τωρα με τη voda μεσα μπλεκοντε πολυ τα πραγματα....
ποσο υψους.,..?
Η αλήθεια είναι ότι πολύ θα ήθελε να ξεφορτωθεί την NOVA η forthnet λόγω υψηλού δανεισμού αλλά οι υποτιθέμενοι μνηστήρες δεν "τσιμπάνε".
Εγώ βέβαια μιλάω με βάση αξιόπιστες πληροφορίες πχ...
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=523714
Και όχι με βάση σενάρια/μυθοπλασίες.
yeap, είχε γίνει βολιδοσκόπηση και έπεσε και ένα ποσό αλλά απορρίφθηκε με γέλιο...
Κι εγώ είχα κάνει πρόταση να αγοράσω τη Nova, 700.000.000 τους έδινα αλλά γελούσαν μαζί μου, δε ξέρω γιατί ...
Γιατί είμαστε στην Ελλάδα και οι περισσότεροι βλέπουν ελληνικό πρωτάθλημα.Ρε παιδιά τόσα λεφτά φέρνει πίσω η superleague?Με τα 40 που δίνει η Nova θα μπορούσε να έχει Ισπανικό/Ιταλικό/Αγγλικό/Γερμανικό/ΝΒΑ και μαζί με τα CL,Europa,Euroleague που έχει ήδη θα είχε το τέλειο πακέτο.Ο ΟΤΕ μετά μόνο με ελληνικό κύπελλο και πρωτάθλημα και με πολύ χειρότερο κινηματογραφικό πακέτο πιστεύω θα έτρωγε ήττα. Ποιος δεν θα έβαζε Nova μετά με το 3play...το κόστος τους θα έμενε το ίδιο ακριβώς με τώρα..γιατί όταν είναι 8,5 το μεγάλο πακέτο της premier ε τα υπόλοιπα πιστεύω θα είναι αρκετά φθηνότερα(Ισπανικό,Γερμανικό,Ιταλικό,ΝΒΑ) Αυτά τα 5 μαζι να έκαναν από 8εκ (που κάνουν πολύ λιγότερα) θα στοίχιζαν όσο η superleague μόνη της.
Αν εξαιρέσουμε την ευρωλίγκα που είναι κάθε εβδομάδα, champions league και europa league είναι κάθε 2η εβδομάδα. Τις εβδομάδες που δεν διεξάγονται οι δύο αυτές διοργανώσεις της UEFA, γίνονται είτε αγώνες εθνικών ομάδων, είτε εμβόλιμες αγωνιστικές ευρωπαικών πρωταθλημάτων, είτε εθνικά κύπελλα, δηλαδή μιλάμε για αγώνες που τα δικαιώματα έχει ο ΟΤΕ. Δηλαδή όσο άδειος είναι ο ΟΤΕ τα μεσοβδόμαδα που έχει champions/europa league, άλλο τόσο άδεια είναι η nova τα μεσοβδόμαδα που δεν έχει champions/europa league. Μάλιστα θυμάμαι ότι αν οι εθνικές ομάδες έπαιζαν Σάββατο, τα συγκεκριμένα σαββατοκύριακα η nova δεν είχε τίποτα. Αντίθετα, ο ΟΤΕ μετέδωσε αρκετους αγώνες εθνικών ομάδων καθ'όλη τη διάρκεια των προκριματικών του μουντιάλ καθώς και αρκετά φιλικά εθνικών ομάδων. Να προσθέσω εδώ την περίοδο των Χριστουγέννων όπου ο ΟΤΕ μετέδωσε πολλούς αγώνες της premier league και την περίοδο από 14 έως 30 Απριλίου οπότε ξεκινάνε τα ελληνικά play-offs, όπου το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της nova (σε αντίθεση με του ΟΤΕ), είναι κενό....Το καλό που έχει τώρα η Nova έναντι του ΟΤΕ πιστεύω είναι αυτό που λέμε γεμάτη βδομάδα...Τρίτη/Τετάρτη Cl...Πέμπτη/Παρασκευή europa/euroleague...Σαββατοκύριακο σουπερλιγκ(χώρια και το καλύτερο κινηματογραφικό πακέτο)...ο ΟΤΕ ενώ έχει όλα τα υπόλοιπα και είναι πολύ δυνατά (premier,primera,bundesliga,F1,NBA αγαπημένα μου)..όλα αυτά στριμώχνονται μέσα στο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα μέσα στην βδομάδα επί 5 μέρες να μην έχεις τι να δεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.