NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

"Από τη άλλη πλευρά η Nova, διατηρεί ισχυρά πλεονεκτήματα και βαριά χαρτιά." :flipout::flipout: Χα χα το ανέκδοτο της χρονιάς.Και δεν είναι μόνο αυτό το site που προπαγανδίζει.Να μην τα αναφέρω τώρα όλα.Εδώ τις ανακοινώσεις του ΟΤΕ ,όσον αφορά το πρόγραμμά του, δεν μπαίνουν στον κόπο καν να τις βάλουν.

Last edited by a moderator:

Το ότι η Nova έχει τα βαριά χαρτιά ισχύει. Αυτό αντικατοπτρίζεται από τις γεμάτες καφετέριες όταν παίζει Ολυμπιακός η Παναθηναϊκός με οποιαδήποτε άλλη ομάδα! Όσον αφορά τους επαγγελματίες πελάτες λοιπόν δύσκολα μπορεί να χάσει πελάτες, ακόμη κι αν χάσει και το Champions League όσο έχει τη λεγόμενη "σούπερ λίγδα". Χαρακτηρισμός φετίχ ενός μεγαλού ποσοστού χρηστών αυτού το φόρουμ!

To θέμα είναι τι γίνεται με τους ιδιώτες πελάτες και τι μπορεί να κάνει για να τους κρατήσει. Σίγουρα να διασφαλίσει τα κινηματογραφικά κεκτημένα με μέρος των χρημάτων πού θα πήγαιναν για την Πρεμιερ Λιγκ. Και σε αθλητικό περιεχόμενο εννοείται να ξαναπάρει το γαλλικό αλλά και τα αγγλικά κύπελλα, στα οποία φαντάζομαι δεν θα έχει και ιδιαίτερο ανταγωνισμό από ΟΤΕ ο οποίος ήδη έχει και από τη νέα σεζόν θα έχει ακόμη πιο "γεμάτο" πρόγραμμα με την Πρεμιερ. Ακόμη θα μπορούσε να εντάξει και το Ολλανδικό το οποίο εκτός του ότι είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όσον αφορά τον πρωταθλητή αλλά και τις θέσεις της Ευρώπης είναι κρίμα να χαραμίζεται στη σάπια εικόνα του Sport TV, μπάς και βλέπουμε μέσω HD προφανώς κανέναν αγώνα με εικόνα της προκοπής!

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει μείωση στις τιμές της. Όχι ξεχωριστά στον κάθε συνδρομητή όπως κάνει μέχρι τώρα, αλλά μαζικά!

Για μένα "χονδρικά" η κατάσταση έχει ως εξής: ο Έλληνας φίλαθλος θα βλέπει την ομάδα του στην καφετέρια και στο σπίτι θα έχει συνδρομή ΟΤΕ tv. Η nova πρέπει να κινηθεί άμεσα και να μειώσει τα τιμολόγια της για όλους, και τους "δορυφορικούς συνδρομητές" και τους συνδυαστικούς. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη nova (πάντα κατά τη γνώμη μου).

Digital screamer,διαφωνώ μαζί σου.Πέρσι τέτοιο καιρό η nova είχε 6 δυνατά χαρτια:Superleague,cl,europa leaue,premier league,nba,euroleague.Όλοι έλεγαν πως έχει τις top διοαργανώσεις.Χάνει το nba;Έλα μωρέ,άλλωστε τέτοια ώρα που το έδειχνε ποιος το έβλεπε;Χάνεται η premier laeugue;Έλα μωρέ,δεν θα πεθάνουμε κιόλας,την ομάδασ μου θέλω να βλέπω.Δικαιολογίες και μόνο δικαιολογίες.Τον χειμώνα που θα έρθει προχωρά με 4/6 "δυνατά χαρτιά".
Πάμε τώρα στους επαγγελματίες.Σίγουρα είναι τεράστιο πλεονέκτημα για μια εταιρία τα επαγγελματικά συμβόλαια.Πόσοι όμως συνεχίζουν το καλοκαίρι;Μπορεί στα αστικά κέντρα να μην το κάνουν,κάτι καφενεδάκια και "τύπου" καφετέριες στην επαρχία το κόβουν μαχαίρι για σχεδόν 3 μήνες.Χάνονται έσοδα τα οποία δεν αναπληρώνονται γιατί.....
Εδώ μπαίνουν οι οικιακοί πελάτες:Αν πάρεις ένα δείγμα 100 πελατών, θα ακούσεις τουλάχιστον 4 (μπορεί να λέω και λίγες) διαφορετικές προσφορές.Είναι τιμολογιακή πολιτική εταιρίας;Πως μπορούν να υπολογιστούν τα έσοδα μιας εταιρίας;
Τι έχει κάνει με το προγραμμά της για να κρατήσει κόσμο το καλοκαίρι,όπου μόνο με αθλητικά κρατάς τον άλλον πελάτη;Τίποτα.Ποια ήταν η αντιμετώπιση της στην αύξηση των καναλιών;Μα φυσικά η αύξηση της συνδρομής.5 κανάλια HD και τα χρεώνει 5 ευρώ.Το ert HD που είναι ελεύθερο,στο έχει κλειδωμένο.Χάνει το cartoon network.

Απορώ πως γίνεται ένα τέτοιο brand name,να έχει κερδίσει την αντιπάθεια τόσων πελατών.ίσως έιναι από τις μοναδικές περιπτώσεις,μαζί βέβαια με τον Οτε(στο κομμάτι ιντερνετ-τηλεφωνίας).Και χέρια που άλλαξε η νόβα,χειρότερα τα πηγαίνει.Αλλαγή νοοτροπίας δεν υπήρξε.Τα βραχυπρόθεσμα χρέη την πνίγουν,ΑΜΚ δεν έχει γίνει εδώ και 1,5 έτος.Πραγματικά απορώ,πως τα βγάζει πέρα και που βρήκε τα λεφτά για να κάνει την προσφορά στον διαγωνισμό της premier league.

Ίσως ήρθε η ώρα για τη νόβα να αντιληφθεί τα θέλω της αγοράς.Όσο και να πληρώνεις ΜΜΕ,αργά ή γρήγορα θα σε πάρει χαμπάρι ο κόσμος.

Re: Nova vs OTEsat...

εδω ειναι μια λιστα με τα αθλητικα γεγονοτα που θα φιλοξενουνται απο τις δυο πλατφορμες [οτε,νοβα]απο την σεζον 2013 και μετα]
οτε τβ
πρωταθληματα ποδοσφαιρου:ισπανικο,αγγλικο,ιταλικο,γερμανικο,β εθνικη γερμανικου,προκριματικα μουντιαλ,copa libertadores,sudamerikana,β εθνικη ελλαδας.κυπελλα:ισπανιας,γαλλιας,ιταλιας,ελλαδας.πρωταθληματα μπασκετ:ισπανικο,ανδριατικη,nba,ncaa,copa del rey.volley:champions league volley.πολο:τσαμπιονς λινγκ πολο,τεννις:atp 500,250+αυτα που το δειχνει eurosport.μηχανοκινητα σπορ:formula 1,moto gp,gp2,gp3,moto2,moto3,wrc.handball:ελληνικο,γερμανικο

νοβα
superleague,champions,europa league,euroleague,πορτογαλλικο???,αργεντινικο????,atp masters 1000,πολο ελληνικο,volley ελληνικο,κατι golf και υποδρομιες,wibleton,

ορφανα:γαλλικο ποδοσφαιρο,κυπελλο αγγλιας ,αγγλικη τσαμπιονσιπ,

ο σκοπος αυτου του ποστ ηταν να ενημερωσει τους συμφορουμητες για την κατασταση που επικρατει στις δυο συνδρομητικες απο πλευρα αθλητικων διοργανωσεων!!!!
γενικο συμπερασμα:ο οτε εχει πληθος διοργανωσεων απο καθε αθλημα για καθε φιλο των σπορ σε αντιθεση με την νοβα που εχει μεινει με την φτωχη και αηδιαστκη superleague και με 2-3 διοργανωσεις που αξιζουν!!!!o καθενας ας κανει τις επιλογες του χωρις να τον παραμυθιαζουν!!!!ελπιζω να βοηθησα δημιουργοντας αυτον το ποστ

με λιγα λογια δεν αξιζει να βαλεις νοβα και να πληρωνεις 50-60 ευρω το μηνα αν δεν εισαι φανατικος της σουπερντουπερ λιγκας επειδη δεν δειχνει τιποτα αλλο εκτος απο 9-10 φορες που θα δειξει τσαμπιονς,ευροπα λινγκ μασα στην χρονια!!!!

Μου αρέσουν οι καθαρά ενημερωτικές αναρτήσεις, που σκοπό έχουν να "ενημερώσουν τους συμφορουμήτες για την κατάσταση", και παραθέτουν γεγονότα χωρίς προσωπικές απόψεις.

η αποψη μου ειναι αυτη !θεωρησα σωστο να την εκφρασω.αν ενοχλει οποιοδηποτε ας διαγραφει το κομματι που παρουσιαζει την γνωμη!

Η premier league ήταν συνυφασμένη με τη nova: είχε στην κατοχή της τα δικαιώματα συνεχώς από το 1994. Η ερχόμενη σαιζόν θα είναι η πρώτη που δεν θα προβληθεί από τη nova από τον ερχομό της στην Ελλάδα. Ακόμα και το Ελληνικό πρωτάθλημα, έστω και εν μέρει, το είχε χάσει σε κάποιες περιόδους (ALPHA, TV Magic, ΕΡΤ), ποτέ όμως την premier league. Συνεπώς, ανεξάρτητα με το πόσο κάποιοι θεωρούν σημαντική την premier league ή όχι, το πλήγμα για τη nova, είναι αναμφίσβητητο.
Επίσης θέλω να προσθέσω ότι τα καλοκαίρια, κατά τη γνώμη μου πάντοτε, η επανάληψη των καλύτερων Αγγλικών αγώνων αποτελούσε ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του αθλητικού προγράμματος της πλατφόρμας. Φέτος προβλέπω ότι δεν θα συμβεί γιατί θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε διαφήμιση για την επόμενη σαιζόν. Την ίδια τακτική ακολούθησε η nova όταν έχασε το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Για μένα "χονδρικά" η κατάσταση έχει ως εξής: ο Έλληνας φίλαθλος θα βλέπει την ομάδα του στην καφετέρια και στο σπίτι θα έχει συνδρομή ΟΤΕ tv.

:SFGSFGSF:

Πολύ σωστά , αν και την ομάδα του κάποιος που δεν έχει βαρεθεί ακόμη την Σούπερ Λιγδ μπορεί να την δει και με άλλους τρόπους (όχι νόμιμους όμως).

η αποψη μου ειναι αυτη !θεωρησα σωστο να την εκφρασω.αν ενοχλει οποιοδηποτε ας διαγραφει το κομματι που παρουσιαζει την γνωμη!

Δεν χρειάζεται να σβηστεί τίποτα, ούτε ενοχλεί η γνώμη οποιουδήποτε. Απλά, υπήρχε μια μικρή αντίφαση στο ποιος ήταν ο σκοπός της ανάρτησης.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Μου αρέσει που συζητάμε αν θα παρει το γαλλικό η Νόβα .Σιγα το κατόρθωμα και σιγά το κοινό που το βλέπει .Σε λίγο θα το διαφημίσει αν το πάρει για να δικαιολογήσει και το σφαξιμο κάθε μήνα...

Η premier league ήταν συνυφασμένη με τη nova: είχε στην κατοχή της τα δικαιώματα συνεχώς από το 1994. Η ερχόμενη σαιζόν θα είναι η πρώτη που δεν θα προβληθεί από τη nova από τον ερχομό της στην Ελλάδα. Ακόμα και το Ελληνικό πρωτάθλημα, έστω και εν μέρει, το είχε χάσει σε κάποιες περιόδους (ALPHA, TV Magic, ΕΡΤ), ποτέ όμως την premier league. Συνεπώς, ανεξάρτητα με το πόσο κάποιοι θεωρούν σημαντική την premier league ή όχι, το πλήγμα για τη nova, είναι αναμφίσβητητο. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι τα καλοκαίρια, κατά τη γνώμη μου πάντοτε, η επανάληψη των καλύτερων Αγγλικών αγώνων αποτελούσε ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του αθλητικού προγράμματος της πλατφόρμας. Φέτος προβλέπω ότι δεν θα συμβεί γιατί θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε διαφήμιση για την επόμενη σαιζόν. Την ίδια τακτική ακολούθησε η nova όταν έχασε το Ισπανικό πρωτάθλημα.
Είναι λογικό να είναι χασούρα η premier αλλά παρατηρώντας τα προγράμματα θεωρώ ότι έχει κάνει καλύτερη κατανομή αθλητικών γεγονότων κατά την διάρκεια της εβδομάδας και κυρίως για το ελληνικό κοινό όπως έχω πει.

Είναι λογικό να είναι χασούρα η premier αλλά παρατηρώντας τα προγράμματα θεωρώ ότι έχει κάνει καλύτερη κατανομή αθλητικών γεγονότων κατά την διάρκεια της εβδομάδας και κυρίως για το ελληνικό κοινό όπως έχω πει.

http://www.dou.gr/articlext.php?a=4630900

και μετα βγαινουν ορισμενοι εδω μεσα κατηγορώντας την νοβα... και υπερασπιζομενοι τον καλο οτε

Τι σχεση εχει το προγραμμα του οτε, με το αν επελεξε ο οτε τον συγκεκριμενο διαφημιστη οταν ηταν κρατικος ή οταν ανελαβαν οι γερμανοι. Δωσε μας μια εξηγηση γιατι μιλαμε για τιβι. Δεν καταλαβα τι εννοεις.

Δεν καταλαβα τι εννοεις.
Θέλει να πει απλά οτι ο οτε συναναστρεφετε με άτομα του υποκοσμου τα οποια δόλια κλεβουν το ψωμι απ´την καλή νοβα

Θέλει να πει απλά οτι ο οτε συναναστρεφετε με άτομα του υποκοσμου τα οποια δόλια κλεβουν το ψωμι απ´την καλή νοβα

η πολυ απλα οτι ολα γινονται με κονε ειτε εισαι οτε ειτε νοβα

:flipout:
κατακαημένη Nova τι σου έτυχε να πάθεις:bigcry:

Δεν καταλαβα τι εννοεις.

Εννοεί το προφανές: ότι ο ΟΤΕ δεν κατέβασε μια προσφορά σαν ΟΤΕ, και τα δικαιώματα πήγαν σε μια παρένθετη εταιρία (μεσάζοντας), από την οποία θα αγοράσει ο ΟΤΕ (με μεγαλύτερο κόστος).

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Εννοεί το προφανές: ότι ο ΟΤΕ δεν κατέβασε μια προσφορά σαν ΟΤΕ, και τα δικαιώματα πήγαν σε μια παρένθετη εταιρία (μεσάζοντας), από την οποία θα αγοράσει ο ΟΤΕ (με μεγαλύτερο κόστος).

Το πρόβλημα πιο είναι ; ο μεσάζοντας ή το μεγαλυτερο κόστος;