NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

yeap, είχε γίνει βολιδοσκόπηση και έπεσε και ένα ποσό αλλά απορρίφθηκε με γέλιο...

Last edited by a moderator:

τωρα με τη voda μεσα μπλεκοντε πολυ τα πραγματα....

ποσο υψους.,..?

πολλές φημολογίες ακούγονται . Πρέπει να δούμε στο μέλλον αν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από κάποια από τις δύο πλευρές . Ως τότε βλέπουμε

Η αλήθεια είναι ότι πολύ θα ήθελε να ξεφορτωθεί την NOVA η forthnet λόγω υψηλού δανεισμού αλλά οι υποτιθέμενοι μνηστήρες δεν "τσιμπάνε".

Εγώ βέβαια μιλάω με βάση αξιόπιστες πληροφορίες πχ...

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=523714

Και όχι με βάση σενάρια/μυθοπλασίες.

τωρα με τη voda μεσα μπλεκοντε πολυ τα πραγματα....

ποσο υψους.,..?

Και να το ήξερα δεν θα το έλεγα...

Η αλήθεια είναι ότι πολύ θα ήθελε να ξεφορτωθεί την NOVA η forthnet λόγω υψηλού δανεισμού αλλά οι υποτιθέμενοι μνηστήρες δεν "τσιμπάνε".

Εγώ βέβαια μιλάω με βάση αξιόπιστες πληροφορίες πχ...

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=523714

Και όχι με βάση σενάρια/μυθοπλασίες.

που ειναι η εγκυρη πηγη οτι θελει να την πουλησει?

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

yeap, είχε γίνει βολιδοσκόπηση και έπεσε και ένα ποσό αλλά απορρίφθηκε με γέλιο...

Το ποσο ηταν 9-ψηφιο και όντως ηταν για γελια. Με τοσα στην τελική παιρνει όλα τα δικαιώματα για 2 περιόδους.

Κι εγώ είχα κάνει πρόταση να αγοράσω τη Nova, 700.000.000 τους έδινα αλλά γελούσαν μαζί μου, δε ξέρω γιατί ...

Κι εγώ είχα κάνει πρόταση να αγοράσω τη Nova, 700.000.000 τους έδινα αλλά γελούσαν μαζί μου, δε ξέρω γιατί ...

Ας πρόσεχες, μάλλον τους φάνηκαν πολλά !!! :ADFADF1:

Το καλοκαίρι γίνεται ο πλειστηριασμός για το CL και το Europa (δεν ξέρω αν πάνε πακέτο αυτά ή αν γίνονται ξεχωριστοί πλειστηριασμοί αν ξέρει κάποιος ας μας πει).

Αν το καλοκαίρι πάρει το CL ο ΟΤΕ πάει η nova πιστεύω..θα είναι η χαριστική βολή.

Το καλό που έχει τώρα η Nova έναντι του ΟΤΕ πιστεύω είναι αυτό που λέμε γεμάτη βδομάδα...Τρίτη/Τετάρτη Cl...Πέμπτη/Παρασκευή europa/euroleague...Σαββατοκύριακο σουπερλιγκ(χώρια και το καλύτερο κινηματογραφικό πακέτο)...ο ΟΤΕ ενώ έχει όλα τα υπόλοιπα και είναι πολύ δυνατά (premier,primera,bundesliga,F1,NBA αγαπημένα μου)..όλα αυτά στριμώχνονται μέσα στο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα μέσα στην βδομάδα επί 5 μέρες να μην έχεις τι να δεις.(εκτός αν είσαι ξενύχτης με το ΝΒΑ αλλά πόσοι μπορούν να μένουν μέχρι τις 3 και τις 4 τα ξημερώματα ξύπνιοι καθημερινές?) Και το γεγονός κι ότι το κινηματογραφικό του πακέτο είναι πολύ αδύναμο μπροστά στης Nova κάνει αυτές τις 5 μέρες την απόσβεση του προϊόντος ουσιαστικά μηδαμινή.Τις 20 από τις 30 μέρες του μήνα δηλαδη της πληρώνεις χωρίς να βλέπεις ουσιαστικά. Αυτή είναι η δική μου άποψη τουλάχιστον με βάση τα δικά μου γούστα και αρκετών γνωστών μου.

Μακάρι να πάρει το CL ο οτέ ώστε να μπορέσω να κόψω την Nova γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει και πολύ εκτός της ομάδας μου..δηλαδη ένα 2ωρο την βδομάδα.Με ταινίες μπορείς εύκολα να βολευτείς από τον "θείο" και σε καλύτερη ποιότητα από τις συνδρομητικές...στα αθλητικά όμως με streaming δουλειά δεν γίνεται.

Ρε παιδιά τόσα λεφτά φέρνει πίσω η superleague?Με τα 40 που δίνει η Nova θα μπορούσε να έχει Ισπανικό/Ιταλικό/Αγγλικό/Γερμανικό/ΝΒΑ και μαζί με τα CL,Europa,Euroleague που έχει ήδη θα είχε το τέλειο πακέτο.Ο ΟΤΕ μετά μόνο με ελληνικό κύπελλο και πρωτάθλημα και με πολύ χειρότερο κινηματογραφικό πακέτο πιστεύω θα έτρωγε ήττα. Ποιος δεν θα έβαζε Nova μετά με το 3play...το κόστος τους θα έμενε το ίδιο ακριβώς με τώρα..γιατί όταν είναι 8,5 το μεγάλο πακέτο της premier ε τα υπόλοιπα πιστεύω θα είναι αρκετά φθηνότερα(Ισπανικό,Γερμανικό,Ιταλικό,ΝΒΑ) Αυτά τα 5 μαζι να έκαναν από 8εκ (που κάνουν πολύ λιγότερα) θα στοίχιζαν όσο η superleague μόνη της.
Γιατί είμαστε στην Ελλάδα και οι περισσότεροι βλέπουν ελληνικό πρωτάθλημα.
Ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά η αλήθεια αυτή είναι.

Αν τα είχε όλα αυτά στην θέση της Superleague, θα είχα full pack και δεν θα έφευγα ποτέ.

Το κατανοώ αυτό που λες και το ξέρω ότι έτσι είναι η πραγματικότητα..απλά πιστεύω ότι αν κάποιος από τους δύο έμενε μόνο με την superleague τότε δεν νομίζω να πλήρωνε πολύς κόσμος για τέτοια συνδρομή. Η nova επειδή έχει και cinema πολύ καλύτερα κανάλια και πρόγραμμα..αν κατάφερνε να συγκεντρώσει τα αθλητικά του ΟΤΕ και ας έχανε την superleague πιστεύω θα είχε παρανοικό Full pack..από τα καλύτερα στην ευρώπη...και με ίδιο ή και μικρότερο λειτουργικό κόστος όπως τώρα. Μια Nova με (CL,Europa,Euroleague,Premier,Primera,Bundesliga, Campionato,NBA,F1) θα είχε στην χειρότερη ίδια λειτουργικά έξοδα με τώρα...ε με τέτοιο πακέτο...και με μια προσφορά όπως η καλοκαιρινή που έγινε σε αρκετούς και γίνεται ακόμα για όσους πάνε να την κάνουν ή τους θέλουν να του φέρουν από αλλού..τα 39,90 δηλαδη για sports ή cinema...ή το 49,9 για full pack...δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε άνθρωπος που θα ήθελε να βάλει δορυφορική και θα σκεφτόταν να διαλέξει κάτι άλλο.

ΟΤΕ TV θα βάζανε μετά μόνο καφετέριες...

...Το καλό που έχει τώρα η Nova έναντι του ΟΤΕ πιστεύω είναι αυτό που λέμε γεμάτη βδομάδα...Τρίτη/Τετάρτη Cl...Πέμπτη/Παρασκευή europa/euroleague...Σαββατοκύριακο σουπερλιγκ(χώρια και το καλύτερο κινηματογραφικό πακέτο)...ο ΟΤΕ ενώ έχει όλα τα υπόλοιπα και είναι πολύ δυνατά (premier,primera,bundesliga,F1,NBA αγαπημένα μου)..όλα αυτά στριμώχνονται μέσα στο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα μέσα στην βδομάδα επί 5 μέρες να μην έχεις τι να δεις...
Αν εξαιρέσουμε την ευρωλίγκα που είναι κάθε εβδομάδα, champions league και europa league είναι κάθε 2η εβδομάδα. Τις εβδομάδες που δεν διεξάγονται οι δύο αυτές διοργανώσεις της UEFA, γίνονται είτε αγώνες εθνικών ομάδων, είτε εμβόλιμες αγωνιστικές ευρωπαικών πρωταθλημάτων, είτε εθνικά κύπελλα, δηλαδή μιλάμε για αγώνες που τα δικαιώματα έχει ο ΟΤΕ. Δηλαδή όσο άδειος είναι ο ΟΤΕ τα μεσοβδόμαδα που έχει champions/europa league, άλλο τόσο άδεια είναι η nova τα μεσοβδόμαδα που δεν έχει champions/europa league. Μάλιστα θυμάμαι ότι αν οι εθνικές ομάδες έπαιζαν Σάββατο, τα συγκεκριμένα σαββατοκύριακα η nova δεν είχε τίποτα. Αντίθετα, ο ΟΤΕ μετέδωσε αρκετους αγώνες εθνικών ομάδων καθ'όλη τη διάρκεια των προκριματικών του μουντιάλ καθώς και αρκετά φιλικά εθνικών ομάδων. Να προσθέσω εδώ την περίοδο των Χριστουγέννων όπου ο ΟΤΕ μετέδωσε πολλούς αγώνες της premier league και την περίοδο από 14 έως 30 Απριλίου οπότε ξεκινάνε τα ελληνικά play-offs, όπου το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της nova (σε αντίθεση με του ΟΤΕ), είναι κενό.

Ρε αδερφέ πλάκα μου κάνεις?Οι εθνικές παίζουν 4 φορές τον χρόνο....κι άλλο CL/Europa κάθε δεύτερη βδομάδα..κι άλλο εμβόλιμη της Αγγλίας(κατά κύριο λόγο καθώς εμβόλιμες Γερμανίας/Ισπανίας είναι πολύ λιγότερες κάθε δεύτερη βδομάδα κι αν!) Και εμβόλιμες εννοείτε δεν υπάρχουν ντέρμπι κατά 90% γιατί έτσι τα προγραμματίζουν οι λίγκες λόγω εμπορικότητας...άρα μου συγκρίνεις το πόσο ενδιαφέρον και για πόσους έχει ένα City-Swansea με ένα City-Juventus πχ? Χώρια το ενδιαφέρον που υπάρχει και λογω ελληνικών παρουσιών σε CL και Europa...για τα κενά Χριστούγεννα και Πάσχα που λες συμφωνώ όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι αλλά εκεί είναι που η Nova έχει και ένα κινηματογραφικό κομμάτι που ειδικά τα Χριστούγεννα λόγω περιόδου είναι πιο ταιριαστό.

Δε σου κάνει πλάκα, έχει δίκιο σε όσα γράφει. Μην ξεχνάμε και τη δίμηνη διακοπή σε champions και europa league από Δεκέμβριο μέχρι Φεβρουάριο.

Συμφωνώ σε αυτό...αλλά και πάλι τα συνεχόμενα κενά 5ημερα του ΟΤΕ είναι πολύ περισσότερος "κενός χρόνος"...εγώ έχω και τα δύο πακέτα κι για αυτό μπορώ να κάνω τέτοια σύγκριση καθώς το βιώνω στην καθημερινότητα μου...μακάρι βέβαια το καλοκαίρι να πάρει ο ΟΤΕ το Champions League ώστε να πέσει μετά η τιμή της Nova πάρα πολύ για να καταφέρει να με κρατήσει εμένα και άλλους πολλούς σαν συνδρομητές.

Ένα σημαντικό στοιχείο είναι επίσης πως CH.L/E.L/Euroleague μπορείς να δεις και έναν αγώνα στην επίγεια(σε HD το CH.L και μερικές φορές η Euroleague).

Και 3-4 ακόμα σε ελεύθερα δορυφορικά κανάλια π.χ. ZDF HD,Sport 1 Germany, Kabel Eins και τα γνωστά σε 42 και 46 east.