NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Πάμε λοιπόν να δούμε στους 4 αγώνες της σεζόν του οτε γιατί εδώ θα ξεχάσουμε και τι βλέπουμε κάθε εβδομάδα . . .
bundesliga
FC Bayern
Dortmund
Schalke 04
M'gladbach
Bremen
Leverkusen

Serie A
Juventus
Milan
Udinese
Lazio
Internazionale
Roma
Napoli

Primera Division
Real Madrid
Barcelona
Valencia
Atletico Madrid
Πείτε μου μια ομάδα της σουπερ λιγδας που μπορεί να παίξει σε αυτά τα 3 πρωταθλήματα ;
Συγνώμη αλλά δεν δίνω ούτε 20 ευρω . . .19,90

προσωπικα απ`ολα αυτα που αναφερεις,το μονο παιχνιδι που με ενδιαφερει και κανω αμαν,ειναι το ελ κλασικο.
στο Ισπανικο-δυστηχως-τα τελευταια 2-3 χρονια,ο ανταγωνισμος εχει πεσει πολυ και ουσιαστικα 2 ειναι οι ομαδες που παλευουν για το πρωταθλημα.
αδιαφορουσα ανεκαθεν για το ιταλικο πρωταθλημα και σπανιως να παρακολουθησω Γερμανια.
ανεξαιρετως ομως προσωπικου γουστου,καλυτερα απο το Ελληνικο ειναι και τα 3...
παρακολουθω ομως ανελιπως ολους τους αγγλικους αγωνες,cl,Ελληνικο και σπανια το Γαλλικο.
η γνωμη μου ειναι,οτι για αυτα που προσφερει ο οτε,η τιμη ειναι πολυ καλη.
σε vs με την νοβα εχει σαφως φτωχωτερο προγραμμα,ειναι ομως αρχη και ειδικα σε τοσο δυσκολα οικονομικα εποχες,χρειαζεται λιγο πιστωση χρονου.θα δειξει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

προσωπικα απ`ολα αυτα που αναφερεις,το μονο παιχνιδι που με ενδιαφερει και κανω αμαν,ειναι το ελ κλασικο.
στο Ισπανικο-δυστηχως-τα τελευταια 2-3 χρονια,ο ανταγωνισμος εχει πεσει πολυ και ουσιαστικα 2 ειναι οι ομαδες που παλευουν για το πρωταθλημα.
αδιαφορουσα ανεκαθεν για το ιταλικο πρωταθλημα και σπανιως να παρακολουθησω Γερμανια.
ανεξαιρετως ομως προσωπικου γουστου,καλυτερα απο το Ελληνικο ειναι και τα 3...
παρακολουθω ομως ανελιπως ολους τους αγγλικους αγωνες,cl,Ελληνικο και σπανια το Γαλλικο.
η γνωμη μου ειναι,οτι για αυτα που προσφερει ο οτε,η τιμη ειναι πολυ καλη.
σε vs με την νοβα εχει σαφως φτωχωτερο προγραμμα,ειναι ομως αρχη και ειδικα σε τοσο δυσκολα οικονομικα εποχες,χρειαζεται λιγο πιστωση χρονου.θα δειξει...
Συμφωνώ εν μέρει σε αυτά που λές φίλε Δημήτρη που είσαι και ΑΕΚΑΡΑ και εγώ είχα nova και μου άρεσε το Αγγλικό (δεν το συζητώ) αλλά στη επιλογή να διαλέξω μόνο αγγλικό-GL και τα παιχνίδια της αεκ + 47 ευρώ το μήνα επέλεξα οτε και δεν το μετάνιωσα καθόλου. . .Έχασα μεν το Αγγλικό(σίγουρα το καλύτερο πρωτάθλημα στο κόσμο το ξανά λέω σε ανταγωνισμό)βλέπω όμως 3 πρωταθλήματα που κατα την γνώμη μου αξίζουν τα λευτά τους την ομάδα μου την βλέπω κουτσά στραβά με διάφορους τρόπους +μείωσα το κόστος συνδρομής μου περιπου στο 60%. . .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Με μια συνδρομή Sky Uk ή SkyIt και ΟΤΕ τα βλέπεις ΟΛΑ και τελειώνει. Ειδικά άμα έχεις το SkyIt δεν νομίζω ότι χρειάζεται και κάτι άλλο .Εκτός βέβαια από το ελληνικό "στημένο" .

Re: Nova vs OTEsat...

για αθλητικα γενικα και ποδοσφαιρο ποιο sky it και sky uk.αραβες και αλβανους να εχεις εχεις τα παντα πλακα κανουμε τωρα.

Στα όσα λένε οι φίλοι ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π & jpanou39 να πώ ότι έχοντας έως τον Δεκέμβρη του 11 συνδρομή στο Digitalb το οποίο έχει τα δικαιώματα για Ιταλικό, Ισπανικό και Γερμανικό πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση δεν μου τράβαγαν το ενδιαφέρον όσο ακόμη και ένα παιχνίδι των τελευταίων ομάδων του Αγγλικού πρωταθλήματος. Ακόμη και τα μεγάλα ντέρμπι (με εξαίρεση φυσικά το el classico) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση. Από αυτά τα πρωταθλήματα ουσιαστικά είναι ζήτημα αν θα παρακολοθούσα έστω 10 παχνίδια (βαριά βαριά) σε μία σεζόν. Επίσης να πώ, ότι εξαιρουμένου πρωτοκλασάτων ονομάτων όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μπάγερν, τουλάχιστον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (κι ενίοτε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) έχουν δείξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ότι μπορούν άνετα να σταθούν απέναντι σε ομάδες όπως οι Ντόρτμουντ (πρόσφατο παράδειγμα) Λεβερκούζεν, Ρόμα, Βαλένθια, Ουντινέζε, Λάτσιο, Σάλκε, Βέρντερ Βρέμης (ειδικά αυτή είναι μεγάλη "πελάτισσα") Για τις άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ούτε λόγος να γίνεται!

Φιλε jpanou39 δεκτα και σεβαστα ολα αυτα που γραφεις.
Δεν νομιζω να χρειαζεται να σου αναφερω το προγραμμα και τις ομαδες της νοβα νομιζω τα γνωριζεις και εκτος των πρωταθληματων εχει και τις διοργανωσεις cl el euroleage κυπελα nba κτλ.
Και ολα αυτα με 32,30 δηλαδη μολις 12,40 ακροιβοτερη απο τον οτε που πληρωνεις.Εγω λοιπον επιλεγω την νοβα.
Και ρωταω πρεπει να κρινομαι και να χλεβαζουν καποιοι εδω μεσα την επιλογη μου αλλα και πολλων αλλων?
Αυτος ειναι και ο λογος αντιδρασης μου προς καποιους εδω μεσα.
Που μαλιστα με εχουν για εργαζομενο της νοβα! :drummer:
Γελαει ο κοσμος..

Συμφωνώ εν μέρει σε αυτά που λές φίλε Δημήτρη που είσαι και ΑΕΚΑΡΑ και εγώ είχα nova και μου άρεσε το Αγγλικό (δεν το συζητώ) αλλά στη επιλογή να διαλέξω μόνο αγγλικό-GL και τα παιχνίδια της αεκ + 47 ευρώ το μήνα επέλεξα οτε και δεν το μετάνιωσα καθόλου. . .Έχασα μεν το Αγγλικό(σίγουρα το καλύτερο πρωτάθλημα στο κόσμο το ξανά λέω σε ανταγωνισμό)βλέπω όμως 3 πρωταθλήματα που κατα την γνώμη μου αξίζουν τα λευτά τους την ομάδα μου την βλέπω κουτσά στραβά με διάφορους τρόπους +μείωσα το κόστος συνδρομής μου περιπου στο 60%. . .

..και καλα επραξες.για εναν ποδοσφαιροφιλο,ειναι πολυ καλο το πακετακι του οτε.
εαν δεν μου γινοταν η προσφορα της μισης τιμης,ουτε εγω θα μπορουσα να διαθεσω το ποσο που ζητα κανονικα η νοβα.

Με μια συνδρομή Sky Uk ή SkyIt και ΟΤΕ τα βλέπεις ΟΛΑ και τελειώνει. Ειδικά άμα έχεις το SkyIt δεν νομίζω ότι χρειάζεται και κάτι άλλο .Εκτός βέβαια από το ελληνικό "στημένο" .

καλα τωρα δεν φυγαμε ψηλα παλι?με ενα απο τα 2 sky συν τον οτε,παμε κοντα στο 100ρικο(?).
ασυμφορο σε βρισκω....

Στα όσα λένε οι φίλοι ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π & jpanou39 να πώ ότι έχοντας έως τον Δεκέμβρη του 11 συνδρομή στο Digitalb το οποίο έχει τα δικαιώματα για Ιταλικό, Ισπανικό και Γερμανικό πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση δεν μου τράβαγαν το ενδιαφέρον όσο ακόμη και ένα παιχνίδι των τελευταίων ομάδων του Αγγλικού πρωταθλήματος. Ακόμη και τα μεγάλα ντέρμπι (με εξαίρεση φυσικά το el classico) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση. Από αυτά τα πρωταθλήματα ουσιαστικά είναι ζήτημα αν θα παρακολοθούσα έστω 10 παχνίδια (βαριά βαριά) σε μία σεζόν. Επίσης να πώ, ότι εξαιρουμένου πρωτοκλασάτων ονομάτων όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μπάγερν, τουλάχιστον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (κι ενίοτε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) έχουν δείξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ότι μπορούν άνετα να σταθούν απέναντι σε ομάδες όπως οι Ντόρτμουντ (πρόσφατο παράδειγμα) Λεβερκούζεν, Ρόμα, Βαλένθια, Ουντινέζε, Λάτσιο, Σάλκε, Βέρντερ Βρέμης (ειδικά αυτή είναι μεγάλη "πελάτισσα") Για τις άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ούτε λόγος να γίνεται!

το Αγγλικο φιλε μου ειναι κορυφη.γενικοτερα δεν τους παω τους Εγγλεζους,αλλα για το πρωταθλημα τους,παιρνω καμψεις.
τα υπολοιπα-γνωστα.ελληνικο πρωταθλημα που το σιχαθηκαμε ολοι αλλα το παρακολουθουμε απο συνηθεια και βεβαια το cl.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα συγνώμη αλλά δεν θέλω να το συζητάμε καν .....κατά την γνώμη μου πάντα για να μην παρεξηγηθώ. Πιους έχουμε κάνει πελάτες ;Επειδή έχουμε πάρει 1-2 παιχνίδια ; Μόνο το μπατζετ της salke κάνουν όλες οι ελληνικές ομάδες μαζί.Και δεν μιλάω
Καν για μπαγερ Μονάχου ή να πάω στις ιταλικές ......όσο για την συνδρομη και εγώ με 30 θα το σκεφτόμουν μόνο και μόνο για την Αγγλία.αλλά εγώ ήμουν στα 47 και με την προσφορά -20% με Forthnet.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα συγνώμη αλλά δεν θέλω να το συζητάμε καν .....κατά την γνώμη μου πάντα για να μην παρεξηγηθώ. Πιους έχουμε κάνει πελάτες ;Επειδή έχουμε πάρει 1-2 παιχνίδια ; Μόνο το μπατζετ της salke κάνουν όλες οι ελληνικές ομάδες μαζί.Και δεν μιλάω
Καν για μπαγερ Μονάχου ή να πάω στις ιταλικές ......όσο για την συνδρομη και εγώ με 30 θα το σκεφτόμουν μόνο και μόνο για την Αγγλία.αλλά εγώ ήμουν στα 47 και με την προσφορά -20% με Forthnet.

Αν απο 47 αφαιρεσεισ και το ποσο του 20% απο την σταθερη τηλεφωνια βγαινει περιπου στα 40 ευρω η nova

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Αν απο 47 αφαιρεσεισ και το ποσο του 20% απο την σταθερη τηλεφωνια βγαινει περιπου στα 40 ευρω η nova

Τα 47 euro ήταν με την έκπτωση sport pack 52+5 HD -20% και πάμε 42+5 HD

Πως γινεται να πληρωνεις για το ιδιο προγραμμα forthnet τωρα χωρις το -20% λιγοτερα απο πριν?

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Πως γινεται να πληρωνεις για το ιδιο προγραμμα forthnet τωρα χωρις το -20% λιγοτερα απο πριν?
Όλα γίνονται αν τους πιέσεις και τους απειλήσεις ότι κόβεις και τις 2 υπυρεσίες. . .Αυτό έκανα λοιπόν εγώ.Είχα double play economy και sport pack τους είπα ότι τα κόβω και τα δύο και πάω στην Hol που μου κανουν στο ίδιο πακέτο ( double play economy ) με 20 euro. . .έτρεχε τότε προσφορα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη για το economy 24,90 για 4 μήνες και 34,90 για τους υπόλοιπους 8.Εγώ λοιπόν πετυχα το ανάποδο 24,90(8) και 34,90(4) κόβω την nova γιατι εκει ουτε καν το συζητάγανε να πέσουν. . .Όσο για τον οτεtv η προσφορά εχει πεσει στον λογαριασμο του πατέρα μου στο σταθερό του . . . . .

Last edited:

Τρία εκατομμύρια οι πελάτες της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Πορτογαλία

Ο αριθμός των πελατών της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Πορτογαλία έφτασε τα 2.98 εκατομμύρια στο τέλος του 2011, σημειώνοντας αύξηση 7% από το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την πορτογαλική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών Anacom. Ο αριθμός αυτός σημαίνει ότι το 51,8% των νοικοκυριών στην Πορτογαλία πληρώνει συνδρομητικές τηλεοπτικές υπηρεσίες. Οι συνδρομητές στις καλωδιακές υπηρεσίες αποτελούν την πλειοψηφία((1,45 εκατομμύρια), με την καλωδιακή πλατφόρμα της Zon να έχει μερίδιο 53,9% το 2011, σημειώνοντας μία μικρή μείωση από το 55,8% του 2010. Η μεγαλύτερη αύξηση σημειώθηκε στις δορυφορικές τηλεοπτικές υπηρεσίες, με 263.000 περισσότερους συνδρομητές από το 2010 και συνολικό αριθμό συνδρομητών που φτάνει τους 700.000.

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=5209&Itemid=53

Στην παραπάνω περίπτωση, με βάση πάντα τη λογική του παραλόγου της κυρα νοβας, πως γίνεται σε μια χώρα με χαμηλότερο βιωτικό επίπεδο απ της ελλάδας, τα μισά νοικοκυριά να είναι συνδρομητές? Ε?? Μάλλον οι εκεί εταιρείες, δεν θα έχουν το premium περιεχόμενο που προσφέρει μόνο η πρώτη συνδρομητική τηλεόραση στην ελλάδα...

Αφού τα έχουμε ξαναπεί , η ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ δορυφορική τηλεόραση ΔΕΝ είναι για όλους μόνο για κάποιους ΛΙΓΟΥΣ και εκλεκτούς.

Άρα είτε πληρώνεις 67 ευρώ για τις PREMIUM και HΙGH CLASS υπηρεσίες της NOVA (οι Πορτογάλοι provider είναι απλά ΓΑΤΑΚΙΑ μπροστά της) είτε δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς γιατί προσβάλλεις τους υπολοίπους συνδρομητές (δήθεν).

Τρία εκατομμύρια οι πελάτες της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Πορτογαλία

Ο αριθμός των πελατών της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Πορτογαλία έφτασε τα 2.98 εκατομμύρια στο τέλος του 2011, σημειώνοντας αύξηση 7% από το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την πορτογαλική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών Anacom. Ο αριθμός αυτός σημαίνει ότι το 51,8% των νοικοκυριών στην Πορτογαλία πληρώνει συνδρομητικές τηλεοπτικές υπηρεσίες. Οι συνδρομητές στις καλωδιακές υπηρεσίες αποτελούν την πλειοψηφία((1,45 εκατομμύρια), με την καλωδιακή πλατφόρμα της Zon να έχει μερίδιο 53,9% το 2011, σημειώνοντας μία μικρή μείωση από το 55,8% του 2010. Η μεγαλύτερη αύξηση σημειώθηκε στις δορυφορικές τηλεοπτικές υπηρεσίες, με 263.000 περισσότερους συνδρομητές από το 2010 και συνολικό αριθμό συνδρομητών που φτάνει τους 700.000.

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=5209&Itemid=53

Στην παραπάνω περίπτωση, με βάση πάντα τη λογική του παραλόγου της κυρα νοβας, πως γίνεται σε μια χώρα με χαμηλότερο βιωτικό επίπεδο απ της ελλάδας, τα μισά νοικοκυριά να είναι συνδρομητές? Ε?? Μάλλον οι εκεί εταιρείες, δεν θα έχουν το premium περιεχόμενο που προσφέρει μόνο η πρώτη συνδρομητική τηλεόραση στην ελλάδα...

Τα κανάλια και οι τιμές:

http://www.zon.pt/Televisao/cabo/canaisporpacote.aspx

30 ευρώ χωρίς ταινίες/αθλητικά δεν είναι και λίγα...

Η καλωδιακή τηλεόραση έχει πολύ μικρότερο λειτουργικό κόστος, από τη στιγμή που υπάρχει το δίκτυο. Μάλιστα οι περισσότεροι από τους cable συνδρομητές του Zon έχουν πακέτα 3play με πολύ μικρή επιπλέον επιβάρυνση. Για παράδειγμα, με 43,99 έχεις 12Mbit internet, απεριόριστα τηλέφωνα και 111 τηλεοπτικά κανάλια (όχι Premium).
Με 1,5 εκατομμύριο cable συνδρομητές και 700.000 συνδρομητές IPTV μέσω FTTH, μένουν περίπου 700.000 δορυφορικοί συνδρομητές. Επιπλέον ο Hispasat είναι πάμφθηνος σε σχέση με τον Hotbird.
Αν αύριο η Forthnet έδινε IPTV το start pack της σε όλους τους συνδρομητές της με μικρό επιπλέον κόστος, η βάση χρηστών συνδρομητικής τηλεόρασης θα μποριύσε να διπλασιαστεί, αλλά αυτό δε λέει κάτι για το δορυφορικό πακέτο που είναι πολύ δύσκολο να ανέβει.

Όσο για το κατώτερο βιωτικό επίπεδο της Πορτογαλίας, δε βλέπω από που προκύπτει. Μία χώρα που έχει υποδομές cable σε μεγάλες πόλεις αλλά και FTTH πως συγκρίνεται με μας; Εϊναι έτη μπροστά.

Είδες τι κάνει αυτός ο ούστης ο κατώτατος μισθός;Και το ότι τα @#$κάναλα μας λένε και ξαναλένε πως η Πορτογαλία και η Πορτογαλία;;;Λέμε και μεις "υπάρχουν και χειρότερα..." Πού να ξέρουμε...

Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη σύγκρουση στη συνδρομητική τηλεόρασης. Στην Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα συζητηθεί η εισήγηση του Γιάννη Μπιτούνη, μέλος της Αρχής στην υπόθεση καταγγελίας του ΟΤΕ εναντίον της Forthnet για τις συμβάσεις αποκλειστικής μετάδοσης της Multichoice Hellas με τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Η απόφαση της ΕΑ θα είναι καθοριστική καθώς υπάρχει ο φόβος πως τώρα που υπάρχει εκ νέου ανταγωνισμός στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης με την είσοδο του ΟΤΕ, με την επιβολή ενός προστίμου, μόνο στη Forthnet , μπορεί να επιβληθεί, έμμεσα το κλείσιμο μιας άλλης ευρύτερης αγοράς που θα περιλαμβάνει τηλεπικοινωνίες και συνδρομητική τηλεόραση.

Στο επίκεντρο είναι οι συμβάσεις αποκλειστικής μετάδοσης με τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας που έχουν δύο σκέλη. Προσφέρουν αποκλειστικό περιεχόμενο στη nova, με αντάλλαγμα τη δωρεάν μεταφορά του σήματός τους σε όλη τη χώρα. Πιθανό πρόστιμο από την ΕΑ που λογικά θα πρέπει να επιβληθεί και στα δύο μέρη που τη σύναψαν θα σημάνει και την ακύρωση των συμβάσεων, οπότε η χώρα θα πάθει για ένα διάστημα ένα μικρό τηλεοπτικό black out , αφού η nova δεν θα μεταφέρει το σήμα τους. Ήδη η ΕΑ έχει εξετάσει δύο φορές τις συμφωνίες της NetMed NV, χωρίς να διαπιστώσει πρόβλημα, εφαρμόζοντας το νόμο Ρουσόπουλου, όπως έχει κάνει και με τις άλλες περιπτώσεις εταιρειών στα ΜΜΕ. Ο νόμος 3592/2007 λαμβάνει υπόψη του την αγορά της τηλεόρασης ως ενιαία και σε αυτή ο όμιλος Forthnet έχει το 9,4% σε επίπεδο πληθυσμού και σε 21,4% σε επίπεδο εσόδων. Κι αυτό σημαίνει διότι στην πραγματικότητα η διείσδυση της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι χαμηλή στην Ελλάδα και φτάνει μόλις στο 10%. Ως προς την ουσίας έρευνα της MRB δείχνει πως ο λόγος για να γίνει Κάποιος συνδρομητής είναι τα αθλητικά και κινηματογραφικά κανάλια και όχι αυτά που είναι ελεύθερα. Μάλιστα στο σημείο αυτό συμφωνεί και η μελέτη της Opinion που προσκόμισε ο ΟΤΕ στην ΕΑ, όπου αναφέρει πως μόλις το 2% των συνδρομητών έχει ως κίνητρο τα ελεύθερα κανάλια. Η Forthnet από τη μεριά της με επιστολή προς τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας τους καλεί σε διαπραγμάτευση, πριν το τέλος τη σύμβασης για να προσδιοριστεί το τίμημα ή η ανταποδοτικότητα, η διάρκεια και της τηλεπικοινωνιακής υπηρεσίας.

typologies.gr