NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Ναι συγκρινουμε σαν καταναλωτες και βγαζουμε τον ΟΤΕ καλυτερο!

Γερμανια , Ιταλια , Ισπανια απο την μια εναντιον Αγγλιας απο την αλλη.

Τωρα εσυ σαν εντεταλμένος της NOVA μπορει να διαφωνεις δικαιωμα σου.
Δικαιομα σας να βγαζεται οποιον θελεται καλητερο εσεις οι καταναλωτες απο οποιον θελεται αλλα στην πραξη τι γινεται?
Γερμανια , Ιταλια , Ισπανια απο την μια εναντιον Αγγλιας Ελλαδας Γαλιας απο πρωταθληματα!Να παμε στα τσαμπιονς λιγκ την μεγαλητερη διασιλογικη διοργανωση?Και στο γιουροπα?Εδω ο οτε δεν εχει τιποτα!Μπασκετ ευρωλιγκα Α1?
Εγω ειμαι εντεταλμενος της νοβα!Οποιος εχει αντιθετη αποψη οτι ο οτε ειναι ο καλητεροτερος ειναι εντεταλμενος της νοβα και να διαγραφεται και απο το φορουμ παρακαλω!:7SFGSFG:Οκ τοτε γραφεται μονο οι οπαδοι του οτε μεταξυ σας που τα βρισκεται ολα τελεια και ολα θα ειναι οκ!Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα και εγω δεν ξερω!
Οταν μπαινεις σε μια διαδικασια συγκρισης καλο ειναι να εχεις επιχηρηματα για να πεισεις τον αλλον και οχι να χρησημοποιεις χαρακτηρισμους τετοιου ειδους!Εκτος και αν δεν εχεις επιχηρηματα!Ποιο πανω εγραψα αναλητικα τι ειναι το καλητερο για καποιον που βλεπει μπαλα-σπορ (για τα δεδομενα ελλαδας)!Αλλα ειμαι εντεταλμενος!Πιθανον γιατι δεν βλεπεις μπαλα δεν ειναι κακο!
Καλο θα ηταν παντος να μην προσβαλεις καποιον που διαφωνεις με τον τροπο σου.Δημοκρατια εχουμε!Εγω δεν προσβαλα κανεναν!

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη τί γίνεται;

Πόσοι αφήσατε την νόβα και πήγατε στον ΟΤΕ;
Θα είχε πλάκα μια δημοσκόπηση...
Πολυ καλο γιατι δεν ξεκιναται ενα νημα?

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Ναι συγκρινουμε σαν καταναλωτες και βγαζουμε τον ΟΤΕ καλυτερο!

Γερμανια , Ιταλια , Ισπανια απο την μια εναντιον Αγγλιας απο την αλλη.

Τωρα εσυ σαν εντεταλμένος της NOVA μπορει να διαφωνεις δικαιωμα σου.

Και συ σαν εντεταλμενος του ΟΤΕ δε θα μας πεισεις οτι επειδη ο οτε ειναι πιο φθηνος, ειναι και πιο καλος.

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Παλληκάρια θα παρακαλούσα να αφήσετε τα υπονοούμενα περί εντεταλμένων, και να συνεχίσετε ήρεμα και πολιτισμένα την κουβέντα με θέσεις και επιχειρήματα.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Συγνωμη αν διαβαζω καλα συγκρινεται οτε με νοβα στη μπαλα?Μα αν ειναι δυνατον!
Οτε ισπανια (μεχρι το καλοκαιρι να κανω και ενα σχολιο και εγω βγαλτε μπαρτσα ρεαλ ατλετικο βαλενθια με τις υπολοιπες γελαει ο κοσμος!
Γερμανια (2012)
Ιταλια (2013)
Φουτμπολ λιγκ λετε και κραζεται τη σουπερ λιγκκ αν ειναι δυνατον!
Και κυπελο Ελλαδος..
Νοβα
Πρεμιερ λιγκ (2014)(το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για οποιον ξερει μπαλα)
Σαμπιονα (2013)
Σουπερ λιγκ (2015)(ναι γελαει ο κοσμος αλλα οσοι δεν εχουν νοβα ειναι στο καφενιο να την δουν μη κοροιδεβομαστε) (λεφτα για μπυρες που κανουν τον οτε απο 25-> 35ευρω το μηνα)
Τσαμπιον λιγκ (2015)
γιουροπα (2015)(Απο του χρονου και τα δυο το 90%στη νοβα το 10% στη νετ)
Απερτουρα
Κυπελο Ισπανιας Ιταλιας
Να πω και για μπασκετ?Ευρωλιγκα α1? μα τι να συγκρινουμε τωρα?
Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης!Και μιλαω καθαρα για το σπορ θεαμα!Δεν υπαρχει οτε!
Εγω εβαλα την καλοκαιρινη προσφορα με 53 ευρω νοβα φορθνετ.
Και ναι ο οτε μου μιαζει κοροιδια και πανακροιβος για αυτο που προσφερει!
Ας τσιμπισει κατι σε 2-3 χρονια και συγκρινουμε μεχρι τοτε δεν υπαρχει συγκριση καμια!
Βγαλτε λιγο τις παροπιδες οι φανατικοι οπαδοι του οτε που το ip tv το εκανε σατ και επιασε τον παπα απο τα @@@δια!
Ναι τα πακετα της νοβα ειναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΟΙΒΑ (αλλα με φορθνετ παλευονται) αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο οτε ειναι Σουπερ τελειος επιδη ειναι φτηνος!Οτι δινεις παιρνεις οπως παντου!

κατσε λοιπον εσυ να δινεις τα 2πλα λεφτα και να βλεπεις μονο αγγλια.....και ασε εμας που φευγουμε απο την γοβα να βλεπουμε γερμανια-ισπανια-ιταλια(mpartselona-bayern-inter-milan. . . .και ασε μας να τρεχουμε στο καφενειο να δουμε τον γεωργεα-χολεμπα-βυντρα . . .

Re: Nova vs OTEsat...

Βλέπω και σε αυτό το νήμα να συμβαίνει αύτο που παρατηρώ και σε πολλά άλλα, δηλαδή κάποιος να αγοράζει ένα προιον και μετά με σθένος να το υπερασπίζεται.(π.χ.ios-android,xbox 360-ps3 και πάρα πολλά άλλα παραδείγματα).
Αυτό συμβαίνει είτε γιατί θέλει κατά βάθος να νοιώσει σίγουρος για την αγορά του - ότι τα λεφτά του δεν πήγαν χαμένα - είτε γιατί θέλει να πιστεψει ότι έκανε την καλύτερη επιλογή - είναι δηλαδή μάγκας και έξυπνος.
Αυτός όμως που βγαίνει πραγματικά κερδισμένος είναι οι εταιρίες που ανέξοδα διαφημίζονται και μάλιστα με φανατικούς υποστηρικτές.
Προσωπικά θα πω ότι πήρα nova in a box το sport για 2 μήνες μέχρι το Δεκέμβρη για να βλέπουμε με τον μπαμπά μου Ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο.(Ναι δεν αξίζει τα 53 ευρώ το sport πακέτο σε καμία περίπτωση).
ΟΤΕ θα βάλω μόλις βάλει τα Ελληνικά ιδιωτικά (τα οποία δεν πολυβλέπω) για να καταργήσω την κεραία την αναλογική. Το πακέτο του αυτή τη στιγμή είναι φτωχό και ενώ έχω conn-x (επειδή στην Τήνο δεν υπάρχει και εναλλακτική στα 24mbps) δεν ξεχνώ την μονοπωλιακή απαράδεκτη πολιτική του ΟΤΕ τόσα χρόνια με τις τεράστιες χρεώσεις και τις υποτυπώδεις υπηρεσίες ( ευτυχώς δεν ξεχνώ εύκολα και χρόνια τώρα τους μαυρίζω τους 300 προδότες και δεν νοιώθω τύψεις ούτε συννένοχος).
Στο θέμα μας θα πω ότι η έλευση του ΟΤΕ είναι καλοδεχούμενη γιατί μπαίνει σφήνα στο μονοπώλιο της νοβα αρκεί να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα επίπεδα της κινητής τηλεφωνίας που εκεί βιώνουμε το απόλυτο μονοπώλιο με άλλο διάφορα ονόματα φυσικά αλλά με απόλυτα ίδιες χρεώσεις.

Βλέπω και σε αυτό το νήμα να συμβαίνει αύτο που παρατηρώ και σε πολλά άλλα, δηλαδή κάποιος να αγοράζει ένα προιον και μετά με σθένος να το υπερασπίζεται.(π.χ.ios-android,xbox 360-ps3 και πάρα πολλά άλλα παραδείγματα).
Αυτό συμβαίνει είτε γιατί θέλει κατά βάθος να νοιώσει σίγουρος για την αγορά του - ότι τα λεφτά του δεν πήγαν χαμένα - είτε γιατί θέλει να πιστεψει ότι έκανε την καλύτερη επιλογή - είναι δηλαδή μάγκας και έξυπνος.
Αυτός όμως που βγαίνει πραγματικά κερδισμένος είναι οι εταιρίες που ανέξοδα διαφημίζονται και μάλιστα με φανατικούς υποστηρικτές.
+10000

Προσωπικά θα πω ότι πήρα nova in a box το sport για 2 μήνες μέχρι το Δεκέμβρη για να βλέπουμε με τον μπαμπά μου Ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο.(Ναι δεν αξίζει τα 53 ευρώ το sport πακέτο σε καμία περίπτωση).
ΟΤΕ θα βάλω μόλις βάλει τα Ελληνικά ιδιωτικά (τα οποία δεν πολυβλέπω) για να καταργήσω την κεραία την αναλογική. Το πακέτο του αυτή τη στιγμή είναι φτωχό και ενώ έχω conn-x (επειδή στην Τήνο δεν υπάρχει και εναλλακτική στα 24mbps) δεν ξεχνώ την μονοπωλιακή απαράδεκτη πολιτική του ΟΤΕ τόσα χρόνια με τις τεράστιες χρεώσεις και τις υποτυπώδεις υπηρεσίες ( ευτυχώς δεν ξεχνώ εύκολα και χρόνια τώρα τους μαυρίζω τους 300 προδότες και δεν νοιώθω τύψεις ούτε συννένοχος).
Στο θέμα μας θα πω ότι η έλευση του ΟΤΕ είναι καλοδεχούμενη γιατί μπαίνει σφήνα στο μονοπώλιο της νοβα αρκεί να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα επίπεδα της κινητής τηλεφωνίας που εκεί βιώνουμε το απόλυτο μονοπώλιο με άλλο διάφορα ονόματα φυσικά αλλά με απόλυτα ίδιες χρεώσεις.

Συμφωνώ σε όλα φίλε μου . . .-bye--bye--bye-

Στον ΟΤΕ TV η ιδιωτική TV

@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Cambria Math"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }.MsoChpDefault { font-size: 10pt; }div.WordSection1 { page: WordSection1; }

Τα ιδιωτικά κανάλια πάνε και στον OTE. Σύμφωνα με πληροφορίες επανήλθαν σε διαβουλεύσεις και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία οι εκπρόσωποι του ΟΤΕ και των σταθμών εθνικής εμβέλειας, με στόχο να ανέβουν στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, μετά την ΕΡΤ και οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας. Η μάχη της συνδρομητικής τηλεόραση τώρα ξεκινάει...

Οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας έχουν υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τη Multichoice αποκλειστικής αναμετάδοσης του περιεχομένου τους από τη nova, επί της οποίας ΟΤΕ κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η απόφαση της επιτροπής έχει καθυστερήσει, όμως υπάρχουν ενδείξεις πως λίαν συντόμως θα δημοσιευτεί η σχετική εισήγηση. Με αυτό το δεδομένο κινούνται και τα πανελλαδικά τηλεοπτικά δίκτυα με στόχο να υπογράψουν τη σύμβαση με τον ΟΤΕ, από τον οποίο θα εισπράξουν χρηματικό αντάλλαγμα για τη συμφωνία. Το κίνητρο αυτό είναι πολύ ισχυρό και άκρως επίκαιρο, για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που πλήττονται από την έλλειψη ρευστότητας , αλλά και από την «τρύπα» που φαίνεται να αφήνει η Leo Burnett

Με την κίνηση αυτή ο ΟΤΕ, από την πλευρά του θέλει να ενισχύσει περισσότερο το ελληνικό του περιεχόμενο προσφέροντας το πακέτο του σε φθηνότερη τιμή έναντι της nova. Το προφανές είναι πως η nova, έχοντας υπογράψει τις συμφωνίες με τη superLeague και την TEAM για το Champions League και το Europa League,ως το 2015 και συμβάσεις με όλα τα μεγάλα στούντιο των ΗΠΑ, έχει ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα. Το ”όπλο” του ΟΤΕ είναι η χαμηλότερη τιμή (value for money) , ελπίζοντας πως η κατάσταση της ελεγχόμενης πτώχευσης θα τον ευνοήσει, έχοντας το ισπανικό, το γερμανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδα και τη Football League.

(Βασίλης Κουφόπουλος - media industry)

να απαντησω και εγω που δεν εχω τιποτα απο τα δυο αλλα ξενες καρτες και βπεπω τα παντα αγγλικο tring και aljazzera sports για ολα τα υπολοιπα.λοιπον φιλε link δεν τα λες καλα.νοβα εχει αγγλικο πρωταθλημα πολυ καλο εχει γαλλικο δεν βλεπετε εχει ελληνικο δεν βλεπετε εκτος απο αρρωστους με ολη την σημασια της λεξεως και οπαδους των ρεζιλοομαδων αργεντινη εμενα προσωπικα μου αρεσει και τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα,στα οποια μπορει να δεις παιχνιδια σε ελευθερα καναλια των δορυφορων μπασκετ ευρολιγκα και nba πολυ καλα δεν διαφωνω αλλα επειδη εδω μεσα οι περισσοτεροι εχουν ψαχτει στο θεμα δορυφορικα καναλια βλεπουν μπασκετ τσαμπα απο διαφορους δορυφορους.α1 δεν συζηταω καν ασε που τα μοιραστηκαν με την ερτ.οτε εχει ισπανικο που ειναι εξαιρετικο εχει ιταλικο που ειναι καλο αρεσει σε πολυ κοσμο γερμανικο επισις αρεσει σε πολυ κοσμο δεν μιλαω για β ιταλιας και β γερμανιας και αμερικανικο που βλεπουν οσοι παιζουν στοιχημα.και β εθνικη που ισχυει και οτι ειπα για το α εθνικη εχει επισις της κορυφαιες διοργανωσεις της λατινικης αμερικης λιμπερταδορες,σουνταμερικανα που παιζετε φοβερη μπαλα.εχει παρει διεθνη παιχνιδια εθνικων ομαδων εχει espn που μεταδιδει nba.και εκτος απο ολα αυτα η τιμη του ειναι πολυ φθηνη καταλαβετετο.απο εκει και περα αν θα ανανεωσει τα δικαιωματα δεν το ξερει κανεις και πως ειστε σιγουροι πως θα γυρισουν στην νοβα απο που αντλειτε πληροφοριες?γενικα παντως στο αθλητικο περιεχομενο προηγειτε ελαφρα ο οτε για μενα.

να απαντησω και εγω που δεν εχω τιποτα απο τα δυο αλλα ξενες καρτες και βπεπω τα παντα αγγλικο tring και aljazzera sports για ολα τα υπολοιπα.λοιπον φιλε link δεν τα λες καλα.νοβα εχει αγγλικο πρωταθλημα πολυ καλο εχει γαλλικο δεν βλεπετε εχει ελληνικο δεν βλεπετε εκτος απο αρρωστους με ολη την σημασια της λεξεως και οπαδους των ρεζιλοομαδων αργεντινη εμενα προσωπικα μου αρεσει και τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα,στα οποια μπορει να δεις παιχνιδια σε ελευθερα καναλια των δορυφορων μπασκετ ευρολιγκα και nba πολυ καλα δεν διαφωνω αλλα επειδη εδω μεσα οι περισσοτεροι εχουν ψαχτει στο θεμα δορυφορικα καναλια βλεπουν μπασκετ τσαμπα απο διαφορους δορυφορους.α1 δεν συζηταω καν ασε που τα μοιραστηκαν με την ερτ.οτε εχει ισπανικο που ειναι εξαιρετικο εχει ιταλικο που ειναι καλο αρεσει σε πολυ κοσμο γερμανικο επισις αρεσει σε πολυ κοσμο δεν μιλαω για β ιταλιας και β γερμανιας και αμερικανικο που βλεπουν οσοι παιζουν στοιχημα.και β εθνικη που ισχυει και οτι ειπα για το α εθνικη εχει επισις της κορυφαιες διοργανωσεις της λατινικης αμερικης λιμπερταδορες,σουνταμερικανα που παιζετε φοβερη μπαλα.εχει παρει διεθνη παιχνιδια εθνικων ομαδων εχει espn που μεταδιδει nba.και εκτος απο ολα αυτα η τιμη του ειναι πολυ φθηνη καταλαβετετο.απο εκει και περα αν θα ανανεωσει τα δικαιωματα δεν το ξερει κανεις και πως ειστε σιγουροι πως θα γυρισουν στην νοβα απο που αντλειτε πληροφοριες?γενικα παντως στο αθλητικο περιεχομενο προηγειτε ελαφρα ο οτε για μενα.

Να και ενας ανθρωπος αντικειμενικός ουδέτερος (και απο τι φενεται και ψαγμενος στα δορυφορικα)
-bye- -bye- -bye-

( Θα ξαναρωτησω ) Καποιος που εχει βαλει ΟΤΕ μπορει να μου πει αν συγκρινεται στα Ντοκυμαντερ με την Νοβα ?? Γιατι βλεπω ντοκυμαντερ κατα κυριο λογο ...
Εχω βαλει βεβαια την προσφορα με το ποδοσφαιρο της Νοβα(του καλοκαιριου) , και σκεφτομαι μηπως την κοψω!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Και συ σαν εντεταλμενος του ΟΤΕ δε θα μας πεισεις οτι επειδη ο οτε ειναι πιο φθηνος, ειναι και πιο καλος.

Καταλαβαινω οτι εχετε να κανετε την δουλεια σας (ποσα "μελη" με 100 ποστ και κατω συμετεχουν στο νημα? τυχαιο? δεν νομιζω...) αλλα μιλας με καποιον που εχει ακομη NOVA και ειχε τα τελευταια 8-9 χρονια.

Οταν πληρωνεις 72 ευρω (μαζι με τα HD) αναμενεις αναλογες υπηρεσιες (και οχι 7 supersports για τα ματια του κοσμου) , αναλογη ποιοτητα εικονας (και οχι καρασυμπιεσμενα καναλια) και αναλογη εξυπηρετηση (και οχι μιση ωρα στην αναμονη απο το helpdesk της forthnet).

Καποια στιγμη ελπιζω να καταλαβετε τα παραπανω πριν πεταξει το πουλακι.

κατσε λοιπον εσυ να δινεις τα 2πλα λεφτα και να βλεπεις μονο αγγλια.....και ασε εμας που φευγουμε απο την γοβα να βλεπουμε γερμανια-ισπανια-ιταλια(mpartselona-bayern-inter-milan. . . .και ασε μας να τρεχουμε στο καφενειο να δουμε τον γεωργεα-χολεμπα-βυντρα . . .
Εγω φιλε μου βλεπω πακετο με 28 ευρω οχι με τα διπλα!Και οχι διγμα πακετου με 20 ευρω (αν εχεις οτε τηλεφωνο)

Θα συμφωνησω μαζι σου σε αρκετα πραγματα γιατι μιλας με επιχηρηματα σωστα!Το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το καλητερο στο κοσμο και με τους περησοτερους οπαδους στον κοσμο!Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με το ισπανικο για μενα!Το ισπανικο εχει μια μπαρτσα και μια ρεαλ γιαυτο αλλοστε οι 2 πρωτοι εχουν 20 βαθμους διαφορα καθε τελος σεζον απο τον 3ο!Αρα ανεφ ουσιας για μενα!Απο εκει και περα λες οτι το Γαλλικο δεν βλεπεται!Θα το δεχτω γουστα ειναι αυτα!Αν και για μενα εχει πολυ ομορφο θεαμα!Εγω για παραδειγμα δεν μπορω ουτε με λεφτα να παρακολουθησω Ιταλια!Με παιρνει ο υπνος.Και το γερμανικο αν και ειναι υποδεεστερο απο τα ποιο πανω το θεωρω καλουτσικο!Απο εκει και περα ναι το ελληνικο δεν βλεπεται αλλα οσο και ασχετος να ειναι καποιος με τη μπαλα θα κατσει να δει ενα παο οσφπ ενα αρης παοκ ενα αεκ οαφπ κτλ!Μονο και μονο για το χαβαλε!Γιατι εχει πολυ χαβαλε!Με λιγα λογια να σου πω οτι προτημο να βλεπω καλη μπαλα απο την νοβα παρα να εχω 10 δορυφορους για να βρω free παιχνιδια!Και αν και που!Και το γερμανικο παιζει free στον toyrksat αλλα αν ειμαι μανιοδης οπαδος θα εβαζα οτε!Και εδω συγκρινουμε τα 2 πακετα οχι πως θα τη βγαλουμε τζαμπα!Α1 και Ευρωλιγκα πολυ δυνατο κοματι της νοβα επισης η ερτ εχει ελλαχιστα παιχνιδια καθε αγωνιστηκης αν δεν κανω λαθος 2-3!Οποτε αξιζει να το αναφερουμε!

Το ”όπλο” του ΟΤΕ είναι η χαμηλότερη τιμή (value for money) , ελπίζοντας πως η κατάσταση της ελεγχόμενης πτώχευσης θα τον ευνοήσει, έχοντας το ισπανικό, το γερμανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδα και τη FootballLeaguε

κι αν του χρόνου χάσει αυτά τα πρωταθλήματα που λήγουν τα συμβόλαια, και τα πάρει η νόβα?

Last edited:
Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Συμπερασμα , βαλτε NOVA και Τurksat (πιανει Turksat το 60αρι ταψακι που εδινε η NOVA?) για να βλεπετε ποδοσφαιρο!

Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.

ΥΓ.Με αν και υποθεσεις δεν βγαινει ακρη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Καταλαβαινω οτι εχετε να κανετε την δουλεια σας (ποσα "μελη" με 100 ποστ και κατω συμετεχουν στο νημα? τυχαιο? δεν νομιζω...)
Σου απαντησα ποιο πριν για τον τροπο σου αλλα εσυ συνεχιζεις να προσβαλεις.Δικαιομα σου υπαρχουν και διαχηριστες.Δηλαδη για να πουμε την αποψη μας πρεπει να εχουμε 50.000 ποστ και εγγραφη πριν 5 χρονια?Αλιως ημαστε εντεταλμενοι!Καλο.<Το τυχαιο δεν νομιζω> ειναι σλογκαν του οτε μηπως σημαινει κατι?

Οταν πληρωνεις 72 ευρω (μαζι με τα HD) αναμενεις αναλογες υπηρεσιες (και οχι 7 supersports για τα ματια του κοσμου) , αναλογη ποιοτητα εικονας (και οχι καρασυμπιεσμενα καναλια) και αναλογη εξυπηρετηση (και οχι μιση ωρα στην αναμονη απο το helpdesk της forthnet).
Εδω θα συμφωνησουμε σε ολα αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με αυτα που γραφουμε σε σχεση με το θεαμα στα σπορ!Ναι 72 δεν θα εδινα σε καμια περιπτωση αλλα με 28 και πλιαδα σπορ θεαματων ολα μοιαζουν τελεια για μενα!Η μπαλα και η πολυ καλη προσφορα της με τη φορθνετ αλλωστε ηταν και οι λογοι που πηρα νοβα!
Φιλικα παντα δεν εχω διαθεση να μαλωσω με κανεναν γιαυτο θιγομαι απο τους χαρακτηρισμους!Αποψεις αλλαζουμε καταλαβετε το!

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

κι αν του χρόνου χάσει αυτά τα πρωταθλήματα που λήγουν τα συμβόλαια, και τα πάρει η νόβα?
Κάτσε να εχει χρημα του χρόνου από τα υπερογκα δάνεια που έχει και βλέπουμε αν θα πάρει τίποτα :smash:

Κάτσε να εχει χρημα του χρόνου από τα υπερογκα δάνεια που έχει και βλέπουμε αν θα πάρει τίποτα
δεν νομιζω, γενικά έχει κινείται σωστα στην αγορά

μωρε μια χαρά θα είναι αυτοί με το διακανονισμό που έχουν κάνει ως το 13-14. Η Ελλάδα να δω τι θα κάνει από σήμερα το βράδυ...