NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Ολυμπιακοί αγώνες και στη nova και στον ΟΤΕ TV.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΡΤ προσανατολίζεται να διαθέσει, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος μέρος των αγωνισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων που δεν θα είναι σε θέση να μεταδώσει από τα 3 της κανάλια. Και οι δύο πλατφόρμες έκαναν πρόταση προς την κρατική ραδιοτηλεόραση να τις διαθέσει τμήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Καλοκαιριού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

media-industry.blogspot.com

Αξιότιμε κ. Κόλκα,
Αξιότιμε Κύριε διευθυντή του www.paok.24.com

Με έκπληξη και δυσφορία για την αναληθή και παραπλανητική εις βάρος της εταιρείας μας πληροφόρηση που περιέχει, διαβάσαμε το άρθρο σας στην ηλεκτρονική σελίδα www.paok24.com με τίτλο: «Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά;» (http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=16608&t=1).

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό τη σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα σας.

Ειδικότερα, στο άρθρο σας αναφέρετε ότι: «Ο ΠΑΟΚ, όπως και άλλες ΠΑΕ, δεν έλαβαν τα χρήματα που περίμεναν από τη συμφωνία της Λίγκας με τη Forthnet για τα τηλεοπτικά δικαιώματά του».

....

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Όμιλος Forthnet τηρεί, όπως, άλλωστε, πάντα έπραττε, πλήρως την 4ετή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχει υπογράψει με τη Super League και τις ΠΑΕ-μέλη της και θα παραμείνει ο αταλάντευτος αρωγός και φορέας αναβάθμισης του Πρωταθλήματος της Super League.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=20&id=16665&t=1

Ρε εκεί στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να βρουν που θα ρίξουν το φταίξιμο που κάτι δεν πάει καλά και στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα? Βγαίνει κι ο Κόλκας και λέει κάτι για να γίνει πρωτοσέλιδο και να φωνάζουν οι ΠΑΟΚάρες!

Μετα από μια εβδομάδα παρέα με τον ΟΤΕ είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου.Καταρχήν ο δέκτης είναι αξιοπρεπείς για εταιρικός και λιγότερο χάλια σε ευελιξία από αυτόν του ανταγωνισμού.Τηλεκοντρολ μέτριο όμως τα κουμπιά του είναι ευδιάκριτα.Από ποιότητα εικόνας ότι του δώσουν δίνει.Για να μην απλώσω και δεν τελειώσω πότε θα πάω απευθείας στην γενικότερη εικόνα μου για το πακέτο και για ποιο λεπτομέρειες εάν ανοίξει κι άλλο η κουβέντα τις λέμε.ΛΟΙΠΟΝ εάν έχει κάποιος νοβα δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να βάλει ΟΤΕ πλην όμως 2 πολύ σημαντικών λόγων 1)ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ΟΤΕ ΣΙΝΕΜΑ που είναι εθιστικο σε σημείο αηδίας (ΘΒ ΑΕΡΑ)για την οικογένεια.Η τιμή του είναι τίμια με κάποιες προσθήκες ακόμα, θα αξίζει απολύτως τα λεφτά του ειδικότερα εάν μπουν και τα ελεύθερα μέσα.Σε καμία περίπτωση όμως παράλληλα με νοβα εκτός και αν για τα παραπάνω πλεονεκτήματα του δώσει κάποιος 20 ευρώ.Εγώ τα δίνω αλλά είμαι κλασσική περίπτωση βλάβης!!!Αυτά για αρχή.
ΥΓ.Για ξένες ταινίες δεν γίνετε κουβέντα γιατί σχεδόν δεν υπάρχουν καν
ΥΓ2Το παιδικό του πρόγραμμα είναι πληρέστατο

πάρα πολύ ωραία μας τα λες φίλε μου, αλλα να προσθέσω οτι σε κάποιο άλλο θέμα εδω μέσα διάβασα ότι το ισπανικό, ιταλικό και γερμανικό πρωτάθλημα λήγουν με το τέλος της περιόδου οπότε μπορεί να έχουμε θρίλερ δικαιωμάτων μεταξύ οτε και νοβα για αυτά!

Last edited by a moderator:
Nova vs OTEsat...

Θα σου πω κάτι άλλο όμως και θυμήσου το...Το καλοκαίρι μάλλον η νοβα θα κρατήσει τις 5 δημοφιλέστερες απο το πρωτάθλημα και η υπόλοιπες θα πάνε ΟΤΕ,έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι εάν το καλοσκεφτεις καθείς για τον δικό του λόγο!!Ο ολυμπιακός μάλλον έχει ήδη συμφωνήσει εάν είναι σωστό αυτό που μου έχει πει μπαζμενος φίλος στην εταιρία.Έτσι αλλάζει ο χάρτης ξανά...Με εμάς στην μεση...

Nova vs OTEsat...

Με τη Νοβα, μη τρομάζεις γαύρε !!!!!:BDGBGDB55:

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Παίρνω το ρίσκο και λέω ότι το προσεχές καλοκαίρι η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ μπαίνει στο πιο κρίσιμο μονοπάτι της πορείας της. Απο τις επιλογές που θα κάνει θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό ακόμα και η βιωσιμότητά της στο χώρο. Και εξηγούμαι
Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 φουριόζα και με πολλές υποσχέσεις για το περιεχόμενό της. Και όταν λέω υποσχέσεις δεν λέω ότι βγήκε κάποιος υπευθυνος απο την εταιρεία και να λέει θα κάνουμε αυτό, θα πάρουμε εκείνο. Ότι ακούγαμε και αφηνόταν να εννοηθεί μέσα απο blogs σελίδες και forums αλλά και στην σελίδα της εταιρείας και μέσο ενός εκπροσώπου της στο facebook.Στην πορεία κάποια πράγματα στραβώσανε, ο κόσμος περίμενε ταινίες και ταινίες δεν έβλεπε. Τον πρώτο καιρό οι ερωτήσεις στη σελίδα της στο facebook για το πότε θα προστεθούν και στην δορυφορική πλατφόρμα οι ταινίες είχαν την μόνιμη -ασαφή- απάντηση "Καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για τον εμπλουτισμό του προγράμματός μας και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς". Για ευνόητους λόγους δεν έπαιρναν θέση και είναι και λογικό ως ένα σημείο.Πλέον παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό που έχει αγανακτήσει περισσότερο ο κόσμος η απάντηση έχει αλλάξει και πλέον μετατράπηκε σε "Υπάρχει και το ConX TV το οποίο σας παρέχει ταινίες τελευταίας προβολής" Με λίγα λόγια , για φέτος τουλάχιστον το ξεχνάμε το θέμα των ταινιών. Με τα ιδιωτικά κανάλια η υπόθεση έχει πάρει 2 φορές αναβολή και στην τρίτη προχτές επ αορίστου. Καλό καλοκαίρι και σε αυτό.. Το ότι αλλάζουν το ένα ερωτικό κανάλι βάζοντας σε HD ένα άλλο ή ότι βάζουν 2 ακόμα μουσικά,να με συγχωρέσετε αλλά περισσότερο σαν στάχτυ στα μάτια το βλεπω παρά σαν τρόπο να πάρει κόσμο απο τον ανταγωνισμό.
Αυτή την στιγμή το πιο "εμπορικό" κομμάτι του ΟΤΕ αν δεν το έχουμε ήδη καταλάβει είναι τα ξένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και δη το Ισπανικό και το Ιταλικό. Και για να καταλάβετε καλύτερα αυτό που λεώ, απλά φανταστείτε να ξεκινούσε ο ΟΤΕ την καμπάνια του τον Οκτώβριο χωρίς το Ισπανικό πχ. Ποιος θα το αγόραζε? Κατα δεύτερον είναι το project HD. Και κατα τρίτον είναι τα ντοκιμαντέρ της. Αλλά όπως και να'χει, διαθέτει και ο ανταγωνιστής ντοκιμαντέρ. Βασικά λοιπόν τα ξένα πρωταθλήματα κρατάνε την πλατφόρμα και κυρίως το Ισπανικό και το Ιταλικό. Και έρχομαι να καταλήξω, το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια και των 2. ΜΙΑ ζημιά να κάνει η Νόβα και να καταφέρει να πάρει το Ιταλικό πχ θα έχει μεγάλο πρόβλημα ο ΟΤΕ όχι μόνο στο θέμα προσέλκυσης πελατείας αλλά ακόμα και συντήρησης. Δεν το συζητώ για Ισπανικό βεβαια τι θα γίνει αν το ξαναπάρει η Νόβα και δεν μπαίνω σε αυτό το ενδεχόμενο επειδή θεωρώ ότι ο ΟΤΕ κυριολεκτικά θα "ξεβρακωθεί" για να κρατήσει στην κατοχή του το πιο δυνατό χαρτί που έχει αυτή την ώρα τουλάχιστον για το μέλλον του.

Και ερωτω, θα έχει ο κόσμος την υπομονή να περιμένει την ένταξη των ιδιωτικών, να ελπίζει ΜΗΠΩΣ μέχρι τα τέλη του χρόνου βρουν καμια φόρμουλα για ταινίες -έστο και δεκαετίας- δεν το συζητώ για πρώτες προβολές, απλά κάτι να δείχνουν, και να ποντάρουν στο να κρατήσει η πλατφόρμα όλα όσα έχει μέχρι τώρα και γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι για τα επόμενα 2 χρόνια Ελληνικό-Champions League και Europa League θα είναι κλειδωμένα στον ανταγωνιστή?

Θέλω να πιστευω ότι ο ΟΤΕ σαν κολοσσός εταιρεία που είναι σαφώς και έχει στόχο να πετύχει απόλυτα σε ότι έκανε. Και όταν εννοώ απόλυτα δεν εννοώ να είναι δευτερος με ένα δικό του κοινό όπως είναι τώρα αλλά να βγει με διαφορά πρώτος και σύντομα κιόλας. Αλλιώς καλύτερα να μην το έκανε όλο αυτό το εγχειρημα.

Last edited:

Υπάρχει μία "πελατειακή βάση" που σε όσα γράφουμε δεν έχουμε υπολογίσει.

Είναι αυτοί που βάζουν δορυφορική τηλεόραση για να έχουν την επιλογή πολλών καναλιών, δεν είναι απαραίτητα fan του ποδοσφαίρου ή των ντοκυμαντέρ ή των ταινιών....

Προσωπική εκτίμηση είναι ότι αυτή η μερίδα των πελατών πρέπει να φτάνει το 15%.

Αλλά έτσι όπως το πάμε εδώ μέσα σε λίγο καιρό θα πρέπει να "πουλάμε" αυτά τα στοιχεία που αναφέρουμε - όπως και αυτά που γράφουμε- για τον κάθε πάροχο και αυτό διότι ο κάθε πάροχος ωφελείται από αυτά που διαβάζει στο AVClub.....

υ.γ. για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια του AVCLUB....:ears:

Last edited:
Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Για την primera division ξέρουμε κάτι (γιατί ακούω για "παντρειές" και στο al jazeera);

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

παιδια ιδεα μου ειναι η τα hd της nova φαινονται καλυτερα απο του ΟΤΕ?

Τσέκαρε τις ρυθμίσης του δέκτη σου τότε και δές εάν στην έξοδο σου δίνει σήμα 576ρ ή 1080Ι(αρχικά είναι 576), φυσικά το επιθυμιτό είναι 1080.Πρώτη φορά ακούω ότι η Νόβα παίζει καλύτερα από ΟΤΕ

Εγώ δεν έχω ΟΤΕ για να κάνω σύγκριση, αλλά και τα HD της νόβα δεν είναι άσχημα.
Αν κάποιος έχει δέκτη που δείχνει bitrate, μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα. Το υψηλότερο bitrate κερδίζει...

Εγώ δεν έχω ΟΤΕ για να κάνω σύγκριση, αλλά και τα HD της νόβα δεν είναι άσχημα.
Αν κάποιος έχει δέκτη που δείχνει bitrate, μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα. Το υψηλότερο bitrate κερδίζει...

bitrate όχι δεν μπορώ να δω και ούτε το λέω με κάποια επίσημα στοιχεία απλά με μάτι μου στο λέω και με ότι ακούω από άλλους....όσο για το hd τις Νόβα δες και κανένα ελέυθερο hd από 19 μοίρες και πες μου μετά εάν είναι άσχημα ή όχι p:

Discovery HD Showcase Nova 7500-8000 kbit/s

Discovery HD Showcase OTE 9000-10000 kbit/s

National Geo Wild HD Nova 4500-5000 kbit/s

National Geo Wild HD OTE 5000-5500 kbit/s

Μετρημένα τώρα......

Με κάρτα σε pc Σεραφείμ... αλλά και ο Xtrend τα ίδια μου βγάζει τώρα που το είδα...

Discovery HD Showcase Nova 7500-8000 kbit/s

Discovery HD Showcase OTE 9000-10000 kbit/s

National Geo Wild HD Nova 4500-5000 kbit/s

National Geo Wild HD OTE 5000-5500 kbit/s

Μετρημένα τώρα......

Ε, τότε ο ΟΤΕ δεν θα έχει καλύτερη εικόνα;
Υποθέτω και οι 2 θα χρησιμοποιούν παρεμφερείς κωδικοποιήσεις (τύπου mpeg 4).

Είναι και τα δύο DVB-S2 η Νόβα βγαίνει σε DVB-S2 8PSK και ο Οτε DVB-S2 QPSK.

Τα hd είναι πάντα σε mpeg4 τα sd τις νοβα είναι σε mpeg2 ενώ του ΟΤΕ σε mpeg4 με αποτέλεσμα καλύτερη εικόνα σε λιγότερο μέγεθος αρχείου