NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Το σχόλιο του Player δεν καταδίκαζε κανέναν επειδή έχει NOVA (η ΟΤΕ) , απλώς περιέγραψε την πραγματικότητα για κάποιους που ζουν σε γυάλα.

Το σχόλιο του Player δεν καταδίκαζε κανέναν επειδή έχει NOVA (η ΟΤΕ) , απλώς περιέγραψε την πραγματικότητα για κάποιους που ζουν σε γυάλα.

Εγώ πάντως δεν δίνω σε κανέναν το προνόμιο να καθορίζει αν εγώ ζω σε γυάλα ή όχι... -bye-
Άλλωστε είναι δικαίωμά μου να ζω και σε ενυδρείο... :smile:
Και δεν πιστεύω ότι κανένας (μα κανένας) έχει το μονοπώλιο της πραγματικότητας...
(Τώρα θυμήθηκα τον Χριστιανόπουλο στην Τσαπάνιδου... Που τις είπε ότι είναι άσχετος, και εκείνη τα ξέρει καλά, τόσο καλά που τα κάνει μάθημα και σε άλλους...)

Δηλαδη οποιος δινει 40-65 ευρω το μηνα στη Νοβα ειναι μεγαλοαστός;
Οποιος δινει τα ιδια λεφτα για τσιγαρα τι ειναι;
Οποιος βγαινει 4 φορες το μηνα με την κοπελα του και πινει 2 ποτα καθε φορα;
Οποιος την βρισκει να αγοραζει 3-4 blu-ray το μηνα;
Οποιος παει γυμναστηριο και αγοραζει συμπληρωματα διατροφης;
Οποιος φτιαχνεται κανοντας ασκοπες βολτες ή εκδρομες με το αμαξι του;

Ειδικα σε ενα φορουμ σαν αυτό, οπου υπαρχουν συζητησεις για καλωδια που εχουν τιμη με τετραψήφιο νουμερο, θεωρω το σχολιο του the_player τελειως αστοχο.

Οτι εχει μεσα το πορτοφολι σου το χαλας οπως γουσταρεις και οπως σε ευχαριστει. Και αν δεν εισαι κλεφτης ή λαμογιο, κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε κρινει.

Well said!

Τα ίδια και τα ίδια.
Όλοι έχουν καταντήσει θυρωροί στις τσέπες των άλλων.
Τα έχω ξαναπεί ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει από τη στιγμή που τα δουλεύει και τα βγάζει τίμια έχει κάθε δικαίωμα σε αυτά ή μάλλον είχε γιατί οι δωσίλογοι κυβερνήτες βάζουν χέρι πια και στα νόμιμα.
Στο δια ταύτα τα 60 της νόβα ή τα 20 του οτε δεν είναι πεταμένα για κάποιον που περνάει πολλές ώρες στο σπίτι βλέποντας tv.
Πεταμένα ίσως να είναι στα τσιγάρα,τα ποτά,τις ζάντες και τα led που βάζουν κάτι κάγκουρες στα αμάξια τους και άλλα πολλά αν και για αυτά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Μη γινόμαστε απλά τρελοί υποστηρικτές των επιλογών μας που πολλές φορές δεν ταιριάζουν σε όλους.
(Οι εχθροί δεν είναι εδώ μέσα αδέλφια είναι αλλού ξυπνάτε...)

Ο "κόσμος" μπορεί να βλέπει απ' όπου θέλει. Εγώ δε μίλησα για τον κόσμο. Μίλησα για τους πιθανούς πελάτες συνδρομητικών υπηρεσιών. Και το target group των συνδρομητικών υπηρεσιών είναι αυτό ακριβώς που περιέγραψα. Δεν είναι ο "κόσμος".
Αν διαβάζω καλά στο προηγούμενό σου ποστ, τη λέξη "κόσμος" αναφέρεις. Κατα τ άλλα... Ο καθένας καταλαβαίνει διαφορετικά πράγματα μου φαίνεται....μ αρέσει που μιλάμε υποτίθεται όλοι την ίδια γλώσσα.. Λοιπόν καθένας είναι ελεύθερος να κάνει όποια επιλογή επιθυμεί. Αρκεί να την σηκώνει το πορτοφόλι του. Στην ελλάδα τώρα του 2012, ο μέσος -ξανατονίζω μέσος- έλληνας, δε δύναται να πληρώσει για τις συνδρομητικές υπηρεσίες της νοβας. Δε βγαίνει ρε παιδι μου, πως να το κάνουμε. Αν εργάζεται και παίρνει κατά μέσο όρο 700 ευρώ/μήνα -και πολλά ίσως λέω- που είναι σήμερα ο μέσος μισθός στην ελλάδα, πως γίνεται να του μένουν λεφτά για να πληρώσει και τηλεόραση? Λογικά τα πενιχρά χρήματα που θα του απομείνουν, αν του απομένουν πια, θα τα χαλάσει και ένα σάββατο βγαίνοντας έξω, θα πιεί και κανά καφε. Δε γίνεται να μείνει συνέχεια σπίτι, εκτός αν ζει σε γυάλα. Κάνοντας απλά μαθηματικά είναι αδύνατον να προτιμήσει να πληρώσει 60 ευρώ-70 ευρώ για συνδρομητική τηλεόραση. Συγγνώμη, τι δεν καταλάβατε ακριβως? Αν στην ελλάδα των 10 εκατομ. οι 100-200000 άνθρωποι λαμβάνουν πάνω από 2000 ευρώ το μήνα, τα 2 εκατ. είναι άνεργοι και οι υπόλοιποι είναι part time ή δουλεύουν για 6-7 κατοστάρικα, ποιές είναι οι εισοδηματικές τάξεις που μπορούν να πληρώσουν τη νοβα? Οι μεσαίες? Μάλλον όχι. Πριν 5-10 χρόνια που υπήρχαν περισσότερα χρήματα στην τσέπη μας, μπορούσαν τα μεσαία στρώματα να δώσουν κάτι παραπάνω για συνδρομητικά. Με τα τωρινά αλλά και μελλοντικά δεδομένα αυτό καθίσταται απαγορευτικό. Οπότε δεν καταλαβάινω, προς τι οι ενστάσεις ορισμένων. Τα παραδείγματα που έδωσα για αστέγους και ανέργους είναι ενδεικτικά της πορείας στην οποία οδηγείται η μεσαία τάξη. Μπορεί αύριο να είστε εσείς, εγώ, όλοι μας. Ποιος θα πληρώσει για pay tv αν ολοένα και περισσότερος κόσμος οδηγείται στην ανέχεια? Μόνο κάποια ελιτ. Εκεί οδηγείται η κατάσταση. Και μην ξεχνάτε οτι η νοβα ανέβασε τα νούμερά της, λόγω forthnet και adsl. Σαν νοβα από μόνη της εξακολουθεί και παραμένει προίόν πολυτελείας. Ο οτε , που απαιτεί το 1/3 της συνδρομής της νοβα- είναι πιο προσιτός για το μέσο έλληνα αυτή τη στιγμή. Αν τώρα κάποιοι κλείνουν τα μάτια τους σ αυτά που λέω, δικαίωμά τους. Μην δυσανασχετήσουν όμως αν -ο μη γένοιτο- βρεθούν αύριο και αυτοί σε δυσχερή θέση..

Φίλε μου κανεις δε διαφωνεί με αυτά που λες! Απλά δε μας πέφτει λόγος που ξοδεύει ο καθένας τα λεφτά του, τί δε μπορείς να καταλάβεις σ' αυτό?

Έκρινα εγώ που ξοδεύεις εσύ και ο καθένας τα λεφτά του? Διαβάζεις καλά?

"Οι 400000 συνδρομητές είναι στην πλειοψηφία τους καφετέριες, πρακτορεία οπαπ κ λοιπα μαγαζιά. Ο μέσος έλληνας δεν είναι συνδρομητής πουθενά, διοτι δεν το αντέχει η τσέπη του. Στη νοβα είναι μόνο όσοι έχουν καλό εισόδημα και όσοι γενικά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο οικονομικό πρόβλημα. 1 στους 20 έλληνες δηλαδή. Ο κόσμος βλέπει ταινίες από τορρεντάδικα, αγώνες από στρημ και από τις καφετέριες, διότι αυτό σηκώνει η τσέπη του. Η εικονική πραγματικότητα είναι αυτή στην οποία ζεις εσύ και κάποια άτομα επίσης μετρημένα στα δάχτυλα. Η πραγματικότητα βρίσκεται έξω στο δρόμο, στα πεζοδρόμια κ τα σκαλοπάτια όπου κοιμούνται αυτή τη στιγμή χιλιάδες άστεγοι, στις ουρές των συσσιτίων όπου περιμένουν χιλιάδες αναξιοπαθούντες. ΔΕΝ είναι στις υπηρεσίες που προσφέρει η συνδρομητική τηλεόραση της νοβα, με το απαγορευτικό αντίτιμο που ζητάει. Και για να χουμε καλό ερώτημα, με τους ανέργους σε λίγο καιρό να ανέρχονται σε 2 εκατομ. ποια θα είναι η συνδρομητική βάση της νοβα? Οι εφοπλιστές, οι βουλευτές και οι δημοσιογράφοι?
Σας παρακαλώ προσέχετε ορισμένοι τι γράφετε, διοτι προκαλείτε το κοινό αίσθημα... "

Εγώ είμαι μέσος Έλληνας και είμαι συνδρομητής κι ας αντιμετωπίζω οικονομικό πρόβλημα. Δεν βλέπω ταινίες από τορεντάδικα ούτε αγώνες από στρημ. Δεν είμαι ούτε εφοπλιστής, ούτε βουλευτής ούτε δημοσιογράφος. Προκαλώ το κοινό αίσθημα??????????????

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Ξυπνήστε!

Ξυπνησαμε,ξυπνησαμε..Αντε στο καλο στη νοβιτσα και στα φερεφωνα της που νομιζουνε οτι ειμαστε ακομα σε εποχες μονοπωλιου.Και φυσικα το ιδιο ισχυει και για τον Οτε και για οποιονδηποτε αλλο συνδρομητικο πακετο αν δειξει οτι δεν σεβεται τον πελατη.Προσωπικα,το χαρηκα που εφτασαν στο σημειο να με παρουν τρεις φορες για να με ρωτησουν αν θελω επανασυνδεση,και βεβαια μεσα στην γλυκα.Τι να πρωτοθυμηθω,που θελαν σωνει και καλα να μου πασαρουν τον αθλιο δεκτη τους,το κοστος επανασυνδεσης λες και θα μας τιμωρουσαν αν θελαμε να φυγουμε για κανα μηνα,τις υψηλες τιμες φυσικα?..Σιγα μην μας λειψει ο Καραμπελας κιο Σαριεγκης..Παω να δω Μεσι τωρα.Αντε γεια..

Εγώ είμαι μέσος Έλληνας και είμαι συνδρομητής κι ας αντιμετωπίζω οικονομικό πρόβλημα. Δεν βλέπω ταινίες από τορεντάδικα ούτε αγώνες από στρημ. Δεν είμαι ούτε εφοπλιστής, ούτε βουλευτής ούτε δημοσιογράφος. Προκαλώ το κοινό αίσθημα??????????????
Είσαι μειοψηφία αδερφέ, λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω. Και όχι δεν προκαλείς εσύ συγκεκριμένα, προκαλούμαι όμως εγώ όταν ακούω τα εξής:
Η πραγματικότητα είναι πως ο κόσμος είναι συνδρομητής στη Nova. Δεν είναι στον ΟΤΕ, ούτε βλέπει αγώνες από streaming.
Όοοοχι, κανείς μα κανείς δε βλέπει από streaming, κάτι ψωροχιλιάδες μόνο που τυχαίνει να βλέπουν το ίδιο παιχνίδι με αποτέλεσμα να κολλάει κ το stream. Και αφού δεν είναι ούτε στον οτε, τη μπαρτσα και τη ρεαλ πως στο καλό μπορούν να τη δούν?
Μα καλά, είσαι σοβαρός, προτείνεις σαν εναλλακτική τη θέαση από streaming; Που είναι και παράνομο;
Είμαστε όλοι παράνομοι, είμαστε όλοι κουκουλοφόροι, είμαστε όλοι τρομοκράτες..
Οι υποψήφιοι πελάτες συνδρομητικών υπηρεσιών ΔΕ κατεβάζουν ταινίες από το τορεντάδικο της γειτονιάς, ούτε βλέπουν τα αθλητικά τους με streaming.
Όχι, ποτέ. Όλοι περιμένουν μέχρι να προβληθεί η ταινία σε πρώτη πανελλήνια προβολή από τη νοβα. Κανείς δεν κατεβάζει τορρεντ, κανείς δεν πάει σε dvd club. Και κανείς δεν βλέπει stream, αυτό το είπαμε και πιο πάνω.
Βγες από την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζεις και δες τι συμβαίνει γύρω σου.
Αρχίζω και αισθάνομαι και ενοχές. Τελικά ρε γμτ, μήπως μόνο εγώ βλέπω παιχνίδια απ το ιντερνετ και κατεβάζω ταινίες;
Ξυπνήστε!
Κοιμάμαι τόσο καιρό και δεν έχω πάρει χαμπάρι τι γίνεται? Τόσο πίσω έχω μείνει πια? Γιατί αυτό να συμβεί σε μένα?....

Last edited:

Είσαι μειοψηφία αδερφέ, λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω. Και όχι δεν προκαλείς εσύ συγκεκριμένα, προκαλούμαι όμως εγώ όταν ακούω τα εξής: Όοοοχι, κανείς μα κανείς δε βλέπει από streaming, κάτι ψωροχιλιάδες μόνο που τυχαίνει να βλέπουν το ίδιο παιχνίδι με αποτέλεσμα να κολλάει κ το stream. Και αφού δεν είναι ούτε στον οτε, τη μπαρτσα και τη ρεαλ πως στο καλό μπορούν να τη δούν? Είμαστε όλοι παράνομοι, είμαστε όλοι κουκουλοφόροι, είμαστε όλοι τρομοκράτες.. Όχι, ποτέ. Όλοι περιμένουν μέχρι να προβληθεί η ταινία σε πρώτη πανελλήνια προβολή από τη νοβα. Κανείς δεν κατεβάζει τορρεντ, κανείς δεν πάει σε dvd club. Και κανείς δεν βλέπει stream, αυτό το είπαμε και πιο πάνω. Αρχίζω και αισθάνομαι και ενοχές. Τελικά ρε γμτ, μήπως μόνο εγώ βλέπω παιχνίδια απ το ιντερνετ και κατεβάζω ταινίες; Κοιμάμαι τόσο καιρό και δεν έχω πάρει χαμπάρι τι γίνεται? Τόσο πίσω έχω μείνει πια? Γιατί αυτό να συμβεί σε μένα?....

Τι δε καταλαβαίνεις από όσα λέω; Αναφέρομαι ξανά και ξανά στο target group των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης στην Ελλάδα. Πουθενά δεν υπονόησα ότι αναφέρομαι στο σύνολο του πληθυσμού. Γράφω τόσες φορές για "υποψήφιοι πελάτες συνδρομητικών υπηρεσιών". Αν εσύ θέλεις να καταλαβαίνεις άλλα για να συνεχίζεις μία στείρα και ανούσια κριτική, δικαίωμά σου, αλλά εγώ αναφέρομαι από την αρχή στο target group των συνδρομητικών υπηρεσιών. Αυτό το target group δε κάνει αυτά που αναφέρεις. Αν τα έκανε, δε θα είχε η Nova 360-370 χιλιάδες συνδρομητές.

Με τις απόψεις σου προσβάλλεις άτομα σαν τον nocarder. Και δεν είσαι ο μόνος. Η "συνήθεια" να την λέμε στους συνδρομητές της Nova έχει μακρύ παρελθόν σε αυτό το φόρουμ. Λοιπόν, για να ταλειώνει μια και καλή αυτή η γελοιότητα, οι συνδρομητές της Nova ούτε λεφτάδες είναι ούτε βιομήχανοι ούτε μεγαλοαστοί. Ορισμένοι προτιμούν να ξοδεύουν 50-60 ευρώ για τη ψυχαγωγία στο σπίτι, άλλοι τα ξοδεύουν αλλού. Φυσικά αυτοί που έχουν εισόδημα 700 ευρώ δε μπορούν να έχουν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες. Αλλά αυτός που έχει εισόδημα 1100-1300 ευρώ εισόδημα ΔΕΝ είναι μεγαλοαστός. Αυτός που έχει εισόδημα 700 ευρώ το τελευταίο που τον απασχολεί είναι αν έχει πρόσβαση στη συνδρομητική τηλεόραση. Κράτα την επανάστασή σου για πιο σοβαρά πράγματα, όπως την υγεία, την παιδεία, το δικαίωμα στη στέγη κτλ κτλ

Εχει πλακα παντος αυτο το νημα!Ειναι 10 ατομα που προσπαθουν με καθε τροπο να πεισουν οτι 400.000 συνδρομητες ειναι μ*λ@*!Και οτι ο μονος σωστος δρομος ειναι αυτος που χαραξε ο οτε!Και που φυσικα ηταν η επιλογη τους και πρεπει να την ακολουθησουν και οι αλοι 400.000
Διαβασα οτι η ελλαδα εχει 400.000 καφενια. μα καλα τα καφενεια δεν εχουν και οτε?Γιατι ειναι στις 100.000 συνδρομες?Τον σνομπαρουν οι επαγγελματιες?Και εγω που θα δω το κυπελο ελλαδος?
Καλο θα ειναι να μιλαμε σοβαρα οποιο καφενειο εχει νοβα εχει και οτε για να εξυπηρετει τους πελατες του.
Διαβασα σχολια πισω στη νοβιτσα σου..
Διαβασα σχολια πιασαν η καταρες!Κλεινει..Ζητω..
Εχει πολυ πλακα..
Η νοβα δεν ειναι υπερτημημενη ο οτε ειναι που για το τιποτα ζηταει 25 ευρω.Ολοι λετε 20 20 ειναι με συνδρομη οτε.Αρα και αυτοι που εχουν νοβα με φορθνετ και δινουν 32 ευρω για σπορτ πακ το τε το σπορτ πακ στοιχιζει 32.Απορω ποιος θα εδινε 20 για το ενα περιεχομενο και οχι 32 για το αλλο.
Μα για τον καραμπελα 32 ευρω?
Οχι φυσικα,για το cl,europa,premier,euroleage,nba,championat,κυπελο ιταλιας ισπανιας,και τελος για τον καραμπελα..
Και οσοι λετε για την λιγδα βλεπω μια χαρα εχετε βρει απειρα streaming η τρεχετε στα καφενεια για την λιγδα..Ειναι γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν..
Οτε που ειναι τα ελληνικα καναλια?Τα οτεσινεμα?Με βουγιουκλακη θα παρετε τους <μαχη>?χαχαχα
Φιλικα παντα..

Last edited:

@Link: στο όνειρό τους στον ΟΤΕ έχουν 100.000 συνδρομητές. Μαζί IPTV και δορυφορική με το ζόρι φτάνουν τις 70.000

Για τον the_player σωστός δρόμος δεν είναι ο ΟΤΕ, είναι η κρατικοποίηση της Nova και η δωρεάν παροχή του περιεχομένου σε όλους τους Έλληνες.

@malakudi Μα φιλε μου εγω το ξερω αλοι δεν το δεχονται!Ο οτε οτι ειχε να δωσει το εδωσε μεσω της ip ο κοσμος τον ξερει τον οτε δεν ειναι κατι νεο.Σηκωσε την ip στο δορυφορο και κατι εκανε..
Αλλα ξαφνικα για καποιος τσακισε τη νοβα..χαχαχα
Με περιεχομενο κενο..και ιδιο εδω και 2 χρονια..

Εγώ δεν υπερασπίζομαι τη νοβα, σκοτίστηκα αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει! Δε μπορώ τους αυτόκλητους προστάτες των ταπεινών και καταφρονεμένων (που συνήθως παρά τις "αριστερές" απόψεις έχουν "δεξιές" τσέπες). Αν θέλω κάτι για μένα θα το πω μόνος μου, ούτε άβουλος είμαι ούτε περιμένω το μεσσία!

Θα ξαναπώ ότι είναι θέμα αναγκών του καθενός. Δεν βλέπουμε όλοι τα ίδια προγράμματα ούτε έχουμε τα ίδια γούστα. Εγώ πχ είμαι συνέταιρος σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, που σημαίνει ότι δουλευω 6 μέρες την εβδομάδα όλα τα πρωινά, συν 3 απογευματα. Ο χρόνος μου για να ασχοληθώ με δορυφορική τηλεόραση είναι πολύ περιορισμένος πλέον εξού και η αγορά προβολέα πριν απο 1 χρόνο για αποκλειστικά βραδυνές προβολές πλέον είτε σε δορυφορική είτε σε BluRay. Tα προγράμματα που έβλεπα στην Νόβα ήταν κυρίως αθλητικά Ολυμπιακός,ΝΒΑ, κάνα ντοκιμαντέρ, ελάχιστα και επιλεκτικά τα ιδιωτικά κανάλια και παρόλο σινεφίλ έβλεπα λιγότερο ταινίες στην Νόβα και περισσότερο σε Bluray με παρέα ή στον υπολογιστή μου. Αυτό. Τέλος.
Δεν έβλεπα ούτε το Mad tv και τα υπόλοιπα μουσικά όλη την ώρα , ούτε το fashion,ούτε τα cartoon, ούτε Eurosport, ούτε ξένα ειδησεογραφικά τύπου Arirang και CCTV9 -έλεος δηλαδή-, ούτε όλα τα ντοκιμαντέρ του discovery γιατί πέρα απο άθλια εικόνα πολλά ήταν για μένα βαρετά. Άντε κάνα History να έβλεπα αν είχε κάτι που να μου κέντριζε το ενδιαφέρον.Και τέλος ούτε βέβαια τα φτωχά σε ποιότητα FTA κανάλια. Αλήθεια αναρωτήθηκε κανένας τι διάολο χώρο πιάνουν όλα αυτά στο μπουκέτο της Νόβα? Ε όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω παρόλο που μου τα δίνει ΚΑΙ ο ΟΤΕ (εκτός του History) εξακολουθώ να μην τα βλέπω!

Χτες η Νόβα πχ σου έδωσε την δυνατότητα να δεις το Bucks-Lakers στης 3.30. Εγώ που κουβαλάω μούρλα με το ΝΒΑ μπορεί να μην γουστάρω να δω αυτό , αλλά να θέλω ποικιλία, αράζω στο κρεβάτι μου, ανοίγω το ίντερνετ και βλέπω ότι παιχνίδι θέλω ταυτόχρονα και free.Το ίδιο ισχύει με τις καινούργιες ταινιες και τις σειρές, είναι πολύ πιο ξεκούραστο για μένα αυτό απο το να ανοίγω όλα τα συστήματα στο σαλόνι. Ένα σκασμό λεφτά έδωσα άλλωστε για να πάρω 24άρα οθόνη ώστε να ΜΟΙΡΑΖΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.

Και αυτό είναι τελικά το συμπέρασμα που πρέπει να μας μείνει. Και επειδή ειπώθηκε παραπάνω κάτι περί νομιμότητας , και επειδή θέλω να μιλάω ευθέως αναφέρομαι στον συμφορουμίτη Malakudi, χωρίς να έχω ειλικρινά κανένα προσωπικό μαζί σου, δλδ αν σου ανοίξω τον υπολογιστή σου πχ αυτή την στιγμή θα τα βρω όλα νόμιμα ότι υπάρχει μέσα? Αλλά για να μην ξεφευγουμε απο το κυρίως θέμα, ναι εγώ θεωρώ πολλά αυτά που μου ζηταει η Νόβα τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Πελάτες είμαστε όλοι, στο οτιδήποτε, και το βλέπω απο την δουλειά μου απο κόσμο που κερδίζω αλλά και χάνω. Ούτε με την Νόβα έχω προσωπικά κάτι, είμουνα πάνω απο 10 χρόνια φανατικός συνδρομητής στο Full pack και φυσικά δεν έχω κλείσει καμία πόρτα πίσω μου ούτε έχω ρίξει μαύρη πέτρα.. και ούτε αγάπησα ξαφνικά τον ΟΤΕ λες και παίρνω μετοχές απο δαυτον. Όλα είναι δανεικά στο θέμα αυτό και φυσικά δεν αποκλείω και τίποτα στο μέλλον, εξαρτάται όμως και πάλι απο την αναλογιά πακέτο περιεχόμενο-ανάγκες μου.

Last edited:

ανεξαιρετως περιεχομενου των 2 μπουκετων και συγκρισεων τους,μου κανει εντυπωση η ανεση και η αδιαφορια στο να κλεισει μια-ακομη-εταιρια,
που απασχολει εκατονταδες κοσμο,σε μια εποχη που εχουμε ηδη 1 εκατομμυριο ανεργους...!!
δηλαδη για προσωπικη ικανοποιηση,πεταει ο καθενας φρασεις τυπου "ας κλεισει να τελειωνουμε",λες και η νοβα,ή καθε νοβα,ειναι υποχρεωμενη να του απολογηθει,γιατι πουλαει ακριβα,ή ποσα χρηματα εχει καταβαλει για παρει δικαιωματα αγωνων,ταινιων και ντοκυμαντερ.
προσωπικα την θεωρω ακριβη για σημερινα ελληνικα οικονομικα δεδομενα και εκανα επανασυνδεση μετα απο προσφορα μισης τιμης που μου εγινε.
πριν απο αυτο,ουτε τηλεφωνο τους πηρα να τους ζητησω τον λογο,αλλα ουτε εριχνα καταρες να κλεισουν.
εαν ειναι να επιβιωσει σαν εταιρια,προτιμω να παραμεινει ακριβη η συνδρομη της και να σωθουν και οι οικογενειες που εργαζονται για αυτην.
εαν μπορω,θα συνεχιζω να τους πληρωνω,διαφορετικα θα το κοψω και θα ζησω και χωρις αυτην.
εαν ειναι να αντιμετωπιζουμε ετσι τα πραγματα που δεν μπορουμε να πλησιασουμε,θα παω και εγω στην αντιπροσωπεια της apple και επειδη εχω βαλει στο ματι το iphone 4s -το οποιο για τα κυβικα μου ειναι πανακριβο-και θα τους πω απο 7 κατοσταρικα που εχει,να μου το αφησουν ενα 200αρι να το παρω.
εαν δεν δεχθουν,θα γινει χαμος....!!

μια συσκευη που εχει κατασκευαστικο κοστος 150 ευρω,την πουλατε 700..?πατε καλα...?

Last edited:

Αναφέρομαι ξανά και ξανά στο target group των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης στην Ελλάδα. Πουθενά δεν υπονόησα ότι αναφέρομαι στο σύνολο του πληθυσμού. Γράφω τόσες φορές για "υποψήφιοι πελάτες συνδρομητικών υπηρεσιών".
Δηλαδή το "target group" των συνδρομητικών υπηρεσιών δεν θα πάει π.χ σ ένα dvd club να αγοράσει μια ταινία, θα περιμένει την προβολή της απ τη νοβα...Συγγνώμη, για ποιους ανθρώπους μιλάς;
Με τις απόψεις σου προσβάλλεις άτομα σαν τον nocarder. Και δεν είσαι ο μόνος.
Ενώ εσυ λέγοντάς μας να "ξυπνήσουμε" δεν μας προσβάλλεις.
Η "συνήθεια" να την λέμε στους συνδρομητές της Nova έχει μακρύ παρελθόν σε αυτό το φόρουμ.
Δε θα το ξαναπω, όποιος θέλει να διαβάσει προσεκτικά - όποιος θέλει, το ξανατονίζω- και χωρίς παρωπίδες. Δεν επιτίθεμαι σε ΚΑΝΕΝΑΝ συνδρομητή. Την κριτική μου την κάνω στην εταιρεία που λέγεται νοβα. Γίνεται αυτό κατανοητό ή να τα γράψω σε άλλη γλώσσα?
Λοιπόν, για να ταλειώνει μια και καλή αυτή η γελοιότητα,
Γελοιότητα είναι να ερμηνεύετε εσείς κάποια πράγματα όπως σας βολεύουν. Και καταντάει ακόμα πιο φαιδρό να μεταφράζετε την ακρίβεια των υπηρεσιων της νοβα για την οποία γράφω, σε "μαλ##ες συνδρομητές" και άλλα ασυνάρτητα, μόνο και μόνο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δε θα μας τρελλάνετε, ούτε φυσικά εμένα, ούτε και κάποιους άλλους που γράφουν τις απόψεις τους για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Το συγκεκριμένο "μπουκέτο" είναι φτωχό σε περιεχόμενο (όταν οι γειτονικές βαλκανικές πλατφόρμες έχουν τα διπλάσια κανάλια), ακριβό σε τιμή, ανεξάρτητα αν οι συνδρομητές επιλέγουν για τους δικους τους λόγους να το πληρώνουν, γεγονός σεβαστό. Έγραψα κάτι τωρα άσχημο μήπως για τους συνδρομητές της νοβα? Εκτός αν απαγορεύετει να μιλάμε και για την εταιρεία σαν εταιρεία, μήπως θίξουμε τους συνδρομητές. Καλά κάνετε και την πληρώνετε όσοι την πληρώνετε, αλλά δεν παύει η εν λόγω πλατφόρμα να είναι "λίγη" μπροστά σε άλλες, αντικειμενικά πάντα μιλώντας και όχι αβανταδόρικα. OK?

Δε θα το ξαναπω, όποιος θέλει να διαβάσει προσεκτικά - όποιος θέλει, το ξανατονίζω- και χωρίς παρωπίδες. Δεν επιτίθεμαι σε ΚΑΝΕΝΑΝ συνδρομητή. Την κριτική μου την κάνω στην εταιρεία που λέγεται νοβα. Γίνεται αυτό κατανοητό ή να τα γράψω σε άλλη γλώσσα?

Μη σκας αδικα.
Η κριτική των προϊόντων , των μονοπωλιακών πρακτικών, και της τιμολογιακής πολιτικής για τις συνδρομητικες εταιρίες,
αλλά και για την κάθε εταιρία που παίζει με τους ίδιους αγοραστικούς όρους είναι δικαίωμα αναφαίρετο του καθενός.

Τα γραφομενα στο νήμα, είναι γενικού τύπου αλλά καποιοι (λιγοι) με τον ακατανόητο ισχυρισμό τους
οτι -και καλα- θιγονται επί προσωπικού, όταν τα σχόλια κατευθύνονται αλλού, δεν κάνουν τίποτε άλλο
παρά να δίνουν την εντύπωση ότι πετάνε άτεχνα και συστηματικα τη μπάλα στην εξέδρα.