NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Το μεσημέρι ήταν 30 Αυγούστου !!!

Last edited by a moderator:

Μπορεί, μπορεί και όχι. Κοίταγα το Hobbit, που έχει πρεμιέρα στις 8/9 στην νόβα.
Ξεκίνησε 13/12/2012 στους κινηματογράφους. Ποια περίοδο ήταν στο pay του ΟΤΕ; Φαντάζομαι Μάιο;
Περίπου 9 μήνες βγαίνει από την κινηματογραφική πρεμιέρα συνολικά.
[Και το Skyfal που κοίταξα, 9 μήνες μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα βγαίνει. Πότε ήταν στον ΟΤΕ; ]

Ήταν προς τα μέσα-τέλος Μαρτίου στο OTE Cinema HD (3,49 euro) και μετά στο OTE Cinema 1(2,49 euro). Οπότε αυτό που είχε συζητηθεί για διαφορά στα δικαιώματα των 6 μηνών από OTETV σε ΝΟΒΑ μάλλον ισχύει.

Μπορεί, μπορεί και όχι. Κοίταγα το Hobbit, που έχει πρεμιέρα στις 8/9 στην νόβα.
Ξεκίνησε 13/12/2012 στους κινηματογράφους. Ποια περίοδο ήταν στο pay του ΟΤΕ; Φαντάζομαι Μάιο;
[Και το Skyfal που κοίταξα, 9 μήνες μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα βγαίνει. Πότε ήταν στον ΟΤΕ; ]

Δεν βγαίνουν όλες οι ταινίες στα PPV και την πρώτη προβολή μετά από το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα.

Ήταν προς τα μέσα-τέλος Μαρτίου στο OTE Cinema HD (3,49 euro) και μετά στο OTE Cinema 1(2,49 euro). Οπότε αυτό που είχε συζητηθεί για διαφορά στα δικαιώματα των 6 μηνών από OTETV σε ΝΟΒΑ μάλλον ισχύει.

Οι 6 μήνες μου φαίνεται μεγάλο διάστημα (μόνο 3 μήνες από την πρεμιέρα στον κινηματογράφο; )
Για το "Θεός αγαπά το χαβιάρι" που έχουν στοιχεία και οι 2, ο ΟΤΕ το ξεκίνησε 17/6, και η νόβα θα το έχει 15/9.
Δεν βρήκα άλλη κοινή ταινία...
(Π.χ. για τους άθλιους που ο ΟΤΕ ξεκίνησε 29/7, δεν βρήκα ημερομηνία για την νόβα. Αν ισχύει το 3μηνο πάει για Οκτώβρη, αν ισχύει το εξάμηνο για Γενάρη...)

Ναι μερικές παίζουν 3 μήνες μετά τον κινηματογράφο.
Εξαρτάται το studio λογικά αν και δεν το έχω ψάξει αρκετά το πως καθορίζεται.

Τι να κανουν την HD αναμεταδοση όταν το αρχικό feed σε κάποια περιεχόμενα ειναι κατώτατης ποιοτητας; Για παράδειγμα, αυτη τη στιγμη, η εικόνα στο φιλικό της ΑΕΚ στο novasport3 ειναι απλα απαραδεκτη.

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που είναι ειλικρινείς.

Ας μετρήσει κάποιος να μας πει το bitrate.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Πάντως και τα nova sport τα HDπου είχαν αγώνα τώρα για upscale μου φαινοτανε

Για να είμαστε αντικειμενικοί στο Κάρντιφ-Έβερτον (ΟΤΕSport3) η εικόνα ΔΕΝ είναι καλή. Θυμίζει περισσότερο SD παρά HD θα έλεγα.

Τι να σου πω. HD μου φάνηκε. Κρίμα που έσβησα κάτι φωτογραφίες που είχα τραβήξει...

Last edited by a moderator:
NOVA vs ΟΤΕ TV

Ελα πες μου την αλήθεια.... Κανεις πλάκα ε;

Για όλες, μα όλες τις μεταδόσεις που γίνονται στην Ελλάδα, αν σου πω κάτι να ξέρεις οτι ειναι σίγουρο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 OB Vans HD. Ενα με 16 κάμερες και ένα άλλο με 10 κάμερες. Το 10κάμερο ήταν στην "Λεωφόρο", το μεγάλο το δουλεύω εγω και εγω είμαι σπίτι.....

Last edited: