NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

η κατακλειδα ειναι οτι ο καθενας εχει οτι τον βολευει και οτι του αρεσει αλλα ειναι λιγακι αστειο να απαξιωνουμε το τηλεοπτικο προιον της αλλης πλατφορμας...γνωμη μου ειναι οτι το ελληνικο πρωταθλημα εχασε σε θεατες λογω της ελλειψης ανταγωνιστικοτητας, κατι το οποιο συνεβη σταδιακα την προηγουμενη δεκαετια και στο μπασκετ με αποτελεσμα τα τελευταια χρονια να υπαρχουν μονο δυο ομαδες....οπως ανεφερε και ενας φιλος παλια υπηρχε δυνατος ΠΑΟ,δυνατη ΑΕΚ,δυνατος Αρης και ανταγωνιστικος Ηρακλης.Πλεον τι να πληρωσει ο οπαδος αυτων των ομαδων? Ο ΟΤΕ παρα το γεγονος οτι εχει τα καλυτερα πρωταθληματα δεν απαξιωνει το ελληνικο ποδοσφαιρο και αποδειξη ειναι οτι εχει τη β εθνικη και το κυπελλο ελλαδας και νομιζω οτι αν ειχε τη δυνατοτητα σιγουρα θα χτυπουσε τα δικαιωματα και της super league...Επισης αρκετοι αναφερουν οτι δεν θα κατσει καποιος να δει το Λεβαδειακος- Πλατανιας και να πονεσουν τα ματια του και κατα τη γνωμη μου δεν εχουν αδικο...Δε νομιζω ομως οτι θα διοργανωσει και βραδια με μπυρες ,πιτσες και θα καλεσει ολους τους παλιοφιλους για να δουν το Νυρεμβεργη-Αουγκσμπουργκ, ουτε το ποδοσφαιρο που παιζεται σε ολους τους αγωνες ολων των ευρωπαικων πρωταθληματων ειναι παντα επιπεδου τελικου champions league...
Για να ειμαι ειλικρινης και νομιζω οτι μαλλον δεν θα συμφωνησουν πολλοι μαζι μου,ο κατακερματισμος των τηλεοπτικων δικαιωματων δυσκολευει το θεατη παρα δημιουργει περισσοτερες επιλογες...Θα προτιμουσα να υπηρχε μια πλατφορμα με κοστος γυρω στα 40-45 ευρω και να ειχε τα παντα παρα να υπαρχει ο ΟΤΕ η ΝΟΒΑ,η ΗΟL και δεν ξερω και ποιος αλλος θα παρουσιαστει στο μελλον και να μετραμε καθε χρονο τα κουκια μας...

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι 2 πλατφόρμες δυσκολεύουν τον θεατή. Αλλά και η μία μόνη της καλές τιμές δεν είχε.
Ο ένας έχει το πρωτάθλημα, ο άλλος το κύπελλο, ο ένας το CL, ο άλλος τα δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αν θες να τα δεις όλα, θες και 100 ευρώ...

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

H αλλους παροχους...;)

Παντως στην εποχη του ιντερνετ και στη 'δοξα' του "downloading", το να επιλεγεις παροχο με βαση τις ταινιες που δειχνει, ειναι μαλλον λιγο..."καπως". Αν αναλογισθουμε δε ο,τι οι συγχρονοι λινουξατοι δεκτες παρεχουν "εργαλεια" για θεαση και υποτιτλους, αυτο το 'καπως" γινεται τεραστιο. Και πριν με χαρακτηρισετε "οτιδηποτε", σκεφθειτε την πραγματικοτητα! προσωπικα επελεξα ΟΤΕτβ λογω αθλητικων (βαρεθηκα την...Βαβελ των γλωσσων)και υποτιτλισμενων ντοκιμαντερ - ΝΟVA ισως σε...δυο χρονια οταν (κι ΑΝ) η ομαδα μας ξαναδει Α´Εθνικη.

Last edited by a moderator:

Μη νομίζεις πως έχει πολύς κόσμος πρόσβαση στον "θείο".Κάποτε το έπαιζαν όλοι "δήθεν" με το gamato.info.Όταν το έκλεισαν έπεσε πολύ κλάμα.Για warez ούτε λόγος γιατί πληρώνεις και τα torrentάδικα πλέον είναι αυστηρά(αν βρεις βέβαια πρόσκληση) με το ratio.Επίσης έχει ανοίξει η κάνουλα των υποψήφιων πελατών συνδρομητικής τηλεόρασης οι οποίοι είναι παντελώς άσχετοι.Θέλουν να πατάνε το κουμπί, να ανοίγει ο αποκωδικοποιητής και να βλέπουν.Αυτοί πιστεύω είναι που έχουν απαιτήσεις στο θέμα "σινεμά".
Όλοι οι άλλοι είναι απλά υποκριτές και trollistas.

Επίσης έχει ανοίξει η κάνουλα των υποψήφιων πελατών συνδρομητικής τηλεόρασης οι οποίοι είναι παντελώς άσχετοι.Θέλουν να πατάνε το κουμπί, να ανοίγει ο αποκωδικοποιητής και να βλέπουν.
Κυριως αυτο

Last edited by a moderator:

Γνωστά είναι όλα αυτά με τα κατεβάσματα και τα συναφή (να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ μου δεν έχω κατεβάσει το παραμικρό) αλλά για το μεγαλύτερο κομμάτι των εν δυνάμει συνδρομητών των δορυφορικών πακέτων παραμένουν άγνωστα και ίσως αδιάφορα.

Οταν ξέρεις οτι υπάρχει μια κορυφαία σειρά και δεν την παρέχει κανεις στην Ελλάδα, τι θα κανεις; Δεν θα την "κατεβάσεις";

NOVA vs ΟΤΕ TV

Οκ, δεκτό Εγω θα το κατεβάσω πάντως χωρίς ενδοιασμούς.
Δεν θα περιμένω ποτε κάποιος να φίλοτιμηθεί να το φέρει, πόδι μάλλον να το φέρει για μια σεζόν και μετα τίποτα, να το φέρει μετα ο άλλος απο την πρώτη πάλι σεζόν κσι μετα να το κόψει κσι αυτός. Εχει παρατηρηθεί στο ελληνικό τοπίο 2 κανάλια να δείχνουν την ίδια σειρά με διάφορα 2 σεζόν . Η σειρά δεν μπορει να παρακολουθηθεί έτσι. Ούτε με χαμένες σεζόν ούτε με χαμένα επεισόδια επειδή υπάρχει κάτι έκτακτο, πχ ε.....σε ο Σαμαρας ....

Last edited:

Προσωπικά όχι. Για μένα είναι θέμα αρχής.

Και θα την χασεις σιγουρα - την σειρα εννοω, οχι την...αρχη!
Το θεμα των "πνευματικων δικαιωματων" ειναι τεραστιο, αλλα σε μια χωρα οπως εδω, οπου τα περιθωρια να δεις κατι αξιολογο ειναι ελαχιστα, η μονη λυση, δυστυχως, παραμενει η "παρανομια"...

Δε βλέπω σειρές σε live TV εδώ και πολλά χρόνια. Και μόνο η ιδέα πως πρέπει να περιμένω να βγει επόμενο επεισόδιο μου είναι αποκρουστική. Όταν τελειώνει ο κύκλος ή μη πω και ολόκληρη η σειρά, κατεβαίνει από torrent και την βλέπω.
Και όχι, δε θεωρώ πως κάνω κάτι ανήθικο, γιατί είτε έχω πληρώσει τα δικαιώματα πληρώνοντας τη συνδρομή μου στη Nova είτε αν δε πουλιέται καθόλου στην Ελλάδα, δεν υπάρχει απώλεια για κανέναν από το κατέβασμά μου.

Κανείς δεν είπε πως της Nova είναι τέλειο. Απλώς του ΟΤΕ είναι εμφανέστατα χειρότερο.

Αφήνω τον Δημήτρη να απαντήσει για εμένα...

μεταδοση με μεταδοση παντως,εχει μεγαλη διαφορα.
εχθες π.χ στο novacinemahd,η ταινια των 20:10(ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ) ηταν ενα....upscaling..

pwned-funny2.jpg

Χμ.... βλέπω να γυρνάει το θεμα στα torrents, πνευματικά δικαιώματα, καταπολέμηση της πειρατείας κλπ.
Καλο θα ειναι πάντως να ανοίξει ένα καινούργιο νήμα, πριν "παραστρατησει" αυτό.

Yperion, αν είσαι ικανοποιημένος με την ποιότητα των HD του ΟΤΕ, μαγκιά σου. Δε συμφωνούν μαζί σου οι αριθμοί (bitrate), οι φωτογραφίες, η γνώμη ατόμων που τα πληρώνουν και τα δύο (petasis) και κυρίως οι δεκάδες διαμαρτυρίες μελών του φόρουμ στα σχετικά νήματα. Και όπως είπα, για να διορθωθεί κάτι, πρέπει να παραδεχθούμε πρώτα πως έχει πρόβλημα. Αν είναι όλα καλά και όλα ωραία για τα HD του ΟΤΕ, μη περιμένετε να διορθωθεί ποτέ τίποτα.

Χμ.... βλέπω να γυρνάει το θεμα στα torrents, πνευματικά δικαιώματα, καταπολέμηση της πειρατείας κλπ.
Καλο θα ειναι πάντως να ανοίξει ένα καινούργιο νήμα, πριν "παραστρατησει" αυτό.
Νίκο, ό,τι ήταν να αναφερθεί στο παρόν θέμα, αναφέρθηκε. Συνεχίζουμε στη μεγάλη "μάχη" ανάμεσα στα δύο πακέτα.:ernaehrung004:

NOVA vs ΟΤΕ TV

Μακάρι, πάντως εγω βλέπω συνεχώς eurobasket αυτές τις μέρες κσι αυτο που παρατηρώ εινσι το πιξελιασμα ειδικά στα γρήγορα πλάνα, (δες replay effect), πολυ πιξελ γύρω απο το λογότυπο, πάντα όταν ειναι σε κίνηση, όπως επίσης και όταν γυρνάει απο διαφημίσεις (!!).
Γενικά έχει ευκρίνεια, HD παραγωγη γαρ, αλλά δυστυχώς ειναι υποδεέστερο απο άλλα, για να μην αναφέρω την Νοβα.

Για παράδειγμα τώρα στο sport2 έχει στιγμιότυπα απο γερμανικό.
Ε , αυτο δεν εινσι HD
Δείχνει να ειναι SD-SDI up convert σε HD κανάλι, για να μην πω SD-SDI σε SD-SDI κανάλι....

Ομοίως και η F1 που είδα χθες. Δεν.... κάτι έχει στραβώσει στον ΟΤΕ. Δεν θυμάμαι να ήταν τόσο low στις αρχές και δεν έχει να κάνει η πρόσθεση ενός HD κρανίου .
Πλέον δεν συγκρίνεται με την Νοβα.

Last edited:

Yperion, αν είσαι ικανοποιημένος με την ποιότητα των HD του ΟΤΕ, μαγκιά σου. Δε συμφωνούν μαζί σου οι αριθμοί (bitrate), οι φωτογραφίες, η γνώμη ατόμων που τα πληρώνουν και τα δύο (petasis) και κυρίως οι δεκάδες διαμαρτυρίες μελών του φόρουμ στα σχετικά νήματα.

Μήπως να δούμε τι λένε για την ποιότητα εικόνας στην NOVA τα μέλη...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/59415-Ποιότητα-εικόνας-στη-Nova

Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί.