NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

O OTE έχει από ποδόσφαιρο Ισπανία-Ιταλία-Γερμανία. Καλό είναι πριν κρίνουμε κάτι να ξέρουμε τι προσφέρει.

Επίσης για το champions league σύμφωνα με κάποια site είχε κάνει πιο καλύτερη προσφορά από την NOVA αλλά δεν πήρε το πακέτο γιατί τα κριτήρια δεν είναι καθαρά οικονομικά.

Champions league δείχνει και η NET και το ERT HD βέβαια όπως λες και εσύ.

Η Γερμανία/Επαρχία θα κρίνει τον Νικητή...
Ας βγάλει ο Οτε τα Ελληνικά Ιδιωτικά Κανάλια,και βλέπουμε...μετά Θα μείνουν μάλλον οι Καφετεριες και τα προποτζίδικα και οι Άρρωστοι Οπαδοί με Nova -Οι ίδιοι δηλαδή που παλιότερα ήταν οι μονοι που είχαν Alpha Digital...

Τί έχουμε εδώ?

==

Καταγγελία που κατέθεσε ο ΟΤΕ κατά των συμφωνιών αποκλειστικής δορυφορικής αναμετάδοσης που έχουν συναφθεί μεταξύ της Multichoice Ελλάς Α.Ε. (ομίλου Forthnet) και της πλειοψηφίας των ελεύθερα μεταδιδόμενων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών θα εξετάσει σε συνεδρίασή της στις 3 Φεβρουαρίου η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια θα διερευνήσει μετά από σχετική εισήγηση εάν οι συμφωνίες αποκλειστικής δορυφορικής αναμετάδοσης που έχουν συναφθεί μεταξύ της Multichoice Ελλάς Α.Ε. και ορισμένων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, παραβιάζουν τα άρθρα 1 και 2 ν.703/77 (ήδη άρθρα 1 και 2 ν.3959/2011), καθώς και τα άρθρα 101 και 102 ΣΛΕΕ.

Όπως επισημαίνεται στο βασικό τμήμα της εισήγησης, «οι συμβάσεις αποκλειστικής δορυφορικής αναμετάδοσης με επιμέρους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, οι οποίες έχουν συναφθεί σε διαφορετική χρονική στιγμή στο διάστημα από το 1997 έως το 2011, χωριστά με καθένα από τους σταθμούς αυτούς, εγείρουν εμπόδια εισόδου σε πραγματικούς ή δυνητικούς ανταγωνιστές, και να δυσχεράνουν, έτσι, τη δραστηριοποίηση και ανάπτυξη σε άλλες ψηφιακές και ιδίως δορυφορικές πλατφόρμες». Με την τακτική της αυτή, επισημαίνεται, «η καταγγελλόμενη εταιρία έχει παραβεί τις διατάξεις των άρθρων 1 και 2 των πιο πάνω νόμων και των άρθρων 101 και 102 της ΣΛΕΕ».

Σημειώνεται ότι η εισήγηση δεν είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Ανταγωνισμού η οποία θα αποφασίσει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «συνεκτιμώντας τα δεδομένα της αποδεικτικής διαδικασίας και τις απόψεις των εμπλεκομένων μερών».

==

Πηγή: Ναυτεμπορική, 1/12/2011 15:34

Σήμερα με πήραν από την NOVA να μου προσφέρουν ενεργοποίηση για όλο τον Δεκέμβριο εντελώς δωρεάν για το FULL PACK και από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ κ έπειτα συνδρομή 40 ευρώ.
Φυσικά είναι πολύ αργά ήδη έχω πάει στον ΟΤΕsat κ με πολύ χαρά τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι .
Αρχίζει κ δουλεύει ο ανταγωνισμός άκου εκεί να θέλουν 10 ευρώ για επανασύνδεση (χωρίς να εξετάζουν πόσα χρόνια είσαι συνδρομητής ) και 62 ευρώ για το FULL PACK .
Eίναι μόνο η αρχή για την ‛’μαμά’’ FORTHNET έφτασε η ώρα να καταλάβει ότι το κεφάλαιο της είναι οι πελάτες τις κ ότι έπρεπε να το σέβεται πολύ περισσότερο.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Τα διαβαζετε εκει στην
88934_6_a.jpg
!!!!!!!! αντε τωρα με τα s1 και τα παντρεματα σας...... χω χω χω:Banane0:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Εχει.Αλλα δεν μας χαλα διοτι εχει χαμηλο παγιο. και πολλα αλλα που δεν εχει η πρωην συζυγος.

Αν είναι καλή η νυν, γιατί ασχολείστε με την πρώην; :smile:
Κρίνοντας με δικά μου κριτήρια, αν πας σε κάτι καλύτερο, δεν κοιτάς πίσω. Με αυτά που διαβάζω στον νήμα (δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο πόστ), αποκομίζω την εντύπωση ότι ακόμα βλέπεται προς νόβα, που ίσως σημαίνει ότι δεν είστε και τόσο ευχαριστημένοι.

Ναί ναί είναι η δεύτερη μέρα μου σήμερα χωρίς την γόβα και εχω τρελαθεί. . .Δέν ξέρω τι να κάνω.Το σκέφτομαι όλη μέρα στην δουλειά.Πώς θα πάω το απόγευμα σπίτι ;

Πώς ;

Έχω το sport pack της νοβας για 2 μήνες και ανοίξανε χτες και τα cinema.
Το βράδυ λοιπόν χτες δεν είχε να δεις τίποτε η nova μα τίποτα και αυτή η εικόνα στα sd στην 50αρα δεν βλέπεται,λάσπη.
Σκέφτομαι για ΟΤΕ να πάρω και δωράκι jumbo και θα βάλω ένα δεύτερο πιατάκι για ΟΤΕ που έχω από το in a box.Τι λέτε αδέρφια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Αν είναι καλή η νυν, γιατί ασχολείστε με την πρώην; :smile:
Κρίνοντας με δικά μου κριτήρια, αν πας σε κάτι καλύτερο, δεν κοιτάς πίσω. Με αυτά που διαβάζω στον νήμα (δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο πόστ), αποκομίζω την εντύπωση ότι ακόμα βλέπεται προς νόβα, που ίσως σημαίνει ότι δεν είστε και τόσο ευχαριστημένοι.

Βρε παναθεμασε βρε........ λιαχ πτου..... ουτε θελω να με περνουν τελ. απο γοβα ουστ!!!!!
Ολα καλα φιλε μου? καιρο εχουμε να τα πουμε βρε?

Ναί ναί είναι η δεύτερη μέρα μου σήμερα χωρίς την γόβα και εχω τρελαθεί. . .Δέν ξέρω τι να κάνω.Το σκέφτομαι όλη μέρα στην δουλειά.Πώς θα πάω το απόγευμα σπίτι ;

Πώς ;

Θα σε δώ με κάποιον άλλον σε καινούργιο περιβάλλον. . .Μάλλον:BDGBGDB55:
ωχ παναϊαμ..... δώσε κουράγιο το φίλο μας...

Λέω να τους ξανά πάρω να συνδεθώ :bigcry:Όσο όσο βρε αδερφέ.Δέν γίνεται έρχεται κια σαβ/ριακο...

Αλήθεια η κυρία γόβα απόψε το βράδυ τι έχει να μας δείξει εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους ; Βόλεϊ;
Γιατί εγώ το βραδάκι έχω να επιλέξω 2 παιχνίδια.
Γερμανικό Πρωτάθλημα Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ (sport1HD-21:30)Ιταλικό Πρωτάθλημα Τζένοα-Μίλαν(sport2-21:45)

Τι να δώ; bundesliga ή Campionato ;

Αλήθεια η κυρία γόβα απόψε το βράδυ τι έχει να μας δείξει εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους ; Βόλεϊ;
Γιατί εγώ το βραδάκι έχω να επιλέξω 2 παιχνίδια.
Γερμανικό Πρωτάθλημα Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ (sport1HD-21:30)Ιταλικό Πρωτάθλημα Τζένοα-Μίλαν(sport2-21:45)

Τι να δώ; bundesliga ή Campionato ;

Τις προηγούμενες ημέρες που η Nova είχε Europa League και Euroleague ή την προηγούμενη βδομάδα που είχε Champions League, δε μας είπες τι έβλεπες.

@souzakias: τα κλειδώματα μόνο στη Nova σε ενοχλούν; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Πολύ καλή κίνηση η ενεργοποίηση του Cinema Pack ως δώρο για τις γιορτές σε αρκετούς start και value συνδρομητές. Δυστυχώς όχι σε όλους.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Τις προηγούμενες ημέρες που η Nova είχε Europa League και Euroleague ή την προηγούμενη βδομάδα που είχε Champions League, δε μας είπες τι έβλεπες.

Champions league δείχνει και η ΝΕΤ.

Εδώ που τα λέμε πάντως ακομη περιμένουμε αυτα τα ΟΤΕ cinema και τα ιδιωτικά.