NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Κανένας συνδρομητής δεν επέλεξε το "πακέτο" του με βάση την συνδρομητική τηλεόραση και μόνο. Και αν υπάρχουν κάποιοι είναι λίγοι. Μια βόλτα στις προσφορές nova και ΟΤΕ είναι όλα γραμμένα. Ένα πακέτο με απ' όλα σε τιμή δέλεαρ είναι αρκετό να αρπαξουμε την ευκαιρία. Υπάρχουν στην κατηγορία μας μέλη, που απολαμβάνουν ΟΤΕ και nova, χάρη σε κινήσεις τακτικής αν μου επιτρέπετε που έκαναν. Σε τιμές μαλιστα που κάποτε πλήρωνες μια δορυφορική συνδρομή.
Στο φόρουμ μας γράφουμε κατά κανόνα όσοι είμαστε και φίλοι του ποδοσφαίρου, αρα τ'αθλητικά είναι και το πρώτο μας μέλημα. Δεν είναι αυτό βαρόμετρο όμως. Λίγο πολύ όλοι μένουμε σε διαμερίσματα. Ρωτήστε τον πάνω όροφο το διπλανό διαμέρισμα, με ποιο κριτήριο έβαλε συνδρομητική τηλεόραση. Έχω παράδειγμα 4 ορόφων. Μόνο για μπάλα δεν μίλησαν. Μην αναρωτιομαστε λοιπόν γιατί κρατάει τους συνδρομητές της η nova παρότι χάνει το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο. Έχω παράδειγμα αρκετών φίλων που έφυγαν από ΟΤΕ λόγο των ταινιών. Έχω αρκετά δείγματα φίλων που θέλουν να βλέπουν Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν τους νοιάζει αν ο ΟΤΕ μάζεψε όλα τα πρωταθλήματα.
Και τέλος κάτι που όλοι μας γνωρίζουμε μέσα μας, άσχετα αν το λέμε η όχι. Τα "πειρε" όλα ο Χ, Ψ, παροχος εμένα με φοβίζει. :smile:

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

....Και τέλος κάτι που όλοι μας γνωρίζουμε μέσα μας, άσχετα αν το λέμε η όχι. Τα "πειρε" όλα ο Χ, Ψ, παροχος εμένα με φοβίζει. :smile:

+1
συμφωνώ απόλυτα, δεν μας συμφέρει. Ο "καλός" ΟΤΕ αν γίνει μονοπώλιο τότε να δούμε τι τιμές θα έχει! θα γίνει ΝΟΒΑ στην θέση της ΝΟΒΑ για να μην πω ότι οι τιμές θα μπορούν να φτάνουν στο άθροισμα και των δύο τωρινών full pack (πχ. 35 ΝΟΒΑ + 30 ΟΤΕ) και δεν βάζω τηλεφωνία-internet μέσα! Μην γελάσετε λέγοντας με υπερβολικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις :grandpa:
από την άλλη η ΝΟΒΑ (όπως ξέρετε) άρχισε την μείωση τιμών μόλις βγήκε και το πακέτο του ΟΤΕ.
Έτσι λοιπόν καλύτερα να υπάρχει ανταγωνισμός και μακάρι η ΝΟΒΑ να πάει σε forthnet/wind μήπως και δούμε αναβαθμισμένες και τις δύο πλατφόρμες, για να έχουμε πιο ποιοτικές επιλογές.

Στον αέρα η μετάδοση του τελικού κυπέλου;

"Η Forthnet γνωστοποιεί ότι με την υπ. αριθμ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του, το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πλήρη δικαίωση της θέσης της εταιρείας μας, καθώς αναγνωρίζει ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-2016, στην Κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD».

Η Forthnet είχε εξ αρχής καταγγείλει το παράνομο της απόφασης της ΕΠΟ, προσφεύγοντας στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προς αποκατάσταση της νομιμότητας.

Μετά την έκδοση της ανωτέρω απόφασης του Εφετείου, αναμένουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ θα προβεί άμεσα σε όλες τις επιβαλλόμενες νόμιμες ενέργειες, διακόπτοντας άμεσα την παρανομία και προχωρώντας σε ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος με επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, ακολουθώντας αυτή τη φορά όλες τις νόμιμες διαδικασίες."

http://www.digitaltvinfo.gr/news/no...ta-tileoptika-dikaiomata-tou-kypellou-ellados

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ε, τα λέγαμε και τότε. Το κύπελλο παράνομα δόθηκε σε μεσάζοντα.

Κι εγω μετα απο λιγες μερες Οτε τβ δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το προγραμμα σε ταινιες κλπ.
Τα ντοκυμαντερ ειναι καλα αλλα πολυ μονοδιαστατα και με πολλες επαναληψεις. Τα παιδικα επισης θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα, ουσιαστικα το μονο αξιολογο παιδικο καναλι ειναι το disney junior τα αλλα 2 εχουν βλακωδεις εκπομπες στυλ ψευτοεφηβικου περιεχομενου.
Τα αθλητικα ειναι οντως υπερπληρη. Θα δουμε τι θα βαλει απο τη νεα σεζον, τωρα ειναι και τελος της περιοδου.

Ε, τα λέγαμε και τότε. Το κύπελλο παράνομα δόθηκε σε μεσάζοντα.

πάντως έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε μεσάζοντες και στο τέλος να υπάρχουν και προβλήματα . Πιστεύω τουλάχιστον ότι τον τελικό κυπέλλου να τον δούμε έστω και στη νεριτ αν εφαρμοστεί η απόφαση . Τους τελικούς πρέπει να τους βλέπει όλος ο κόσμος

Κι εγω μετα απο λιγες μερες Οτε τβ δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το προγραμμα σε ταινιες κλπ.
Τα ντοκυμαντερ ειναι καλα αλλα πολυ μονοδιαστατα και με πολλες επαναληψεις. Τα παιδικα επισης θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα, ουσιαστικα το μονο αξιολογο παιδικο καναλι ειναι το disney junior τα αλλα 2 εχουν βλακωδεις εκπομπες στυλ ψευτοεφηβικου περιεχομενου.
Τα αθλητικα ειναι οντως υπερπληρη. Θα δουμε τι θα βαλει απο τη νεα σεζον, τωρα ειναι και τελος της περιοδου.

Φαντάζομαι ότι η κρίση σου δεν γίνεται σε σχέση με τη Νόβα, γιατί στα παιδικά που αναφέρεις αλλα και στα ντοκυμαντέρ τα περισσότερα κανάλια είναι κοινά και οι όποιες διαφορές είναι υπέρ του ΟΤΕ και ποιοτικά και ποσοτικά

Εντάξει για να μην τα παραλεμε κιόλας, στο επίπεδο των ταινιών η διαφορά είναι χαωδης υπέρ της Νονα και το λέω εγώ που έχω και τα δύο.

Εξώδικο για τον Τελικό του Κυπέλλου

Περιπλέκεται η υπόθεση μετάδοσης του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αυτού του Σαββάτου, από τον ΟΤΕ TV. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Forthnet έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ σήμερα το πρωί, καλώντας την, να εφαρμόσει την 2026/2015 απόφαση του Εφετείου που ακυρώνει τη μεταξύ της σύμβαση με την Κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD». Μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας, ο ΟΤΕ είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας για το διάστημα 2013-2016.

Τυπολογίες

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

+1
συμφωνώ απόλυτα, δεν μας συμφέρει. Ο "καλός" ΟΤΕ αν γίνει μονοπώλιο τότε να δούμε τι τιμές θα έχει! θα γίνει ΝΟΒΑ στην θέση της ΝΟΒΑ για να μην πω ότι οι τιμές θα μπορούν να φτάνουν στο άθροισμα και των δύο τωρινών full pack (πχ. 35 ΝΟΒΑ + 30 ΟΤΕ) και δεν βάζω τηλεφωνία-internet μέσα! Μην γελάσετε λέγοντας με υπερβολικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις :grandpa:
από την άλλη η ΝΟΒΑ (όπως ξέρετε) άρχισε την μείωση τιμών μόλις βγήκε και το πακέτο του ΟΤΕ.
Έτσι λοιπόν καλύτερα να υπάρχει ανταγωνισμός και μακάρι η ΝΟΒΑ να πάει σε forthnet/wind μήπως και δούμε αναβαθμισμένες και τις δύο πλατφόρμες, για να έχουμε πιο ποιοτικές επιλογές.

η τιμη για το full της νοβα χωρις τηλ/νετ απο που προκυπτει;στο 60αρι δεν ειναι;

Στο 60άρι είναι αλλά δεν αγοράζει κανείς σε αυτή την τιμή παρά μόνο σε τιμή προσφοράς.

Όσο αφορά τις ταινίες (μια και έχει NOVA ο αδερφός μου και πηγαίνω συχνά) δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ επίκαιρες καθώς μιλάμε για όσες είχαν παιχτεί στα Σινεμά πριν από 8-12 μήνες. Το on demand του OTE έχει πολύ πιο καινούργιες αλλά επί πληρωμή (2.5 ευρώ/ταινία είναι υπερβολικό ποσό).

Last edited by a moderator:
Τώρα στο ondemand του ΟΤΕ υπάρχουν ταινίες που είναι στο ondemand της Νονά free

Τώρα στο ondemand του ΟΤΕ υπάρχουν ταινίες που είναι στο ondemand της Νονά free

Πλάκα μας κάνεις; στο On demand ο ΟΤΕ εχει ταινιες του 1-3 μηνων απο τη στιγμη που επεξαν στο κινηματογραφο και το αντιστοιχο τις Nova κατι ταινίες πριν απο 1 χρονο και πισω.

αυτη την εβδομαδα στον ΟΤΕ εχει αυτες

Screen_Shot_2015_05_21_at_23_57_10.png

και η Nova για αυτο τον μηνα αυτες

Screen_Shot_2015_05_22_at_00_01_51.png

Screen_Shot_2015_05_22_at_00_02_02.png

Επειδή σου κάνω πλάκα (από το πολύ γέλιο δεν μπορώ να κοιμηθώ) σου αναφέρω μόνο δυο περιπτώσεις: εκπαιδεύοντας το δράκο 2 και μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί...οτεgo

Επειδή σου κάνω πλάκα (από το πολύ γέλιο δεν μπορώ να κοιμηθώ) σου αναφέρω μόνο δυο περιπτώσεις: εκπαιδεύοντας το δράκο 2 και μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί...οτεgo

Σε ευχαριστω που με επιβεβαιώνεις :D

Screen_Shot_2015_05_22_at_00_25_50.png

Screen_Shot_2015_05_22_at_00_26_39.png

Μου φαίνεται πως μπερδευτήκαμε, εγώ απλώς σχολίασα πως ταινίες που στον ΟΤΕ τις πληρώνεις στη Νονα τις βλέπεις free