NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εμένα όταν μου έκανε προσφορά ο οτε, μου είπαν σε έξι μέρες θα έκαναν την μεταφορά.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί με αυτά που ακούω. Μόλις ήρθα από Γερμανία και θέλω να βάλω μια υπηρεσία 3 play. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ποδόσφαιρο, μόνο οι σειρές , οι ταινίες και τα ντοκυμαντέρ.

Η ΝOVA μου έκανε προσφορά 35 ευρώ για 24mbps internet, απεριόριστα αστικά, 12 ωρες κινητά και το πακέτο cinema, ενώ ο ΟΤΕ θέλει 52 ευρώ για τα ίδια (με 6 ώρες προς κινητά αντι για 12 της νόβα).

Η προσφορά της ΝΟVA φαίνεται αρκετά καλύτερη, αλλά ενας φίλος μου πρότεινε να βάλω ΟΤΕ ισχυριζόμενος ότι έχει καλύτερη ποιότητα σήματος, σταθερότερο ιντερνετ, και περισσότερα HD κανάλια. Ομολογώ ότι έχω προβληματιστεί καθώς δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω την χρηματική διαφορά, αλλά αν όντως παρέχει καλύτερες υπηρεσίες ίσως και να αξίζει. Η γνώμη σας;

Εξαιρετική είναι η πρόταση της νοβα αλλά σιγουρεψου ότι θα έχεις σταθερό ίντερνετ. Είχα το συγκεκριμένο πακέτο που σου δίνουν με 40 ευρώ το μήνα και έπιανα 4mb εδώ που είμαι. Αναγκάστηκα να δίνω 69 ευρώ το μήνα στον ΟΤΕ για να έχω καλό ίντερνετ γιατί όσο καλή προσφορά και να είχε η νοβα με τα 40 τα 4mb ταχύτητα δεν παλευονταν.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα hd κανάλια έχει ο ΟΤΕ. Η σταθερότητα του internet είναι σχετική. Από εκεί και πέρα η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική. Το πλεονέκτημα του ote είναι το κανάλι ote history αλλά +17 είναι αρκετά κάθε μήνα.

Κανάλια ote

Κανάλια nova

Περισσότερα hd κανάλια έχει ο ΟΤΕ. Η σταθερότητα του internet είναι σχετική. Από εκεί και πέρα η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική. Για μένα το πλεονέκτημα του ote είναι το κανάλι ote history.
Τα cinema της Nova όμως είναι το πλεονέκτημα της Nova. Η κάθε υπηρεσία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Περισσότερα hd κανάλια έχει ο ΟΤΕ. Η σταθερότητα του internet είναι σχετική. Από εκεί και πέρα η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική. Το πλεονέκτημα του ote είναι το κανάλι ote history αλλά +17 είναι αρκετά κάθε μήνα.

Κανάλια ote

Κανάλια nova

Το internet δεν ειναι σχετικό. Εάν έχει κάλυψη FTTC η περιοχή του θα συνδεθεί σε NGA εξοπλισμό με συγχρονισμό 24. Αυτό δεν γίνεται σε άλλους παρόχους.

Το internet δεν ειναι σχετικό. Εάν έχει κάλυψη FTTC η περιοχή του θα συνδεθεί σε NGA εξοπλισμό με συγχρονισμό 24. Αυτό δεν γίνεται σε άλλους παρόχους.

Το FTTC δεν υποτίθεται ότι είναι αποκλειστικά για VDSL συνδέσεις; Εχω κάλυψη στην περιοχή μου, αλλά οι τιμές στην Ελλάδα είναι κοροιδία. Δεν παίζει να δώσω 70 ευρώ για 50mbps όταν είχα 1 Gbps FTTH με 25 ευρώ. Με πιάνει κατάθλιψη και μόνο που το σκέφτομαι

Οι τιμές του ote σε τηλεφωνία, internet είναι απαράδεκτες. Όντας μονοπωλιακός ακόμη σε αρκετές περιοχές της χώρας, μπορεί και πουλάει ακριβά.

Οι τιμές του ote σε τηλεφωνία, internet είναι απαράδεκτες. Όντας μονοπωλιακός ακόμη σε αρκετές περιοχές της χώρας, μπορεί και πουλάει ακριβά.
Έτσι ακριβώς αλλά τι μπορείς να κάνεις. Έδινα 40 πήγα στα 69 αλλά στα περισσότερα χωριά έτσι είναι όλοι έχουμε τιμές επίσημες καταλόγου.

Το FTTC δεν υποτίθεται ότι είναι αποκλειστικά για VDSL συνδέσεις; Εχω κάλυψη στην περιοχή μου, αλλά οι τιμές στην Ελλάδα είναι κοροιδία. Δεν παίζει να δώσω 70 ευρώ για 50mbps όταν είχα 1 Gbps FTTH με 25 ευρώ. Με πιάνει κατάθλιψη και μόνο που το σκέφτομαι

Όχι, στον ΟΤΕ συνδέονται και πελάτες ADSL στις καμπίνες. Gents, 35-40 ευρώ κάνει το 30/50 VDSL, λίγα χρόνια πριν 40 ευρώ κόστιζε από τους εναλλακτικούς το ADSL24 και ήταν σωστή τιμολόγηση. Το 1Gb FTTH με τα κόστη bandwidth/δικτύου και λοιπα επιχειρησιακά δεν μπορεί να βγει με 25 ευρώ στην Ελλάδα, είναι κάτω του κόστους. Μην το συγκρίνετε με Ρουμανίες/Βουλγαρίες, εκεί έστησε το δίκτυο το κράτος απο την αρχή πριν λίγα έτη, έχουν διαφορετικούς μισθούς/διαφορετικά κόστη bandwidth κλπ.

Σεραφείμ, δεν είναι απαράδεκτες, είναι βιώσιμες. Παρουσίασε μια εταιρία που να πουλάει με τιμές κάτω του ΟΤΕ και να έχει λειτουργική κερδοφορία.

Στη Βουλγαρία / Ρουμανία ένα μεγάλο μέρος του δικτύου fiber είναι εναέριο. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Βουκουρέστι.
Bucharest-best.jpg

Αν είναι να το κάνουμε το δίκτυο ΕΤΣΙ για να πληρώνουμε 20 ευρώ, να μας λείπει. Η αλήθεια είναι πως για την μη επέκταση του FTTC σε πολλά σημεία ευθύνονται οι τοπικοί άρχοντες και όχι ο ΟΤΕ. Μακάρι να προχωρήσει το FTTC και να έχουμε σύντομα και το Vectoring.

Αν γλιστρήσεις από κανά μπαλκόνι σώθηκες πάντως... Πραγματικά οικτρή η εικόνα. Και συμφωνώ για το vectoring καθώς θα εκλείψει και το φαινόμενο crosstalking που μας ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Το πρόβλημα -εάν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι- με το vectoring είναι ότι για να είναι effective πρέπει να περνάει όλο το traffic από ένα -vectored- δίκτυο. Εν προκειμένοις από αυτό του ΟΤΕ.

Καλησπέρα σε όλους, ηθελα να ρωτησω αν θυμάστε ενα site το οποίο ειχε ολο το τηλεοπτικό πρόγραμμα ( σίγουρα αθλητικών, δεν ξέρω αν είχε και αλλου είδους) με την καλυψη τους από ολα τα καναλια σε ολο τον κοσμο. Για παράδειγμα σημερα εχει dortmund-real και έδειχνε καμια 20αρια καναλια, sky sports-zdf, ote tv, ταδε1,2,3 κτλ. που εχουν την live μεταδοση του. Ευχαριστώ πολυ!!

Είστε αστερια!! Αυτο ηταν ναι! Σας ευχαριστώ πολυ για την αμεση βοηθεια να είστε καλα :)

Καλησπερα στην παρεα :)

Προσπαθω να βρω τα χαρακτηριστικα στους απλους αποκωδικοποιητες τηλεωρασης που προσφερουν nova και οτε.
Απο οτι εχω καταλαβει της nova δεν μπορει να κανει εγραφη προγραμματος παρα μονο να κανεις παυση προγραμματος εαν του βαλεις ενα usb stick, ενω ο αντιστοιχος του Οτε εχει την δυνατοτητα εγγραφης εαν συνδεσεις σκληρο. Διωρθοστε με εαν κανω λαθος.
Με ενδιαφερει αποκλειστικα το κινηματογραφικο πακετο και οι επιλογες εγραφης, παυσης κτλ κτλ στον αποκωδικοποιητη, οποτε παω nova λογω καλητερου προγραμματος απο Οτε αλλα πρεπει να παρω εξτρα τον pvr.
Υπαρχουν αλλοι pvr στην αγορα που ειναι συμβατοι με την nova η πρεπει να παρω τον pvr της νοβα? Και τελος....μου κανανε προσφορα απο nova 3play+full pack + pvr στα 50 ευρο, ειναι τιμια προσφορα η με παιρνει να το παζαρευτω λιγο ακομα?Ευχαριστω πολυ!

Καλώς ήρθες!
Αν έχει μέσα 12 ώρες σε κινητά + το τέλος συνδρομητικής πιστεύω ότι είναι πολύ καλή προσφορά.
Όταν σου λένε pvr εννοούν σου δίνουν τον 865; Ο απλός της ΝΟΒΑ γράφει και πρόγραμμα απλώς δεν μπορείς να δεις τίποτα άλλο εκείνη την ώρα ( δες εδω: http://avclub.gr/forum/showthread.php/145638-HD-831-αναβαθμισμένος-για-εγγραφές-Review ). ΟΤΕ και ΝΟΒΑ δουλεύουν μόνο με τους δικούς τους δέκτες (απλούς ή pvr).