ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...
προσωπικα απ`ολα αυτα που αναφερεις,το μονο παιχνιδι που με ενδιαφερει και κανω αμαν,ειναι το ελ κλασικο.
στο Ισπανικο-δυστηχως-τα τελευταια 2-3 χρονια,ο ανταγωνισμος εχει πεσει πολυ και ουσιαστικα 2 ειναι οι ομαδες που παλευουν για το πρωταθλημα.
αδιαφορουσα ανεκαθεν για το ιταλικο πρωταθλημα και σπανιως να παρακολουθησω Γερμανια.
ανεξαιρετως ομως προσωπικου γουστου,καλυτερα απο το Ελληνικο ειναι και τα 3...
παρακολουθω ομως ανελιπως ολους τους αγγλικους αγωνες,cl,Ελληνικο και σπανια το Γαλλικο.
η γνωμη μου ειναι,οτι για αυτα που προσφερει ο οτε,η τιμη ειναι πολυ καλη.
σε vs με την νοβα εχει σαφως φτωχωτερο προγραμμα,ειναι ομως αρχη και ειδικα σε τοσο δυσκολα οικονομικα εποχες,χρειαζεται λιγο πιστωση χρονου.θα δειξει...
Πάμε λοιπόν να δούμε στους 4 αγώνες της σεζόν του οτε γιατί εδώ θα ξεχάσουμε και τι βλέπουμε κάθε εβδομάδα . . .
bundesliga
FC Bayern
Dortmund
Schalke 04
M'gladbach
Bremen
Leverkusen
Serie A
Juventus
Milan
Udinese
Lazio
Internazionale
Roma
Napoli
Primera Division
Real Madrid
Barcelona
Valencia
Atletico Madrid
Πείτε μου μια ομάδα της σουπερ λιγδας που μπορεί να παίξει σε αυτά τα 3 πρωταθλήματα ;
Συγνώμη αλλά δεν δίνω ούτε 20 ευρω . . .19,90
προσωπικα απ`ολα αυτα που αναφερεις,το μονο παιχνιδι που με ενδιαφερει και κανω αμαν,ειναι το ελ κλασικο.
στο Ισπανικο-δυστηχως-τα τελευταια 2-3 χρονια,ο ανταγωνισμος εχει πεσει πολυ και ουσιαστικα 2 ειναι οι ομαδες που παλευουν για το πρωταθλημα.
αδιαφορουσα ανεκαθεν για το ιταλικο πρωταθλημα και σπανιως να παρακολουθησω Γερμανια.
ανεξαιρετως ομως προσωπικου γουστου,καλυτερα απο το Ελληνικο ειναι και τα 3...
παρακολουθω ομως ανελιπως ολους τους αγγλικους αγωνες,cl,Ελληνικο και σπανια το Γαλλικο.
η γνωμη μου ειναι,οτι για αυτα που προσφερει ο οτε,η τιμη ειναι πολυ καλη.
σε vs με την νοβα εχει σαφως φτωχωτερο προγραμμα,ειναι ομως αρχη και ειδικα σε τοσο δυσκολα οικονομικα εποχες,χρειαζεται λιγο πιστωση χρονου.θα δειξει...