NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Δεν ξέρω την υπόθεση σε βάθος, αλλά μου φαίνονται παράλογα όλα αυτά...
Το πρόγραμμα των καναλιών είναι δικό τους, και το κάνουν ότι θέλουν.
Δουλεία του κράτους είναι να φροντίσει να φτάνουν τα κανάλια επίγεια παντού, και αν δεν φτάνουν, να εμποδίσει την ελεύθερη μετάδοσή τους.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Ως προς την ουσίας έρευνα της MRB δείχνει πως ο λόγος για να γίνει Κάποιος συνδρομητής είναι τα αθλητικά και κινηματογραφικά κανάλια και όχι αυτά που είναι ελεύθερα

Φαντάζομαι ότι όλοι όσοι πήραν τα start και value pack τα δύο τελευταία χρόνια (και τα οποία βοήθησαν στην αύξηση των συνδρομητών) το έκαναν για τα κινηματογραφικά και αθλητικά κανάλια... :idea:

H έρευνα της MRB που έγινε, στην Αθήνα μόνο; Γιατί μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί το μη ενδιαφέρον για τα επίγεια κανάλια από τους υποψήφιους συνδρομητές....

Πιθανό πρόστιμο από την ΕΑ που λογικά θα πρέπει να επιβληθεί και στα δύο μέρη που τη σύναψαν θα σημάνει και την ακύρωση των συμβάσεων, οπότε η χώρα θα πάθει για ένα διάστημα ένα μικρό τηλεοπτικό black out , αφού η nova δεν θα μεταφέρει το σήμα τους.

Κινδυνολογίες, είμαι περίεργος πως μπορεί να προκύψει τέτοιο ζήτημα. Για ποιο λόγο να μπει πρόστιμο κατ' αρχήν και γιατί η nova να μην μεταφέρει το σήμα τους δηλαδή αν ακυρωθεί η σύμβαση; δεν μπορούν να υπογράψουν μία νέα συμφωνία, μη αποκλειστικής μετάδοσης;

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Φαντάζομαι ότι όλοι όσοι πήραν τα start και value pack τα δύο τελευταία χρόνια (και τα οποία βοήθησαν στην αύξηση των συνδρομητών) το έκαναν για τα κινηματογραφικά και αθλητικά κανάλια... :idea:

Μάλλον για τα κανάλια των ντοκυμαντέρ...

Το πράγμα είναι απλό, αν σπάσουν τα "αποκλειστικά" συμβόλαια, τα κανάλια θα πρέπει να πληρώνουν τη Nova για τη διανομή τους, που τώρα γίνεται δωρεάν. Από την άλλη, μπορεί να αναλάβει τη διανομή τους ο ΟΤΕ, αν τους κάνει καλή προσφορά (είτε από δορυφόρο είτε από κυκλώματα του ΟΤΕ).

Με την ποιότητα της digea να είναι καλύτερη από αυτή της νόβα, μιλάμε για τις αναλογικές εκπομπές;

Με την ποιότητα της digea να είναι καλύτερη από αυτή της νόβα, μιλάμε για τις αναλογικές εκπομπές;

Οι αναμεταδότες της Digea δε τροφοδοτούνται από δορυφορικό σήμα της Nova. Μόνο οι αναλογικοί (και όχι όλοι). Digea όμως έχουν 10 κέντρα εκπομπής ενώ αναλογικά πάνω από 160.

Αν τα "τσουγκρίσουν" με τη νόβα, δεν είναι δυνατόν να τροφοδοτηθούν οι αναλογικοί αναμεταδότες από τις 33Ε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Το πράγμα είναι απλό, αν σπάσουν τα "αποκλειστικά" συμβόλαια, τα κανάλια θα πρέπει να πληρώνουν τη Nova για τη διανομή τους, που τώρα γίνεται δωρεάν. Από την άλλη, μπορεί να αναλάβει τη διανομή τους ο ΟΤΕ, αν τους κάνει καλή προσφορά (είτε από δορυφόρο είτε από κυκλώματα του ΟΤΕ).

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό, από τη στιγμή που η Nova θα εξακολουθήσει να τα παρέχει στους συνδρομητές της (και δεν φαίνεται από κάπου ότι σκοπεύει να διακόψει αυτή την υπηρεσία). Αντιθέτως, αν δεν υπήρχε η μεταφορά των ιδιωτικών καναλιών για τροφοδοσία των επίγειων αναμεταδοτών, η Nova θα έπρεπε να πληρώνει τα κανάλια, όπως πληρώνει τα υπόλοιπα ξένα που παρέχει στους συνδρομητές της. Αυτό δα έλειπε να εκμεταλλεύεται ένας συνδρομητικός πάροχος κάποια κανάλια χωρίς ανταπόδοση...

Υπάρχουν συνδρομητές που τους ενδιαφέρουν τα επίγεια κανάλια , είναι αυτοί που δεν έχουν καλή αναλογική λήψη και δεν πιάνουν DIGEA ακόμη , δεν ξέρω πόσοι ακριβώς είναι αλλά σίγουρα μιλάμε για κάποιες δεκάδες χιλιάδες.

Η NOVA θα δεχθεί μεγάλο πλήγμα αν χάσει και αυτούς , ήδη τα οικονομικά δεν είναι καθόλου καλά.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Αν τα "τσουγκρίσουν" με τη νόβα, δεν είναι δυνατόν να τροφοδοτηθούν οι αναλογικοί αναμεταδότες από τις 33Ε;

Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν, και αυτό ακόμα. Νομίζω όμως ότι η όλη συζήτηση εμπεριέχει πολλά στοιχεία κινδυνολογίας (ανάλογα με αυτά που μας απειλούσαν με καταστροφή του κόσμου αν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο 2).

παιδια ιδεα μου ειναι η τα hd της nova φαινονται καλυτερα απο του ΟΤΕ?

Παιδιά Ιδέα μου η μήπως η κυρια έχει ξεσκιστεί να κάνει προβλήματα στους server,ώστε να πάρει από εκεί ένα μεγάλο Αριθμό Καινούργιων Συνδρομητών,πριν προλάβουν και μπούνε τα Ελληνικά Κανάλια και στον ΟΤΕ TV και μοιραστεί η Πίτα;Καλο το Σενάριο;Πολύ Ύποπτο που πέφτουν όλα μαζί...Και όπως όπως γνωρίζουν και οι πέτρες η Κυρια έχει Άκρες παντού και είναι πανεύκολο να καθυστερεί ΤΕΧΝΗΤΑ την Δορυφορική Μετάδοση των Ελληνικόν Καναλιών μέσω ΟΤΕ.Ότι και να κάνει πάντως τα Κόλλυβα της τα έχει στο Ζωνάρι της...(Πλακα Κάνω μην Βαράτε)

παντως εχθες το ert hd στην nova εδειχνε πολυ καλυτερα απ οτι στον οτε

Παιδιά Ιδέα μου η μήπως η κυρια έχει ξεσκιστεί να κάνει προβλήματα στους server,ώστε να πάρει από εκεί ένα μεγάλο Αριθμό Καινούργιων Συνδρομητών,πριν προλάβουν και μπούνε τα Ελληνικά Κανάλια και στον ΟΤΕ TV και μοιραστεί η Πίτα;
Σε ποιόυς servers λες; Αν λες αυτούς που έχουν στήσει για να μοιράζουν σήμα της χωρίς να πληρώνουν...μάλλον βλέπεις φαντάσματα. Λεφτά χάνει και γι'αυτό τους κυνηγάει, Ασε που από τον μεγάλο Αριθμό Καινούργιων Συνδρομητών (γιατί είναι κεφαλαία;; ) μάλλον ο ΟΤΕ θα κερδίσει αφού αν το σκεφτείς αυτοί που πληρώνουν αυτές τις υπηρεσίες πρακτικά νοβα θέλουν να βλέπουν αλλά φτηνότερα. Αν θέλανε να πάνε στον ΟΤΕ θα πήγαιναν. Επίσης, τα Ελληνικά Κανάλια (ΕΚ), πάλι δε συνδέονται με τους servers αν υποθέσει κάποιος ότι η πραγματική αγορά για τα κανάλια αυτά έιναι κάτι κ@@@οχώρια στην κορυφή του βουνού που αν δε φτάνει τηλεόραση, να δω πως θα φτάσει internet για να βλέπουν από το serverάκι (αν έχω καταλάβει καλά βέβαια πως δουλεύουν οι servers)

..Και όπως όπως γνωρίζουν και οι πέτρες η Κυρια έχει Άκρες παντού και είναι πανεύκολο να καθυστερεί ΤΕΧΝΗΤΑ την Δορυφορική Μετάδοση των Ελληνικόν Καναλιών μέσω ΟΤΕ.
Ναι...με τεχνητές συμβάσεις και τεχνητές απεργίες.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Σήμερα επικοινώνησαν από τη Nova για να μου κάνουν προσφορά επανασύνδεσης.
Για ένα χρόνο στο δορυφορικό Full Pack από 61,96€ με έκπτωση 50% στα 30,98€ το μήνα και χωρίς τέλος επανασύνδεσης, ισχύει λένε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Όποιος ενδιαφέρεται για επανασύνδεση ας τους κάνει ένα τηλέφωνο μήπως και του κάνουν την προσφορά.

Καλή η προσφορά που δεν θα έπρεπε να είναι προσφορά για ένα χρόνο αλλά η κανονική συνδρομή.
Εγώ πάντως προτιμώ τον ΟΤΕTV που είναι ακόμη πιο φτηνός και έχει τα περισσότερα από αυτά που με ενδιαφέρουν.:a0210:

Ισχύει μόνο για επανασύνδεση ή και για νέους συνδρομητές ???
Αν ξέρει κάποιος, ας αναφέρει.

Last edited by a moderator:

Έχοντας και τις 2 πλατφόρμες "φρέσκιες" στα μάτια μου , αν και τώρα κάτοχος αποκλειστικά της Νόβα πλέον, στον τομέα των HD διακρίνω την Νόβα ένα σκαλί πιο πάνω στο κανάλι novasport έναντι του αντίστοιχου otesport. Στα υπόλοιπα , δλδ ντοκιμαντέρ, πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα και οι 2.