NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μερικοί δεν έχουν ιδέα τι γράφουν.

Τις ταινίες που δείχνει ο ΟΤΕ στο ON demand τις δείχνει η νόβα μετά από 5-6 μήνες από τον οτε μην λέτε ότι να ναι.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μου φαίνεται πως μπερδευτήκαμε, εγώ απλώς σχολίασα πως ταινίες που στον ΟΤΕ τις πληρώνεις στη Νονα τις βλέπεις free

Εντάξει τώρα να περιμένω την νόβα να βάλει πχ την αρπαγή 3 του χρόνου το 2016 για να την δω δωρεάν , οκ προτιμώ να δώσω τα 2,5 η 3.5 και να την δω μόλις βγει σχεδόν αλλά οκ περίμενε λιγάκι μέχρι τέλος του χρόνου που θα ενεργοποιηθεί το on demand του ΟΤΕ μέσω Ethernet θύρας και εδώ θα είμαστε με το τι θα έχει η νόβα και τι ο ΟΤΕ :)

Ρε παιδιά τι ειναι αυτά που λέτε, σήμερα εγώ στο on demand του otego είχε ταινίες με χρέωση, που την ίδια στιγμή τις βλέπω και στη nova. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ειναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθούμε...?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντάξει τώρα να περιμένω την νόβα να βάλει πχ την αρπαγή 3 του χρόνου το 2016 για να την δω δωρεάν , οκ προτιμώ να δώσω τα 2,5 η 3.5 και να την δω μόλις βγει σχεδόν αλλά οκ περίμενε λιγάκι μέχρι τέλος του χρόνου που θα ενεργοποιηθεί το on demand του ΟΤΕ μέσω Ethernet θύρας και εδώ θα είμαστε με το τι θα έχει η νόβα και τι ο ΟΤΕ :)

Εγώ μιλάω για το τι ισχύει σήμερα, μακάρι στο μέλλον να βελτιωθεί και τότε να συζητήσουμε με αλλά δεδομενα

Επειδή σου κάνω πλάκα (από το πολύ γέλιο δεν μπορώ να κοιμηθώ) σου αναφέρω μόνο δυο περιπτώσεις: εκπαιδεύοντας το δράκο 2 και μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί...οτεgo
Έχεις μπερδέψει κάτι που είδες στο OTE Go με το τι δείχνουν τα OTE Cinema On Demand κανάλια. Όπως σου είπαν, αυτή τη βδομάδα στα Ote Cinema On Demand παίζον οι ταινίες:
Η Συνέντευξη
Η Αρπαγή 3 (Extended Version)
Fury
Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο

Αυτά είναι τα on demand που αναφέρουν οι φίλοι και όχι αυτά που αναφέρεις εσύ. Δεν αναφερόμαστε στο OTE Go, που είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Πάντως αν ήταν να δώσω 2,5 ευρώ επιπλέον για ταινία, θα προτιμούσα (παρ' όλη την κούραση ή το "τρέξιμο") να πάω στο videoclub της περιοχής μου και να αφήσω μερικά χρήματα και σε κάποιον πιο μικρό και όχι στον ΟΤΕ - προσοχή δεν μιλάω για την συνδρομή που είναι απόλυτα σωστή. Οι περισσότερες ταινίες μπορείς να περιμένεις να τις δεις είτε από DVD - Blu ray επί πληρωμή, είτε από την ΝΟΒΑ στα novacinema, οι πολύ καλές αξίζουν ένα εισιτήριο στον κινηματογράφο! Επιπλέον, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας πόσοι (ακόμα και από εδώ μέσα) βλέπουν μέσα από popcorn ή Kodi; υπάρχουν ήδη θέματα στο forum. Προσωπικά, δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα για να δω ταινίες! αν ο ΟΤΕ έφτιαχνε ένα πολύ καλό πακέτο κινηματογραφικών (σε καλή τιμή) δεν θα είχα πρόβλημα να πάω σε αυτόν - ακόμα και σε full pack. Μου λείπουν ορισμένες ποιοτικές ταινίες του ΟΤΕ αλλά αυτή την στιγμή η ΝΟΒΑ έχει καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο και με βολεύει περισσότερο!
Αυτά, αν είμαι offtopic χίλια συγγνώμη!

ΥΓ. Κατανοώ ότι για μερικούς είναι χρήσιμη μια υπηρεσία τέτοιου τύπου αλλά δεν ξέρω πόσοι από τους συνδρομητές του ΟΤΕ την χρησιμοποιούν ή μόλις βλέπουν το 2,5 ευρώ... έτσι καλώς υπάρχει αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τρελός "κράχτης" για το πακέτο του ΟΤΕ

Last edited:

Με αυτη την λογικη,δεν χρειαζετε ουτε συνδρομή σε Νοβα/Οτε εφοσων καποια στιγμη θα βγουν οι ταινίες και στα Ελεύθερα Κανάλια.Ας περιμενουμε λοιπον και της βλεπουμε χρόνια μετά.

Αν διάβαζες πιο καλά, γράφω ότι προτιμώ να δώσω 2,5 ευρώ σε ένα μικρό videoclub παρά στον ΟΤΕ, αν διάβαζες καλύτερα γράφω ότι θεωρώ χρήσιμη για μερικούς αυτή την υπηρεσία, για αυτούς που την θέλουν, επίσης γράφω ότι οι καλές ταινίες αξίζουν το εισιτήριο τους.
Γράφω εγώ ότι δεν θέλω να δίνω επιπλέον λεφτά και όπως εγώ, πολύς κόσμος δεν γουστάρει να πληρώσει επιπλέον λεφτά για ταινίες τύπου ΤΑΚΕΝ 3 και Ηλίθιος και Πανηλίθιος 2.
Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτή την λογική; αν εσύ θέλεις το λογαριασμό του ΟΤΕ να τον φτάσεις 70αρια και 80αρια με γεια σου και χαρά σου, να ξέρεις όμως ότι εσύ δεν είσαι σωστός στον τρόπο σκέψης σου και στον τρόπο που κρίνεις, ούτε έχεις το δίκιο "ex cathedra", ποτέ μην κρίνεις "εξ ιδίων τα αλλότρια".
Α! παρεπιπτόντως αν διάβαζες μερικά ποστ πιο πάνω θα έβλεπες ότι πληρώνω συνδρομή Novacinema άρα σημαίνει ότι θέλω να βλέπω ταινές και πληρώνω για αυτές!
Να μου πεις και κάτι με το χέρι στην καρδιά! θα πλήρωνες, εσύ, 2,5 ευρώ για να δεις το Ηλίθιος και Πανηλίθιος 2 ; ή θα το έβλεπες με "άλλο τρόπο";

Εγώ παντός τα δίνω στον ΟΤΕ και προτιμο να δω την ταινία αρπαγή 3 και την κάθε ταινία με φιλαράκια στην 52αρα στο σπίτι μου και να κάνουμε χαβαλέ παρά να την κατεβάσω η να την streamαρω παράνομα μέσω Kodi και τέλος. Βλέπω κατα μέσω όρο 4 ταινίες on demand και απο 21,90 με πάει στα 31,90 ε και; Που τα 67 τις Νόβας με τα 31.90 που δίνω και βλέποντας 4 πολύ καλές καινούργιες ταινίες.

Last edited by a moderator:

για να έχεις 21,9 τον ΟΤΕ TV σημαίνει ότι έχεις και τηλέφωνο ή ιντερνετ ΟΤΕ, πόσο σου βγαίνει όλο μαζί; (δεν πιστεύω να εννοείς ότι το έχεις στο όνομα άλλου συγγενή) γιατί εγώ ΝΟVA 3play + απεριόριστα σταθερά + 720 κινητά + novacinema all + novasports1 το έχω με 39,90 και όχι με 67 ευρώ.
Όσο για το on demand, εφόσον το χρησιμοποιείς καλά κάνεις! ούτως ή άλλως το γράφω και πιο πάνω.

Πάντως αν ήταν να δώσω 2,5 ευρώ επιπλέον για ταινία, θα προτιμούσα (παρ' όλη την κούραση ή το "τρέξιμο") να πάω στο videoclub της περιοχής μου και να αφήσω μερικά χρήματα και σε κάποιον πιο μικρό και όχι στον ΟΤΕ - προσοχή δεν μιλάω για την συνδρομή που είναι απόλυτα σωστή. Οι περισσότερες ταινίες μπορείς να περιμένεις να τις δεις είτε από DVD - Blu ray επί πληρωμή, είτε από την ΝΟΒΑ στα novacinema, οι πολύ καλές αξίζουν ένα εισιτήριο στον κινηματογράφο! Επιπλέον, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας πόσοι (ακόμα και από εδώ μέσα) βλέπουν μέσα από popcorn ή Kodi; υπάρχουν ήδη θέματα στο forum. Προσωπικά, δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα για να δω ταινίες! αν ο ΟΤΕ έφτιαχνε ένα πολύ καλό πακέτο κινηματογραφικών (σε καλή τιμή) δεν θα είχα πρόβλημα να πάω σε αυτόν - ακόμα και σε full pack. Μου λείπουν ορισμένες ποιοτικές ταινίες του ΟΤΕ αλλά αυτή την στιγμή η ΝΟΒΑ έχει καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο και με βολεύει περισσότερο!
Αυτά, αν είμαι offtopic χίλια συγγνώμη!

ΥΓ. Κατανοώ ότι για μερικούς είναι χρήσιμη μια υπηρεσία τέτοιου τύπου αλλά δεν ξέρω πόσοι από τους συνδρομητές του ΟΤΕ την χρησιμοποιούν ή μόλις βλέπουν το 2,5 ευρώ... έτσι καλώς υπάρχει αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τρελός "κράχτης" για το πακέτο του ΟΤΕ

Βασικά τα κινηματογραφικά πακέτα σε ότι αφορά τις ταινίες απευθύνονται σε θεατές που δεν έχουν σχέση με το internet και τα social media. Πλέον αν δεν δεις μια ταινία στο 6μηνο μαξ, θα έχεις μάθει λεπτομέρειες, ποιος σκοτώνεται, ποιος τους δέρνει, ποιος έφαγε το γκομενάκι κλπ κλπ. Για εμένα το θέμα ταινιών είναι πλέον να προβάλλονται on demand και τα κινηματογραφικά κανάλια θα έπρεπε να επενδύουν σε νέες σειρές (και γιατί όχι σε παλαιότερες) και παλαιότερες ταινίες σε υψηλή ποιότητα και ήχο 5.1. Προσωπικά πιο πολύ θα με ενδιέφερε να δω ταινίες των 80's σε καλή ποιότητα (καθώς δεν τις βρίσκεις και δεν τις 'βρίσκεις' εύκολα) με 5.1 ήχο και φρέσκες/παλιές σειρές παρά μια 'νέα' ταινία που παίχτηκε πριν από 1 χρόνο στον κινηματογράφο. Χώρια που 9/10 ταινίες σήμερα είναι μέτριες/κακές/reboot και δεν βλέπονται. Τις καλές τις αγοράζεις, ένα Σάββατο/Κυριακή βράδυ.

+1
συμφωνώ απόλυτα, υπάρχουν παλαιότερες ταινίες, που είναι χάρμα οφθαλμών και με φοβερές υποθέσεις και ποιότητα. Όπως και ο ΟΤΕ που βάζει μερικές ευρωπαϊκές ταινίες που ζηλεύω που δεν υπάρχουν στην ΝΟΒΑ, άσχετα αν ο ήχος χάνει - η υπόθεση σε τραβάει.

Άσχετο: υπάρχουν ακόμα videoclubs; Εγώ τρία που ήξερα στην περιοχή μου (Εξάρχεια - Λεωφ. Αλεξάνδρας) έχουν κλείσει όλα!!!

Στην πατρική μου πόλη έμειναν 3 (το ένα seven), εδώ που βρίσκομαι τώρα βλέπω μόνο ένα. Μάλλον για πιο μεγάλες ηλικίες και για ανθρώπους που δεν το ψάχνουν πολύ!

Συν αν πας στο βιντεο κλαμπ έχει προγραματα με 1.5 ευρώ και αν πάρεις blue ray κλάσης ανώτερη ποιότητα....

πολυ λιγ βιντεο κλαπ εχουν μεινει τα τοπικα σε γειτονιες καπως λιγο υπαρχουν ... τα βιντεο μπλου κλεισαν σε ολη την ελλαδα σχεδον ολες οι αλυσιδες ... μετα τα σεβεν και αυτα λιγο λιγο κλεινουν το ιντερνετ τα τορεντ η βιντσιελ τους κανουν πολυ μεγαλη ζημια ... βεβαια τα τοπικα κανουν δουλεια σε ηλικιες απο 5 εως 15 που πανε οι γονεις που περνουν παιδικα παιδικες ταινιες ντουκιμαντερ γιατι μερικοι γονεις δεν εχουν ουτε καν υπολογιστη ....

παμε τωρα στο κανονικο μας θεμα ... ο οτε μερικες φορες πιχιλιαζουν σε 1080 p αναλυση ... εχω μια 32 ιντσων τουρμπο χ 3 δ και foul Hd οταν βαζω την νοβα εκει το δειχνει καμπανα αλλα ο οτε μερικες φορες λιγο καπου χανει ...

Τι γίνεται με τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας;

Σκληρή σύγκρουση Forthnet – ΟΤΕ TV για τις αθλητικές μεταδόσεις. Η Forthnet πέτυχε να ακυρώσει στο Εφετείο τη σύμβαση για τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΕΠΟ και της κυπριακής εταιρείας διαμεσολάβησης Media Goal LTD. Το Εφετείο Αθηνών με την υπ. αρ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του επικύρωσε την υπ. αρ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η Forthnet είχε καταγγείλει πως κακώς εκχωρήθηκαν τα δικαιώματα σε εταιρεία που δεν είναι ΜΜΕ, όπως απαιτεί ο νόμος. Τα δικαιώματα στη συνέχεια εκχωρήθηκαν από τη Media Goal LTD στον ΟΤΕ TV. Η απόφαση του Εφετείου αναγνωρίζει ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος για την τριετία 2013 – 2016 και πλέον η μπάλα είναι στα χέρια της ΕΠΟ.

Τυπολογίες

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Τι γίνεται με τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας;

Σκληρή σύγκρουση Forthnet – ΟΤΕ TV για τις αθλητικές μεταδόσεις. Η Forthnet πέτυχε να ακυρώσει στο Εφετείο τη σύμβαση για τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΕΠΟ και της κυπριακής εταιρείας διαμεσολάβησης Media Goal LTD. Το Εφετείο Αθηνών με την υπ. αρ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του επικύρωσε την υπ. αρ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η Forthnet είχε καταγγείλει πως κακώς εκχωρήθηκαν τα δικαιώματα σε εταιρεία που δεν είναι ΜΜΕ, όπως απαιτεί ο νόμος. Τα δικαιώματα στη συνέχεια εκχωρήθηκαν από τη Media Goal LTD στον ΟΤΕ TV. Η απόφαση του Εφετείου αναγνωρίζει ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος για την τριετία 2013 – 2016 και πλέον η μπάλα είναι στα χέρια της ΕΠΟ.

Τυπολογίες

Τέσσερις μέρες πριν, μας έδωσες την ίδια πληροφορία (εξώδικο της Nova προς ΕΠΟ για το Σάββατο) και σήμερα την επαναλαμβάνεις.

Παιδιά έχω την ακόλουθη απορία. Έχω Νονα και Forthnet, μπορώ να βάλω με κάποιον τρόπο ΟΤΕ χωρίς να κάνω άλλες εγκαταστάσεις κεραίες κλπ. π.χ. Iptv

για δορυφορικό
διάβασε εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/85647-Συνεγκατάσταση-ΟΤΕ-και-NOVA

και εδώ : http://avclub.gr/forum/showthread.php/109776-Διακόπτες-προτεραιότητας

από ότι λένε τα παιδιά εκεί, θα χρειαστείς ένα επιπλέον slim lnb πάνω, ένα stacker destacker και ελαφρώς γύρισμα του πιάτου έτσι ώστε να βλέπει καλά και τους δύο δορυφόρους.

Για iptv είναι μόνο μέσω ΟΤΕ dsl άρα θα πρέπει να φύγεις από forthnet, καλύτερη λύση η πρώτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επίσης για πιο κατανοητά δες εδώ : http://www.emimikos.gr/shop/Documents/OTE_NOVA.pdf

Last edited: