NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Λενε εδω μεσα ολοι οτι οι πλατφορμες απευθυνονται σε ελληνικο κοινο κλπ κλπ...ε το ελληνικο κοινο πλεον,λογω της συνεχους απαξιωσης του εγχωριου προιοντος(οποιος δεν το βλεπει,ας μην τον ξυπνησουμε),λογω του ανοιγματος που εχει γινει ολα αυτα τα χρονια προς το ευρωπαικο ποδασφαιρο (αρχικα με το chl και στην συνεχεια με την δυνατοτητα θεασης ξενων πρωταθληματων),ολο και περισσοτερο ενδιαφερεται για την ξενη μπαλα κοινως.Υποστηριζει μια ομαδα,παρακολουθει τα νεα της,βλεπει αγωνες κτλ,ακομα και τα αθλητικα site δινουν παρα πολυ χωρο πλεον στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο...Αυτο θελω να πω οτι υπαρχει μια αγορα που θα αυξανεται συνεχως και προφανως εκει εχει επενδυσει ο Οτε και περιμενει να του βγει...ιδωμεν αν θα τα καταφερει...το ακατανοητο δεν μπορω να καταλαβω που ειναι;ελπιζω να σε καλυψα...

Last edited:

Λενε εδω μεσα ολοι οτι οι πλατφορμες απευθυνονται σε ελληνικο κοινο κλπ κλπ...ε το ελληνικο κοινο πλεον,λογω της συνεχους απαξιωσης του εγχωριου προιοντος(οποιος δεν το βλεπει,ας μην τον ξυπνησουμε),λογω του ανοιγματος που εχει γινει ολα αυτα τα χρονια προς το ευρωπαικο ποδασφαιρο (αρχικα με το chl και στην συνεχεια με την δυνατοτητα θεασης ξενων πρωταθληματων),ολο και περισσοτερο ενδιαφερεται για την ξενη μπαλα κοινως.Υποστηριζει μια ομαδα,παρακολουθει τα νεα της,βλεπει αγωνες κτλ,ακομα και τα αθλητικα site δινουν παρα πολυ χωρο πλεον στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο...Αυτο θελω να πω οτι υπαρχει μια αγορα που θα αυξανεται συνεχως και προφανως εκει εχει επενδυσει ο Οτε και περιμενει να του βγει...ιδωμεν αν θα τα καταφερει...το ακατανοητο δεν μπορω να καταλαβω που ειναι;ελπιζω να σε καλυψα...

Με αυτό που έγραψες τώρα μπορώ να συμφωνήσω. Φυσικά και υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ακατανόητη είναι η αριθμητική που χρησιμοποίησες στην προηγούμενη ανάρτηση συγκρίνοντας 2-3 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (ολόκληρα) με μέρος του ελληνικού πρωταθλήματος.

@petasis:"Γράφω εγώ κάτι στα νήματα του ΟΤΕ; Στο νόβα vs οτε νομίζω γράφω." Στο " Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου #301" εσύ δεν είσαι? Αυτό μόνο για σήμερα.
Παραπλανητική δεν είναι όταν "τρέχει" clawl" για υφιστάμενους συνδρομιτές τηλεφωνίας ΟΤΕ. Με αυτό τον τρόπο δεν είχες δικαιολογήσει και την διαφήμιση της ΝΟΒΑ με το 19,90 (σχόλιο #1454 στο "Νέα για τη NOVA) αφού δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες?Α και αυτό με τα HD το έχεις κάνει καραμέλα.Ακόμη και φωτογραφίες σήκωσες και είχαμε δύο σελίδες σχολιασμό ότι δεν γίνονται έτσι οι αντικειμενικές μετρήσεις.
Εγώ διαπλοκές δεν φαντασιώνομαι αλλά ούτε και εσύ-αν και δεν ξέρω γιατί έγραψες κάτι τέτοιο-αλλά πληρώνω για κάτι και θέλω ανταπόδωση.Εως εκεί τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο-όχι όμως επειδή πληρώνω θέλω και τον ουρανό με τα άστρα (χωρίς αύξηση).Αύξηση χωρίς ανταπόδωση είναι αισχρή πράξη , που λέει και ο @tiniakos.
Συμφωνώ με τον @nvianitakis που αναφέρεται σε σχόλιο του serafeim,ππου είναι ότι πιο σωστό μπορείς να πεις σε κάποιον που βλέπει όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις.Ευχαριστώ

Τελικά μάλλον θα έλεγα ότι είναι καλύτερο να κλειδωθεί το νήμα.

Οι αντιπαραθέσεις δεν βλέπω να οδηγούν πουθενά και έχουμε ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων κάθε μερικές σελίδες.

Δεν νομίζω το οτι "πονάει χέρι, κόβω κεφάλι" ειναι κάτι που πρέπει να υιοθετηθεί για το νήμα. Πιστεύω οτι είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να ελέγξουμε τα γραφόμενα μας, εκτός αν απώτερος σκοπός ειναι να προκαλούμε.

Όταν άνοιξα αυτό το νήμα ο σκοπός ήταν να παρατεθούν τα του OTE vs Νοva....

Όχι να κοντράρεστε, δεν μπορεί να γίνει μια συζήτηση χωρίς αντιπαραθέσεις ???

Νίκο άστο μάνα μου.... (μπας και δούμε κανα φως στα γήπεδα να μπορέσεις να δώσεις και εσύ με τη σειρά σου καλύτερο HD να μην γκρινιάζουν...:D)

@petasis:"Γράφω εγώ κάτι στα νήματα του ΟΤΕ; Στο νόβα vs οτε νομίζω γράφω." Στο " Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου #301" εσύ δεν είσαι? Αυτό μόνο για σήμερα.

Ναι. Από τα λίγα που παρακολουθώ, επειδή με ενδιαφέρει το pvr. Και ήμουν πολύ προσεκτικός σε αυτό που έγραψα, ότι θα προκαλέσει έκπληξη σε μένα (και όχι γενικά). Παράλογο να πιστεύω ότι ενώ προσπαθεί να προστατευθεί από την πειρατεία (και καλά κάνει), δύσκολα θα δώσει κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι επιτήδειοι;
Παραπλανητική δεν είναι όταν "τρέχει" clawl" για υφιστάμενους συνδρομιτές τηλεφωνίας ΟΤΕ. Με αυτό τον τρόπο δεν είχες δικαιολογήσει και την διαφήμιση της ΝΟΒΑ με το 19,90 (σχόλιο #1454 στο "Νέα για τη NOVA) αφού δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες?

Εγώ δεν είπα ότι είναι παραπλανητική. Αλλά μιας και σχολιάστηκε η διαφήμιση της νόβα, και σαν "σχολιαστής των πάντων", δεν θα έπρεπε να ξεκινήσω κουβέντα;;;; :flipout:

Α και αυτό με τα HD το έχεις κάνει καραμέλα.Ακόμη και φωτογραφίες σήκωσες και είχαμε δύο σελίδες σχολιασμό ότι δεν γίνονται έτσι οι αντικειμενικές μετρήσεις.

Με το HD τα πράγματα είναι απλά: η νόβα έχει λίγο καλύτερο HD. Ανέβηκαν πολλές φορές νούμερα bitrate, που το θέμα έχει λήξει.
Φυσικά, δεν θα πειστούν όσοι δεν θέλουν. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν επειδή ανέβηκε ένας σύνδεσμος σε ένα site με φωτογραφίες και από τις δύο πλατφόρμες. Αλλά επειδή χόρτασα τελειότητα (ήταν άψογες οι φωτογραφίες εκεί), είπα να ανεβάσω και πιο "γήινες" φωτογραφίες, να έχουμε και εμείς στο φόρουμ μερικές. Μιας και έχω και τα δύο...
Αν δεν σου κάνουν οι δικές μου φωτογραφίες, περιμένω τις δικές σου. Μπορείς να ανεβάσεις και εσύ φωτογραφίες...
Εγώ διαπλοκές δεν φαντασιώνομαι αλλά ούτε και εσύ-αν και δεν ξέρω γιατί έγραψες κάτι τέτοιο-αλλά πληρώνω για κάτι και θέλω ανταπόδωση.

Κοίτα να δεις τι πήγα και σκεύτηκα μόλις διάβασα το "εκτός και εαν ανοίκεις στην NOBA και τρως ψωμί από εκεί". Είμαι και εγώ ανεκδιήγητος ώρες ώρες... :flipout:
Εως εκεί τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο-όχι όμως επειδή πληρώνω θέλω και τον ουρανό με τα άστρα (χωρίς αύξηση).Αύξηση χωρίς ανταπόδωση είναι αισχρή πράξη , που λέει και ο @tiniakos.
Συμφωνώ με τον @nvianitakis που αναφέρεται σε σχόλιο του serafeim,ππου είναι ότι πιο σωστό μπορείς να πεις σε κάποιον που βλέπει όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις.Ευχαριστώ

Αν σε ένα φόρουμ δεν υπάρχει συζήτηση, ποιο το νόημά του; Είναι ένα νήμα αντιπαράθεσης, με βάση τον τίτλο του, δεν είναι;

Τελικά μάλλον θα έλεγα ότι είναι καλύτερο να κλειδωθεί το νήμα.

