NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Όντως μιλάμε για ποδοσφαιρικό υπερθέαμα και αγωνία μέχρι την τελευταία εβδομάδα για το ποιος θα βγει πρωταθλητής.:flipout:

Χωρίς πλάκα είναι το μόνο που έχει η NOVA και συνεχίζει να τραβάει κάποιο κόσμο (όχι όμως τόσο όσο παλιότερα) , και εγώ πριν μια πενταετία που δεν υπήρχε τόσο μεγάλη σαπίλα και στησίματα έβλεπα κανένα ματς.
Αυτό είπα και εγώ και φυσικά η euroleague μην το ξεχνάμε βλέπει ο κόσμος μπάσκετ. Γενικά όμως το πρόγραμμα είναι άδειο στα κανάλια που έχει

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ο οτε πετάει την σκούφια του να αποκτήσει δικαιώματα με ελληνικό ενδιαφέρον.Γιατί διαβάζω μερικούς να λένε ότι η σούπερ λίγκα είναι μάπα κλπ.Ενώ η β εθνική που έχει ο οτε είναι χάρμα οφθαλμών. Να μην πούμε για το κύπελλο αθλητικό υπερθέαμα με τεράστιο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους. Είναι τόσο η κάψα του να το έχει που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους. Πχ μη μετάδοση του περσινού τελικού από ελεύθερο κανάλι οπός ορίζει ο νόμος.

Την σκούφια του την πετάει για την euroleague που είναι και το μόνο ζηλευτό μέρος του αθλητικού προγράμματος της nova αυτή τη στιγμή. Και με τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της forthnet (ζημιές 50+ εκ) δεν νομίζω να υπάρξει και ιδιαίτερη δυσκολία στην απόκτηση των δικαιωμάτων.

Αν χάσει την Ευρωλίγκα η Νόβα εγώ προσωπικά ξανά διακόπτω.

Την σκούφια του την πετάει για την euroleague που είναι και το μόνο ζηλευτό μέρος του αθλητικού προγράμματος της nova αυτή τη στιγμή. Και με τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της forthnet (ζημιές 50+ εκ) δεν νομίζω να υπάρξει και ιδιαίτερη δυσκολία στην απόκτηση των δικαιωμάτων.
Κράτα μικρό καλάθι .Γιατί σε βλέπω πολύ σίγουρο.

Για το ότι ενδιαφέρεται για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις πολύ περισσότερο από τις εγχώριες; Όχι πολύ σίγουρος, απόλυτα σίγουρος. Ανέτρεξε λίγο πιο πίσω, δια στόματος προέδρου.

Για το ότι ενδιαφέρεται για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις πολύ περισσότερο από τις εγχώριες; Όχι πολύ σίγουρος, απόλυτα σίγουρος. Ανέτρεξε λίγο πιο πίσω, δια στόματος προέδρου.

Μιλάω που λες ότι σίγουρα ο οτε θα αποκτήσει τα δικαιώματα της euroleague. Τώρα τη λέει ο πρόεδρος σου με αφήνει πραγματικά αδιάφορο.

Αφενός δεν είναι πρόεδρος ''μου'', αφετέρου έγραψα <<νομίζω>> που παραπέμπει σε προσωπική άποψη βάση των στοιχείων των 2 ομίλων και μόνο. Δεν νομίζω να είδες κάπου να γράφω σίγουρα.

Ο ένας όμιλος έχει ζημιές 53 εκ ο άλλος 150εκ κέρδη (+100 από την εθελούσια) με βάση αυτό παρέθεσα την άποψη μου.

Καλά αν χάσει την Euroleague, θα χάσει πολλούς συνδρομητές

Αφενός δεν είναι πρόεδρος ''μου'', αφετέρου έγραψα <<νομίζω>> που παραπέμπει σε προσωπική άποψη βάση των στοιχείων των 2 ομίλων και μόνο. Δεν νομίζω να είδες κάπου να γράφω σίγουρα.

Ο ένας όμιλος έχει ζημιές 53 εκ ο άλλος 150εκ κέρδη (+100 από την εθελούσια) με βάση αυτό παρέθεσα την άποψη μου.

Αφού είσαι τόσο καλός στα νούμερα . Μπορείς να μας γράψεις τα κέρδη και της ζημιές μόνο από το οτε tv.

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ο οτε πετάει την σκούφια του να αποκτήσει δικαιώματα με ελληνικό ενδιαφέρον.Γιατί διαβάζω μερικούς να λένε ότι η σούπερ λίγκα είναι μάπα κλπ.Ενώ η β εθνική που έχει ο οτε είναι χάρμα οφθαλμών. Να μην πούμε για το κύπελλο αθλητικό υπερθέαμα με τεράστιο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους.

Και τα τρία μάπα τελείως είναι.

Υπάρχουν και έρευνες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όσο αφορά το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα μας το κατατάσσουν στον πάτο

Για τα δικαιώματα της Euroleague, υπάρχει πρόσφατη ενημέρωση εδώ και εδώ, από αρμόδιο που ασχολείται με το σχετικό ρεπορτάζ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επίσης η Νοβα μπορώ να πω εχει πιο όμορφα γραφικά στα διαφημιστικά και γενικά στις δικές της παραγωγές

Αφού είσαι τόσο καλός στα νούμερα . Μπορείς να μας γράψεις τα κέρδη και της ζημιές μόνο από το οτε tv.

Εσύ μπορείς να μας πεις τα κέρδη ή τις ζημίες μόνο από τη Νόβα ή την cytavision ή την vodafone tv;

Δεν είμαι καλός στα νούμερα. Λογικά κάπου θα υπάρχουν. Απλά μου φαίνεται περίεργο ή NOVA να έχει ζημιές ( δεν λεω οτι δεν εχει)και ο οτε tv έχει κερδοφορία.

να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, μια που είμαι άσχετος!
Σύμφωνα με αυτό: http://www.fortunegreece.com/article/ote-afxise-ta-esoda-tou-kata-2-sto-d-trimino-tou-2015/

ο ΟΤΕ το έτος 2014 είχε καθαρά κέρδη 267,4 εκ Ευρώ και το 2015 (με όλη την αύξηση συνδρομητών ΟΤΕ TV+ dual play) είχε καθαρά κέρδη 151,9 εκ ευρώ δηλαδή πτώση -43,2%. Δηλαδή ενώ αυξάνει τους συνδρομητές του τα κέρδη του πέφτουν; μήπως έμμεσα σημαίνει ότι δίνει πολύ πιο κάτω την τιμή; Βλέπεις από φέτος έχει να πληρώνει και champions League+ europa league και τα δικαιώματα που πήρε! Πως λοιπόν γίνεται όταν ανεβάζεις κατά 24% τους συνδρομητές σου στο βασικό προϊόν κράχτη σου να έχεις επιπλέον έσοδα μόνο 2% ; Μην ξεχνάμε ότι η DT συνεχίζει να χρηματοδοτεί τον ΟΤΕ αλλά αν δεν υπήρχε αυτή; δείτε λίγο τα βασικά κέρδη από μετοχή και σκεφτείτε αν ήταν άλλοι μέτοχοι και όχι η DT;

και ένα επιπλέον άρθρο σχετικό:
http://www.bankingnews.gr/επιχειρήσ...-δημοσιεύει-στοιχεία-για-τη-συνδρομητική.html

εν κατακλείδι, για να μην σας κουράζω άλλο, σκεφτείτε να μείνει μόνος κυρίαρχος ο ΟΤΕ TV και ο ΟΤΕ θα θέλει να καλύψει την τωρινή χασούρα πόσο θα χρεώνει την συνδρομητική; μήπως πάνω από 50-60 ευρώ και αν δεν θέλουμε να πληρώνουμε τόσο τότε "χάσαμε";

Τα κέρδη μειώθηκαν λόγω των αποσβέσεων και του κόστους περί των 100εκ της εθελούσιας. Στα ίδια μεγέθη βρίσκεται με πέρυσι.

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα από αυτά που λες, παρ' όλη την αύξηση 24% των συνδρομητών ΟΤΕ TV δεν αυξήθηκαν σχεδόν καθόλου τα έσοδα (για φέτος). Έτσι "μπακαλίστικα" να υποθέσω ότι τα έσοδα από την φετινή αύξηση συνδρομητών (+ αύξηση 2 ευρώ του περσινού καλοκαιριού) πήγαν για τα φετινά δικαιώματα champions league - europa league ;

Δεν είμαι καλός στα νούμερα. Λογικά κάπου θα υπάρχουν. Απλά μου φαίνεται περίεργο ή NOVA να έχει ζημιές ( δεν λεω οτι δεν εχει)και ο οτε tv έχει κερδοφορία.

Δεν έχει η Νόβα ζημίες, αλλά ο όμιλος Forthnet, δεν έχει ο otetv κέρδη, αλλά ο όμιλος ΟΤΕ.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι τα οικονομικά αποτελέσματα αφορύν το σύνολο των δραστηριοτήτων κι όχι τα "επιμέρους" τμήματα. :smile: