katsabidakias
Senior Member
- 18 August 2011
- 506
αρα απο τσιγκουνια δεν εβαζε?
ισα ισα επειδη ηταν μικρη επρεπε να βαλει για να αυξηθει. συνδρομητικο πακετο χωρις καναλια ταινιων δε νοειται
Θα ήθελα να ήξερα...δεν έχεις κουραστεί να είσαι συνήγορος κάποιου που και του τα χώνεις χοντρά και δυσαρεστημένο σε κάνει?Στην αρχή πιστεύω μας έκανες τους περισσότερους να γελάμε αλλά τώρα μας έχεις κάνει να σε λυπόμαστε ή να μας νευριάζεις που εσύ είσαι ο έξυπνος που μένεις στη ΝΟΒΑ και εμείς οι χαζοί που είμαστε στον ΟΤΕ.Το έχουμε ξαναπεί κουμάντο στη τσέπη του κάνει ο καθένας μόνος του. Αντί να λες συνέχεια για τον ΟΤΕ γιατί δεν τα χώνεις αλλού εκεί που δίνεις τα ωραία σου λεφτά και άσε τους υπόλοιπους να χαρούν τα μικρά αλλά σημαντικά (βήματα) πράγματα που του προσφέρει μια εναλλακτική πλατφόρμα.Χρειάζονται πιστεύεις εταιρίες αυτού του βεληνεκούς προστάτες σαν εμένα και εσένα ή πρέπει να τα βλέπουμε όλα σαν αντίπαλα μέτωπα , ολυμπιακός-παναθηναϊκός κλπ? Sorry αλλά δεν είμαστε εχθροί και δεν πρέπει να γινόμαστε δογματικοί.Είμαστε σε ένα forum για να μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις.Μην τα μολύνουμε.
Ένα κουίζ.....
ποια από τις δύο πλατφόρμες θα δείξει σε 3D ποδοσφαιρικό αγώνα ?????
Σύντομα.....:antlers:
Για να δούμε πόσο καλά τα πάτε ..... Οι πρώτοι δύο που θα το βρουν θα το μάθουν μέσω pm....
Οι υπόλοιποι όταν ανακοινωθεί επισήμως !!!!
Έχει δείξει ήδη η νόβα από πέρυσι πάντως, ποδοσφαιρικό αγώνα σε 3Δ. Αν θυμάμαι καλά, ήταν ελληνικό πρωτάθλημα.
Αν μπουν κινηματογραφικα καναλια blockbuster ταινιων στον οτε πιστεψε με δεν εχω λογο να υποστηριζω οτι η νοβα υπερτερει. Και το κανω αυτο γιατι ειναι προς το πρων πιο πληρες πακετο η νοβα και εγω πληρωνω το cinema pack 49,90- (25 το dpeco)= 25 ευρω. Και με +5 ευρω το αθλητικο. Δλδ με 30ευρω το full pack. Με αυτα τα δεδομενα η νοβα ειναι για μενα κλασεις ανωτερη απο οτετβ.
Ναι έκανε μια προσπάθεια αλλά έπεσε στο κενό (των οπαδών) !!!!
Το κουίζ αφορά το ποιο από τα δύο πακέτα θα δείξει σύντομα αγώνα σε 3D. Όχι ποιο το ξεκίνησε πρώτο...
Αυτό το +5 ευρώ το αθλητικό πως το πήρες; Ειδική προσφορά; Είμαι κι εγώ πλέον στο cinema pack 49,90 (54,90 για την ακρίβεια γιατί έχω και τα HD). Σταμάτησα το full pack σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και γιατί δεν έβλεπα αθλητικά - champions league και premier league βλέπω από προπληρωμένη Sky Calcio και τα υπόλοιπα από JSC. Αλλά για 5 ευρώ να μπορώ να δω πάλι την Superleague δε θα με χάλαγε.
Να το πω, να το πω;
Ναι έκανε μια προσπάθεια αλλά έπεσε στο κενό (των οπαδών) !!!!
Το κουίζ αφορά το ποιο από τα δύο πακέτα θα δείξει σύντομα αγώνα σε 3D. Όχι ποιο το ξεκίνησε πρώτο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.