NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

13888 δωρεάν και αυτό στην αναμονή.
Πάντως όσες φορές έχω πάρει ΟΤΕ το πολύ στο 5λεπτο μου έχουν απαντήσει.
Nova ειδικά παλαιότερα το μισάωρο το είχα σίγουρο.

Τελικά έφαγα περίπου 40 λεπτά. Οφείλω να πω πως η κοπέλα ήταν και εξυπηρετική και είχε γνώση του αντικειμένου. Αλλά η αναμονή είναι τεράστια, δεν παλεύεται. Πρέπει να προσλάβουν κόσμο.

Η κατάσταση στο τηλεφωνικό κέντρο Nova είναι τραγική. Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να ενεργοποιήσω το multiview, δε βγάζει γραμμή, κόβεται ενώ περιμένεις, η αναμονή είναι άνω των 15 λεπτών όπως ανακοινώνεται (μου έχει κοπεί δύο φορές στα 4-5 λεπτά), απλώς τραγικό ...

Δε ξέρω πως είναι του ΟΤΕ αλλά τόσο χάλια δε μπορεί να είναι.

Στον ΟΤΕ ακολουθείται άλλο σύστημα: το 13888 απαντά σχεδόν αμέσως, και η αναμονή μεταφέρεται στο εσωτερικό τμήμα. Όμως η συνολική αναμονή είναι μικρότερη από νόβα. Νομίζω νόβα και wind έχουν τα πρωτεία σε αναμονή...

Το τηλεφωνικό κέντρο της nova πλέον δεν έχει ενοποιηθεί με αυτό της Forthnet;

Δεν ξέρω. Τελευταία φορά που πέρασα από φόρθνετ, νομίζω μόνο ερωτήσεις για φόρθνετ απαντούσαν.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ορισμένοι σταματήστε επιτέλους να γράφετε τα ίδια και τα ίδια, έχετε γίνει πλήρως κατανοητοί και ταυτόχρονα κουραστικοί έως βαρετοί (απευθύνομαι κυρίως σε sakels, tiniakos). Alexpol7, τελευταία δεν ξέρω τι γίνεται με σένα: χαρακτηρισμοί στα μηνύματά σου, επιθετικότητα... Η υπομονή έχει και τα όριά της. Σεβαστείτε και τους επισκέπτες που μπαίνουν και διαβάζουν και ενημερώνονται από το forum μας. Αυτά προς το παρόν...

Δε νομίζω να προσέβαλα κανέναν με τα μηνύματά μου που σβήστηκαν.

εχεις δικιο σεραφειμ!παρασυρθηκα ενω δεν επρεπε!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Η Nova έχει συμφωνίες με 21st Century Fox,Columbia,Walt Disney Pictures,Paramount,Universal,Warner Bros,HBO,Miramax,CBS και Sony Pictures.(Όλες Α Pay TV Window)

Ο ΟΤΕ Έχει συμφωνίες με Walt Disney Pictures,Sony Pictures,Miramax ( Όλες Β Pay TV Window) και σύντομα θα ανακοινωθεί συμφωνία με την 21st Century Fox.(Δεν γνωρίζω είδος TV Window,λογικά Β Pay)

Τι ισχύει ακριβώς για τα κινηματογραφικά δικαιώματα: http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=7986&Itemid=107

Διορθώστε με αν έκανα κάποιο λάθος ή ξέχασα κάποια λεπτομέρεια.

Οι ταινίες είναι το μόνο στο οποίο υστερεί ο OTE έναντι της NOVA , σε όλα τα άλλα είτε είναι ισοπαλία (πχ. ντοκιμαντέρ) είτε υπερτερεί ο ΟΤΕ (πχ. αθλητικά).

Μια διευκρινηση :Η νοβα εχει σαφως πιο λιγα αθλητικα γεγονοτα αλλα εχει αυτα που εχουν το μεγαλυτερο ενδιαφερον τηλεθεασης απο το ελληνικο κοινο

Οι προσωπικές σου απόψεις συνήθως δεν ανταποκρίνονται συχνά στην πραγματικότητα.
Στα αθλητικά αν όχι σε ποιότητα (που και αυτό συμβαίνει) τουλάχιστον σε ποικιλία υπερτερεί ο Οτε και μάλιστα στη μισή τιμή.(δε μιλάω για προσφορές αλλά για τα στάνταρ τιμολόγια).

Ουτε οι δικες σου προφανως.

Αλλα σιγουρα αγωνες cl και sl αφορουν σιγουρα πολυ κοσμο σπ οτι pl

Αξιζει ομως να στεκεσαι μπροστα σε ενα τεραστιο μπουφε που αποτελειται απο φαγητα που δε σου αρεσουν;

Ουτε οι δικες σου προφανως.

Αλλα σιγουρα αγωνες cl και sl αφορουν σιγουρα πολυ κοσμο σπ οτι pl
Μέχρι πέρυσι που είχε η nova premier league αφορούσε το Ελληνικό κοινό ενώ φέτος στο σκοτάδι.
Πλάκα θα έχει να δούμε τι θα λες όταν χάσει cl ή ελληνικό πρωτάθλημα.

Από το έχω τα κορυφαία(+nba, premier league) πήγαμε στο "που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον".Τέλος πάντων........ο καθένας που δίνει τον οβολό του, τον δίνει για πράγματα που τον ενδιαφέρουν.Η κάθε εταιρία προσφέρει ένα προϊόν και ο καθένας μας επιλέγει.Κατ' εμέ ο Οτέ έχει πάρα πολύ ανώτερο αθλητικό μενού.Για τον θείο μου:"Τι να το κάνω χωρίς να βλέπω τον Ολυμπιακό".
Μπορώ να πω πως έχω δίκιο και αυτός άδικο, και τούμπαλιν;Αν σε όλους μας άρεσε κάτι συγκεκριμένο, όποιος θα το είχε θα είχε σίγουρα χρήματα,

Ειπα εγω οτι δεν ενδιαφερει;;;

Πιο πολυ ειπα. Συγκριτικα.

Δεν περίμενα από έναν άνθρωπο που δεν έχει το sports pack(αν δε κάνω λάθος έχεις πει πως έχει το cinema pack), να εκφέρει άποψη περί αθλητικών.Το συγκριτικά είναι τόσο υποκειμενικό, όσο το ότι το 2014 θα έχουμε ανάπτυξη!

Δηλαδη εσυ μπορεις να εχεις αποψη μονο για κατι που εχεις; Για μια ferrari δηλαδη δε μπορεις να σχολιασεις.. Πρεπει να την αγορασεις πρωτα. Οκ

Last edited by a moderator: