NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

+10000:music-smiley-005:
καταλαβαινω τι εννοεις αλλα εγω εχω led tv και δεν την συγκρινω με καμια πλασμα!Ειναι κλασης ανοτερη η ποιοτητα εικονας για μενα!γιαυτο εχω 60 ποστ. :award:

Χμ! LCD είναι η τηλεόραση. Δεν υπάρχουν τηλεοράσεις LED.......

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Χμ! LCD είναι η τηλεόραση. Δεν υπάρχουν τηλεοράσεις LED.......

Συμφωνώ. Όπως δεν υπάρχουν ψηφιακές τηλεοράσεις, mpeg4 τηλεοράσεις, διαδικτυακές τηλεοράσεις, έξυπνες τηλεοράσεις, πολυμεσικές τηλεοράσεις...
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Νόμος 3985/2011 (ΦΕΚ 151/01/07/2011) απαγορεύει τον προσδιορισμό των τηλεοράσεων με οποιαδήποτε άλλο χαρακτηριστικό πέρα από την τεχνολογία του πάνελ, ακόμα και αν ο προσδιορισμός είναι μονοσήμαντος. Το άρθρο 7 ειδικά υπαγορεύει ότι οι τηλεοράσεις πρέπει να ονομάζονται αποκλειστικά σαν Ισπανίδες πριγκίπισσες... :flipout:

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Καποια πραγματα παραμενουν τα ιδια.
Μαλλον θα πρεπει να αντιδρασουμε εμεις οι ηδη υπαρχοντες συνδρομητες ,γιατι απο μονη της δεν νομιζω να προχωρησει σε δυναμικες κινησεις .

Σε κανα μηνα που θα βαλει o ΟΤΕ 3 καναλια με ταινιες συν τα Ελληνικα της Digea θα την "ακουσουν" για τα καλα.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Πιστεύω είναι δύσκολο να επιβιώσουν δυο πλατφόρμες στην Ελλάδα.

Αυτό που λέει η nova ακόμα και στο φτηνό πακέτο ''περισσότερα από 150 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια'' αυτά πιάνονται και με την πλατφόρμα του οτε?Γιατί σε αριθμό καναλιών μέσω iptv που είχα ήταν κάπως περιορισμένος ο ΟΤΕ.Θα μου πείτε η ποιότητα μετράει συμφωνώ αλλά κουβέντα να γίνεται..

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Αυτό που λέει η nova ακόμα και στο φτηνό πακέτο ''περισσότερα από 150 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια'' αυτά πιάνονται και με την πλατφόρμα του οτε?

Γιατι, νομιζεις οτι "πιανονται" με την Nova? :guitarist:

Ετσι και αλλιως τα ελευθερα καναλια του Hotbird που αξιζουν εστω και λιγα λεπτα παρακολουθησης, μετριουνται στα δαχτυλα.

Αυτό που λέει η nova ακόμα και στο φτηνό πακέτο ''περισσότερα από 150 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια'' αυτά πιάνονται και με την πλατφόρμα του οτε?Γιατί σε αριθμό καναλιών μέσω iptv που είχα ήταν κάπως περιορισμένος ο ΟΤΕ.Θα μου πείτε η ποιότητα μετράει συμφωνώ αλλά κουβέντα να γίνεται..

Δεν ξερω πως ακριβως το μετρανε αλλα αν δεν ξερεις Αραβικα , Ινδικα και Ρωσικα δεν θα βρεις πανω απο 10-15 καναλια της προκοπης.

Πιστεύω είναι δύσκολο να επιβιώσουν δυο πλατφόρμες στην Ελλάδα.

Μακαρι να εχουμε δυο πλατφορμες και λογω ανταγωνισμου και για να μην χανει κοσμος την δουλεια του σε δυσκολες εποχες.

Last edited:
Re: Nova vs OTEsat...

Αν παρακολουθησεις την κατηγορια ΟΤΕ αναφερεται απο καποιους που εχουν εσωτερικες πληροφοριες.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος...εδώ και 2 χρόνια έχουμε πήξει από "εσωτερικές πληροφορίες"... αν δε βγει κάτι επίσημα εγώ δε πιστεύω τίποτα!

Μακαρι να εχουμε δυο πλατφορμες και λογω ανταγωνισμου και για να μην χανει κοσμος την δουλεια του σε δυσκολες εποχες.

Αυτό για τον κόσμο ξαναπες το. Δεν έχουν φύγει και λίγοι τελευταία.

δεν αντεχει η ελλαδα δυο πλατφόρμες ειδικα τωρα με την οικονομικη κριση

Ποιός θα πεί τί αντέχει η Ελλάδα, τώρα με τη κρίση?
Ας δούμε τί δέν μπορεί ν' αντέξει:

- Αντέχει την έκτακτη εισφορά?
- Αντέχει το ΕΕΤΗΔΕ (Εισφορά γιά ηλεκτροδοτόύμενα ακίνητα, που εισπράτεται μέσω ΔΕΗ)
- Αντέχει το "πρόστιμο" για τους ημιυπαίθριους?
- Αντέχει το πρόστιμο για τα "αυθαίρετα"?
- Αντέχει τα νέα (αυξημένα) τέλη κυκλοφορίας?

Παρακαλώ βάλτε αυτό το post εκεί που πρέπει να είναι, γιατί εδώ, δεν είναι η θέση του. / Ευχαριστώ.

Κάτσε να δούμε σε τι νόμισμα θα πληρώνουμε τους λογαριασμούς σε κάνα μήνα και βλέπουμε τι αντέχουμε και τι όχι.

Την ατυχια μας μεσα.
Τοσα χρονια η γοβα πανακριβη, και τωρα που βγηκε επιτελους φτηνος οτε δεν εχουμε μια.
(δλδ μας φαινεται πανακριβος και αυτος)
Και οτι απεμεινε το σπρωξαμε σε εκτακτες εισφορες και δεη.

Δεν ξερω πως ακριβως το μετρανε αλλα αν δεν ξερεις Αραβικα , Ινδικα και Ρωσικα δεν θα βρεις πανω απο 10-15 καναλια της προκοπης.

Oπότε με τη nova μαθαίνει κανείς και ξένες γλώσσες αλλά πραγματικά ξένες όχι αγγλικά,γαλλικά και αηδίες. :laugh: Mάλλον με βλέπω να την επιλέγω (λόγω του ότι δίνεται δωρεάν με τη forthnet όχι λόγω των ινδικών) :flipout:

Τιποτα δεν ειναι δωρεαν στις μερες μας.

Εκπτωση σου κανουν για να σε "δεσουν" , αν ομως εχεις ηδη forthnet πιθανολογω οτι σε συμφερει.

Όχι είναι δωρεάν με 12μηνο συμβόλαιο στο forthnet double play.Φυσικά μιλάω για το φτηνό πακέτο.Βέβαια με παρόμοιο πακέτο του ΟΤΕ + το οτε tv η διαφορά δεν είναι μεγάλη κανένα δεκαπεντάρι το δίμηνο το υπολόγισα.Αλλά λίγο αυτή η έστω μικρή διαφορά,λίγο το livestream κλίνω προς nova.

Last edited:

Όχι είναι δωρεάν με 12μηνο συμβόλαιο στο forthnet double play.Φυσικά μιλάω για το φτηνό πακέτο.Βέβαια με παρόμοιο πακέτο του ΟΤΕ + το οτε tv η διαφορά δεν είναι μεγάλη κανένα δεκαπεντάρι το δίμηνο το υπολόγισα.Αλλά λίγο αυτή η έστω μικρή διαφορά,λίγο το livestream κλίνω προς nova.
ναι, ετσι συνδυαστικα και με αυτο το πακετο συμφερει να βαλεις νοβα ειδικα αν σε ψηνουν τα ντοκυμαντερ.

Eγω προτιμησα την Nova απο την Δεη
:flipout: