Θα έλεγα να μην παίρνουμε ως δεδομένο το τι λένε κάποιοι για την σύγκριση αυτή, εφόσον υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία.
Το γεγονός πως κάποιος θέλει να πείσει τον εαυτό του για κάτι που δεν ισχύει δεν είναι κακό απαραίτητα, αλλά δεν είναι και αξιόπιστο σαν στοιχείο.
Κάνοντας όμως την παραδοχή ότι το περιεχόμενο Nova και OTEtv είναι το ίδιο ( που δεν είναι) . Διαφορετικά θα πρέπει να δώσεις και κάποιους πόντους στον Ote ή στη Nova, ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει περισσότερο να βλέπεις...
Καλημέρα σας. Είμαι συνδρομητής forthnet (τηλέφωνο και internet). Από τον ΟΤΕ μου έκανα προσφορά το OTE TV full pack (internet + tv + τηλέφωνο) στα 35 ευρώ (+ ότι πρέπει να δώσω 30 για την φορητότητα). Έκανα την σχετική αίτηση και με πήραν από forthnet και μου έκαναν προσφορά και αυτοί το forthnet 3play (full pack) στα 49 ευρώ με τους 2 πρώτους μήνες δώρο. Ετήσια για στον OTE θα χρειαστώ 420 + 30 = 450 ευρώ ενώ στην forthnet 490 ευρώ. Τι λέτε να επιλέξω? Υπάρχει κανένα νέο με την πώληση της forthnet?
Σίγουρα η γραμμή του ΟΤΕ είανι πιο σταθερή και κλειδώνει σε μεγαλύτερες ταχύτητες (τουλάχιστον απ´λιότερα που ξαναείχα ΟΤΕ). Επίσης στον ΟΤΕ όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση είναι εντελώς δωρεάν, απλά σε περίπτωση που φύγω από ΟΤΕ θα πρέπει λέει να τους επιστρέψω ρούτερ και αποκοδικώποιητή. Σε μία τέτοια περίπτωση με το πιάτο που θα μείνει θα μπορώ νβα πιάνω δορυφορικά κανάλια? Επίσης στην forthnet ξέχασα να ρωτήσω αν όλος ο εξοπλισμ´ςο και η εγκατάσταση είναι δωρεάν. Τι μου προτείνετε να κάνω?
Ευχαριστώ πολύ!
Ούτε ο ΟΤΕ ζητάει πλέον τον εξοπλισμο πισω,εαν δεν κανω λαθος..1) Ίσως να σε σύμφερε να μείνεις. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη στην τιμή αν θέσεις ότι το on demand στον Οτε τα πληρώνεις εξτρά όποτε μπορεί να σου βγαίνει ίσα βάρκα ίσα γιαλό. Συν ότι σου δίνει δωρεάν την υπηρεσία multiview που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Οτε.
2) Η πώληση κανείς δεν ξέρει καν αν θα γίνει και πότε.
3) Σε όλους ο εξοπλισμός είναι παρέχεται δωρεάν τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα αλλά το σίγουρο είναι ότι όσο αφορά τη Forthnet δεν ζητάει πίσω τον εξοπλισμό οπότε σε περίπτωση αλλαγής χρησιμοποιείς την ίδια κεραία.
Γνώμη μου καθαρά πάντως είναι ότι αν ήμουν στη θέση σου θα έμενε εκεί που θα ήμουν.
To καλύτερο δεν θα ήταν να είναι όλα τα κανάλια (τα συνδρομητικά πάντα) σε πλατφόρμα ενιαία όπως είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες η αντίστοιχη καλωδιακή (cable tv)?Δε τιθεται θεμα ταβανιου, μιας και ειναι απλά θεμα χρόνου η συνδρομητικη τηλεοραση να ειναι μονοδρομος. Εν θετω χρονω, όλα τα κανάλια προφανως θα γινουν συνδρομητικά, και τα ελευθερα θα εκλειψουν, τουλαχιστον στη μορφη που ειναι σημερα.
To καλύτερο δεν θα ήταν να είναι όλα τα κανάλια (τα συνδρομητικά πάντα) σε πλατφόρμα ενιαία όπως είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες η αντίστοιχη καλωδιακή (cable tv)?
Καλημέρα σας. Είμαι συνδρομητής forthnet (τηλέφωνο και internet). Από τον ΟΤΕ μου έκανα προσφορά το OTE TV full pack (internet + tv + τηλέφωνο) στα 35 ευρώ (+ ότι πρέπει να δώσω 30 για την φορητότητα). Έκανα την σχετική αίτηση και με πήραν από forthnet και μου έκαναν προσφορά και αυτοί το forthnet 3play (full pack) στα 49 ευρώ με τους 2 πρώτους μήνες δώρο. Ετήσια για στον OTE θα χρειαστώ 420 + 30 = 450 ευρώ ενώ στην forthnet 490 ευρώ. Τι λέτε να επιλέξω? Υπάρχει κανένα νέο με την πώληση της forthnet?
Σίγουρα η γραμμή του ΟΤΕ είανι πιο σταθερή και κλειδώνει σε μεγαλύτερες ταχύτητες (τουλάχιστον απ´λιότερα που ξαναείχα ΟΤΕ). Επίσης στον ΟΤΕ όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση είναι εντελώς δωρεάν, απλά σε περίπτωση που φύγω από ΟΤΕ θα πρέπει λέει να τους επιστρέψω ρούτερ και αποκοδικώποιητή. Σε μία τέτοια περίπτωση με το πιάτο που θα μείνει θα μπορώ νβα πιάνω δορυφορικά κανάλια? Επίσης στην forthnet ξέχασα να ρωτήσω αν όλος ο εξοπλισμ´ςο και η εγκατάσταση είναι δωρεάν. Τι μου προτείνετε να κάνω?
Ευχαριστώ πολύ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.