NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

αυτα που λες karatzas μου κανει οτι εισαι φανατικος φιλος της νοβα και δικαιωμα σου βεβαια αλλα σε αυτα που λες φαινεται οτι εισαι ασχετος με τα δορυφορικα πακετα.η νοβα στο θεμα των αθλητικων αν εξαιρεσεις το τσαμπιονς λιγκ και την ευρωλιγκα απλα δεν υπαρχει.και δεν συζηταω για το ελληνικο πρωταθλημα που οι περισσοτεροι παραδεχοντε οτι ειναι για τα σκουπιδια και δεν βλεπετε. ο οτε δοιχνει τα παντα απο τα μεγαλα πρωταθληματα ποδοσφαιρου και επισις τα παντα απο μπασκετ με nba, ισπανια, ιταλια.και επισις πολλα μηχανοκινητα αθληματα.στα ντοκιμαντερ αυτα που εχει η νοβα τα ιδια εχει και ο οτε εκτος απο το national geographic αρα ειναι ισοπαλια.στις ταινιες υπερτερει η νοβα αλλα και ο οτε κανει κινησεις για να βελτιωσει το περιεχομενο του.ασε που εχει ολα τα ελληνικα καναλια και παει να σπασει και ολα τα ρεκορ με το να βαζει ολα τα καναλια της περιφερειας που ναι μεν ειναι χαλια αλλα καποιοι τα παρκολουθουν και τους αρεσουν.και τελος το ποιο βασικο η τιμη η νοβα σκετα ειναι 60 ευρω και και κατι και ο οτε ειναι 27 ευρω αν δεν κανω λαθος.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να είναι για τα σκουπίδια όπως λες, αλλά να εισαι σίγουρος ότι για εμένα, και την πλειοψηφία του κόσμου έχει πιο ενδιαφέρον από τα ξένα πρωταθλήματα. Προσωπικά σπάνια έχω δει σε μαγαζί ,να έχει αγώνα ελληνικού πρωταθληματος και να δειχνει κάτι άλλο.

Παιδια οι εταιριες δεν εχουν αισθηματα. Κι αν πρεπει να σας απολυσουν για κλιμακες οικονομιας δε θα σας λυπηθουν επειδη τσακωνεστε υπερ τους στο διαδικτυο

Πλάκα σου κάνω ντε.. μη μασάς !!!-bye-

Last edited by a moderator:
Καλα οι ανθρωποι ειναι μονο για αυξησεις κ να περνουν λεφτα. κ οποιος μιλαει μονο για γκρινια ας ριξει κ μια ματια καποια αλλα πακετα ξενα κ μετα να μιλαει για γκρινια. Παντως αν δεν εχει δει αλλα πακετα οκ τοτε εχει δικιο να τα βλεπει ολα ιδανικα!!!
Ετσι ακριβως οπψς το λες, δες αλλα πακετα και πρωτα απο ολα το διπλανο, 65ευρω και τα HD τα πληρωνεις extra.. Κοιτα και λιγο το προγραμμα στα αθλητικα τι περιεχει το ενα και τι το αλλο γαιτι τα εχω και τα δυο .Οσο για την εικονα για να ξερεις στον ΟΤΕ τα sport hd ειναι πολυ ανωτερα απο τους αλλους διπλα,,τα υπολοιπα το ιδιο ακριβως καμια διαφορα.

Το θέμα δεν είναι να κοιτάζει ο ΟΤΕ τι κάνει η NOVA και το ανάποδο γιατί ο πήχης θα είναι πολύ χαμηλά όπως συμβαίνει τώρα. Το έχω ξαναγράψει ότι καλή η ποσότητα αλλά καλύτερα να κοιτούσε ο ΟΤΕ την ποιότητα.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Οσο για την εικονα για να ξερεις στον ΟΤΕ τα sport hd ειναι πολυ ανωτερα απο τους αλλους διπλα
Κάνεις λάθος και αυτό που γράφεις είναι ανακριβές.

Το θέμα δεν είναι να κοιτάζει ο ΟΤΕ τι κάνει η NOVA και το ανάποδο γιατί ο πήχης θα είναι πολύ χαμηλά όπως συμβαίνει τώρα. Το έχω ξαναγράψει ότι καλή η ποσότητα αλλά καλύτερα να κοιτούσε ο ΟΤΕ την ποιότητα.
Πολύ σωστός.

Last edited:

Ετσι ακριβως οπψς το λες, δες αλλα πακετα και πρωτα απο ολα το διπλανο, 65ευρω και τα HD τα πληρωνεις extra.. Κοιτα και λιγο το προγραμμα στα αθλητικα τι περιεχει το ενα και τι το αλλο γαιτι τα εχω και τα δυο .Οσο για την εικονα για να ξερεις στον ΟΤΕ τα sport hd ειναι πολυ ανωτερα απο τους αλλους διπλα,,τα υπολοιπα το ιδιο ακριβως καμια διαφορα.

Επειδή και εγώ έχω και τα δύο,η εικόνα του οτε είναι πολύ χειρότερη.

+1
Και αντίστοιχα η Nova να κοιτάει και την ποσότητα

Φίλε αν όντως έχεις και τα δύο και σου φαίνονται καλύτερα τα HD του ΟΤΕ, θα σου έλεγα να πας μια βόλτα στον οφθαλμίατρό σου(χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας).
Δεν πρόκειται για κάτι υποκειμενικό, τα νούμερα στα bitrate μιλάνε μόνα τους.

δεν μπορει να γινει μια συγκριση μεταξυ των καναλιων HD στης δυο πλατφορμες ? Για να δουμε ποιο πραγματικα εχει καλυτερη εικονα ?

ΠΧ
Αθλητικα OTE SPORT Vs NovaSports
Nat Geo Wild HD Europe
Discovery HD Showcase
DT HD

Δεν έχω ταυτόχρονη θέαση, αλλά από προσωπική εμπειρία, (πέντε χρόνια νοβα, 6 μήνες πια οτε), η νοβα υπερέχει. Γενικά είμαι πολύ απογοητευμένος απ το hd του οτε

δεν εχει hd ο οτε της πλακας ειναι, η εικονα της νοβα (οτε εχω τωρα νοβα ειχα πιο παλια) ηταν 2 κλικ πιο πανω, το hd οτε ειναι πιο πολυ για διαφημιστικους λογους....

Καλησπερα.Και εγω ειχα βαλει ΟΤΕ ΤV για ενα χρονο και το ειχα ταυτοχρονα με νοβα γιατι μου ειχαν κανει δωρο τους πρωτους 2 μηνες απο τον ΟΤΕ. Η ποιοτητα του ΟΤΕ ειναι κατα 30% χειροτερη και στα SD και στα HD.Πιστεω πως εχει σχεση με τον δεκτη γιατι καλωδιο hdmi ειχα την ιδια μαρκα. Δεν ξερω μηπως εχει βελτιωθει η ποιοτητα τον τελευταιο καιρο γιατι εγω ειχα βαλει πριν 3 χρονια και μεσω dsl οχι απο δορυφορο.

δεν μπορει να γινει μια συγκριση μεταξυ των καναλιων HD στης δυο πλατφορμες ? Για να δουμε ποιο πραγματικα εχει καλυτερη εικονα ?

ΠΧ
Αθλητικα OTE SPORT Vs NovaSports
Nat Geo Wild HD Europe
Discovery HD Showcase
DT HD

Έχει γίνει, περισσότερες από μία φορές. Και με φωτογραφίες, και με bitrate.
Η νόβα έχει το 2πλάσιο bitrate στα HD κανάλια της (τουλάχιστον)...

Γιατί δε βάζεται nova όλοι εσείς που βρίσκεται χάλια το hd του ΟΤΕ?
Ότι πληρώνεις παίρνεις αν και νομίζω ότι το πακέτο του ΟΤΕ αξίζει πιο πολλά από όσα πληρώνεις.

Καλησπερα.Και εγω ειχα βαλει ΟΤΕ ΤV για ενα χρονο και το ειχα ταυτοχρονα με νοβα γιατι μου ειχαν κανει δωρο τους πρωτους 2 μηνες απο τον ΟΤΕ. Η ποιοτητα του ΟΤΕ ειναι κατα 30% χειροτερη και στα SD και στα HD.Πιστεω πως εχει σχεση με τον δεκτη γιατι καλωδιο hdmi ειχα την ιδια μαρκα. Δεν ξερω μηπως εχει βελτιωθει η ποιοτητα τον τελευταιο καιρο γιατι εγω ειχα βαλει πριν 3 χρονια και μεσω dsl οχι απο δορυφορο.

Αυτό που λες δεν γίνεται γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει hd μέσω dsl όλα εκπέμπουν σε sd! Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε οτι η ποιότητα της εικόνας είναι πιο χάλια από της νοβα!