Μου φαίνεται πως μπερδευτήκαμε, εγώ απλώς σχολίασα πως ταινίες που στον ΟΤΕ τις πληρώνεις στη Νονα τις βλέπεις free
Εντάξει τώρα να περιμένω την νόβα να βάλει πχ την αρπαγή 3 του χρόνου το 2016 για να την δω δωρεάν , οκ προτιμώ να δώσω τα 2,5 η 3.5 και να την δω μόλις βγει σχεδόν αλλά οκ περίμενε λιγάκι μέχρι τέλος του χρόνου που θα ενεργοποιηθεί το on demand του ΟΤΕ μέσω Ethernet θύρας και εδώ θα είμαστε με το τι θα έχει η νόβα και τι ο ΟΤΕ![]()
Έχεις μπερδέψει κάτι που είδες στο OTE Go με το τι δείχνουν τα OTE Cinema On Demand κανάλια. Όπως σου είπαν, αυτή τη βδομάδα στα Ote Cinema On Demand παίζον οι ταινίες:Επειδή σου κάνω πλάκα (από το πολύ γέλιο δεν μπορώ να κοιμηθώ) σου αναφέρω μόνο δυο περιπτώσεις: εκπαιδεύοντας το δράκο 2 και μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί...οτεgo
Πάντως αν ήταν να δώσω 2,5 ευρώ επιπλέον για ταινία, θα προτιμούσα (παρ' όλη την κούραση ή το "τρέξιμο") να πάω στο videoclub της περιοχής μου και να αφήσω μερικά χρήματα και σε κάποιον πιο μικρό και όχι στον ΟΤΕ - προσοχή δεν μιλάω για την συνδρομή που είναι απόλυτα σωστή. Οι περισσότερες ταινίες μπορείς να περιμένεις να τις δεις είτε από DVD - Blu ray επί πληρωμή, είτε από την ΝΟΒΑ στα novacinema, οι πολύ καλές αξίζουν ένα εισιτήριο στον κινηματογράφο! Επιπλέον, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας πόσοι (ακόμα και από εδώ μέσα) βλέπουν μέσα από popcorn ή Kodi; υπάρχουν ήδη θέματα στο forum. Προσωπικά, δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα για να δω ταινίες! αν ο ΟΤΕ έφτιαχνε ένα πολύ καλό πακέτο κινηματογραφικών (σε καλή τιμή) δεν θα είχα πρόβλημα να πάω σε αυτόν - ακόμα και σε full pack. Μου λείπουν ορισμένες ποιοτικές ταινίες του ΟΤΕ αλλά αυτή την στιγμή η ΝΟΒΑ έχει καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο και με βολεύει περισσότερο!
Αυτά, αν είμαι offtopic χίλια συγγνώμη!
ΥΓ. Κατανοώ ότι για μερικούς είναι χρήσιμη μια υπηρεσία τέτοιου τύπου αλλά δεν ξέρω πόσοι από τους συνδρομητές του ΟΤΕ την χρησιμοποιούν ή μόλις βλέπουν το 2,5 ευρώ... έτσι καλώς υπάρχει αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τρελός "κράχτης" για το πακέτο του ΟΤΕ
Τι γίνεται με τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας;
Σκληρή σύγκρουση Forthnet β ΟΤΕ TV για τις αθλητικές μεταδόσεις. Η Forthnet πέτυχε να ακυρώσει στο Εφετείο τη σύμβαση για τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΕΠΟ και της κυπριακής εταιρείας διαμεσολάβησης Media Goal LTD. Το Εφετείο Αθηνών με την υπ. αρ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του επικύρωσε την υπ. αρ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η Forthnet είχε καταγγείλει πως κακώς εκχωρήθηκαν τα δικαιώματα σε εταιρεία που δεν είναι ΜΜΕ, όπως απαιτεί ο νόμος. Τα δικαιώματα στη συνέχεια εκχωρήθηκαν από τη Media Goal LTD στον ΟΤΕ TV. Η απόφαση του Εφετείου αναγνωρίζει ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος για την τριετία 2013 β 2016 και πλέον η μπάλα είναι στα χέρια της ΕΠΟ.
Τυπολογίες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.