nvianitakis
Supreme Member
Last edited:
Γιατί είναι τόσο ξεβαμμένη η εικόνα στην NOVA?
Αφού ειναι απο διαφορετικές τηλεοράσεις, ποιος ο λόγος που τις ανέβασες και τι ακριβώς ήθελες να μας δείξεις;
Οι φωτογραφίες που σνεβασα ειναι απο iPhone σε Samsung 7000 αλλα δεν έχει καμία σημασία.
Αυτό το σχόλιο το έκανε το μέλος Yperion.και μάλιστα το πρώτο σχόλιο ήταν για την ξεπλυμένη εικόνα της Νοβα.
Αυτό το σχόλιο το έκανε το μέλος Yperion.
Δεν ξέρω αν αυτο ήθελες να πεις απο την αρχή, αλλα εγω δεν το κατάλαβα έτσι (μιας και ξεκινησες με ειρωνία για την Καλλονή) και μάλιστα το πρώτο σχόλιο ήταν για την ξεπλυμένη εικόνα της Νοβα . Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει.
Ρε παιδιά έλεος.
Τι άπειρο ελεύθερο χρόνο έχετε και ασχολείστε με φώτο από nova hd και otetv hd!
Απολαύστε ότι έχετε και μην κολλάτε αν ο ένας έχει bitrate 6000 και ο άλλος 7000.
Eπίσης, κάτι που προσωπικά με αποθαρρύνει από το να βάλω ΟΤΕ είναι ότι το bitrate είναι πολύ χαμηλό και αυτό συμβαίνει από τα πολλά τοπικά κανάλια(εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν και αρκετούς ακόμα).
Το να βλέπεις αθλητικό κανάλι HD με 5-6 mbps bitrate είναι γελοίο και ειδικά αν γίνεται για να υπάρχουν κανάλια που έχουν πρόγραμμα 3-4 ώρες την μέρα.
Προσωπικα θα προτιμουσα να εχει χρεωση στα hd και να εχουν καλο bitrate. Παρα να βλεπω pixel
Ένα δίκιο το χει ο τινιακος ...Μα τι λες μωρέ.
Κανείς δε γουστάρει να πληρώνει επιπλέον.
Χτες έκανες σαν τρελός για τα 2 ευρώ του ote και τώρα θες να πληρώνεις.
Αποφάσισε τι θες τελικά.
Στο συγκεκριμένο σημείο είναι απόλυτο δίκιο.Ένα δίκιο το χει ο τινιακος ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.