NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Τι ταινίες που είχε το NOVA cinema συνήθως τις είχα δει 2-3 μήνες πριν.

Φαντάζομαι τώρα που το έχετε ρίξει στις επαναλήψεις είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/87993-Αυξηση-επαναληψεων-στις-ταινιες-γιατι

ααα ναι, σε ποιο καναλι? γιατι μιλαμε για τηλεοπτικη προβολη αν δεν κανω λαθος.

κατι ακουγεται επισης οτι τα οτεcinema θα δειχνουν τις καινουργιες ταινιες πριν καν βγουν στον κινηματογραφο, ισχυει?

σωστα δεν εχεις και κατι να πεις, και οταν λες παντα με δυο μετρα και δυο σταθμα. b

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Η διαφορά στην εικόνα δεν είναι μεγάλη και σε κάποιες περιπτώσεις θα λέγαμε ούτε καν.. εμφανής..

Είχα Νόβα 10 χρόνια και έχω πλέον αποτυπώσει όλη την εικόνα της στο μυαλό μου. Στον ΟΤΕ που έβαλα τώρα η μόνη διαφορά -ως προς το καλύτερο- είναι σίγουρα στα foxlife και Fx δλδ ένα κλικ ανώτερα, και σε ορισμένα, επαναλαμβάνω όμως, σε ορισμένα Ote Sport. Στα HD πάνω κάτω έχουμε τις ίδιες αποδόσεις. Πιθανολογώ μεν ο ΟΤΕ να έχει πιο σύγχρονους εξοπλισμούς να το πω κι έτσι σε σχέση με την Νόβα αφού ουσιαστικά έχει στήσει πιο πρόσφατα το δορυφορικό του "πεδίο μάχης" αλλά δεν νομίζω ότι η διαφορά τους αποτυπώνεται αναλογικά τόσο έντονα και στην εικόνα. Οπότε για μένα δεν χρήζει περαιτέρω κουβέντας το συγκεκριμένο ζήτημα, απο την στιγμή που εμείς οι ίδιοι οι πρώην κάτοχοι Νόβα και νυν ΟΤΕ δεν εντοπίζουμε κάτι ιδιαίτερο.

Η μεγάλη μάχη θα κριθεί λοιπόν στο αυτονόητο, δλδ στο περιεχόμενο. Αντιλαμβάνεστε ότι αν ο ΟΤΕ βάλει και τα υπόλοιπα ιδιωτικά και 3 ΟΤΕ cinema θα γίνει το απόλυτο value for money για την δορυφορική τηλεόραση και θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην Νόβα. Με τα αν όμως και με υποθετικούς συνειρμους δεν χτίζονται αυτοκρατορίες και βέβαια προς το παρόν δεν φαίνεται να την απειλεί.

Είναι όμως και στην καθημερινή ανάγκη του καθενός και εμένα με βόλεψε πολύ αυτή η αλλαγή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μην πω ότι πλέον βλέπω και περισσότερες ώρες δορυφορική τώρα παρά στο παρελθόν.

Last edited:

Η μεγάλη μάχη θα κριθεί λοιπόν στο αυτονόητο, δλδ στο περιεχόμενο. Αντιλαμβάνεστε ότι αν ο ΟΤΕ βάλει και τα υπόλοιπα ιδιωτικά και 3 ΟΤΕ cinema θα γίνει το απόλυτο value for money για την δορυφορική τηλεόραση και θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην Νόβα. Με τα αν όμως και με υποθετικούς συνειρμους δεν χτίζονται αυτοκρατορίες και βέβαια προς το παρόν δεν φαίνεται να την απειλεί.

Όντως...κάτσε να δούμε τι θα βγάλει, πότε θα το βγάλει, και πόσο θα το βγάλει γιατί μέχρι στιγμής μόνο ακούμε ότι να ναι δεξιά και αριστερά. Φαντάζομαι πάντως πως αν τώρα στη Nova έχουν κάνει τόσες προσφορές για το Cinema Pack, όταν το βγάλει ο ΟΤΕ θα κάνει ακόμα περισσότερα για να τον χτυπήσει.

φίλε τέρι, προσωπικά μιλώντας πάντα, δε με ενδιαφέρει καθόλου αν η νόβα έχει παλιά μηχανήματα ή όχι. Από τη στιγμή που ζητάει 60 ευρώ, όπως έχουν πει και άλλοι πιο σχετικοί από μένα πως είναι από τις πιο ακριβές συνδρομές στην ευρώπη, ίσως και η πιο ακριβή, δεν είμαι σίγουρος, έχω την απαίτηση να μπορώ να δω τα κανάλια τους και όχι να παίζω το παιχνίδι "μετρήστε πίξελ και κερδίστε". Σε κάποιους μπορεί να φανώ υπερβολικός ή αντινοβάκιας, αλλά όποιος θέλει ας διαβάσει τα ποστ μου και ας κρίνει τότε... Είχα φίλμνετ/νόβα από το 1996 και μέχρι το 2008 που πήρα την lcd μου, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία 2,5 χρόνια όμως, ειλικρινά πονούσαν τα ματάκια μου. Ερχότανε φίλοι μου να δούμε κανένα παιχνίδι σε νόβασπορτς κανάλι πλην του 1 και κάποιες φορές του 2, και μέσα σε 10 λεπτά το αλλάζαμε, γιατί δεν μπορούσαμε να δούμε. Έβλεπες το πίξελ του πίξελ, ω πίξελ. Μέχρι και η κοπέλα μου που είναι άσχετη με ρωτούσε τι είναι αυτά τα τετραγωνάκια... Για τις crt και τις πλάσμα, ίσως η εικόνα της νόβα να είναι οκ. Στην δικιά μου lcd (sony 40'' W4000), ήμουν "αναγκασμένος" να βλέπω Novasports Hd και 1, γιατί η εικόνα στα άλλα ήταν απαράδεκτη. Οπότε, τώρα που τελείωσε το συμβόλαιο που έκανα, πήγα στον οτέ. Στο μόνο κανάλι που έχω κάποιο πρόβλημα είναι το discovery. Η μπάλα που με ενδιαφέρει, τη βλέπω όπως φαινότανε η νόβα στη crt μου... Καλή φάση το νόβα 3D, αλλά ας δουν λίγο τα χάλια που έχουν τα κανάλια τους...

Μήπως πρέπει να κάνει ένα στατιστικό ή διαχείρηση πόσους ενθουσιώδεις ή εκστασιασμένους νέους φίλους πρόσθεσε η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ στο φόρουμ;
Έκανε και ένα καλό ....
Αλλά να σας βλέπουμε και στα υπολοιπα θέματα - ενότητες βρε παιδιά...
ΟΚ μας πείσατε ο Γερμανός πιά δορυφορικός κολοσσός είναι το δώρο του Θεού στην χρεοκοπημένη Ελλάδα....
Μήπως να καθήσετε και να απολάυσετε αυτό για το οποίο δεσμευτήκατε να έχετε - βλέπετε για τους επόμενους 12 μήνες; Μη χάσετε και καμμιά πρεμιέρα...

Καλοί μου φίλοι...Αν μας αγαπούσε όσο διαφημίζει και μας νοιαζόταν ο εν λόγω πάροχος θα έβαζε κανα κανάλι με ταινίες ...θα ενδιαφερόταν εγκαίρως για 2-3 ομάδες (ο Ολυμπιακός που είναι ο μεγάλύτερος κράχτης έκλεισε στην αχώνευτη το καλοκαίρι, όταν ο ΟΤΕ ετοιμαζόταν από το περασμένο καλοκαίρι), με ταινίες που οι περισσότερες δεν πρόλαβαν καν την εποχή του dvd, με αγώνες της Β-Γ-Δ Γερμανίας (που και φίλος που παίζει φουλ στοίχημα και μεγάλωσε Γερμανία δεν βλέπει) και χωρίς τα ιδιωτικά κανάλια που μας αναγκάζουν εδώ στην επαρχία να ανεβαίνουμε καθε τρις και λίγο στην ταράτσα (αφού μας έχει ξεχάσει και ο ...Κλικλίκος) και να στρίβουμε κεραίες...εγω απλά ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Ούτε ΝΟΒΑ έχω (θεωρώ κλοπή να χρεώνει πιο ακριβά από το SKY UK και το SKY Italia που έχω)...αλλά τουλάχιστον εκεί ξέρεις τι παίρνεις και αποφασίζεις αν θα κάνεις το λάθος ή όχι...
Εδώ αν δεν γίνουν κάποιες αλλαγές - βελτιώσεις σύντομα θα μιλάμε για ένα ακόμα alpha DIGITAL και η ΝΟΒΑ θα βάλει τη συνδρομή μετά κανά κατοστάρικο...

Δείτε σε σχέση με τα 50-70 ευρώ του Ιταλικού ή του Αγγλικού πακέτου τι παίρνετε για αυτά τα 15-25 ευρώ που πληρώνετε και πείτε μου αν θα γελάτε ακόμα...
Εγω θα δώ σε ένα χρόνο από τώρα πόσοι από αυτοί που πανηγυρίζουν τώρα θα παραμείνουν τον ΟΤΕ (και δεν έχει και τίποτα άλλο εκεί στις 9 μοίρες ...ενώ στις 13 ε;)

Καλή συνέχεια...

Last edited:

κ. Δουνάκη, δεν βλέπει όλος ο κόσμος ταινίες, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό (εγώ πχ δε βλέπω καθόλου ντοκυμαντέρ). Προσωπικά και όταν είχα νόβα αλλά και τώρα με τον οτέ, με ενδιαφέρουν τα αθλητικά. Όπως έχω γράψει και σε άλλο ποστ, νόβα τόσα χρόνια πλήρωνα για να βλέπω την αγγλία (ειδικά τα τελευταία χρόνια, μόνο αυτό της είχε μείνει). Απλά τώρα που βγήκε ο οτέ, μου έδωσε την εναλλακτική να βλέπω primera division, campionato, bundesliga με τα μισά λεφτά που έδινα στη νόβα. Δε με ενδιαφέρει η β' ιταλίας και γερμανίας, με ενδιαφέρει όμως η football league για να βλέπω τη λάρισα. Επίσης, γουστάρω απίστευτα την NFL που προβάλλεται από το ESPN. Εννοείται ότι δε μιλάμε ούτε για δώρο Θεού, ούτε υπάρχει λόγος να πανηγυρίσω για κάτι. Τη νόβα εν γνώσει μου την πλήρωνα τόσα χρόνια και δεν το έχω μετανοιώσει. Αλλά δεν μπορώ να μην πω πως έχει άθλια εικόνα, γιατί αυτό έβλεπα εγώ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά όταν διαφήμιζε την ευρωλίγκα και οι μισοί αγώνες ήταν στο νόβασπορτς 7, που είναι μακράν το χειρότερο κανάλι που έχω δει, λυπάμαι, αλλά δεν μπορούσα να το δω. Θυμάμαι να βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου και να μην βλέπεις ευδιάκριτα τα νούμερα στις φανέλες ποδοσφαιριστών σε κοντινό πλάνο! (νσ 4-6-7). Η πλάκα είναι πως όσες φορές πήρα να διαμαρτυρυθώ για την εικόνα, μου λέγανε πως φταίει η τηλεόρασή μου και το καλώδιο από την κεραία. Ειλικρινά, έχω δει streamings με πολύ πιο καλή και καθαρή εικόνα από πολλά κανάλια της νόβα (νσ 3-4-6-7, mgm, nickelodeon, history).

ΥΓ Τα ιδιωτικά κανάλια ποτέ δε με ενδιέφεραν...

Συγνώμη για το 2ο ποστ, απλά δε με αφήνει να κάνω edit...

Έχω διαβάσει σε διάφορα ποστ "κατά" του οτε να λένε κουβέντες του στυλ... "καθήστε να δείτε β' ιταλίας-γερμανίας και αφήστε εμάς να βλέπουμε αγγλία και τσου λου..." και διερωτάμαι, γιατί δεν αναφέρουν ότι βλέπουμε ισπανία-ιταλία-γερμανία τις μεγάλες κατηγορίες; Αν είναι να συγκρίνουμε τη β´ ιταλίας με την ενόργανη γυμναστική πχ ή με εκπομπές για σέρφινγκ. Μιλάω πάντα από άποψη ενδιαφέροντος της πλειοψηφίας του κόσμου για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν... Όπως η νόβα πουλάει την αγγλία, το τσου λου και την σούπερλιγκ, έτσι και ο οτέ πουλάει bundesliga, campionato, primera division, όχι τις β' εθνικές αυτών των χωρών...

Το θέμα πάντως είναι τι ικανοποιεί τις ανάγκες του καθενός... εμένα προσωπικά με ικανοποιεί ο οτε αυτή την περίοδο, γι αυτό και τον πληρώνω... Μεγάλα παιδιά είμαστε, ξέρουμε τι θέλουμε να βλέπουμε πιστεύω...:award:

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Εχω nova εδω και 2 χρονια.Τελος του μηνα τελειώνω.Εδω και 20 μερες εγινα συνδρομητης του otetv(full pack)και δεν το μετανιώνω καθολου και για την τιμη εδινα 47 το μήνα (sports pack) και με 20%προνόμιο και θα δινω 19,90. Το μονο που μου προσφερε το τελευταιο καιρο η κυρια nova ηταν το αγγλικο πρωτάθλημα να κάτσω να δώ με όρεξη και τίποτα άλλο . . .Οσον αφορα για ποιοτητα εικονας στα απλα καναλια τους ειναι απαραδεκτοι επιεικως.

Εκατσα να δω χθες το βράδυ στο sports3 το bayern villarreal και ειλικρινα το μετανιωσα. . .
Μια εβδομάδα ακόμη και αντε γεια. . .

Ούτε ΝΟΒΑ έχω (θεωρώ κλοπή να χρεώνει πιο ακριβά από το SKY UK και το SKY Italia που έχω)...αλλά τουλάχιστον εκεί ξέρεις τι παίρνεις και αποφασίζεις αν θα κάνεις το λάθος ή όχι...
Εδώ αν δεν γίνουν κάποιες αλλαγές - βελτιώσεις σύντομα θα μιλάμε για ένα ακόμα alpha DIGITAL και η ΝΟΒΑ θα βάλει τη συνδρομή μετά κανά κατοστάρικο...

Και αφού δεν έχεις ούτε NOVA ούτε OTE γιατί μπήκες στον κόπο να γράψεις στο νήμα αυτό? Μήπως για να μας πεις ότι έχεις Sky Italia και UK?

"Mine is bigger than yours" που λεει και ο malakudi.

Υπαρχει και η τριτη επιλογη κανενα απο τα δυο ελληνικα πακετα. Δεν ειναι τοσο ασχετο το post.

Ή ότι είναι προτιμότερη η συνδρομή σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού τελικά, παρά στους εγχώριους! Ας μην τα βλέπουμε όλα στραβα...κι εγώ σε ξένο πάροχο κατέληξα τελικά!

Άλλο αυτό και άλλο να μπαίνεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να διατυμπανίζεις το πακέτο σου πουλώντας και ύφος στους συνδρομητές εδώ.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Εγω θα δώ σε ένα χρόνο από τώρα πόσοι από αυτοί που πανηγυρίζουν τώρα θα παραμείνουν τον ΟΤΕ (και δεν έχει και τίποτα άλλο εκεί στις 9 μοίρες ...ενώ στις 13 ε;)

Καλή συνέχεια...

Για πες μας λοιπον εσυ φιλε μου σε πιο συνδρομητικο πακετο εισαι ;
Αλλά όπως φαίνεται απο τα γραφομενα σου δεν σε ενδειαφερουν αυτα.....
Δεν εχει λοιπον σημασια τι χανεις και τι κερδιζεις υλικα.Εχει ομως σημασια να κανεις αυτο που σε ευχαριστεί. . .
Και εμενα δεν με ευχαριστει καθολου να βλέπω τις ειδησεις των εννια και τιποτα άλλο.

Με όλο το θάρρος

Last edited:
Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Αρα λοιπόν η δική σου η ευχαρίστηση είναι αυτα τα 2 πακέτα με το ανάλογο τίμημα βέβαια και την ανάλογη προσφορά...

Last edited:

Γεια σας παιδιά δεν έχω ξαναγράψει στο forum σας, καλως σας βρήκα...

Όσον αφορά πάντως το Nova vs OTE αν και πολλοί έχετε δίκιο στα περισσότερα, υπάρχουν κάποιοι που τα ισωπεδώνουν όλα...

Εχω nova και είμαι και εγώ απο αυτούς που λέει οτι είναι ακριβή γιατί όντως είναι!

Αλλά αν το δούμε και απο άλλη οπτική γωνία, υπάρχουν πράγματα που δικαιολογούν την διαφορά τιμής...
Μήπως νομίζετε πως αν ο ΟΤΕ πάρει ποτέ διακιώματα champions league θα κρατήσει 20 ευρώ την συνδρομή?? Ούτε μια στο εκατομύριο...

Η Nova - Forthnet Group για να δείχνει champion league εχει πληρώσει απίστευτα χρήματα και πιστεύω λίγο πολλοί όλοι τι ξέρετε οτι για τα διακαιώματα μιλάμε για εκατομύρια ευρώ....(10εκ. champion league και 2.5εκ. europa league)
Ένα παράδειγμα είναι το Mega οπου δεν θα ξαναπάρει Champions Leuague, γιατι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.. (Η Net είναι άλλο κεφάλαιο, ας είναι καλά ο Ελληνικός λαός.....)

Για την τριετια 2012-2015 τα ακούμπησε χοντρά η Nova, και θα σου βάλει συνδρομή 20 ευρώ?? Πως θα κρατηθεί ο ΟΤΕ αφου δεν μπήκε στο παιχνίδι των δικαιωμάτων?? Κακά τα ψέματα οι περισσότεροι συνδρομητές δορυφορικής την πληρώνουν για την μπαλίτσα γιατί γουστάρουμε το ποδόσφαιρο...

Επίσης ο ΟΤΕ αυτήν την στιγμή δεν έχει την τεχνογνωσία που έχει η Nova, σκεφτείτε πόσα χρόνια τρέχει δορυφορική tv η nova...

Συνοψίζοντας λοιπόν το οτι ο ΟΤΕ το εχει 20 ευρώ δεν μου λεει απολύτως τίποτα αφού δεν έχει κάτι σημαντικό για εμένα... Για κάποιον που θελει απλά να βλέπει FOX οκ ας βάλει OTE...

Τοποθετήθηκες ωραία λαμβάνοντας υπ' όψη ότι είναι το 1ο σου post.
Πιστεύω, να περιμένουμε λίγο, να λειτουργήσει κι ο ανταγωνισμός.