Αξίζει να αναφέρω την ατάκα που άκουσα σήμερα από το τηλεφωνικό κέντρο όταν πήρα για να κάνω διακοπή στη nova του πατέρα μου.
Εγώ: Επιθυμώ να διακόψω γιατί τώρα τελειώσαν τα αθλητικά και δεν έχει κάτι να δω
Υπάλληλος: Μπορείτε να συνεχίσετε στο απλό πακέτο με 20 ευρώ και 250 κανάλια
Εγώ: Με αυτά τα χρήματα ο ΟΤΕ μου δίνει το ful πακέτο
Υπάλληλος: (1ο επιχείρημα) Ναι αλλά ο ΟΤΕ θα σας βάλει να πληρώσετε τον δέκτη το τηλεκοντρόλ και τις μπαταρίες
Εγώ: Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέτε αφού μου είπαν δωρεάν και μόλις σταματήσω επιστρέφω πίσω τον εξοπλισμό
Υπάλληλος : (2ο επιχείρημα) Ναι αλλά έχει μόνο 75 κανάλια
Εγώ: Δίνει όμως και πολλά HD που εσείς για λιγότερα θέλετε 5 ευρώ
Υπάλληλος: (3ο επιχείρημα) Υπήρχε προσφορά για εσάς δωρεάν τα HD για τους 2 πρώτους μήνες
Όποιος δεν πιστεύει την κλήση την έχουν καταγράψει οι της nova και πραγματικά δεν πίστευα αυτά που μου έλεγαν.
Μιλάμε για πανικό να κρατήσουν πελάτες με κάθε απίθανο επιχείρημα αντί να δώσουν μία καλύτερη τιμή.
παιδια εμενα με πηραν τηλεφωνο και μου εκαναν μια προσφορα απο τον οτε τβ με 24αρι ιντερνετ απεριοριστο σταθερο, οτε tv full pack και 2 μηνες αντιβαιρους με 35,85 ευρω για 1 χρονο και χωρις να πληρωσω εξοπλισμο δεν νομιζω να υπαρχει κατι σε καλυτερη τιμη πουθενα
φοβερή τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.