NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Είναι δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος. Από τις περιγραφές υποπτεύομαι κάποια διαφορά σε αντίθεση, γάμμα, ανάλυση που βγάζει ο δέκτης, πολλές οι παράμετροι.
Δεν νομίζω να είναι θέμα LNB/πιάτου, καλωδίου.

Η μάχη της ψηφιακής όπως κάθε χρόνο φουντώνει τέτοια εποχή, αφού οι δύο πλατφόρμες προχωράνε τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει κάποιες κινήσεις κυρίως από πλευράς ΝOVA αφού τα τελευταία χρόνια έπαιξε φουλ άμυνα στην επιθετική στρατηγική του OTE TV.

http://www.sportit.gr/stratigikes-kinisis-ote-tv-ke-nova/

Last edited by a moderator:

Τώρα που τελείωσαν οι τελικοί στην Α1 ποιά μετάδοση σας άρεσε περισσότερο της nova ή του ote??

Ποίος δημοσιογράφος κάνει της μεταδόσεις της NOVA και γενικά τον σχολιασμό? Πχ. ο ΟΤΕ έχει στο Μπάσκετ τον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη.

Από περιέργεια ρωτάω.

Γουστάρω και σκουντη και συριγο άλλα νομίζω ότι οι μεταδόσεις της Νόβα ήταν πιο αντικειμενικές.

Ειλικρινά κανενα. Αμφότεροι ξερόλες που σου έσπαγαν τα αυτιά με γενικότητες και trivia.
Στην Ελλάδα θα πρέπει να δοκιμάσουν περιγραφή στην έδρα του Ολυμπιακού με τον Τσουκαλά και στις άλλες έδρες με τους αντίστοιχους του. Δεν αντέχεται η πολυλογία ποσο μαλλον η δήθεν αντικειμενική ....

Συμφωνώ με iceman. Αυτό που ενοχλεί είναι ότι όλοι τους πλέον αντιγράφουν ορολογίες ξένες και το παίζουν ξερόλες. Από τον "προπονητή τάδε" πήγαμε στον "κόουτς τάδε". Το καλύτερο είναι το "συνδέθηκε", ακριβή μετάφραση του connected που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην Αμερική. Έβλεπα ένα παιχνίδι με ηλικιωμένο και με ρώταγε τι σύνδεσε ο μπασκετμπολίστας. Μάλλον ο άνθρωπος νόμισε ότι αντί για μπασκετμπολίστες έβλεπε ηλεκτρολόγους.

Γενικώς αυτό το υφάκι το βλέπω και σε άλλα σπορ στη συνδρομητική και όχι μόνο. Είναι μάλλον χαρακτηριστικό των Ελλήνων δημοσιογράφων.

Παίδες σορυ άλλα είμαστε στο 2016,δεν γίνεται να έχουμε μεταδόσεις της δεκαετίας του 80 για πάντα.Κι αν είναι να βάλουν τσουκαλαδες να μεταδίδουν ,ας κάνουν οπαδικα κανάλια,δεν έχω καμία πρόθεση να πληρώσω για κάτι τέτοιο.Ήδη ξεφεύγουν μερικές φορές ...θυμάμαι θαναϊλακη στο τελευταίο ματς του οσφπ στην Ευρώπη και με πιάνει αναγούλα....ο τυπος νόμιζε ότι μεταδίδει για την εκπομπή της θ7 ή κάτι τέτοιο.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ενώ ο Παπαβασιλείου στο ΟΑΚΑ μια χαρά ήταν ε;

Παιδιά, σχετικά με το ποιος ήταν αντικειμενικός στις μεταδόσεις και ποιος όχι, ποιος μπορούσε να είναι αντικειμενικός και ποιος όχι, είναι δικαίωμα στον καθένα να κρίνει. Δεν ζω σε άλλον πλανήτη, φυσικά και έχω άποψη κι εγώ. Θα παρακαλούσα πολύ όμως, να μην καταλήξει η συζήτηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και να μείνει το θέμα εδώ. Υπάρχουν σχετικά με τις ομάδες αυτές νήματα μέσα στο forum, όπου μπορεί εκεί να γίνει κάθε συζήτηση που αφορά τις ομάδες αυτές.

Σχετικά ΟΚ ήταν οι μεταδόσεις κατά την γνώμη μου, και από τις 2 πλευρές.

Θα προτιμούσα περισσότερα τεχνικά/τακτικά στοιχεία.

Για την αγγλική ορολογία πάλι, καλά κάνουν.

Αφού από την Αμερική προέρχονται οι όροι αυτοί και η μετάφρασή τους δεν δίνει πάντα το νόημα που έχουν.

Θα μπορούσαν να τους εξηγούν περισσότερο στα ελληνικά γιατί το 90% αυτών που βλέπουν δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στο μπάσκετ.

Δεν αναφέρομαι στο 90% των μελών του forum, αλλά των τηλεθεατών.

Οι όροι δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιηθούν. Εξυπνάδα πουλάνε. Τι σημαίνει "συνδέθηκε"; Πλούσια γλώσσα έχουμε και οι συγκεκριμένες λέξεις δεν είναι καν ορολογία μπάσκετ. Μπορούν να βρουν ένα σωρό εκφράσεις. Τόσα χρόνια δηλαδή τι έλεγαν και ανακάλυψαν το "connected";

Δεν εννοώ τέτοιους όρους.

Ούτε εμένα μου αρέσει το "συνδέθηκε".

Εννοώ π.χ. το dribble hand-off, που είναι κάτι που χρησιμοποιεί εκτεταμένα ο Ολυμπιακός με τον εκάστοτε center και τον Σπανούλη.

Να ρώτησω κάτι που μου έκανε εντύπωση .Έχω nova και πρόσφατα αποδέχθηκα τη μετάβαση στον οτε .περίμενα ότι με το που έκανα την αίτηση αλλαγής ή forthnet θα με ταράζε στα τηλέφωνα ...Μα ούτε ένα ...τίποτα..μήπως εξαγοράστηκε από τον οτε ?

Έχουν ακουστεί πολλά για διάφορους υποψήφιους μνηστήρες, αλλά κανένα σενάριο δεν έχει επαληθευτεί, μέχρι σήμερα.

Το θέμα με τον ΟΤΕ είναι ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις την αίτηση φορητότητας και έχεις περάσει στο δίκτυό του.
Ίσως εκεί κρύβεται η απάντηση στην απορία σου.