NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Χρονιε και εμπειρε συνδρομητη που τα ξερεις ολα, το ημουν με η γραφεται.

Ξεχασα οτι ειναι με η βρε!!!!! και το υφος το ειρωνικο να το περνας εκει που ξερεις.... αντε μερες που ειναι. Πολλα ξερω, αλλα λεω αλλα.

Χαλαρώστε κύριοι!

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Επιμένετε ορισμένοι να νομίζετε πως οι υποψήφιοι συνδρομητές νοιάζονται για ποδοσφαιρικό θέαμα (Real - Barca) και όχι πως θα δουν την ομάδα τους (γαύρο - βάζελο κτλ). Το μεγαλύτερο ατού του ΟΤΕ στην Πάτρα είναι ότι δείχνει αγώνες της Παναχαϊκής στην Football League!!! Όλοι με ρωτάνε τι πρέπει να κάνουν για να βλέπουν την "Κοκκινόμαυρη Θύελλα". Όταν το κατανοήσετε αυτό ίσως καταλάβετε πως δουλεύει η συνδρομητική τηλεόραση και σε ποιους κυρίως απευθύνεται.

Re: Nova vs OTEsat...

Με βάση αυτό οι καφετέριες δεν θα ήταν όλες φίσκα προχθές...
Δεν ξέρω τι ισχύει στην Πάτρα,αλλά στην Αθήνα πλέον έχει πέσει ιδιαίτερα ο φανατισμός που παρατηρούσαμε παλαιότερα.
Σε κάθε περίπτωση...ο ΟΤΕ απευθύνεται σε φίλαθλους του ποδοσφαίρου και όχι τόσο σε οπαδούς...
Αυτοί θα πάρουν nova όσο και να κοστίζει η συνδρομή της.
Επιπρόσθετα,εφόσον ενδιαφέρονται οι Έλληνες μονάχα για τα της ομάδας τους,όταν έχει cl Barca ή Real που αναφέρεις ως παράδειγμα,δεν θα το δούν;
Η Nova δεν διαφημίζει συνεχώς τα ξένα πρωταθλήματα που έχει;

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Δεν ξέρω τι ισχύει στην Πάτρα,αλλά στην Αθήνα πλέον έχει πέσει ιδιαίτερα ο φανατισμός που παρατηρούσαμε παλαιότερα.
Σε κάθε περίπτωση...ο ΟΤΕ απευθύνεται σε φίλαθλους του ποδοσφαίρου και όχι τόσο σε οπαδούς...
Επιπρόσθετα,εφόσον ενδιαφέρονται οι Έλληνες μονάχα για τα της ομάδας τους,όταν έχει cl Barca ή Real που αναφέρεις ως παράδειγμα,δεν θα το δούν;
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ο έλληνας θα κάτσει να δει το Ρεάλ-Μπάρτσα αλλά δεν θα δει το Χετάφε-Ρεάλ ή ακόμα και το Βαλένθια-Μπάρτσα...Αλλά στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός θα γίνεται πανικός στα καφέ...Αυτήν είναι η πραγματικότητα, συμφωνώ με τον malakudi

Όσο για τη Νόβα και για το αν υπερέχει έναντι του ΟΤΕ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, εκτός των δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει κατά τη γνώμη μου τα δικαιώματα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, του αγγλικού δηλαδή, που έχει -εσχάτως- πολλούς φανς και στην Ελλάδα, αφού το θέαμα που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας και η ώρα μετάδοσης των αγώνων πολύ πιο λογική για τα ελληνικά δεδομένα (ποιος κάθεται να δει μπάλα Σάββατο ή Κυριακή βράδυ για παράδειγμα - ώρες και μέρες μετάδοσης του ισπανικού πρωταθλήματος)...Για να μην αναφέρω και το CL ή το Europa League...

Ο έλληνας θα κάτσει να δει το Ρεάλ-Μπάρτσα αλλά δεν θα δει το Χετάφε-Ρεάλ ή ακόμα και το Βαλένθια-Μπάρτσα...Αλλά στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός θα γίνεται πανικός στα καφέ...Αυτήν είναι η πραγματικότητα, συμφωνώ με τον malakudi

Όσο για τη Νόβα και για το αν υπερέχει έναντι του ΟΤΕ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, εκτός των δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει κατά τη γνώμη μου τα δικαιώματα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, του αγγλικού δηλαδή, που έχει -εσχάτως- πολλούς φανς και στην Ελλάδα, αφού το θέαμα που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας και η ώρα μετάδοσης των αγώνων πολύ πιο λογική για τα ελληνικά δεδομένα (ποιος κάθεται να δει μπάλα Σάββατο ή Κυριακή βράδυ για παράδειγμα - ώρες και μέρες μετάδοσης του ισπανικού πρωταθλήματος)...Για να μην αναφέρω και το CL ή το Europa League...

Ο οπαδός έλληναςθα κάτσει να δει Λεβαδειακός-Ολυμπιακός. . .

Οσο για τις ώρες μια χαρα (ποδοσφαιρικές ώρες) είναι.Παρασκευη βραδυ-ένα παιχνιδάκι(bundesliga)Σάββατο-κυριακη επιλεγεις απο μεσημέρι και μετα οτι ωρα γουσταρεις και στα 3 πρωταθλήματα.

Θα το δουν το Barca - Real, αλλά δε θα γίνουν συνδρομητές για να βλέπουν το Barca - Real. Ποτέ κανείς δε με ρώτησε τι συνδρομή να πάρει για να βλέπει Barca - Real. Αντίθετα, πολλοί με ρώτησαν τι πρέπει να αγοράσουν για να βλέπουν Παναχαϊκή. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;

Δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν και κάποιοι που ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό θέαμα. Όμως είναι η ισχνή μειοψηφία του target group των συνδρομητικών υπηρεσιών. Και αυτό φαίνεται μετά από χρόνια ενασχόλησης στον τομέα, ποιοι εκφράζουν ενδιαφέρον για συνδρομητικές υπηρεσίες κτλ.

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Ο οπαδός έλληναςθα κάτσει να δει Λεβαδειακός-Ολυμπιακός. . .

Οσο για τις ώρες μια χαρα (ποδοσφαιρικές ώρες) είναι.Παρασκευη βραδυ-ένα παιχνιδάκι(bundesliga)Σάββατο-κυριακη επιλεγεις απο μεσημέρι και μετα οτι ωρα γουσταρεις και στα 3 πρωταθλήματα.

OK άποψη σου, αλλά εγώ διαφωνώ και θεωρώ πως οι ποδοσφαιρικές ώρες είναι οι μεσημεριανές-απογευματινές (για το weekend). Ένας λόγος της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας και τηλεθέασης της Premier League είναι οι ώρες μετάδοσης (σορρυ για το οφ τοπικ)...

Έχει πιο μεγάλη ζήτηση το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι γεγονός, καθαρά για οπαδικούς όμως λόγους. Ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι φίλαθλοι και γουστάρουν να δουν ένα ξένο παιχνίδι. Είναι και θέμα παιδείας, ποδοσφαιρικής ή μη. Τι τον νοιάζει τον έλληνα τώρα το αγγλικό ή το ισπανικό πρωτάθλημα, το ζήτημα είναι πότε παίζει η αεκάρα, η παοκάρα κ.ο.κ. Και άντε κάποτε έπαιζαν και παικταράδες στην ελλάδα, τώρα ποιοι παίκτες αξίζουν σε σχέση με το παρελθόν; Εν παση περιπτώσει, στην ελλάδα ποτέ δε μπορείς να βρεις άκρη σε τίποτα, γεγονός όμως είναι οτι οι καφετεριες εχουν κόσμο στα ελληνικά παιχνίδια...

Εγώ θα έλεγα καλύτερα μεγάλα ονόματα παρά παικταράδες. Γιατί και τώρα υπάρχουν πολύ καλοί παίχτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός πέραν των 4 ομάδων. Προσωπικά είμαι κι οπαδός και φίλαθλος ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή με συμφέρει (δλδ το σηκώνει η τσέπη μου) να έχω nova (έχοντας και forthnet) Αν στο μέλλον δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω πολύ απλά είτε θα διακόψω είτε θα στραφώ σε κάτι πιο φθηνό (ΟΤΕ η κάποιο ξένο πακέτο.) Προς το παρόν με Premier League τα Σ/Κ και την ομάδα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και μεσοβδομάδα Champions League, Europa League, Euroleague είμαι ικανοποιημένος. Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, περαν του Ισπανικού δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς. Και στο Ισπανικό τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ είναι πού αξίζουν κυρίως.

Το θεμα ειναι οτι τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν την νεα ποδοσφαιρικη χρονια.Αν ο ΟΤΕ χασει την Ισπανια τοτε δεν πιστευω να μπορει να σταθει.

Θα είναι "καυτό" το καλοκαίρι. Επαναδιαπραγμάτευση για Γερμανία και Ισπανία. Με το campionato πότε λήγει η συμφωνία;

Δε γνωρίζω τα περί μετοχών των εταιρειών. Απλά πιστεύω ότι ειδικά το ισπανικό πρωτάθλημα θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους και οι δύο.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Η δωρεάν ενεργοποίηση απενεργοποιημένων συνδρομητών για το μήνα Δεκέμβριο, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να είναι συνδρομητές και τον Ιανουάριο!!!
Θα χρησιμοποιηθούν όμως για τα στατιστικά στοιχεία ενεργών συνδρομητών του τελευταίου τριμήνου του 2011 και θα δώσουν xxx αποτελέσματα νέων συνδρομητών και συνολικών συνδρομητών 2011, έναντι του 2010. Στοιχεία που είναι σημαντικά για τη πορεία της μετοχής μιας εταιρείας...

Επίσης κατα το καλοκαίρι του 2012 θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League των σεζόν 2013-2016 οπότε αναμένεται και εκεί μια σύγκρουση των δύο "αντιπάλων".

εχθες το βραδυ με πηραν αλλη μια φορα απο την νοβα να μου προσφερουν το εξαιρετικο πακετο τους.η προσφορα ειναι δωρεαν δεκτης, πιατο, και εγκατασταση και φυσικα ενεργοποιησει των υπηρεσιων τους.και το ποιο ωραιο με ενα χρονο συμβαση το φουλ πακετο μονο 43 ευρω.αφου τους ευχαριστησα για την τρομερη προσφορα τους για ακομα μια φορα και οτι δεν ενδιαφερομε μου ειπαν ποιος ειναι ο λογος.ε λεω αφου θελετε να τα ακουσετε θα σας τα πω.μετα απο 10 χρονια συνδρομητης αναλογικου και δορυφορικου ποτε δεν με πηρατε να μου κανετε μια εκπτωση η προσφορα.οταν σας εκοψα εδω και 3 χρονια με εχετε τρελανει στις προσφορες.το αθλητικο σας περιεχομενο πλεον ειναι για τα δικα μου γουστα μετριοτατο οι ταινιες σας δεν μου λενε κατι ασε που οι επαναληψεις τους εχουν καταντησει κουραστικες.το μονο αξιολογο ειναι τα ντοκυμαντερ σας.επισις τις λεω σκεφτομε να βαλω οτε για να δω και εκει τι παιζετε. και λογω της τιμης του πακετου που ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο την δικη σας.αφου τα ακουσε προσεχτικα μου ειπε οτι αν θελω στο μελλον να με ξαναενοχλησει με καποια αλλη προσφορα, και τις ειπα ναι γιατι οχι παντα ειμαι ανοικτος σε προτασης. και αφου μου ειπε οτι θα τα λαβει σοβαρα αυτα που της ειπα και θα τα μεταδοσει στους ανωτερους της με ευχαριστησε και το κλεισε.μηπως λεω αρχιζουν να περνουν στα σοβαρα τους πελατες τους η τους εχει πιασει ο φοβος του ανταγωνισμου.η βλεπουν τους συνδρομητες τους να φευγουν λογω κρισης.οτι και να ειναι θα το δουμε στην πορεια.

εχθες το βραδυ με πηραν αλλη μια φορα απο την νοβα να μου προσφερουν το εξαιρετικο πακετο τους.η προσφορα ειναι δωρεαν δεκτης, πιατο, και εγκατασταση και φυσικα ενεργοποιησει των υπηρεσιων τους.και το ποιο ωραιο με ενα χρονο συμβαση το φουλ πακετο μονο 43 ευρω.αφου τους ευχαριστησα για την τρομερη προσφορα τους για ακομα μια φορα και οτι δεν ενδιαφερομε μου ειπαν ποιος ειναι ο λογος.ε λεω αφου θελετε να τα ακουσετε θα σας τα πω.μετα απο 10 χρονια συνδρομητης αναλογικου και δορυφορικου ποτε δεν με πηρατε να μου κανετε μια εκπτωση η προσφορα.οταν σας εκοψα εδω και 3 χρονια με εχετε τρελανει στις προσφορες.το αθλητικο σας περιεχομενο πλεον ειναι για τα δικα μου γουστα μετριοτατο οι ταινιες σας δεν μου λενε κατι ασε που οι επαναληψεις τους εχουν καταντησει κουραστικες.το μονο αξιολογο ειναι τα ντοκυμαντερ σας.επισις τις λεω σκεφτομε να βαλω οτε για να δω και εκει τι παιζετε. και λογω της τιμης του πακετου που ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο την δικη σας.αφου τα ακουσε προσεχτικα μου ειπε οτι αν θελω στο μελλον να με ξαναενοχλησει με καποια αλλη προσφορα, και τις ειπα ναι γιατι οχι παντα ειμαι ανοικτος σε προτασης. και αφου μου ειπε οτι θα τα λαβει σοβαρα αυτα που της ειπα και θα τα μεταδοσει στους ανωτερους της με ευχαριστησε και το κλεισε.μηπως λεω αρχιζουν να περνουν στα σοβαρα τους πελατες τους η τους εχει πιασει ο φοβος του ανταγωνισμου.η βλεπουν τους συνδρομητες τους να φευγουν λογω κρισης.οτι και να ειναι θα το δουμε στην πορεια.

Κρίση αγαπητέ ! Εποχή δύσκολη, για όλους. Καλό είναι ΑΝ το κατάλαβαν και αυτοί...