NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δυστυχώς είναι μόνο για νέους συνδρομητές αν καταλαβαίνω καλά. Επίσης τα HD είναι 5 ευρώ επιπλέον μετά το πρώτο δίμηνο.
.

Ειναι και για παλιους που παιρνουν δορ. συνδρομη πρωτη φορα:
http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html

Αλλα και παλι σαν συνδιαστικο η forthnet βγαινει ακριβοτερη δεν εχει καθολου αγωνες ποδοσφαιρου (μονο high lights), εχει τα HD με εξτρα στη τιμη, και δεν εχει το science στα ντοκυμεντερ το c-music στη μουσικη, και το extreme-sport στα σπορ. Και τα cinema τι να τα κανεις? Κινηματογραφο δεν θα παμε καθολου?:flute:
Δεν βλεπω πουθενα να ειναι καλυτερο απο τον οτε αλλα αν και λιγο χλωμο, ισως αποτρεψει καποιους συνδρομητες double play forthnet που θελουν να μεταπηδησουν στον ΟΤΕ και να γινουν ταυτοχρονα για πρωτη φορα δορυφορικοι συνδρομητες.

Μου αρεσει που συγκρινετε συνδυαστικα πακετα! Υπαρχει και μια ΕΕΤΤ πισω απο τον ΟΤΕ, οποτε ολα αυτα ειναι ατοπα για μενα.

Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Η φορθνετ δεν έχει πανελλαδική κάλυψη. Και το θέμα είναι νοβα εναντίον οτεσατ, όχι φορθνετ εναντίον οτε.

Και εγώ έγραψα παραπάνω πως η καταλληλότερη σύγκριση είναι OTE vs Nova Value Pack, όπου ο ΟΤΕ μάλλον κερδίζει. Αλλά τα συνδυαστικά σίγουρα μπαίνουν στην εξίσωση αφού και ο ίδιος ο ΟΤΕ δίνει σημαντική έκπτωση (20%) σε συνδρομητές τηλεφωνίας ΟΤΕ.

Ειναι και για παλιους που παιρνουν δορ. συνδρομη πρωτη φορα:
http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html

Αλλα και παλι σαν συνδιαστικο η forthnet βγαινει ακριβοτερη δεν εχει καθολου αγωνες ποδοσφαιρου (μονο high lights), εχει τα HD με εξτρα στη τιμη, και δεν εχει το science στα ντοκυμεντερ το c-music στη μουσικη, και το extreme-sport στα σπορ. Και τα cinema τι να τα κανεις? Κινηματογραφο δεν θα παμε καθολου?:flute:
Δεν βλεπω πουθενα να ειναι καλυτερο απο τον οτε αλλα αν και λιγο χλωμο, ισως αποτρεψει καποιους συνδρομητες double play forthnet που θελουν να μεταπηδησουν στον ΟΤΕ και να γινουν ταυτοχρονα για πρωτη φορα δορυφορικοι συνδρομητες.

Περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα. Σε άλλους είναι σημαντικά τα History και Animal Planet. Το σχόλιο για τον κινηματογράφο ... μάλλον άσχετο. Μία επίσκεψη τετραμελούς οικογένειας στον κινηματογράφο στοιχίζει 40+ ευρώ.

Το σχόλιο για τον κινηματογράφο ... μάλλον άσχετο. Μία επίσκεψη τετραμελούς οικογένειας στον κινηματογράφο στοιχίζει 40+ ευρώ.

Τελος παντως. Ακατανοητο το σχολιο μεν, αλλα χωρις ουσια τα cinema.

Last edited:
Οντως τα cinema του οτε ειναι καλυτερα. Ολα ο οτε τα εχει τελια και φθηνα.

Οντως τα cinema του οτε ειναι καλυτερα.

Θα ερθουν και αυτα, και τοτε σε θελω να ανεβασεις την ειδηση σε διπλο νημα οπως ανεβασες την προσφορα της νοβα.-bye-

Θα ερθουν και αυτα, και τοτε σε θελω να ανεβασεις την ειδηση σε διπλο νημα οπως ανεβασες την προσφορα της νοβα.-bye-

15 ευρω το cinema value pack σε χαλαει εσενα δλδ..αμα δε θες πληρωσε 19,90 το πακετο του οτε
οκ, οπως το βλεπει κανεις.

μακαρι να ερθει και απο οτε και θα το ανεβασω.

δεν καταλαβαινω την ειρωνεια σου

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Για σένα χωρίς ουσία, για πολλούς με ουσία.

Σεβαστο. Αλλα δεν εκανα σφυγμομετρηση. Απλως εδωσα μια ερμηνεια συμφωνα με τις τασεις της εποχης. Απλως δεν εγινα κατανοητος και γι αυτο φταιω εγω.-bye-

δεν καταλαβαινω την ειρωνεια σου

Αστειακι ηταν βρε. Δεν ηταν ειρωνια. Δεν ειδες το smiley? -bye-

Κανείς που έχει nova + ote + dvb-t (ή 2 από αυτά) για σύγκριση της ΕΡΤ HD ;

για μενα ηταν επιγειο ψηφιακο>νοβα>οτε

Αυτο αποκλειεται... Ο οτε θα ειχε την καλυτερη εικονα. Γιατι εχει τελιο παριεχομενο και πολυ φθηνη συνδρομη. Το καλυτεροτερο πακετο.

Δεν θα συγκρίνεις ακόμη.Δεν έχουν γυρίσει όλοι οι transporters σε dvb-s2.Θα αυξηθεί η χωρητικότητα οπότε θα βελτιστοποίηση και η ποιότητα εικόνας.Στην nova συμπιεζουν επιπλέον το περιεχόμενο σε σχέση με το επίγειο.
Posted via Mobile Device

Αυτο αποκλειεται... Ο οτε θα ειχε την καλυτερη εικονα. Γιατι εχει τελιο παριεχομενο και πολυ φθηνη συνδρομη. Το καλυτεροτερο πακετο.

Φιλε μου εγω Νοβα εχω αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο υποκειμενικος με τα δρωμενα!!!Υποστηριζεις με ζηλο την Νοβα...
Το θεμα ΕΙΝΑΙ τι βολευει τον καθενα βασικα , χωρις να ειναι κατι κατωτερο η ανωτερο ...

Σου ειπα ,εγω πιστευω οτι ειναι τι βολευει τον καθενα και αυτο ειναι το μονο κριτηριο ...Απο την αλλη , το πακετο του ΟΤΕ για τα δικα μου γουστα και τα ντοκυμαντερ που βλεπω και τις ανεξαρτητου κινηματογραφου ταινιες , με την τιμη ΧΩΜΑ θα με συνεφερε πιο πολυ αλλα εχω 17 μηνες συμβολαιο Νοβα και 17 forthnet ...
(Υγ: Να σου πω οτι δουλευω στον ΟΤΕ αλλα εβαλα Νοβα για να βλεπω κανα ποδοσφαιρο)!:drummer:

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Είναι καλή προσφορά, ειδικά για τη μεγάλη της διάρκεια. Δε καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι ενοχλήθηκαν. Nova vs OTE είναι το θέμα, μία προσφορά που δε μπορεί να την ανταγωνιστεί ο ΟΤΕ σε καμία περίπτωση και με κανένα συνδυασμό δε μπορεί να μην αναφερθεί!

Και ποιος ειπε οτι εγω θελω να φορτωθω το internet της forthnet?

Απο τους περισσοτερους που εχουν την εταιρεια αυτη ακουω τα χειροτερα λογια για την ταχυτητα που πιανουν αλλα και για τεραστια ping (100 ms και πανω).