NOVA vs Cosmote TV

Μιας και συζηταμε για nova vs ote να ανακαλεσω για το οτι ειπα οτι η νοβα εχει καλυτερες ταινιες.Εριξα μια ματια τι ταινιες εχει τις επομενες 7 μερες σε οτε και σε νοβα.Η νοβα ανακυκλωνει καθε μηνα 100-200 ταινιες και απλα προσθετει 20 πρεμιερες το μηνα που και αυτες ανακυκλωνονται.Εχω πετυχει ταινιες μεχρι και 5 φορες μεσα στις 12 μερες που εχω τα Nova cinema.Απαραδεκτοι απλα.
Επισης εχουν μονο 2 καναλια με ταινιες.Τα nc3-4 παιζουν μετα τις 7 το βραδυ και απλα βαζουν 2-3 ταινιες και ξανα κλεινουν.

Παμε τωρα σε οτε.Εχει 5 καναλια με ξεχωριστες ταινιες ολη μερα και ενα που παιζει το βραδυ μονο(village hd).Ειδα και τι ταινιες βαζει.Το 90% ειναι ταινιαρες και οχι σαβουρες οπως τις αμερικανιες της νοβα.Επισης δεν πετυχα καμια διπλη ταινια μεσα στις επομενες 7 μερες σε κανενα απο τα 5 καναλια που εχει.

Αρα το συμπερασμα ειναι οτι η νοβα στα 2 καναλια με ταινιες ανακυκλωνει 100-200 ταινιες και παιζει συνεχεια τις ιδιες ενω ο οτε παρολο που εχει 5 καναλια παιζει μοναδικες ταινιες και δεν τις βαζει διπλες και πενταπλες φορες οπως η νοβα.

Τσεκαρε το και εσεις και βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα.Δυστυχως ακομα και τα 40 ευρο που πληρωνω για start pack/4mb internet/720 κινητα/σταθερα/novacinema ειναι υπερβολικα πολλα αν αναλογιστουμε οτι με +7 ευρο βαζω οτε και εχω 21mb internet/200λεπτα σταθερα/30 λεπτα κινητα/family pack/cinema pack τα οποια περα απο τα λεπτα προς κινητα που δεν ειναι και τοσο σημαντικα τα +7 ευρο τα αξιζει χωρις δευτερη σκεψη.Αντε να ληξει το συμβολαιο να παω οτε γιατι σε καμια 10αρια μερες δεν θα εχω τι να δω απο ταινιες μιας και ακομα και τωρα εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια(και το θεμα ειναι οτι με 4mb που πιανω με forthnet δεν μπορω να κατεβασω τιποτα).Κριμα για τη forthnet που εχει τοσο κακες υπηρεσεις και απλα δεν την νοιαζει για τους πελατες που τις τα σταζουν καθε μηνα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Όπως το βλέπει ο καθένας (ανάλογα με το τι θέλει να βλέπει από ταινίες). Εσύ έχεις πρόβλημα με το αργό ίντερνετ και λογικό είναι να μην είσαι ευχαριστημένος. Γενικά τα 39,90 για τις παροχές που γράφεις είναι μια πολύ καλή τιμή και σε καμία περίπτωση "υπερβολικά πολλά". Με +7 ευρώ στον ΟΤΕ σου δίνουν πολύ λιγότερα...

Last edited:

Το καλυτερο ειναι τα 720λεπτα προς κινητα.Πες μου σε παρακαλω τι καλυτερο δινει εκτος απο αυτο?Τα 4mb internet?Η οτι βαζει συνεχεια τις ιδιες ταινιες?

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μιας και συζηταμε για nova vs ote να ανακαλεσω για το οτι ειπα οτι η νοβα εχει καλυτερες ταινιες.Εριξα μια ματια τι ταινιες εχει τις επομενες 7 μερες σε οτε και σε νοβα.Η νοβα ανακυκλωνει καθε μηνα 100-200 ταινιες και απλα προσθετει 20 πρεμιερες το μηνα που και αυτες ανακυκλωνονται.Εχω πετυχει ταινιες μεχρι και 5 φορες μεσα στις 12 μερες που εχω τα Nova cinema.Απαραδεκτοι απλα.
Επισης εχουν μονο 2 καναλια με ταινιες.Τα nc3-4 παιζουν μετα τις 7 το βραδυ και απλα βαζουν 2-3 ταινιες και ξανα κλεινουν.

Παμε τωρα σε οτε.Εχει 5 καναλια με ξεχωριστες ταινιες ολη μερα και ενα που παιζει το βραδυ μονο(village hd).Ειδα και τι ταινιες βαζει.Το 90% ειναι ταινιαρες και οχι σαβουρες οπως τις αμερικανιες της νοβα.Επισης δεν πετυχα καμια διπλη ταινια μεσα στις επομενες 7 μερες σε κανενα απο τα 5 καναλια που εχει.

Αρα το συμπερασμα ειναι οτι η νοβα στα 2 καναλια με ταινιες ανακυκλωνει 100-200 ταινιες και παιζει συνεχεια τις ιδιες ενω ο οτε παρολο που εχει 5 καναλια παιζει μοναδικες ταινιες και δεν τις βαζει διπλες και πενταπλες φορες οπως η νοβα.

Όλοι βάζουν τις ίδιες ταινίες. Μόλις τσέκαρα, και στις 6 μέρες που έχει EPG, είδα τις ίδιες ταινίες πολλαπλές φορές. Π.χ. The Suspicions of Mr Whicher, Συνέντευξη με Έναν Εκτελεστή (Interview with a Hitman). Και κοίταξα μόνο το HD κανάλι.

Επειδή έχω και τα 2 πακέτα και ΝΟΒΑ και ΟΤΕ, ειχα και εγώ την εντύπωση πως ο ΟΤΕ δεν επαναλαμβάνει τις ταινίες σε σχέση με την ΝΟΒΑ. η ΝΟΒΑ επαναλαμβάνει τίτλους, ο ΟΤΕ επαναλαμβάνει περιόδους. Τι εννοώ: Η ΝΟΒΑ θα βάλει 3-4 ταινίες ανα 3-4 ημέρες σε διαφορετικά κανάλια και για οποιον ενδιαφέρεται (εγώ) για ποικιλια, όντως υπάρχει πλέον θέμα. Ο ΟΤΕ έχει 25 τίτλους που τους παίζει μια φορά (το πολύ 2) και τους ξαναβάζει σε playlist μετά απο 1 μήνα και κάτι, άρα δεν φαίνεται τόσο χτυπητό στον συνδρομητή. Πάλι βέβαια υπάρχει ξηρασία στην ποικιλία αλλά τεχνιέντως καμουφλαρεται αφου αργεί να κάνει την εμφάνιση του το φαινόμενο σε σχέση με την ΝΟΒΑ. Ειναι πάντως γεγονός πως και οι 2 πλατφόρμες βρίθουν απο επαναλήψεις και θα ήταν φρόνιμο να το κοιτάξουν λίγο αφού κανει μπαμ (τουλάχιστον για την ΝΟΒΑ) πως οι συμφωνίες που έχει με τα στόύντιο ειναι για τα μικρά πακέτα ταινιών και όχι για τα μεγαλύτερα (όπως είχε στο παρελθόν).

για να μην σας κάνει εντύπωση το θέμα επαναλήψεις στα δικά μας συνδρομητικά ρίξτε μια ματιά στο Αγγλικό Sky και το Ιταλικό Sky

Την επανάληψη κανείς δεν την γλυτώνει...

Δεν ειπα να μην βαζουν επαναληψεις αλλα αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο.Οταν εχεις μονο 2 καναλια με ταινιες και παιζουν ολο τις ιδιες ε κατι δεν παει καλα.Υπαρχουν χιλιαδες ταινιες μπορουν καλιστα να ψαχτουν να βαλουν αλλες και ας ειναι και παλιες.Δεν γινετε σε 12 μερες να εχω δει καμια 20αρια ταινιες απο 5 φορες.Αν τις ξανα παιζουν και τον αλλο μηνα τις ιδιες τοτε σημαινει οτι βαριουνται να ανανεωσουν τις ταινιες τους.Ας βαλουν και παλιες οπως ειπα.Δεκαετια 1980-2000 ειναι οι καλυτερες ταινιες και εχει απειρες και βλεπω οτι απλα τις εχουν ξεχασει.

για να μην σας κάνει εντύπωση το θέμα επαναλήψεις στα δικά μας συνδρομητικά ρίξτε μια ματιά στο Αγγλικό Sky και το Ιταλικό Sky

Την επανάληψη κανείς δεν την γλυτώνει...

Για πολλοστή φορά....δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχουν τα Ελληνικά πακέτα με αυτά που αναφέρεις??? Είναι τουλάχιστον ατυχής η σύγκριση!

Ας προσφέρουν πρώτα τις υπηρεσίες και την ποιότητα των άλλων και μετά ας υιοθετήσουν και τις τακτικές τους! Προς το παρόν βλέπουν μόνο τα "κακά" των άλλων και μόνο αυτά ακολουθούν!

Για πολλοστή φορά... το ίδιο γίνεται σε όλες τις πλατφόρμες... Δεν είμαστε οι πρωτοπόροι στον τομέα.

Και δεν υπάρχει μόνο Ελλάδα.. Υπάρχουν ξένοι πάροχοι με πολύ χειρότερες υπηρεσίες και ποιότητα...

Τα δύο αυτά πακέτα υποτίθεται ότι είναι από τα ποιο ποιοτικά, η επανάληψη πάει και έρχεται (φοβερή ποιότητα....) !!!!

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δεν ειπα να μην βαζουν επαναληψεις αλλα αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο.Οταν εχεις μονο 2 καναλια με ταινιες και παιζουν ολο τις ιδιες ε κατι δεν παει καλα.Υπαρχουν χιλιαδες ταινιες μπορουν καλιστα να ψαχτουν να βαλουν αλλες και ας ειναι και παλιες.Δεν γινετε σε 12 μερες να εχω δει καμια 20αρια ταινιες απο 5 φορες.Αν τις ξανα παιζουν και τον αλλο μηνα τις ιδιες τοτε σημαινει οτι βαριουνται να ανανεωσουν τις ταινιες τους.Ας βαλουν και παλιες οπως ειπα.Δεκαετια 1980-2000 ειναι οι καλυτερες ταινιες και εχει απειρες και βλεπω οτι απλα τις εχουν ξεχασει.

Τις ταινίες 1980-2000 βαρίεσαι να τις βλέπεις . όσο για τις επαναλήψεις μακάρι να υπήραχαν 100 πρεμιέρες το μήνα να βλέπεις κάτι διαφορετικό . Στη nova όπως είδα έχει 20 πρεμιέρες το μήνα και αναγκαστικά θα γίνει ανακύκλωση και στον οτε tv για να τις δεις πληρώνεις κάτι παραπάνω

Αν είναι να βάζουν παλιές ταινίες (που δείχνει και η τηλεόραση), ποιο το νόημα της συνδρομητικής; Ότι δείχνει περισσότερες; (Θα μπορούσε, αλλά με πολύ χαμηλότερο κόστος...)
Το θέμα είναι να δείχνει ταινίες πριν αυτές παλιώσουν για να βγουν στην ελεύθερη τηλεόραση. Και οι πιέσεις είναι να βγαίνουν ακόμα πιο γρήγορα στις συνδρομητικές πλατφόρμες σε σχέση με τον κινηματογράφο...
Πόσες φορές να δεις πια την λίστα του Σίντλερ; Είναι 21 χρονών ταινία...

Δεν ειπα να μην βαζουν και επαναληψεις.Αλλα οταν βλεπω το men in black 3/dark knight rises μεσα σε 10 μερες να τα εχουν βαλει απο 5 φορες την καθεμια ε λογικο να με πειραζει.Χθες ειδα 2 ταινιες του 1996 το blind date και το when harry met sally και τις καταευχαριστηθηκα και τις 2.Το βραδυ ειδα το deja vu και μετα δεν ειχα τι να δω.Εβαλε το dark knight rises στο nchd το striptiz στο nc2.Δεν ειπαμε να βαζει συνεχεια παλιες ταινιες.Αλλα το να βαλει 40-50 ταινιες το μηνα δεκαετιας 1960-2000 δεν θα πει κανεις τιποτα.Ισα ισα.

+1 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον king2009
σαν κάτοχος του cinema pack έχω βαρεθεί με τις επαναλήψεις (πχ Χριστούγεννα το hobbit πέρασε από όλα τα Novacinema και καπάκι και στο Nova christmas!! ). Έχει πολλές επαναλήψεις που γίνονται σπαστικές. Σίγουρα θα προτιμούσα μεγαλύτερη ποικιλία και πιο ευρύ φάσμα, όχι μόνο αμερικάνικες αλλά και πολλές ευρωπαϊκές ή και παγκόσμιες. Μπορεί να αφιερώσει ένα κανάλι πχ Novacinema 3 σε αυτές. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κρυμμένα διαμάντια εκεί που δεν το περιμένεις. Πολλές από αυτές είναι και πιο "φθηνές" από τις αντίστοιχες αμερικάνικες.
Ακόμα και πολλές παλιές ταινίες (ποιότητας όμως) θα μπορούσαν να μπουν σε ένα "Nova Retro".

Last edited:

Ετσι ακριβως.Δεν ειναι μονο το holywood ταινιες που βγαινουν στις 20 ταινιες οι 2 καλες.Το hobbit/men in black 3/dark knight rises πρεπει να τα βαζει καμια 20αρια φορες καθε μηνα.Επισης εχω δει ακομα και παλιες ταινιες του 2002-2006 να εχουν παιξει μεχρι και 4 φορες στις 13 μερες που εχω τα novacinema.Δηλαδη να θες να δεις ταινια και να πεφτεις συνεχεια στις ιδιες.Ας κανουν τιποτα με ευρωπαικες ταινιες που ειναι πολυ καλυτερες απο τις αμερικανιες.

Δεν ειπα να μην βαζουν και επαναληψεις.Αλλα οταν βλεπω το men in black 3/dark knight rises μεσα σε 10 μερες να τα εχουν βαλει απο 5 φορες την καθεμια ε λογικο να με πειραζει.Χθες ειδα 2 ταινιες του 1996 το blind date και το when harry met sally και τις καταευχαριστηθηκα και τις 2.Το βραδυ ειδα το deja vu και μετα δεν ειχα τι να δω.Εβαλε το dark knight rises στο nchd το striptiz στο nc2.Δεν ειπαμε να βαζει συνεχεια παλιες ταινιες.Αλλα το να βαλει 40-50 ταινιες το μηνα δεκαετιας 1960-2000 δεν θα πει κανεις τιποτα.Ισα ισα.
Αν είναι να βλέπει κάποιος ταινίες δεκαετίας 1960-2000 μπορεί να τις δει σε star-mega κ.τ.λ. χωρίς να πληρώνει μηνιαία συνδρομή. όταν πληρώνεις μηνιαία συνδρόμη απαιτείς να βλέπεις κάτι καλό και καινούργιο που δεν το έχει σε star , mega κ.τ.λ.

Έτοιμο για ιντερνετικό βραβείο Πούλιτζερ ο συντάκτης!

Έχει ξαναγίνει πρόταση....:antlers: