Μηπως και οι γονεις μου πρεπει να μπουν στην διαδικασια διακοπης και να τους ταραξουν λιγο τα νερα? Ειναι συνδρομητες επι εποχης αναλογικου filmnet και αργοτερα δορυφορικου πακετου με pvr και με εφαπαξ καταβολες για ετησιες συνδρομες.!!!! (τωρα και ενα ετος ειναι με μηνιαιες καταβολες βλ.κριση)εχθες το βραδυ με πηραν αλλη μια φορα απο την νοβα να μου προσφερουν το εξαιρετικο πακετο τους.η προσφορα ειναι δωρεαν δεκτης, πιατο, και εγκατασταση και φυσικα ενεργοποιησει των υπηρεσιων τους.και το ποιο ωραιο με ενα χρονο συμβαση το φουλ πακετο μονο 43 ευρω.αφου τους ευχαριστησα για την τρομερη προσφορα τους για ακομα μια φορα και οτι δεν ενδιαφερομε μου ειπαν ποιος ειναι ο λογος.ε λεω αφου θελετε να τα ακουσετε θα σας τα πω.μετα απο 10 χρονια συνδρομητης αναλογικου και δορυφορικου ποτε δεν με πηρατε να μου κανετε μια εκπτωση η προσφορα.οταν σας εκοψα εδω και 3 χρονια με εχετε τρελανει στις προσφορες.το αθλητικο σας περιεχομενο πλεον ειναι για τα δικα μου γουστα μετριοτατο οι ταινιες σας δεν μου λενε κατι ασε που οι επαναληψεις τους εχουν καταντησει κουραστικες.το μονο αξιολογο ειναι τα ντοκυμαντερ σας.επισις τις λεω σκεφτομε να βαλω οτε για να δω και εκει τι παιζετε. και λογω της τιμης του πακετου που ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο την δικη σας.αφου τα ακουσε προσεχτικα μου ειπε οτι αν θελω στο μελλον να με ξαναενοχλησει με καποια αλλη προσφορα, και τις ειπα ναι γιατι οχι παντα ειμαι ανοικτος σε προτασης. και αφου μου ειπε οτι θα τα λαβει σοβαρα αυτα που της ειπα και θα τα μεταδοσει στους ανωτερους της με ευχαριστησε και το κλεισε.μηπως λεω αρχιζουν να περνουν στα σοβαρα τους πελατες τους η τους εχει πιασει ο φοβος του ανταγωνισμου.η βλεπουν τους συνδρομητες τους να φευγουν λογω κρισης.οτι και να ειναι θα το δουμε στην πορεια.
Η NOVA μέσα στο 2011 έχασε γύρω στους 80,000 συνδρομητές (από 420 χιλιάδες έπεσε σε 340).
Από που προκύπτουν αυτά τα νούμερα;
Γιατί εγώ στις ανακοινώσεις 2010 και 2011 μόνο αύξηση είδα.
Δημιουργική λογιστική ονομάζεται...εάν δεν παρουσιάσεις αύξηση εσόδων,δεν θα σου δώσουν δάνεια κλπ...
Η NOVA μέσα στο 2011 έχασε γύρω στους 80,000 συνδρομητές (από 420 χιλιάδες έπεσε σε 340).
Πες μας εσύ τα σωστά στοιχεία ως ειδικός εντεταλμένος της NOVA που είσαι στο avclub.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.