NOVA vs Cosmote TV

Με 40 έχει η όλα τα σινεμά η όλα τα σπορ. Αυτή τη στιγμή τη θεωρώ την καλύτερη προσφορά στην αγορά.

Μακάρι να βγει δυναμικό 3play από τον ΟΤΕ .
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις! Αν μιλας για το 3play Για κοίτα τον τιμοκατάλογο! Εκτός και αν σου έγινε προσφορά καλύτερη! Εκτός αυτού να δώσω λεφτά να δω ελληνικο πορτογαλικο πρωτάθλημα? Να με πληρώσουν ναι!!!

Last edited by a moderator:
Αποψη σου.
Για μένα το 40αρι με όλα τα σινεμά τηλέφωνο και Ίντερνετ αξίζει..
Για το ελληνικό επίσης διαφωνώ είναι το μόνο που θα καθομουν να δώ ολόκληρο αγώνα.

Πιστεύω ότι το 3play της Nova είναι η οικονομικότερη λύση της αγοράς για αθλητικά, ταινίες, 24άρι internet & σταθερή τηλεφωνία μέχρι 30/6 .

Αν την έβγαζε πριν χρόνια θα είχε γραφτεί η μισή Ελλάδα.
Τώρα με την υποβάθμιση στα αθλητικά,τη δυνατότητα κατεβάσματος ταινιών από το ίντερνετ και τον κάκιστο δέκτη της η προσφορά είναι απλά καλή και τίποτα παραπάνω.

Πιστεύω ότι το 3play της Nova είναι η οικονομικότερη λύση της αγοράς για αθλητικά, ταινίες, 24άρι internet & σταθερή τηλεφωνία μέχρι 30/6 .
Ωπα και αθλητικα και ταινιες και ολα;μιλας για το 3play full δηλαδη;με 80Ε το μηνα λιγο δυσκολα...

Ο οτετβ στα 30 ευρω χωρις την πανακριβη σουπερ λιγκ και τσαμπιον λιγκ και χωρις κανενα στουντιο ταινιων. Χμμμ αμα τα επερνε αυτα να δουμε ποσο το το εκανε το 30αρι

27,50 με 70 εχει διαφορα,μονο συνδιαστικα με forthnet συμφερει.

Ο οτετβ στα 30 ευρω χωρις την πανακριβη σουπερ λιγκ και τσαμπιον λιγκ και χωρις κανενα στουντιο ταινιων. Χμμμ αμα τα επερνε αυτα να δουμε ποσο το το εκανε το 30αρι

Μάλλον δουλευόμαστε εδώ... Μόνο για την Premier League έδωσε κοντά στα 100 εκατομμύρια φέτος αν θυμάμαι καλά και μιλάμε για ακριβά δικαιώματα σουπερλίγκας; Πρόσθεσε Ιταλικό, Γερμανικό, Ισπανικό και μετά κάνε σύγκριση να δούμε ποιός τιμολογεί το προιόν του με χασούρα και ποιός κοροιδεύει τον πελάτη στα μούτρα του...

Για μένα ούτε με την αύξηση ανταποκρίνεται στο κόστος που έχει για όλες αυτές τις μεταδόσεις αλλά όσο το προσφέρει τόσο χαμηλά φυσικά και θα το εκμεταλλεύομαι.

Το πιο πετυχημένο ανέκδοτο που άκουσα αυτόν τον μήνα!! Πανάκριβη superλιγκα με κόστος 15 μύρια (θέλει να κάνει και μείωση) και champions league με 8μυρια τον χρόνο και πάμφθηνα πρωταθλήματα ιταλίας ισπανίας γερμανία αγγλίας nba κτλ!!! Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!!

Και κλασικος tiniakos.

Στο forum του οτε διπλα λενε οτι η αυξηση τιμης ειναι μια χαρα! (Τι αλλο θα ακουσουμε)

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εσείς οι δύο όλη την μέρα σκέφτεστε πως να την λέει ο ένας στον άλλον;

Νομίζω ότι μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα στην κατηγορία απ' το να αναλώνεστε σε άσκοπες μεταξύ σας αψιμαχίες.

Για προσπαθήστε λίγο.....

Αγαπητέ εγώ συνεισφέρω και δεν την λέω σε κανέναν άλλο στο φόρουμ.
Όλοι βλέπετε ποιος το ξεκινάει και πως να μην αντιδράσεις σε αυτά που γράφει.
Και το έχω ξαναπεί δεν δουλεύω στον Οτε και αν δείτε γράφω και τα αρνητικά του και τον κρίνω στα λάθη του δεν έχω παρωπίδες.

Τα ίδια θα μου πει και ο άλλος σε λίγο....

Κοιτάξτε να χαλαρώσετε, αυτές οι κόντρες δεν οδηγούν πουθενά.

Υ.Γ. Τον Ιούλιο θα κατέβω Τήνο αυθημερόν για δουλειά. Κερνάς καφέ..... :p

Ναι οκ αλλά έχουμε ψιλοβαρεθεί αυτή την ιστορία μεταξύ σας...

Τα ίδια θα μου πει και ο άλλος σε λίγο....

Κοιτάξτε να χαλαρώσετε, αυτές οι κόντρες δεν οδηγούν πουθενά.

Υ.Γ. Τον Ιούλιο θα κατέβω Τήνο αυθημερόν για δουλειά. Κερνάς καφέ..... :p

Άλλα θα σου πει.
Καφέ κερνάμε τους ξένους έλα και θα σε βολέψω στα καλύτερα :ernaehrung004: απλά να μου το έχεις πει νωρίς να οργανώσω πλάνο διαφυγής από παιδιά.-bye-
Αντώνη αν έχει βαρεθεί μία εσύ εγώ 100!

Ε τότε βρε Παναγιώτη βάλε μια τελεία.. άντε μάναμ....

:ernaehrung004: άντε να σε δω.... εγώ δεν προβλέπεται να κατέβω... εκτός και αν με πάρει ο kblachos αγκαλιά γιατί δεν θέλω να βραχώ !!! :BDGBGDB55: