NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

αρα απο τσιγκουνια δεν εβαζε?

ισα ισα επειδη ηταν μικρη επρεπε να βαλει για να αυξηθει. συνδρομητικο πακετο χωρις καναλια ταινιων δε νοειται

Θα ήθελα να ήξερα...δεν έχεις κουραστεί να είσαι συνήγορος κάποιου που και του τα χώνεις χοντρά και δυσαρεστημένο σε κάνει?Στην αρχή πιστεύω μας έκανες τους περισσότερους να γελάμε αλλά τώρα μας έχεις κάνει να σε λυπόμαστε ή να μας νευριάζεις που εσύ είσαι ο έξυπνος που μένεις στη ΝΟΒΑ και εμείς οι χαζοί που είμαστε στον ΟΤΕ.Το έχουμε ξαναπεί κουμάντο στη τσέπη του κάνει ο καθένας μόνος του. Αντί να λες συνέχεια για τον ΟΤΕ γιατί δεν τα χώνεις αλλού εκεί που δίνεις τα ωραία σου λεφτά και άσε τους υπόλοιπους να χαρούν τα μικρά αλλά σημαντικά (βήματα) πράγματα που του προσφέρει μια εναλλακτική πλατφόρμα.Χρειάζονται πιστεύεις εταιρίες αυτού του βεληνεκούς προστάτες σαν εμένα και εσένα ή πρέπει να τα βλέπουμε όλα σαν αντίπαλα μέτωπα , ολυμπιακός-παναθηναϊκός κλπ? Sorry αλλά δεν είμαστε εχθροί και δεν πρέπει να γινόμαστε δογματικοί.Είμαστε σε ένα forum για να μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις.Μην τα μολύνουμε.

Ένα κουίζ.....

ποια από τις δύο πλατφόρμες θα δείξει σε 3D ποδοσφαιρικό αγώνα ?????

Σύντομα.....:antlers:

Για να δούμε πόσο καλά τα πάτε ..... Οι πρώτοι δύο που θα το βρουν θα το μάθουν μέσω pm....

Οι υπόλοιποι όταν ανακοινωθεί επισήμως !!!!

Θα ήθελα να ήξερα...δεν έχεις κουραστεί να είσαι συνήγορος κάποιου που και του τα χώνεις χοντρά και δυσαρεστημένο σε κάνει?Στην αρχή πιστεύω μας έκανες τους περισσότερους να γελάμε αλλά τώρα μας έχεις κάνει να σε λυπόμαστε ή να μας νευριάζεις που εσύ είσαι ο έξυπνος που μένεις στη ΝΟΒΑ και εμείς οι χαζοί που είμαστε στον ΟΤΕ.Το έχουμε ξαναπεί κουμάντο στη τσέπη του κάνει ο καθένας μόνος του. Αντί να λες συνέχεια για τον ΟΤΕ γιατί δεν τα χώνεις αλλού εκεί που δίνεις τα ωραία σου λεφτά και άσε τους υπόλοιπους να χαρούν τα μικρά αλλά σημαντικά (βήματα) πράγματα που του προσφέρει μια εναλλακτική πλατφόρμα.Χρειάζονται πιστεύεις εταιρίες αυτού του βεληνεκούς προστάτες σαν εμένα και εσένα ή πρέπει να τα βλέπουμε όλα σαν αντίπαλα μέτωπα , ολυμπιακός-παναθηναϊκός κλπ? Sorry αλλά δεν είμαστε εχθροί και δεν πρέπει να γινόμαστε δογματικοί.Είμαστε σε ένα forum για να μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις.Μην τα μολύνουμε.

μα δεν εχω χαρακτηρισει κανεναν χαζο που εχει οτε. απλα θεωρω το πακετο ελλειπες και ντε και καλα ειμαι μ@λ@κς που πληρωνω την νοβα. και συ τωρα μιλας ως αντιπροσωπος ολων οτι με λυπαστε? σοβαρεψου φιλε. αποψεις αναλλαζουμε και μεχρι εκει.

απλα για μενα ακομα και τωρα ο οτε δεν εχει πληρες πακετο. απλα οποιος ενδιαφερεται μονο για κατι φθηνο ναι οντως ειναι μια λυση.

επισης δεν του τα χωνω χοντρα. μονο 30 ευρω δινω για το full pack. του οτε εχει 20. για 10ευρω παραπανω νομιζω αξιζει να εχω νοβα. αν δεν αξιζει στο μελλον θα βαλω και γω οτε

Last edited:

οκ ρε παιδια ηρεμια οντως ο φιλος sakels μπορει να <<υπερασπιστει>> καποιες φορες την αποψη του κ την επιλογη του!!Αν ειχαν ολοι το full pack απο προσφορα στα 30 τον μηνα δεν θα καθομασταν να λεμε η Νοβα μας δουλευει ψιλο γαζι κλπ κλπ,αλλα θα επιλεγαμε με βαση το τι μας ενδιαφερει κ μετα τι μας συμφερει!!!Αρα το σωστο ειναι να τον ρωτησετε την τον ενδιαφερει σαν περιεχομενο κ αν π.χ εδινε 65ευρω θα επεμενε ή καλυτερα θα εγερνε η πλαστιγκα υπερ της Νοβα,για εκεινον!!!!Καπου υπερτερει το καθε πακετο καπου υστερει προφανως!!!Και εγω προσωπικα θεωρω την κανονικη τιμολογιση της Νοβα εξωφρενικη για οτι παρεχει αυτη την στιγμη!!!Και σε τελικη για να μην τρεφουμε αυταπατες οσο κ αν μας φτιαχνει οσους εχουμε OTE tv με αυτα τα λεφτα κ αυτο το προγραμμα συν οτι φαινεται να μπαινει στο μελλον,ειναι λαθος να πιστευουμε οτι αν τα παρει ολα ο ΟΤΕ κ στο τελος κλεισει π.χ η Νοβα θα ειναι καλα!!!Κακο θα ειναι κ ειδικα για εμας!!!Δεν λεω οτι θα φτασει στα 65ευρω π.χ,το μπουκετο,γτ μπορει να εχει αλλη πολιτικη(μεγαλυτερη συνδρομητικη βαση) με ενα κοστος 40-50(λεμε τωρα) euro συν οτι θα αρχισει κ αυτος τα δικα του μονοπωλιακα!!!Εδω κανουν μακακιες τωρα που υποτιθεται προσπαθουν να τραβηξουν κοσμο!!!!!

ΥΓ Αλλοι ειναι αυτοι οι οποιοι ειναι παπαγαλακια της ΝΟΒΑ εδω κ βλεποντας τα σχολια τους ειναι τα ιδια κ τα ιδια παντα υπερασπιστικα της Νοβα κ κατακριτικα για τον ΟΤΕ,η Τρολλαρουν απιστευτα ή το κανουν με δολο!!Δυο ειναι κ κανουν μπαμ!!!!

Ένα κουίζ.....

ποια από τις δύο πλατφόρμες θα δείξει σε 3D ποδοσφαιρικό αγώνα ?????

Σύντομα.....:antlers:

Για να δούμε πόσο καλά τα πάτε ..... Οι πρώτοι δύο που θα το βρουν θα το μάθουν μέσω pm....

Οι υπόλοιποι όταν ανακοινωθεί επισήμως !!!!

Έχει δείξει ήδη η νόβα από πέρυσι πάντως, ποδοσφαιρικό αγώνα σε 3Δ. Αν θυμάμαι καλά, ήταν ελληνικό πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη 31/10/12 (Χρόνια μου Πολλά) ο ΟΤΕ είναι πιθανόν να δείξει το Τσέλσι - Μάνστεστερ Γουνάιτεντ σε 3d για το κύπελλο Αγγλίας.

Έχει δείξει ήδη η νόβα από πέρυσι πάντως, ποδοσφαιρικό αγώνα σε 3Δ. Αν θυμάμαι καλά, ήταν ελληνικό πρωτάθλημα.

Ναι έκανε μια προσπάθεια αλλά έπεσε στο κενό (των οπαδών) !!!!:flipout:

Το κουίζ αφορά το ποιο από τα δύο πακέτα θα δείξει σύντομα αγώνα σε 3D. Όχι ποιο το ξεκίνησε πρώτο...

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Αν μπουν κινηματογραφικα καναλια blockbuster ταινιων στον οτε πιστεψε με δεν εχω λογο να υποστηριζω οτι η νοβα υπερτερει. Και το κανω αυτο γιατι ειναι προς το πρων πιο πληρες πακετο η νοβα και εγω πληρωνω το cinema pack 49,90- (25 το dpeco)= 25 ευρω. Και με +5 ευρω το αθλητικο. Δλδ με 30ευρω το full pack. Με αυτα τα δεδομενα η νοβα ειναι για μενα κλασεις ανωτερη απο οτετβ.

Αυτό το +5 ευρώ το αθλητικό πως το πήρες; Ειδική προσφορά; Είμαι κι εγώ πλέον στο cinema pack 49,90 (54,90 για την ακρίβεια γιατί έχω και τα HD). Σταμάτησα το full pack σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και γιατί δεν έβλεπα αθλητικά - champions league και premier league βλέπω από προπληρωμένη Sky Calcio και τα υπόλοιπα από JSC. Αλλά για 5 ευρώ να μπορώ να δω πάλι την Superleague δε θα με χάλαγε.

Το κουίζ αφορά το ποιο από τα δύο πακέτα θα δείξει σύντομα αγώνα σε 3D. Όχι ποιο το ξεκίνησε πρώτο...

Να το πω, να το πω;

Last edited by a moderator:

Αυτό το +5 ευρώ το αθλητικό πως το πήρες; Ειδική προσφορά; Είμαι κι εγώ πλέον στο cinema pack 49,90 (54,90 για την ακρίβεια γιατί έχω και τα HD). Σταμάτησα το full pack σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και γιατί δεν έβλεπα αθλητικά - champions league και premier league βλέπω από προπληρωμένη Sky Calcio και τα υπόλοιπα από JSC. Αλλά για 5 ευρώ να μπορώ να δω πάλι την Superleague δε θα με χάλαγε.

μου ηρθε sms τον αυγουστο καπου για +5 ευρω μεχρι το δεκεμβρη για +τα αθλητικα. θα ζητησω να συνεχισει. αμα δεν τοτε ας μου τα κοψουν τα αθλητικα. αυτοι θα χασουν 5 ευρω εξτρα

Να το πω, να το πω;

ε ναι...

Παιδιά δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλα εγώ Δεν δίνω αυτά τα λεφτά που ζητάει η Κυρια για να παρακολουθήσω ένα Αδιάφορο στην υπόλοιπη Ευρώπη Πρωτάθλημα,που ο Πρωταθλητής είναι γνωστός από την πρώτη Σέντρα της νέας Σαιζόν.Δίνω λιγότερα και βλέπω ΜΑΤΣΑΡΕΣ,βλέπω και τους Μεγάλους να κάνουν Γκέλες,γενικά βλέπω Παιχνίδια με ΑΓΩΝΙΑ.Τώρα να δίνεις ένα σωρό Λεφτά για να βλέπεις μια Ομάδα να παίρνει περισσότερα Πρωταθλήματα στην Σειρά από την αγαπημένη Αλβανική Ομάδα του Χότζα,όταν κυβερνούσε,συγγνώμη αλλα ΔΕΝ ΛΕΕΙ.
Εδώ η Ίδια η Ακατανόμαστη κατάλαβε ότι ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ και τους έκοψε τον Βήχα (και τα λεφτά)στην Super Λίγδα...Σαν να τους λέει ρε σεις φροντίστε να παίζεται επί ίσοις όροις το Πρωτάθλημα,να ανεβεί και η Ποιότητα...

Και οι δύο πλευρές έχουν υπέρ και κατά, αλλά αυτό που βλέπω εγώ και νομίζω δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια απο τον ΟΤΕ να καλύψει τις ελλείψεις του και να δημιουργήσει ένα πακέτο που θα αξίζει 100% τα λεφτά του.

Εγώ πάντως αν μου έγιναν πολλαπλές προσφορές από την NOVA για full pack στα 30 ευρώ (ως και SMS μου έστειλαν) θεωρώ καλύτερο πακέτο τον ΟΤΕ ειδικά στα αθλητικά και παραμένω.

Αν ο ΟΤΕ καλύψει και το κενό στις ταινίες και βγάλει και δέκτη PVR τότε δεν θα υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.

Το θέμα είναι αν μπορεί να καλύψει το κενό στις ταινίες, χωρίς να αυξήσει την συνδρομή ή να μπαίνει μέσα...

Ήταν έμμεση απάντηση. Από την στιγμή που στην νόβα η πρεμιέρα έγινε πέρυσι, και έχει κάτι σε 3Δ κάθε μέρα, δεν είναι είδηση ένας ακόμα αγώνας σε 3Δ στην νόβα. Οπότε;
(Εγώ πάντως το είδα :flipout:)

Το ότι το έκανε πρώτη η Νόβα Γεώργιε δεν λέει τίποτα...

Μην ξεχνάς ότι τα βαν που καλύπτουν τους αγώνες είναι της ABC, κανενός καναλιού....

Οτιδήποτε σχετικό με 3Δ στην νόβα δεν είναι πλέον είδηση, οπότε η απάντηση στην ερώτηση θα μπορούσε να είναι μόνο ο ΟΤΕ. :smash:

Γεια σας, Είμαι ~1 μήνα συνδρομητής nova+forthnet έχοντας κλείσει το πακέτο sports pack+forthnet 2 play για 18 μήνες στα 53,90 (+~100 για εφάπαξ ενεργοποίηση γραμμής, εγκατάσταση κεραίας κλπ.)

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αθλητικά της nova
α) Μού αρέσει πολύ το μπάσκετ και δη η Ευρωλίγκα (δεν παρακολουθώ NBA, ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα έχει προ πολλού χάσει το ενδιαφέρον του). Το μπασκετικό τμήμα είναι πολύ υψηλού επιπέδου (Συρίγος, Παπαδογιάννης, Καρύδας, Συρίγος υιός, Αυγουλή, Καούρης). Η κάλυψη των αγώνων + οι περιγραφές είναι πολύ καλές, ενώ η εκμποπή SuperEuroleague είναι must
β) Έχει όλο το Champions League που είναι *η* ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Όλα τα υπόλοιπα (europa league, ελληνικό πρωτάθλημα, αγγλικό πρωτάθλημα) δε με πολυενδιαφέρουν.

Σε ό,τι αφορά τον OTE TV, σίγουρα υπερτερεί στα ευρωπαΪκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (το ισπανικό πρωτάθλημα θα το παρακολουθούσα με ευχαρίστηση). Το ίδιο ισχύει και για το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ (μπασκετό-φιλος γαρ).

Πάντως, για τα δικά μου γούστα, το μπουκέτο της Nova είναι προτιμότερο και η τιμή του (σε συνδυασμό με τη forthnet) δεν είναι απρόσιτη.

Καλησπερα,να κανω μια ερωτηση?
Το κυπελλο ισπανιας δεν το ειχε η Νοβα?Το λεω διοτι αποψε το δειχνει ο Οτε.

Επισης γνωριζει καποιος να μου πει αν εχει παρει καποια απο της δυο πλατφορμες τα δικαιωματα για
την πρεμιερ λιγκ 2013-2016? Ειχαν πει οτι ο διαγωνισμος θα γινοταν το φθινοπορο.

Copa del Rey έδειχνε όντως η nova μέχρι πέρυσι. Φέτος άλλαξε στέγη. Για το αγγλικό πρωτάθλημα νομίζω πως μέσα στο Νοέμβριο θα έχουμε οριστικές εξελίξεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τριετίας 2013 - 2016.