ελληνικό πρωτάθλημα δέχομαι επισκέψεις στο σπίτι.

Άστα, εγώ πρέπει να μετακινήσω και τον δέκτη σε μεγαλύτερο χώρο... :flipout: