Δεν πρεπει να κανει αύξηση ο ΟΤΕ. Μεχρι σήμερα τίποτα απο το προγράμματα του δεν βλέπονται φανατικά (άντε κανα κλασσικο, ισως και λιγο κύπελλο) προσωπικά 2 χρόνια το πληρώνω τσάμπα για 2-3 ματς. Με το cl τουλάχιστον αξίζει τα λεφτά του. Μην ξεχνάμε οτι το σπορ πακέτο φιλάθλων της ΝΟΒΑ απο την εποχή που τα ειχε ολα αυτη εκανε 25 ευρώ. Εδώ που του ΟΤΕ του λείπει το ελληνικό αποκλείεται να ανεβεί παραπάνω.
Προφανώς αναφέρεσαι στο πακέτο των ομάδων με τα 300 ευρώ το χρόνο (και όχι 25 το μήνα - διαφέρει). Αυτό όταν ξεκίνησε η Nova είχε επιπλέον Tennis 1000, Premier League. Δε τα είχε όλα όπως λες. Ήδη ο ΟΤΕ είχε Ιταλικό, Ισπανικό, Γερμανικό, NBA.
Αν το πληρώνεις 2 χρόνια για 2-3 ματς, τότε κόφτο το ρημάδι!
Αν και πιστεύω ότι το χοντρό παιχνίδι θα παιχτεί για την Primera. Είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο (αν όχι το πρώτο) πρωτάθλημα στην Ευρώπη, ενώ Μπάρτσα και Ρεάλ έχουν πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα. Βέβαια ούτε αυτό βλέπω να αλλάζει χέρια.
Αν είναι να χάσει ένα πρωτάθλημα ο ΟΤΕ, αυτή θα είναι η Ιταλία.
Έχω απορία να δω πόσα μηνύματα θα μου κόψουνε.
Κανένα χοντρο παιχνίδι δεν θα παιχτεί για την Primera.Το θεμα έχει υπερ-συζητηθεί και έχει εξαντληθεί. Είναι απλά ιεροσυλία να περνάει καν από το μυαλό σου ότι το ισπανικό θα μπορούσε να θεωρηθεί και το δημοφιλέστερο στην Ευρώπη. Ουτε καν μπορεί να γίνει παραμικρή σύγκριση με το Αγγλικό. Αν εξαιρέσεις Μπάρτσα και Ρεάλ, ειναι ενα αδιάφορο πρωτάθλημα με ελάχιστο ενδιαφέρον. Επειδή ανέφερες και Ελλάδα, ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλάδα η δημοφιλία της Premier δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Πάντως αν η νόβα πάρει έστω δύο από τα τρία αυτά πρωταθλήματα το καλοκαίρι,τότε παραμένει "ζωντανή" για τα καλά.
Μέχρι τώρα η nova χάνει ότι συνδιεκδικεί με τον ΟΤΕ. Κατά τη γνώμη μου ελληνικό πρωτάθλημα και champions - europa league είναι τα δημοφιλέστερα αθλητικά για το μέσο Έλληνα. Η nova έχει χάσει λοιπόν τον έναν πυλώνα της και λογικά θα προσπαθήσει να πάρει ειδικά το ισπανικό πρωτάθλημα για να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της.
Πάντως αν η νόβα πάρει έστω δύο από τα τρία αυτά πρωταθλήματα το καλοκαίρι,τότε παραμένει "ζωντανή" για τα καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.