Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...
Δεν τα λες σωστά...5 αναμεταδώτες...σε mpeg2!Εκτός από τα HD που είναι σε Dvb-s (πάλι..) mpeg4 όμως.Ο ΟΤΕ θα τα δώσε όλα Mpeg-4 DVB-S2.Και οι transporters του έχουν μεγαλύτερο bitrate.Στο iptv κοστίζει περίπου 2 ευρώ η ταινία κατά μέσο όρο...οπότε να φανταστώ ότι εκεί θα παραμείνει το ποσό αυτό.
Αρχίζω από το τελευταίο, αφού μάλλον έχεις επιλεκτική όραση. Εγώ μίλησα για την περίοδο μετά το 2006.
2005-06 Netmed - Alpha 27 εκ. ευρώ
2006-07 Netmed - ΕΡΤ 29 εκ. ευρώ
2007-08 Netmed - ΕΡΤ - Alpha 32 εκ. ευρώ
2008-09 Netmed - ΕΡΤ - Alpha 36 εκ. ευρώ
2009-10 Forthnet - ΣΚΑΙ - ΕΡΤ 53 εκ. ευρώ
2010-11 Forthnet - ΕΡΤ 55 εκ. ευρώ
Από τα 27 φτάσαμε στα 55 με απόλυτη ευθύνη της ΕΡΤ που έδωσε μόνο στον ΟΣΦΠ 8 εκατομμύρια το χρόνο. Προφανώς όταν ο ΟΣΦΠ παίρνει 8 δε θα μπορούσαν και οι υπόλοιποι να δεχτούν πολύ λιγότερα νούμερα. Μία ΕΡΤ που δεν έβγαλε ούτε 3 εκατομμύρια από τις διαφημίσεις, συνεπώς έβαλε μέσα εμένα και εσένα κατά 5 εκατομμύρια.
Και πάμε στην αρχή τώρα. Μέσα δεν μπήκε. Απλώς αναγκάστηκε να χάσει αθλητικά γεγονότα και να μη προχωρήσει σε μεγαλύτερες επενδύσεις σε νέα κανάλια λόγω ακριβώς αυτού του μεγάλου κόστους.
Σε HD επένδυσε, αλλά κανείς δε δίνει συνδρομή για να βλέπει σε HD τα ζώα στο NG. Θέλουν να βλέπουν μπάλα.
3D; Ας γελάσω φωναχτά. Το 3D είναι μια αρπαχτή. Έχω δει δορυφορικό 3D στην υποτίθεται καλύτερη 3D τηλεόραση (Panasonic VT20) και είναι παντελώς αδιάφορο.
Ο Hellassat είναι γεμάτος. Εδώ με το ζόρι μπόρεσε να πάρει δύο αναμεταδότες ο ΟΤΕ. Η Nova έχει 5, και 5 δεν υπάρχουν στον Hellassat.
NBA, ξένα πρωταθλήματα κτλ κτλ καλά είναι, αλλά δε φέρνουν πολλούς συνδρομητές. Αυτοί θέλουν να βλέπουν το ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα PPV events στα ξένα πακέτα κοστίζουν 5-6 ευρώ η ταινία. Ποιος θα δώσει τέτοια χρήματα; Δεν έχει νόημα η επένδυση σε κάτι τέτοιο.
Δεν τα λες σωστά...5 αναμεταδώτες...σε mpeg2!Εκτός από τα HD που είναι σε Dvb-s (πάλι..) mpeg4 όμως.Ο ΟΤΕ θα τα δώσε όλα Mpeg-4 DVB-S2.Και οι transporters του έχουν μεγαλύτερο bitrate.Στο iptv κοστίζει περίπου 2 ευρώ η ταινία κατά μέσο όρο...οπότε να φανταστώ ότι εκεί θα παραμείνει το ποσό αυτό.