NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Τίποτα από όλα αυτά. Πάντα έκαναν προσφορές σε χρήστες που είχαν διακόψει.
Έτσι ξανα-έβαλα νόβα πρίν 1 χρόνο (αφού είχα διακόψει για άλλον ένα...)

Οι της ΓΟΒΑ ειναι στενοκεφαλοι , αλλα απο δω και στο εξης θα καταλαβουν τι τους γινετε οταν θα βλεπουν τα εσοδα τους να μειονωνται δραματικα........

εχθες το βραδυ με πηραν αλλη μια φορα απο την νοβα να μου προσφερουν το εξαιρετικο πακετο τους.η προσφορα ειναι δωρεαν δεκτης, πιατο, και εγκατασταση και φυσικα ενεργοποιησει των υπηρεσιων τους.και το ποιο ωραιο με ενα χρονο συμβαση το φουλ πακετο μονο 43 ευρω.αφου τους ευχαριστησα για την τρομερη προσφορα τους για ακομα μια φορα και οτι δεν ενδιαφερομε μου ειπαν ποιος ειναι ο λογος.ε λεω αφου θελετε να τα ακουσετε θα σας τα πω.μετα απο 10 χρονια συνδρομητης αναλογικου και δορυφορικου ποτε δεν με πηρατε να μου κανετε μια εκπτωση η προσφορα.οταν σας εκοψα εδω και 3 χρονια με εχετε τρελανει στις προσφορες.το αθλητικο σας περιεχομενο πλεον ειναι για τα δικα μου γουστα μετριοτατο οι ταινιες σας δεν μου λενε κατι ασε που οι επαναληψεις τους εχουν καταντησει κουραστικες.το μονο αξιολογο ειναι τα ντοκυμαντερ σας.επισις τις λεω σκεφτομε να βαλω οτε για να δω και εκει τι παιζετε. και λογω της τιμης του πακετου που ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο την δικη σας.αφου τα ακουσε προσεχτικα μου ειπε οτι αν θελω στο μελλον να με ξαναενοχλησει με καποια αλλη προσφορα, και τις ειπα ναι γιατι οχι παντα ειμαι ανοικτος σε προτασης. και αφου μου ειπε οτι θα τα λαβει σοβαρα αυτα που της ειπα και θα τα μεταδοσει στους ανωτερους της με ευχαριστησε και το κλεισε.μηπως λεω αρχιζουν να περνουν στα σοβαρα τους πελατες τους η τους εχει πιασει ο φοβος του ανταγωνισμου.η βλεπουν τους συνδρομητες τους να φευγουν λογω κρισης.οτι και να ειναι θα το δουμε στην πορεια.
Μηπως και οι γονεις μου πρεπει να μπουν στην διαδικασια διακοπης και να τους ταραξουν λιγο τα νερα? Ειναι συνδρομητες επι εποχης αναλογικου filmnet και αργοτερα δορυφορικου πακετου με pvr και με εφαπαξ καταβολες για ετησιες συνδρομες.!!!! (τωρα και ενα ετος ειναι με μηνιαιες καταβολες βλ.κριση)

Η NOVA μέσα στο 2011 έχασε γύρω στους 80,000 συνδρομητές (από 420 χιλιάδες έπεσε σε 340).

Αν δεν βάλουν μυαλό να μειώσουν τις τιμές και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες (πχ. να δίνουν ένα δέκτη της προκοπής και όχι τον αστείο PACE) τότε σε 1-2 χρόνια θα πάνε για κλείσιμο.

Ο Έλληνας δεν έχει πλεον 60-70 ευρώ για να δίνει κάθε μήνα. Ένα 20-30άρικο μπορει να περισσεύει και αυτό με το ζόρι.

Απο οτι θυμαμαι οσον αναφορα των αριθμο συνδρομητων εγινε το ακριβως αντιθετο απο αυτο που αναφερεις.

Τα εσοδα ειχαν μειωθει συγκριτικα με αλλες χρονιες.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Συνδρομητές 363.679 και μειωμένα έσοδα κατά 5μύρια στα 195.000.000 αλλά στο σύνολο πολλές δανειακές ανάγκες και ζημιές

Η NOVA μέσα στο 2011 έχασε γύρω στους 80,000 συνδρομητές (από 420 χιλιάδες έπεσε σε 340).

Από που προκύπτουν αυτά τα νούμερα;

Γιατί εγώ στις ανακοινώσεις 2010 και 2011 μόνο αύξηση είδα.

Από που προκύπτουν αυτά τα νούμερα;

Γιατί εγώ στις ανακοινώσεις 2010 και 2011 μόνο αύξηση είδα.

Δημιουργική λογιστική ονομάζεται...εάν δεν παρουσιάσεις αύξηση εσόδων,δεν θα σου δώσουν δάνεια κλπ...

Δημιουργική λογιστική ονομάζεται...εάν δεν παρουσιάσεις αύξηση εσόδων,δεν θα σου δώσουν δάνεια κλπ...

Και η μείωση 80.000 συνδρομητών χωρίς να παρουαιάζεις στοιχεία πως ονομάζεται; Φαντασιοπληξία; Ονείρωξη; Ευσεβής πόθος; Άλλο;

Πες μας εσύ τα σωστά στοιχεία ως ειδικός εντεταλμένος της NOVA που είσαι στο avclub.

Εσείς οφείλετε να παρουσιάσετε στοιχεία αγαπητέ. Τα δικά μου στοιχεία ως ειδικός εντεταλμένος τα παρουσιάζω στις τριμηνιαίες αναφορές της συνδρομητικής βάσης που δίνονται σε όλα τα ΜΜΕ. Εσείς επικαλείστε άλλα στοιχεία, present them!

3ο τρίμηνο 2011
---------------

Υπηρεσίες Συνδρομητικής Τηλεόρασης
Στο τέλος Σεπτεμβρίου 2011, οι ψηφιακοί συνδρομητές της NOVA στην Ελλάδα έφτασαν στους 366.144 που αποτελεί νέο ιστορικό υψηλό για 3ο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Οι συνδρομητές αναλογικής πλατφόρμας στην Ελλάδα μειώθηκαν. Οι συνολικοί συνδρομητές PayTV στην Ελλάδα για το 3ο τρίμηνο του 2011 έφτασαν τους 373.178 αυξημένοι κατά 9.564 χιλ. σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=430726

Αν θες να στείλω και 2ο και 1ο τρίμηνο. Τα δικά σου στοιχεία που είναι είπαμε;

και εμας τι μας νοιαζει ποσους συνδρομητες εχει η νοβα και ποσους εχασε.μηπως στην τσεπη μας μπαινουν τα λεφτα που περνει.ο οτε θα συγκριθει με την νοβα σε 10 χρονια αν υπαρχει μεχρι τοτε νοβα σε συνδρομητες ,το ενα πακετο ειναι ολοκαινουριο και το αλλο ειναι παλιο τι συγκρινετε δεν μπορω να καταλαβω.εχει καταντησει κουραστικο αυτο το πραγμα.να συγκρινουμε τιμες σε σχεση με περιεχομενο και καναλια το καταλαβαινω,αλλα σε συνδρομητες απλα προς το παρον δεν τιθετε συγκριση.και εγω ημουν συνδρομητης της τοσα χρονια παρα την ψιλη τιμη της, που ηταν μονοπολειο και εκανε οτι ηθελε αλλα ημουν ευχαριστημενος.απο οταν την πηραν οι αραβες ο παραδεισος νοβα εγινε κολαση νοβα σε ολα τα επιπεδα.αθλητικα,κινηματογραφικα,εξυπηρετηση συνδρομητων,κλειδωμα καρτων σε ιδιοκτησιακο δεκτη της πλακας αυξηση συνδρομων χωρις καμια δικαιολογια στο περιεχομενο της που ειναι τοσα χρονια να ΒΑΛΕΙ ΝΕΑ ΚΑΝΑΛΙΑ οπως κανουν ολα τα πακετα της ευρωπης.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Κακά μαντάτα ......

Σε αναβολή επ’ αόριστον της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ, οδηγείται η Forthnet, καθώς οι βασικοί μέτοχοι προτιμούν να περιμένουν τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία πριν αποφασίσουν να βάλουν και νέα κεφάλαια.

Την περασμένη Παρασκευή, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Forthnet με το συγκεκριμένο θέμα απέρριψε κατά πλειοψηφία την πρόταση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Νωρίς χθες το πρωί, η Go, ο κύριος πάροχος της Μάλτας, ο οποίος ελέγχει το 50% της Forgendo που είναι ο βασικός μέτοχος της Forthnet με 41,3%, ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στη Forgendo να μη συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Forthnet. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος μέτοχος της Go με 60% είναι η Emirates Internatational Telecommunications (ΕΙΤ) που έχει και το υπόλοιπο 50% της Forgendo. Στην ανακοίνωση της, η Go υποστηρίζει ότι «η εταιρεία συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα καθώς αυτή εξελίσσεται και θα επανεκτιμήσει τη θέση της σε επόμενο στάδιο». Επισημαίνεται ότι πλην της Forgendo, οι υπόλοιποι μέτοχοι που παρέστησαν στη γενική συνέλευση και δη το ολλανδικό fund Delta Lloyd τάχθηκαν υπέρ της πραγματοποίησης της αύξησης.

Πηγές της Forthnet υπογραμμίζουν ότι, η εταιρεία δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ρευστότητας και η ισχυρή λειτουργική κερδοφορία που συνεχίζει να έχει της επιτρέπει να διατηρεί τις ταμειακές ροές της σε καλό επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά, όμως, η αύξηση ήταν απαραίτητη προκειμένου η μετοχή της Forthnet να εξέλθει από την κατηγορία επιτήρησης που την έχει τοποθετήσει το Χρηματιστήριο Αθηνών. Η τοποθέτηση της μετοχής σε επιτήρηση έγινε επειδή σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση της 31/12/2010 της εταιρείας, οι ζημιές ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης της.

Και εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι τα κακά μαντάτα. Αν ένας εταίρος δεν θέλει να συμμετάσχει στην αύξηση, απλά δεν το κάνει, και μειώνεται το ποσοστό του.

Η αύξηση ήταν απαραίτητη προκειμένου η μετοχή της Forthnet να εξέλθει από την κατηγορία επιτήρησης που την έχει τοποθετήσει το Χρηματιστήριο Αθηνών. Η τοποθέτηση της μετοχής σε επιτήρηση έγινε επειδή σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση της 31/12/2010 της εταιρείας, οι ζημιές ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης της.

Ε, οκ, έκατσε 1 χρόνο, βαρέθηκε, και είπε να βγει από την επιτήρηση.

Δεν είναι στο χέρι της να βγει αφού δεν κάνει αύξηση .Η θα χρησιμοποιήσει από τα ιδία κεφάλαια ή γιοκ. Οι τράπεζες γιοκ νέο δάνειο για αύξηση ΜΚ