NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Συγγνώμη αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία πλεον δε θα γίνει πολυτέλεια η συνδρομητική τηλεόραση (τουλάχιστον η νοβα); Με τις καφετέριες και τα πρακτορεία βλέπω να μένουνε..

Last edited:

Οσο η NOVA εχει Ελληνικο και Αγγλικο ποδοσφαιρο οσο και να συζητατε ειναι ματαιο.

Δεν βαζουν Δορυφορικη ΜΟΝΟ οσοι βλεπουν μπάλα ...Υπαρχουν και αλλες κατηγοριες ανθρωπων!

Το μεγαλύτερο ποσοστό όμως βάζει γι'αυτό το λόγο.. Και μόνο αν δούμε τις συζητήσεις στο φόρουμ αυτό δηλαδή μπορούμε να το καταλάβουμε εύκολα αυτό!

Δεν μπορεις να κρινεις απο τις σχετικες συζητησεις του φορουμ, γιατι ως συνηθως συμμετεχουν φανατικα, ολοι οι φανατικοι της σουπερ λιγδας.

ΥΓ Αν ηταν να κρινουμε απο το φορουμ μετρησες ποσοι μεχρι τωρα ειπαν οτι κοβουν νοβα και βαζουν ΟΤΕ?

Last edited:
Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Υπαρχει καποιος που συγκρινει την Super league με την Primera División?

Πρεπει να ειναι αρρωστος και μαλιστα πολυ σοβαρα.

Last edited:

Καταρχήν, αυτό πού είπα δεν το είπα υπέρ της nova. Όποτε πιστεύω ότι όσοι βάζουν ΟΤΕ κυρίως για τα ξένα πρωταθλήματα το βάζουν.

Δεν λεω οτι θα ηταν ασχημα να ειχε ο ΟΤΕ το Ελληνικο πρωταθλημα αλλα αν με βαλεις να διαλεξω πρωτα θα εβλεπα Ισπανια μετα Αγγλια μετα Ιταλια , Γερμανια και τελευταιο το Ελληνικο.

Η διαφορα στο θεαμα ειναι μεγαλη.

Το "αρρωστος" δεν το ελεγα σε καποιον προσωπικα (δεν απευθυνομουν καν σε εσενα) αλλα το χρησιμοποιησα σαν εκφραση.

Όλα για τη μπάλα γίνονται έτσι κι αλλιώς! Δεν είδα ποτέ feed για κάποια live μουσική εμφάνιση η κάποιο ντοκιμαντέρ στο φόρουμ, παρα μόνο για αθλητικά. Σαφώς και υπάρχουν και θεατές πού δεν θέλουν μόνο μπάλα, αλλά πιστεύω ότι είναι συντριπτικά μικρότερο το ποσοστό αυτό σε σχέση με τους ποδοσφαιρόφιλους..!

Καταρχήν, αυτό πού είπα δεν το είπα υπέρ της nova. .

Η ροη των ποστς δεν δειχνει αυτο.

Επισης η μαγεια του ποδοσφαιρου ειναι το live. Για αυτο υπαρχουν τα feeds.
Ποιος καθεται να δει αγωνα σε video?
Καλη μουσικη και ντοκυμαντερ παιζουν και κοσερβα χωρις κανενα προβλημα.
Δεν χρειαζονται feeds.

Αν εσύ έκρινες από τα posts μου ότι υπερασπίζομαι τη νόβα πάω πάσο.. ότι και να σου πώ δε πρόκειται να βγεί άκρη.

Σαν φρεσκος συνδρομητης (σημερα ενεργοποιηθηκε ο δεκτης) εχω να πω οτι ο OTE εχει και καλυτερο δεκτη και καλυτερη εικονα.

Και αυτο δεν το λεω μονο εγω , το λενε ολοι.

ΥΓ. Επιτελους ανοιγω τον δεκτη και η εικονα ερχεται μεσα σε 2 δευτερα. Μαλλον δεν χρησιμοποιει καρβουνο οπως ο PACE. Ασε που εχει και οθονη για να βλεπω το καναλι και την ωρα.

Last edited:

Αυτό με την έναρξη ισχύει, με αποτέλεσμα να εχω μόνιμα ανοιχτούς τους δυο pace

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Σαν φρεσκος συνδρομητης (σημερα ενεργοποιηθηκε ο δεκτης) εχω να πω οτι ο OTE εχει και καλυτερο δεκτη και καλυτερη εικονα.

Και αυτο δεν το λεω μονο εγω , το λενε ολοι.

ΥΓ. Επιτελους ανοιγω τον δεκτη και η εικονα ερχεται μεσα σε 2 δευτερα. Μαλλον δεν χρησιμοποιει καρβουνο οπως ο PACE. Ασε που εχει και οθονη για να βλεπω το καναλι και την ωρα.

Την έκοψες την νόβα, ή έχεις και τα 2;

Στο ζαπινγκ, αν έχεις γρήγορα με την αλλαγη καναλιού εικόνα τότε είναι άψογος

Μια ερωτηση αν μπορει καποιος χωρις παροπιδες να απαντησει!
Γιατι σε ολα τα forum (και εδω) διαβαζω οτι τα hd του οτε εχουν χαλια ποιοτητα (ακομα και το eurosport που ειναι το ιδιο με της νοβα) και καμια σχεση με αυτα της νοβα?Απο οτι διαβαζω τζαμπα διαφημηση παιζει!Ειναι αληθεια?

Τι να διαφημισει ο ΟΤΕ ? Δεν χρειαζεται. Η σουπερ λιγδα και η τιμη της νοβα ειναι διαφημιση του ΟΤΕ απο μονα τους.

Μια ερωτηση αν μπορει καποιος χωρις παροπιδες να απαντησει!
Γιατι σε ολα τα forum (και εδω) διαβαζω οτι τα hd του οτε εχουν χαλια ποιοτητα (ακομα και το eurosport που ειναι το ιδιο με της νοβα) και καμια σχεση με αυτα της νοβα?Απο οτι διαβαζω τζαμπα διαφημηση παιζει!Ειναι αληθεια?

Χάλια όχι, αλλά ομολογώ πως παρατήρησα ορισμένα mpeg macroblocks γύρω από το σήμα του Nat Geo Wild HD. Επίσης, τα Nickelodeon και MTV HD μόνο για HD δε μου φαίνονται αλλά για upscale. Μήπως δεν έρχεται ακόμα HD feed γι' αυτά τα κανάλια;

Υπαρχει καποιος που συγκρινει την Super league με την Primera División?

Πρεπει να ειναι αρρωστος και μαλιστα πολυ σοβαρα.

Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να δουν ποδοσφαιρικό θέαμα. Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους. Ποια νομίζεις είναι η αναλογία; Εγώ νομίζω είναι συντριπτική υπέρ της δεύτερης κατηγορίας.