NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Τάσο ο Σεραφείμ δεν απαξίωσε τη γλώσσα, μην αρπάζεσαι. Τις μεταγλωττίσεις κράζει και καλά κάνει. Ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω μεταγλωττισμένη ταινία. Εξαιρώ το Ice Age με τον Φιλιππίδη και τον Μπέζο...:D

Αλλά.... αν είχατε την εμπειρία και μιλάγατε καθημερινά με πελάτες του είδους (εικόνα, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα) θα βλέπατε ότι πολύς κόσμος θέλει μεταγλωττισμένες σειρές και ταινίες γιατί δεν μπορεί να διαβάζει ( η δεν ξέρει να διαβάζει - στο εξωτερικό είναι πολλοί αυτοί που δεν ξέρουν καν μια δεύτερη γλώσσα) και να παρακολουθεί ταυτόχρονα.

Εκεί πήγαινε το "μην κρίνουμε από το πως το βλέπουμε εμείς"...

Στη μεταγλώτηση παίζει μεγάλο ρόλο η δουλειά που κάνει το συνδρομητικό.Δεν ξέρω πως είναι στην Τσεχία αλλά στο Cyfra+ από ότι θυμάμαι χαμηλώνουν απλώς την Αγγλική φωνή και από πάνω ρίχνουν τα Πολωνικά.Αν ακούσει κάποιος προσεχτικά,ταυτόχρονα όταν μιλάει ο μεταγλωτιστής πολωνικά,ακούγονται αρκέτα χαμηλά οι αγγλικοί διάλογοι.
Αυτο το ειδος μεταγλωτησης ειναι για μενα το χειροτερο,χιλιες φορες η "κλασσικη" μορφη της.Βεβαια,ισως βοηθαει καποιους ξενους να μαθουν τη γλωσσα αλλα γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο (μαλιστα αν δεν κανω λαθος οι γερμανοι κοροιδευουν τους πολωνους γιαυτο που κανουν).

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Συγνώμη φίλοι μου που δεν απάντησα, παρακολουθούσα μια συζήτηση στο κανάλι της ERTWORLD σχετικά με την οικονομική κρίση στην Πατρίδα αναφορικά με τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις.

Για την μεταγλώττιση δεν θα δώσω άλλη συνέχεια γιατί αφενός ήταν off topic, αφετέρου επειδή είμαι βαθιά στεναχωρημένος από την ανάλυση των γεγονότων, από τα δρώμενα στην Ελλάδα.

Επιτρέψτε μου να σιωπήσω γιατί είμαι πικραμένος από το γεγονός ότι ενώ η Πατρίδα μας οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία, όλοι οι Πολιτικοί μας, όλων των κομμάτων μηδενός εξαιρουμένου, αντί να τα βρούνε μεταξύ τους για την σωτηρία της ταλαίπωρης Πατρίδας, συνεχίζουνε την φαγωμάρα τους μετρώντας μόνο τα κομματικά τους οφέλη.

Σας καληνυχτίζω από τα ξένα
Tasos.cz
fahne90.gif

Τάσο δες κι αυτό για ελληνικά κανάλια
http://wwitv.com/television/84.htm

Ίσως θα πρεπε όλοι εσείς οι ξενιτεμένοι που αγαπάτε τη χώρα να επιστρέψετε μπας και σωθεί τίποτα (λεμε τωρα)...

Τι έγινε Πατριώτες? Γιατί τελμάτωσε το παρόν επίκαιρο θέμα? Στέρεψαν τα επιχειρήματά σας? Ή μήπως δεν θέλετε να κονταροχτυπηθείτε άλλο?
fight.gif

Για να δώσω νέο παλμό στην συζήτηση η όπως λέει η λαϊκή μας παρομοίωση ..."για να ρίξω λάδι στην φωτιά"
devil-smiley-029.gif
σας παρουσιάζω την δικιά μου θέση μέσα από την συνημμένη εικόνα.Χαχαχαα....
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

187790_179592545439863_3261282_n.jpg

Με την καλημέρα μου από τα ξένα
action-smiley-069.gif

Tasos.cz
fahne90.gif

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Τωρα το παρατραβας φιλε μου, και δεν ειναι σωστο. Νταξ αλλα οχι και ετσι.
Το μήνυμα μου είχε σκοπό καθαρά και μόνο για να γελάσουμε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
laugh.gif

Ας μην είμαστε τόσο κουμπωμένοι φίλε μου και ας γελάσουνε λίγο, ειδικά τώρα που τα άσχημα οικονομικά στην Πατρίδα μας έχουν εξαθλιώσει όλους.
Πάντα φιλικά
Tasos.cz
fahne90.gif

Βασικά δε μας αρέσει να τσακωνόμαστε σε αυτό το νήμα. Προτιμάμε να αρχίζουμε τους τσακωμούς σε άλλα νήματα και μετά ο διαχειριστής τα μεταφέρει εδώ.

;-)

Βασικά δε μας αρέσει να τσακωνόμαστε σε αυτό το νήμα. Προτιμάμε να αρχίζουμε τους τσακωμούς σε άλλα νήματα και μετά ο διαχειριστής τα μεταφέρει εδώ.

;-)

Μη φανερώνεις τα μυστικά βρε ;)

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Το μήνυμα μου είχε σκοπό καθαρά και μόνο για να γελάσουμε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ :laugh:
Ας μην είμαστε τόσο κουμπωμένοι φίλε μου και ας γελάσουνε λίγο, ειδικά τώρα που τα άσχημα οικονομικά στην Πατρίδα μας έχουν εξαθλιώσει όλους.
Πάντα φιλικά
Tasos.cz
:fahne90:
Νταξ βρε και εγω τα εκανα αυτα, αλλα ελα που ο κοσμος το γελιο το εχει ξεχασει.

;-)
Κατι ειναι και αυτο φιλε μου, της μερες που περναμε και λιγο φαγωμαρα κανει καλο μωρε.:drummer:-bye-

Βλέπω μερικούς οπαδούς της Γόβα να λένε συνεχεια για τον ΟΤΕ "οι Γερμανοί" το ένα,"οι "φριτζιδες"" το άλλο....
Όσο η Γόβα ήταν στα Χερια Ολλανδών και Εβραίων,δεν βγάζατε τσιμουδιά,ΤΟΥΜΠΕΚΙ,άσε που τώρα άλλαξαν τα Αφεντικά και είναι και Άραβες μέσα στην Ακατανόμαστη,πάλι τουμπεκί,για τον ΟΤΕ σας πείραξε που είναι Γερμανοί μέσα...

Βλέπω μερικούς οπαδούς της Γόβα να λένε συνεχεια για τον ΟΤΕ "οι Γερμανοί" το ένα,"οι "φριτζιδες"" το άλλο....
Όσο η Γόβα ήταν στα Χερια Ολλανδών και Εβραίων,δεν βγάζατε τσιμουδιά,ΤΟΥΜΠΕΚΙ,άσε που τώρα άλλαξαν τα Αφεντικά και είναι και Άραβες μέσα στην Ακατανόμαστη,πάλι τουμπεκί,για τον ΟΤΕ σας πείραξε που είναι Γερμανοί μέσα...

Εγώ σίγουρα δεν ανήκω σε αυτούς που αναφέρεις, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι αναφέρεις την νόβα σαν "γόβα".
Δεν κάνεις λίγο αυτό που αναφέρεις για τους "μερικούς";

εγω παιδια εχω και τις 2 πλατφορμες οποτε δεν θα παιξω μαζι σας απλα μονο θα βλεπω θελει κανεις ποπ κορν:ernaehrung004:

εγω παιδια εχω και τις 2 πλατφορμες οποτε δεν θα παιξω μαζι σας απλα μονο θα βλεπω θελει κανεις ποπ κορν:ernaehrung004:

Όπως είπα πιό πάνω, "πολλά παιδιά μέσα"-bye-

Όπως είπα πιό πάνω, "πολλά παιδιά μέσα"-bye-

Όντως το καλύτερο νήμα του κλαμπ. Τελικά ο τσακωμός είναι στο αίμα του Έλληνα!!!!!

Πάντως τώρα οι Γερμανοί μας τον φοράνε γι αυτό και πολύ κόσμος τους βλέπει σαν εχθρό. Τους Άραβες περισσότερο σαν τον πρίγκιπα που θα σώσει τον ΠΑΟ τον βλέπουν παρά σαν κακό. Anw εγώ περιμένω να δώ πότε θα ξεκινήσει πια αυτό το ΟΤΕ TV...μου θυμίζει την παροιμία "όποιος βαριέται να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει!"