Οι αντιπαραθέσεις δεν βλέπω να οδηγούν πουθενά και έχουμε ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων κάθε μερικές σελίδες.

Δεν έχει όμως και την πλάκα του;
Όταν γενίκευσες όλους του Άγγλους σε φιλάθλους, και όλους τους Έλληνες σε οπαδούς, δεν ακολούθησα και γενίκευσα και εγώ αυτούς που παρεκτρέπονται, και ψάχναμε το πότε γίνονται οι παρεκτροπές; :flipout:

Last edited by a moderator:

@amvrakas1: Πραγματικά, πρέπει να δείτε λίγο τις ρυθμίσεις της στατιστικής πολυπλεξίας. Δε μπορεί να τα έχετε όλα στο αυτόματο ή στο ημιαυτόματο. Δε μπορεί να "κλέβουν" bitrate σαβουροκανάλια από τα καλά HD κανάλια. Το θέμα των HD δεν είναι καραμέλα του petasis. Το γράφουν δεκάδες μέλη στα σχετικά νήματα. Πρέπει να το φτιάξετε. Ακόμα κι αν χρειάζεται 2-3 HD κανάλια να μπαίνουν σε CBR την ώρα σημαντικών αθλητικών γεγονότων, πρέπει να το κάνετε. Κανείς δε θα παραπονεθεί αν δείχνει χάλια το MEGA ή το ALPHA όταν έχει σοβαρά αθλητικά γεγονότα στα OTE Sport 1,2,3 HD. Η αναφορά στα MEGA - ALPHA γίνεται επειδή είναι στον ίδιο αναμεταδότη με τα Sport - άλλο ένα λάθος. Με τα καλά Sport στην ίδια πολυπλεξία πρέπει να μπουν πραγματικά αδιάφορα κανάλια (Al Jazeera News κτλ).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να διορθώσεις ένα πρόβλημα είναι να αναγνωρίσεις πως υπάρχει πρόβλημα. Αν για τους συνδρομητές του ΟΤΕ ή τους τεχνικούς του δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί να ασχοληθεί κάποιος να το λύσει;
Οι φωτογραφίες του petasis, ειδικά γύρω από το channel logo, δείχνουν ξεκάθαρα το πρόβλημα που υπάρχει. mpeg macroblocks είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βλέπεις σε HD κανάλι.

Οι φωτογραφίες του petasis, ειδικά γύρω από το channel logo, δείχνουν ξεκάθαρα το πρόβλημα που υπάρχει. mpeg macroblocks είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βλέπεις σε HD κανάλι.

attachment.php

Αυτά γύρω από το σήμα του NOVA sports πως λέγονται?

ΥΓ. Είπα ότι δεν θα ενδώσω στις προκλήσεις αλλά δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει κάποιοι....

Κανείς δεν είπε πως της Nova είναι τέλειο. Απλώς του ΟΤΕ είναι εμφανέστατα χειρότερο.

μεταδοση με μεταδοση παντως,εχει μεγαλη διαφορα.
εχθες π.χ στο novacinemahd,η ταινια των 20:10(ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ) ηταν ενα....upscaling.
η πρεμιερια των 10:00(XOMΠΙΤ)ηταν σε πολυ καλα επιπεδα και καλο hd.
δεν ξερω γιατι τετοια διαφορα,αφου και ο ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ειναι και αυτη καινουργια ταινια/παραγωγη.

Αυτά γύρω από το σήμα του NOVA sports πως λέγονται?

ΥΓ. Είπα ότι δεν θα ενδώσω στις προκλήσεις αλλά δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει κάποιοι....

Θα σου έλεγα "λέγονται καλύτερα από αυτό (φώτο από λογότυπο ΟΤΕ TV)" :flipout:, αλλά κοιτάζοντας την φωτογραφία που ανέβασες, δεν κατάλαβα που σταματάν τα τεχνουργήματα της νόβα, και που ξεκινούν αυτά του jpeg. Γίνεται να τραβήξεις πιο κοντά το λογότυπο την επόμενη φορά (να καλύπτει όλη την φωτογραφία);

Πάντως μου άρεσε που βγήκε μια ακόμα φωτογραφία στο νήμα... :a0210: