NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

καλα δεν ειναι μονο η ελλαδα με 2 παροχους δυνδρομητικης τβ

Ούτε και εδω ειναι, αλλά οι παροχοι εχουν σχετικα παρομιες υπηρεσιες (εναν αγωνα πχ θα τον προβάλει και το Viasat και το Canal digital). Στην Ελλαδα δυστυχως, οσον αφορα τα αθλητικά, υπάρχει ο απολυτος διαχωρισμος μεταξυ των παροχων.

Αξίζει να αναφέρω την ατάκα που άκουσα σήμερα από το τηλεφωνικό κέντρο όταν πήρα για να κάνω διακοπή στη nova του πατέρα μου.
Εγώ: Επιθυμώ να διακόψω γιατί τώρα τελειώσαν τα αθλητικά και δεν έχει κάτι να δω
Υπάλληλος: Μπορείτε να συνεχίσετε στο απλό πακέτο με 20 ευρώ και 250 κανάλια
Εγώ: Με αυτά τα χρήματα ο ΟΤΕ μου δίνει το ful πακέτο
Υπάλληλος: (1ο επιχείρημα) Ναι αλλά ο ΟΤΕ θα σας βάλει να πληρώσετε τον δέκτη το τηλεκοντρόλ και τις μπαταρίες
Εγώ: Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέτε αφού μου είπαν δωρεάν και μόλις σταματήσω επιστρέφω πίσω τον εξοπλισμό
Υπάλληλος : (2ο επιχείρημα) Ναι αλλά έχει μόνο 75 κανάλια
Εγώ: Δίνει όμως και πολλά HD που εσείς για λιγότερα θέλετε 5 ευρώ
Υπάλληλος: (3ο επιχείρημα) Υπήρχε προσφορά για εσάς δωρεάν τα HD για τους 2 πρώτους μήνες

Όποιος δεν πιστεύει την κλήση την έχουν καταγράψει οι της nova και πραγματικά δεν πίστευα αυτά που μου έλεγαν.
Μιλάμε για πανικό να κρατήσουν πελάτες με κάθε απίθανο επιχείρημα αντί να δώσουν μία καλύτερη τιμή.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Αυτό το "250 κανάλια" γιατί το άφησες αναπάντητο; Είναι η μεγαλύτερη ανοησία που λέει το τμήμα marketing της Forthnet/Nova. Ούτε 50 δεν έχουν.

Ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα τους δείχνουν 68 κανάλια στο full pack (τα 16 από αυτά ελεύθερα). Ποια στο καλό είναι αυτά τα 250, έτσι για να τα μάθουμε δηλαδή!

Last edited:

Αξίζει να αναφέρω την ατάκα που άκουσα σήμερα από το τηλεφωνικό κέντρο όταν πήρα για να κάνω διακοπή στη nova του πατέρα μου.
Εγώ: Επιθυμώ να διακόψω γιατί τώρα τελειώσαν τα αθλητικά και δεν έχει κάτι να δω
Υπάλληλος: Μπορείτε να συνεχίσετε στο απλό πακέτο με 20 ευρώ και 250 κανάλια
Εγώ: Με αυτά τα χρήματα ο ΟΤΕ μου δίνει το ful πακέτο
Υπάλληλος: (1ο επιχείρημα) Ναι αλλά ο ΟΤΕ θα σας βάλει να πληρώσετε τον δέκτη το τηλεκοντρόλ και τις μπαταρίες
Εγώ: Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέτε αφού μου είπαν δωρεάν και μόλις σταματήσω επιστρέφω πίσω τον εξοπλισμό
Υπάλληλος : (2ο επιχείρημα) Ναι αλλά έχει μόνο 75 κανάλια
Εγώ: Δίνει όμως και πολλά HD που εσείς για λιγότερα θέλετε 5 ευρώ
Υπάλληλος: (3ο επιχείρημα) Υπήρχε προσφορά για εσάς δωρεάν τα HD για τους 2 πρώτους μήνες

Όποιος δεν πιστεύει την κλήση την έχουν καταγράψει οι της nova και πραγματικά δεν πίστευα αυτά που μου έλεγαν.
Μιλάμε για πανικό να κρατήσουν πελάτες με κάθε απίθανο επιχείρημα αντί να δώσουν μία καλύτερη τιμή.

Δηλαδή, μόνο η νόβα θα προσπαθήσει να κρατήσει πελάτη που θέλει να φύγει. Οι υπόλοιπες το κάνουν με χαρά έτσι;
Είναι επειδή βρίσκεται σε πανικό... :smile:

Κάτι πρέπει να σου πει και ο υπάλληλος. Αν και αυτό με τις μπαταρίες και το τηλεκοντρόλ είναι τελείως τραγικό σαν δήθεν επιχείρημα.

Πάντως, αφού είναι σε πανικό, έπρεπε να τους δώσουν φυλλάδιο με τι να λένε... :smile:
Έτσι, με το να βγάζει κάθε υπάλληλος επιχειρήματα από το κεφάλι του, δεν κάνουν δουλεία...

To παλικάρι ήταν ευγενέστατο και φαντάζομαι ότι δεν τα έβγαλε από το κεφάλι του απλά όταν τα έλεγα φαίνονταν από τον τόνο της φωνής του ότι ούτε ο ίδιος τα πίστευε.
Εγώ του εξήγησα ότι ποια και τα 31 ευρώ που δίνουμε για το sport pack αυτήν την περίοδο είναι πολλά
γιατί και το ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε και από την 1 Μαΐου δεν έχει και cl εκτός του τελικού που θα δείξει και η ΔΤ.
Πέρσι τέτοια εποχή μας είχαν δώσει το απλό πακέτο με 10 ευρώ και δεν είχαμε κάνει διακοπή αλλά 20 ευρώ για το απλό πακέτο το θεωρώ υπερβολικό ποσό.

Πάντως το κορυφαίο από αυτά τα "επιχειρήματα" το άκουσα από πωλητή της Wind όταν έλαβαν την εντολή φορητότητας προς ΟΤΕ. Τους είπα πως φεύγω γιατί θέλω να βάλω και ΟΤΕ TV και μου απαντάει το θεϊκό: "Και τι να δείτε; Τα ελεύθερα κανάλια δείχνουν τα πάντα"!!!!!!!

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

παιδια εμενα με πηραν τηλεφωνο και μου εκαναν μια προσφορα απο τον οτε τβ με 24αρι ιντερνετ απεριοριστο σταθερο, οτε tv full pack και 2 μηνες αντιβαιρους με 35,85 ευρω για 1 χρονο και χωρις να πληρωσω εξοπλισμο δεν νομιζω να υπαρχει κατι σε καλυτερη τιμη πουθενα

Ακριβώς την ίδια προσφορά μου έκαναν κι εμένα χθες από το 11888.Με τη διευκρίνηση ότι η προσφορά αφορά επιστροφή ειδικά από Forthnet.Επιστροφή από άλλο πάροχο θα επιβαρύνεται με το κόστος εξοπλισμού,όπως μου ανέφεραν.

παιδια εμενα με πηραν τηλεφωνο και μου εκαναν μια προσφορα απο τον οτε τβ με 24αρι ιντερνετ απεριοριστο σταθερο, οτε tv full pack και 2 μηνες αντιβαιρους με 35,85 ευρω για 1 χρονο και χωρις να πληρωσω εξοπλισμο δεν νομιζω να υπαρχει κατι σε καλυτερη τιμη πουθενα

φοβερή τιμή.

φοβερή τιμή.

ρε παιδια μολις τους πηρα τηλεφωνο 13888 και μου ειπαν πως ισχυει αυτη η τιμη μονο με 3ωρες σε σταθερα.μας δουλευουν;ποτε την κανατε την αιτηση;

Last edited:

Η προσφορά αυτή δεν είναι γενική,γίνεται μόνο επιλεκτικά και ισχύει όπως ακριβώς αναφέρθηκε.

Μάνο το ότι εκαναν αυτή την προσφορά στον φίλο δεν σημαίνει ότι θα την κάνουν σε όλους. Όπως σου απάντησε ο Χάρης οι προσφορές αυτές είναι επιλεκτικές, δεν είναι για όλους τους συνδρομητές.

Τώρα ποια είναι τα κριτήρια δεν το γνωρίζουμε.

Είμαστε όμως λίγο off topic με την κουβέντα για τις προσφορές σε αυτό το νήμα..

Ημουν στην Νοβα για 27 μηνες. Το τελευταιο πακετο που ειχα εδινε: απεριοριστα σταθερα , 720' κινητα, 24 mps + cinema pack (παλιοτερα ειχα sports pack). Εδω και 1 χρονο είχα κάνει παγια εντολη για να εχω δωρεαν τα HD. Aκομα και πριν μια εβδομαδα η παγια εντολη δεν εκτελεστηκε ποτε. επι 6 μηνες, μου χρεωναν τα HD καναλια και δεν εκαναν καμια απολυτως πληρωμη. Μετα απο 10 τηλεφωνηματα, δεν μου χρεωναν τα HD αλλα συνεχιζαν να μην μπορω να πληρωσω μεσω της πιστωτικης μου (η καρτα δεν εχει προβλημα τη χρησιμοποιω συχνα). Εχοντας αηδιασει με το service της Nova παιρνω την αποφαση να αποχωρησω και να παω ΟΤΕ. Κανω αιτηση, και μετα απο 2 μερες με παιρνουν τηλ. Με ρωτανε γιατι φευγω και τους απανταω οτι εχουν το χειροτερο τμημα εξηπηρετησης πελατων που εχω μιλησει και οτι θελω δελεαστικο αθλητικο περιεχομενο οπου η Νοβα δεν εχει πια. Μου απαντανε οτι το συμβολαιο μου εχει ανανεωθει εως τον Ιαν του 15....Τους λεω οτι εχουν κανει λαθος και οτι το συμβολαιο μου εληξε 14 Μαιου. Μετα απο μια ωρα με ξαναπαιρνει αλλος και μου λεει τα ιδια και οτι εχει μια προσφορα. Του απανταω οτι το συμβολαιο μου ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.. Περνανε 2 ωρες και με παιρνει αλλος και μου λεει." Επιβεβαιωσα οτι το σμβολαιο σας ληγει τον Μαιο του 14 και εχω να σας κανω μια καταπληκτικη προσφορα. Σας προσφερουμε απεριοριστα σταθερα , 720' κινητα, 24 mps + cinema pack μονο 39.90....!! Αυτο δηλαδη που ηδη ειχα!! τους λεω οτι ειναι ασχετοι και πολλα αλλα και τους το κλεινω. Παιρνω καπακι Νοva κεντρικα, μιλαω με καποιον για το συμβολαιο μου ο οποιος μου λεει οτι τελικα το συμβολαιο μου ληγει τον ΙΟΥΝΙΟ και οτι δεν μπορει να αλλαξει στο συστημα οτι δεν ληγει τον Ιανουαριο του 15. Και τι μου προτεινει..? "Επειδη δεν μπορουμε να το αλλαξουμε στο συστημα μας , αν σας ερθει να πληρωσετε τελος μεχρι τον Ιανουαριο, παρτε μας τηλεφωνο..." Φυσικα βγηκα για αλλη μια φορα εκτος εαυτου, δεν μου επιτρεψανε να μιλησω με κανενα προισταμενο (οπως παντα). Τα συμπερασματα δικα σας...

Υ.Γ. Πηγα στον ΟΤΕ και εβαλα 24 ΝΕΤ, απεριοριστα σταθερα International και Full Pack. 6 μηνες δωρεαν OTE TV (21.90) & 6 μηνες κανονικά 21.90+29.90. Δωρεαν εξοπλισμος. Δια 12 μας κανει 40 ευρω.
Οι πρωτες εντυπωσεις απο τα HD ειναι αριστες. Καλυτερα απο πριν. Αυτη ειναι η αληθεια. Οπως λεει και η Νοβα....ολα τα αλλα ειναι παραμυθια.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

ωραιος...........και πολυ καλα εκανες :ernaehrung004:

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Όλα καλά και ωραία και καλά έκανες , αλλά όχι και ότι οι εντυπώσεις σου στα HD του ΟΤΕ είναι άριστες... Και μάλιστα καλύτερα από πριν...
Σε τι βλέπεις, σε CRT?

Τι να σας πω ρε παιδια, εμενα μου φαινεται καλυτερο το HD απο πριν. Προσωπικη γνωμη είναι παντα έτσι; Σεταρα και την TV μου βεβαια και μου δινει το maximum που μπορει να δωσει. Ισως φταει και αυτο.