NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

ποιες εταιριες;Στον καθε πωλητη δινουν μπονους πιστευω οποτε το ψεμα παει συννεφο.Δεν φταίει η Νόβα για τα ψεματάκια.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Επισης ειναι εξωτερικοι συνεργατες που ενα παραπανω να μην ελεγχονται αοπο τη την εταιρια τι λενε

Η ΝΟΒΑ θεωρω ότι οφειλει να τους ελεγχει,συνεργατες της είναι.Αν εχεις εσυ ένα μαγαζι και με επερνες εμενα εξωτερικο συνεργατη θα με αφηνες να λεω ότι θελω;Φανταζομαι όχι.Στην τελικη ολο το ζορι από τα ψεμματα των εξωτερικων συνεργατών εκεινη θα το τραβηξει και το τηλεφωνικο της κεντρο

Δεν ξέρω αν αυτό που μου είπαν είναι ψέμμα ή αλήθεια. Γι'αυτό ρώτησα αν γνωρίζει ή μπορεί να μάθει κάποιος. Έκανα προσπάθεια αλλά δεν πέτυχε, γιατί είτε έπεσα σε άσχετους είτε μου το απέκρυψαν και αυτοί του ΟΤΕ όταν ρώτησα αν απο Σεπτέμβριο δεν θα έχουν τα πρωταθλήματα τα συγκεκριμένα.

αυτο που βλεπω φιλοι ειναι οτι οι εταιριες δεν σεβοντε τον καταναλωτη στον οποιο χρωστανε και την υπαρξη τους ,
οταν με πειραν απο τη νοβα με το γνωστο ποιημα για να ανοιξουν ολα τα καναλια με 18μηνη δεσμευση,τους ρωτησα καλα εσεις μου ζητατε καποιο αντιτημο ποιες
ειναι οι υπηρεσιες εσεις ειδικα στο αθλητικο πακετο θα μου προσφερετε ;
η απαντηση τους ηταν γενικα αοριστη .....και τους απαντησα οταν θα μου κανετε μια σοβαρη πρωταση και το αθλητικο προγραμασας μου αρεσει τοτες το ζηζηταμε ......

Άσχετο, αλλά δεν ήξερα που να το γράψω:

Είχα πάει πρόσφατα στις ΗΠΑ (Τεξας/Φλόριντα), και εκεί έχουν "καλωδιακή" και δορυφορική. Η διαφορά είναι χαώδης (και για τους 2 τρόπους) με τα εδώ πακέτα, τόσο της νόβα όσο και του ΟΤΕ.
80+ κανάλια χαλαρά, πάνω από τα μισά HD, και με ποιότητα εικόνας μια χαρά. Σε αντίθεση με... :flipout:

Επίσης μου έκανε εντύπωση το History: δεν τους είπε κανείς ότι τώρα το history δείχνει μόνο ριάλιτι, και τα πιο "σοβαρά", όπως το "ancient aliens" πήγαν στο H2;
Γιατί αυτοί ένα history έχουν ακόμα, και δείχνει και από τα 2. Και δημοπρασίες, και εξωγήινους. Ή μήπως είναι ευρωπαϊκή "διαφοροποίηση";

Επίσης μου έκανε εντύπωση το History: δεν τους είπε κανείς ότι τώρα το history δείχνει μόνο ριάλιτι, και τα πιο "σοβαρά", όπως το "ancient aliens" πήγαν στο H2;
Γιατί αυτοί ένα history έχουν ακόμα, και δείχνει και από τα 2. Και δημοπρασίες, και εξωγήινους. Ή μήπως είναι ευρωπαϊκή "διαφοροποίηση";

Το H2 διαφημίζεται και εδώ όλη μέρα από το History. Απλά δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από κάποιον πάροχο να το προσθέσει.Το απλό History είναι το ίδιο παντού.

Το "απλό" hlistory που έχουμε εδώ δεν είναι το ίδιο με το "απλό" history που έχουν στην αμερική. Το απλό "history" εκεί δείχνει αυτά που εδώ διαφημίζουν ότι τα δείχνει το h2. Στην αμερική, δεν υπάρχουν διαφημίσεις για h2, ούτε υπάρχει στην λίστα των καναλιών.

Στην Ευρώπη εκπέμπει το History Europe. Παλαιότερα η Nova είχε το History του Multichoice Africa, που έχει διαφορετικό πρόγραμμα. Πλέον έχει και αυτή - όπως και ο ΟΤΕ - το History Europe. Επίσης διαφορετικό πρόγραμμα έχει το History US. Το H2 Europe εκπέμπει σε SD στο Sky UK και σε HD (με διαφορετικό πρόγραμμα) στο Canal+ Σκανδιβαβίας και στα πολωνικά πακέτα στο Hotbird.

Η2 υπάρχει. Αλλά επίσης υπάρχει διαφοροποίηση στο πρόγραμμα του απλού History με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.
Time Warner Cable: http://tvlistings.timewarnercable.com/tvListings/
OTE: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/sat

Το Time Warner Cable το παρακολουθούσα στην Φλόριντα. Έδειχνε νέα επεισόδια ancient aliens π.χ., που εδώ τα διαφημίζει στο H2.

Άσχετο, αλλά κάτι δεν μου βγαίνει στα οικονομικά των 2 παρόχων μας.
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα (π.χ. αυτό) τα κανάλια υποχρεούνται να καταβάλουν το 2% του τζίρου τους. