NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Όλα καλά όντως και πολύ καλά το χειρίστικες...αλλά το HD του ΟΤΕ είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε HD...απλά τραγικό...
Εγώ έχω και τα δύο πακέτα και περιμένω να δω τι θα γίνει με το διαγωνισμό για τα δικαιώματα του CL και του Europa...αν τα πάρει ο ΟΤΕ κόβω την Nova και μένω μόνο με ΟΤΕ.

Επίσης πολύ καλή η στοχευμένη προσφορά του ΟΤΕ για να "κλέψει" τους συνδρομητές της Forthnet/Nova...αλλά θα ήταν απλά τέλεια αν άρχιζε να κάνει προσφορές για πάντα όπως κάνει η Nova.
Εϊναι όπως και να το κάνουμε ταλαιπωρία κάθε χρόνο να εκβιάζουμε φορητότητες για να παίρνουμε ένα συμβόλαιο το οποίο έχουμε ήδη!!

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Τι να σας πω ρε παιδια, εμενα μου φαινεται καλυτερο το HD απο πριν. Προσωπικη γνωμη είναι παντα έτσι; Σεταρα και την TV μου βεβαια και μου δινει το maximum που μπορει να δωσει. Ισως φταει και αυτο.
Ναι, έκανες εγγραφή στο φόρουμ για να μας πεις τα χάλια της εξυπηρέτησης πελατών της Nova και το ότι τα HD του ΟΤΕ δείχνουν καλύτερα. Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

Τα HD του ΟΤΕ δεν φτάνουν σε καμιά περίπτωση αυτά της Nova λόγω χαμηλού Bitrate. Ευτυχώς για την nova,πολλά κανάλια του πακέτου είναι ελεύθερα στον Hotbird και δεν έχει και τα περιφεριακά (που πρωσοπικά ναι μεν δεν τα παρακακολουθώ και ούτε πρόκειται αλλά καποιοι θα τα βλέπουν για να μπήκαν).

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα κανάλια HD έχει η NOVA? Αν δεν κάνω λάθος έχει 9 και 18 ο ΟΤΕ. Επίσης υπάρχει κάποιο δωρεάν κανάλι HD στην NOVA ή όλα είναι με πληρωμή?

Εχει τα ss 1/2 nc 1/2 nat geo hd discovery hd eurosport hd nerit hd.Δεν θυμαμαι να εχει αλλα hd.O ote εχει 17(το luxe tv δεν το βαζω οπως και το nerit hd.Στη νοβα μονο το nerit hd ειναι δωρεαν.

Η εικονα ομως στα novacinema ειναι αψογη σε σχεση με του ote ειναι η αληθεια.

Last edited by a moderator:

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα κανάλια HD έχει η NOVA? Αν δεν κάνω λάθος έχει 9 και 18 ο ΟΤΕ. Επίσης υπάρχει κάποιο δωρεάν κανάλι HD στην NOVA ή όλα είναι με πληρωμή?

11 nova (1 adult) + 1 3D (αλλά χωρίς ουσιαστικό πρόγραμμα, παίζει σπάνια), 19 ΟΤΕ (1 adult) +1 pay per view.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Υπάρχουν και ελεύθερα HD κανάλια στην nova . Πχ super tennis , fashion , arte , RT, και τουλάχιστον άλλα τρεις σίγουρα .

Όλα καλά όντως και πολύ καλά το χειρίστικες...αλλά το HD του ΟΤΕ είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε HD...απλά τραγικό...
Εγώ έχω και τα δύο πακέτα και περιμένω να δω τι θα γίνει με το διαγωνισμό για τα δικαιώματα του CL και του Europa...αν τα πάρει ο ΟΤΕ κόβω την Nova και μένω μόνο με ΟΤΕ.

Επίσης πολύ καλή η στοχευμένη προσφορά του ΟΤΕ για να "κλέψει" τους συνδρομητές της Forthnet/Nova...αλλά θα ήταν απλά τέλεια αν άρχιζε να κάνει προσφορές για πάντα όπως κάνει η Nova.
Εϊναι όπως και να το κάνουμε ταλαιπωρία κάθε χρόνο να εκβιάζουμε φορητότητες για να παίρνουμε ένα συμβόλαιο το οποίο έχουμε ήδη!!

το chl και το europa είναι οι πιο σημαντικές διοργανώσεις και η τιμή του nova 3play είναι πολύ καλή που είναι για πάντα . αν άλαλξει κάτι από αυτά τότε θα αλλάξουν σίγουρα και πολλά για τη nova

Υπάρχουν και ελεύθερα HD κανάλια στην nova . Πχ super tennis , fashion , arte , RT, και τουλάχιστον άλλα τρεις σίγουρα .
Αυτά δεν είναι κανάλια της Nova, είναι ελεύθερα κανάλια του Hotbird. Μπορεί να τα δει και ο συνδρομητής του ΟΤΕ αν βάλει δεύτερο LNB για 13 μοίρες. Τα HD κανάλια που έχουν οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες είναι αυτά που ανέφερα.

Η Nova θα μπορούσε εύκολα να κλείσει την ψαλίδα και να φτάσει τουλάχιστον στα 16 HD. 5 κανάλια (MTV Greece, Nickelodeon, Travel Channel, History Channel, E Entertainment) που τα έχει ο ΟΤΕ σε HD τα έχει η Nova σε SD. Αν καταργούσε την έξτρα χρέωση για τα HD, αυτόματα καταργούνταν 5 SD κανάλια (Novasport 1/2, Novacinema 1/2, Natgeo Wild) και το bitrate τους θα μπορούσε να δωθεί για την αναβάθμιση των 5 παραπάνω καναλιών από SD σε HD. Δυστυχώς στη Nova δε φαίνεται τελικά να προωθούν ένα τέτοιο σενάριο - τουλάχιστον όχι άμεσα.

το chl και το europa είναι οι πιο σημαντικές διοργανώσεις και η τιμή του nova 3play είναι πολύ καλή που είναι για πάντα . αν άλαλξει κάτι από αυτά τότε θα αλλάξουν σίγουρα και πολλά για τη nova

Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να αφήσει το Champions League η NOVA καθώς τα αθλητικά της είναι ήδη πολύ φτωχά. Μπορεί όμως να μοιραστεί το πακέτο στα δύο όπως είχε γίνει παλιότερα με το κρατικό κανάλι.

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

482.433 οι συνδρομητές Nova στο τέλος του 1ου τριμήνου 2014. Στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ήταν 373.621. Μία τεράστια αύξηση, 30%. Από τους 482.433, οι 323.546 είναι πελάτες 3play (το 67%).

Πηγή: http://www.infocom.gr/2014/05/30/forthnet-apotelesmata-1ou-trimhnou-2014/16883/

καλά είναι να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. οι παλιοί συνδρομητές αφορούσαν αποκλειστικά συνδρομητές ΝΟΒΑ ή συνδρομητές 3play. γιατί είναι άλλο να μετράς κάποιον που σου δινει πχ 50ε μόνο για tv και άλλο το να προσμετρας και όσους πλεόν σου δίνουν 50 για 3play. τα νούμερα για να είναι αντιπροσωπευτικά πρέπει να αφορούν αποκλειστικά πελάτες ΝΟΒΑ και αποκλειστικά πελάτες ΟΤΕtv

το θεμα ειναι τι γινετι με την επαναχρηματοδοτηση. κουβεντα εδω και πολυ καιρο

καλά είναι να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. οι παλιοί συνδρομητές αφορούσαν αποκλειστικά συνδρομητές ΝΟΒΑ ή συνδρομητές 3play. γιατί είναι άλλο να μετράς κάποιον που σου δινει πχ 50ε μόνο για tv και άλλο το να προσμετρας και όσους πλεόν σου δίνουν 50 για 3play. τα νούμερα για να είναι αντιπροσωπευτικά πρέπει να αφορούν αποκλειστικά πελάτες ΝΟΒΑ και αποκλειστικά πελάτες ΟΤΕtv

αποκλειστικα πελατες οτε τβ δεν νομιζω πως ανακοινωντε

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Τι σημασία έχει πόσα δίνουν; Και στον ΟΤΕ δίνουν το full pack στα 10 ευρώ σε πάρα πολύ κόσμο. Σημασία έχει ο αριθμός συνδρομητών, που είναι πλέον πολύ μεγάλος. Και τα δύο πακέτα αρθροίζουν 760.000 συνδρομητές.

482.433 οι συνδρομητές Nova στο τέλος του 1ου τριμήνου 2014. Στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ήταν 373.621. Μία τεράστια αύξηση, 30%. Από τους 482.433, οι 323.546 είναι πελάτες 3play (το 67%).

Με 29.90 το Nova 3 play λογικό είναι να υπάρχει μεγάλη αύξηση. Λόγω κρίσης ο περισσότερος κόσμος κοιτάζει να γλιτώσει λεφτά από όπου μπορεί και ας υποβαθμίζει κάποιες υπηρεσίες όπως το internet που δεν είναι και το δυνατό κομμάτι της forthnet όσο αφορά τις αποσυνδέσεις και την ταχύτητα.

Νομίζω η ανάγνωση που κάνεις είναι λάθος. Αν ο κόσμος θέλει απλώς να γλυτώσει χρήματα θα έβαζε τους ποιο φτηνούς Wind και Cyta. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα μία μεγάλη αύξηση της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης, η οποία οφείλεται και στις χαμηλές τιμές αλλά και στο ότι η ελεύθερη τηλεόραση είναι για πέταμα.
Όσο για το internet, η "υποβάθμιση" που αναφέρεις δεν οφείλεται αποκλειστικά στην Forthnet ή στον όποιο εναλλακτικό, αλλά προκύπτει και από την αδυναμία τους να εξυπηρετήσουν οι ίδιοι τον πελάτη σε βλάβες του last mile.