NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Το πρόβλημα που έχουν οι Pace HD 831/PVR 865 να χάνουν κυρίως τα ελεύθερα κανάλια είναι γενικό και δεν το εχουν μόνο μερικοί δέκτες (συμβαίνει συχνά μετά απο μια μη επιθυμητή αυτοματη σάρωση δικτύου του δέκτη...)... Δυστυχώς τα αντανακλαστικά της Νοβα στο θεμα αυτό για διόρθωση του προβλήματος με αναβάθμιση λογισμικού, μετά από ενάμισι χρόνο κυκλοφορίας των δεκτών Pace HD 831/PVR 865 είναι περίεργος ανύπαρκτα!!! Μπορούν να δίνουν εκατομμύρια ευρώ για να αγοράζουν ποδοσφαιρικά `η κινηματογραφικά δικαιώματα, αλλά δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα την αντίστοιχη ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους συνδρομητές τους για διόρθωση του προβλήματος...

Μήπως γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρει αν ο δέκτης χάνει τα ελεύθερα κανάλια; Παρά μόνο λίγους φανατικούς των δορυφορικών;
Αυτός που αγοράζει Nova παίρνει δέκτη για Nova, δε παίρνει ένα γενικής χρήσης δορυφορικό δέκτη. Αυτό δυστυχώς δε μπορείτε ή δε θέλετε να το καταλάβετε ορισμένοι.

Η Nova πρέπει να έχει αρκετές δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές με Pace. Λέτε όλοι αυτοί να έχουν πρρόβλημα; Ή μήπως τα προβλήματα που αναφέρετε πολύ απλά ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ;

ΥΓ: Στο έχω ξαναπεί, το να βάζεις bold σε κάποιες λέξεις δε προσφέρει τίποτα περισσότερο στο post σου, αντίθετα ενοχλεί αφάνταστα στο μάτι.

Ούτε η νόβα βγάζει υπερ-κερδη, ούτε ο ΟΤΕ.

Δεν μπορεις να το λες αυτο.
Ειναι γνωστο στο πανελληνιο οτι ολες οι μεγαλες εταιριες
εχουν υπερκερδη, ή τουλαχιστον ειχαν στο παρελθον υπερκερδη.

(Ασχετως αν σε καποια στιγμη ανακοινωνουν ζημιες,
και μετα μην τον ειδατε τον παναγη μαζι με το μπαγιοκο)

Εγώ το έχω ξαναγράψει: οι τιμές των πακέτων δεν καθορίζονται από τι μας βολεύει, αλλά το τι δείχνουν.
Η νόβα δείχνει ταινίες και αθλητικά, και την βγαίνει ακριβά. Ο Οτε δεν δείχνει ταινίες και έχει αθλητικά β διαλογής (σε σχέση με την Ελλάδα), και είνα φθηνότερος.
Ούτε η νόβα βγάζει υπερ-κερδη, ούτε ο ΟΤΕ.

Αν είναι αθλητικά Β' διαλογής το Ισπανικό , Γερμανικό και Ιταλικό πρωτάθλημα το Ελληνικό είναι Ω' διαλογής!

Και οι ταινίες της NOVA κάποτε ήταν πλεονέκτημα , τώρα και η ποιότητα έχει πέσει και οι επαναλήψεις έχουν αυξηθεί και λόγω downloading οι ταινίες πλεον δεν δίνουν κάποιο εμπορικό πλεονέκτημα.

Αν είναι αθλητικά Β' διαλογής το Ισπανικό , Γερμανικό και Ιταλικό πρωτάθλημα το Ελληνικό είναι Ω' διαλογής!

Διάβασες το ποστ του; Λέει Β' διαλογής (σε σχέση με την Ελλάδα). Και κυριολεκτικά είναι Β' διαλογής. Δεν είδα να γίνεται χαμός για το ποιος θα πρωτοαγοράσει το Ιταλικό. Στα αζήτητα ήταν. Δε κρίνουμε ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά ενδιαφέρον για πιθανούς συνδρομητές. Ποιος πουλάει περισσότερο, ο Mesi ή ο Καράμπελας;

Κάποια στιγμή θ αναγνωριστεί και η αξία του καημένου του μέσσι...

Κάποια στιγμή θ αναγνωριστεί και η αξία του καημένου του μέσσι...

Πάντως στην Ελλάδα, ποιο πολλές συνδρομές "πουλάει" ο Καράμπελας από τον Messi.

Δεν μπορεις να το λες αυτο.
Ειναι γνωστο στο πανελληνιο οτι ολες οι μεγαλες εταιριες
εχουν υπερκερδη, ή τουλαχιστον ειχαν στο παρελθον υπερκερδη.

(Ασχετως αν σε καποια στιγμη ανακοινωνουν ζημιες,
και μετα μην τον ειδατε τον παναγη μαζι με το μπαγιοκο)

Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά η φόρθνετ έχει μια ιστορία 20 ετών στην πλάτη της, και ο ΟΤΕ ούτε και ξέρω πόσες δεκαετίες. Συνήθως οι εταιρίες με τόση μακροβιότητα δεν φτιάχνονται για αρπαχτές, αν και όλους συμφέρουν οι ζημίες για να μην πληρώνουν φόρους.

Και οι ταινίες της NOVA κάποτε ήταν πλεονέκτημα , τώρα και η ποιότητα έχει πέσει και οι επαναλήψεις έχουν αυξηθεί και λόγω downloading οι ταινίες πλεον δεν δίνουν κάποιο εμπορικό πλεονέκτημα.

Για την Ελλάδα, αυτά είναι β διαλογής. Σπάνια θα ακούσεις να συζητάνε τι έκανε η τάδε γερμανική ομάδα, για το τι έκαναν οι ελληνικές θα ακούσεις.

Μήπως γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρει αν ο δέκτης χάνει τα ελεύθερα κανάλια; Παρά μόνο λίγους φανατικούς των δορυφορικών;
Αυτός που αγοράζει Nova παίρνει δέκτη για Nova, δε παίρνει ένα γενικής χρήσης δορυφορικό δέκτη. Αυτό δυστυχώς δε μπορείτε ή δε θέλετε να το καταλάβετε ορισμένοι.

Η Nova πρέπει να έχει αρκετές δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές με Pace. Λέτε όλοι αυτοί να έχουν πρρόβλημα; Ή μήπως τα προβλήματα που αναφέρετε πολύ απλά ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ;

ΥΓ: Στο έχω ξαναπεί, το να βάζεις bold σε κάποιες λέξεις δε προσφέρει τίποτα περισσότερο στο post σου, αντίθετα ενοχλεί αφάνταστα στο μάτι.

Δηλαδή κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να δει τι είναι αυτά τα ''ελεύθερα κανάλια'';Και δεν θα αναρωτήθηκε την αιτία που εμφανίζει ο δέκτης μονάχα 30;
Δεν με ενδιαφέρει τι σκεύτονται εκεί στην nova,αλλά θέλω να με σέβονται σαν πελάτη.Να μου παρέχου ότι πληρώνω όσο και να μπορώ να εκμεταλεύομαι τις δυνατότητες του δέκτη που πλήρωσα!Και σε καμιά περίπτωση δεν μιλάμε περί αστρονομικής απαίτησης,ούτε εξυπηρετεί μονάχα ορισμένο κοινό.
Σε κάθε περίπτωση δεν ανέχομαι να βλέπω οτιδήποτε,ειδικά ταινία/αθλητικά και να κάνει restart.Δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο παράξενος,όπως και ότι είμαι ο μόνος που τον πείραξε!

Δεν με ενδιαφέρει τι σκεύτονται εκεί στην nova,αλλά θέλω να με σέβονται σαν πελάτη.Να μου παρέχου ότι πληρώνω όσο και να μπορώ να εκμεταλεύομαι τις δυνατότητες του δέκτη που πλήρωσα!Και σε καμιά περίπτωση δεν μιλάμε περί αστρονομικής απαίτησης,ούτε εξυπηρετεί μονάχα ορισμένο κοινό.
Σε κάθε περίπτωση δεν ανέχομαι να βλέπω οτιδήποτε,ειδικά ταινία/αθλητικά και να κάνει restart.Δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο παράξενος,όπως και ότι είμαι ο μόνος που τον πείραξε!

Πληρώνεις το πακέτο της Nova, ο δέκτης δείχνει το πακέτο της Nova. Φυσικά μπορεί να ήθελες να υποστηρίζει μοτέρ και να έχει μνήμες για 10.000 κανάλια, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Ο δέκτης δείχνει το πακέτο της Nova.

Restart ενώ βλέπω δεν έχει κάνει ποτέ. Πραγματικά ΠΟΤΕ.

Αν έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις, θα είχε πήξει το τηλεφωνικό κέντρο με παράπονα. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Ηδη 1,5 μηνα με οτε και πανω απο 2 χωρις νοβα και το μονο που μου λειπει απτην δευτερη ειναι το αγγλικο πρωταθλημα και το history.Αντε και το ισπανικο κυπελλο και το nba(που λογω ωρας δεν εβλεπα ποτε ζωντανα βεβαια).
Δεν μετανιωσα ουτε στιγμη.Αψογη εικονα (ειδικα τα hd βεβαια),μερικα απο τα καλυτερα πρωταθληματα του κοσμου (ενταξει τι να λεμε τωρα,με το ελληνικο ειχα ξεχασει τι θα πει μπαλα,και δεν μιλαω για την καφριλα γυρω απτον αγωνιστικο χωρο αλλα για το ποδοσφαιρο που παιζεται),το οτεσινεμα ακομα ελλειπές,τον αγωνα nba που λεγανε ακομα τον περιμενουμε,ο δεκτης με καποια προβληματακια,αλλα με τα 20 που δινω νιωθω οτι δεν με κοροιδευουν,οπως γινοταν τοσα χρονια στην ''αλλη".Απο την οποια με πηραν και μενα προ ημερων για το φουλ πακετο στην μιση τιμη,αλλα δεν...Οταν καταλαβουν τι θα πει σεβασμος στον πελατη-συνδρομητη,ισως τα ξαναπουμε.Οχι τωρα που βρηκανε τα ζορια,να μας λενε κιοτι μας κανουνε δωρο την επανασυνδεση...Αντε γεια

Δηλαδή κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να δει τι είναι αυτά τα ''ελεύθερα κανάλια'';Και δεν θα αναρωτήθηκε την αιτία που εμφανίζει ο δέκτης μονάχα 30;

Εγώ όχι, δεν αναρωτήθηκα ποτέ. Μάλιστα, θα ήθελα να εξαφανιστούν και τα κανάλια της νόβα που δεν βλέπω... :flipout:
Τα ελεύθερα κανάλια, υπάρχει λόγος που είναι ελεύθερα. Έχουν πρόγραμμα που δεν αξίζει συνδρομή.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Ηδη 1,5 μηνα με οτε και πανω απο 2 χωρις νοβα και το μονο που μου λειπει απτην δευτερη ειναι το αγγλικο πρωταθλημα και το history.Αντε και το ισπανικο κυπελλο και το nba(που λογω ωρας δεν εβλεπα ποτε ζωντανα βεβαια).
Δεν μετανιωσα ουτε στιγμη.Αψογη εικονα (ειδικα τα hd βεβαια),μερικα απο τα καλυτερα πρωταθληματα του κοσμου (ενταξει τι να λεμε τωρα,με το ελληνικο ειχα ξεχασει τι θα πει μπαλα,και δεν μιλαω για την καφριλα γυρω απτον αγωνιστικο χωρο αλλα για το ποδοσφαιρο που παιζεται),το οτεσινεμα ακομα ελλειπές,τον αγωνα nba που λεγανε ακομα τον περιμενουμε,ο δεκτης με καποια προβληματακια,αλλα με τα 20 που δινω νιωθω οτι δεν με κοροιδευουν,οπως γινοταν τοσα χρονια στην ''αλλη".Απο την οποια με πηραν και μενα προ ημερων για το φουλ πακετο στην μιση τιμη,αλλα δεν...Οταν καταλαβουν τι θα πει σεβασμος στον πελατη-συνδρομητη,ισως τα ξαναπουμε.Οχι τωρα που βρηκανε τα ζορια,να μας λενε κιοτι μας κανουνε δωρο την επανασυνδεση...Αντε γεια

+1000

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Εγω εχω 1 χρονο συμβολαιο ακομα , απο τους 18 μηνες που ειχα υπογραψει με την "κυρια" αλλα θελω να την κοψω να βαλω ΟΤΕtv , και μου ζητησαν 270 ευρω για διακοπη ...τι να κανω ??να περιμενω να ληξει η να την κανω με ελαφρα ?αμα δεν πληρωσω την διακοπη λες να με κυνηγανε ???:P

Πάντως στην Ελλάδα, ποιο πολλές συνδρομές "πουλάει" ο Καράμπελας από τον Messi.

Αν θέλω να δω τον Kαράμπελα μπορώ να το κάνω και από το hahasport και το livetv , δεν είναι ανάγκη να πληρώνω 52,20 ευρώ το μήνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Εγω εχω 1 χρονο συμβολαιο ακομα , απο τους 18 μηνες που ειχα υπογραψει με την "κυρια" αλλα θελω να την κοψω να βαλω ΟΤΕtv , και μου ζητησαν 270 ευρω για διακοπη ...τι να κανω ??να περιμενω να ληξει η να την κανω με ελαφρα ?αμα δεν πληρωσω την διακοπη λες να με κυνηγανε ???:P
Διάβασε και τα ψιλά γραμματα ........στο συμβόλαιο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Διάβασε και τα ψιλά γραμματα ........στο συμβόλαιο

Δεν χρειαζεται ..Μηπως δεν ξερω τι λενε ???Τεσπα ..υπομονη θα κανω να περασει ο καιρος!!!

Περιμενω πως και πως μπας και δουμε History στον ΟΤΕ και θα φυγω με πανηγυρισμους και κωλοτουμπες απο την Nova/

Καημένη Γόβα τι σου έμελλε να πάθεις... Μείωση συνδρομητών από Επαρχία λόγου Digea,Ο Οτε tv θα ανεβάσει τα Ελληνικά Κανάλια σύντομα στο Πακέτο του ,συνεπάγεται Μείωση Συνδρομητών στο Εξωτερικό και άσε αυτά που λένε οι Οπαδοί της Ακατανόμαστης περί Super Λίγδας,άμα θέλω Ποδόσφαιρο πάω στο Καφενείο,για τα Ελληνικά Κανάλια γίνετε όλος ο Ντόρος στην Ευρώπη, επίσης Τα Ελληνικά Κανάλια της Digea στης 33 μοίρες σε soft Κωδικοποίηση...Κρίμα ρε Γόβα τώρα που κανεις προσπάθειες να σταματήσεις(;) το sharing,να το βρίσκεις από αλλου...ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ!Μου Σπαράζει η Καρδια να σε βλέπω να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.Φαίνεται οι Εκατομμύρια Κατάρες πιάνουν τόπο σιγά σιγά.Σύντομα θα είσαι Παρελθόν όπως είναι και το σωστό.Καλή σου νύχτα Ψηλομύτα Γόβα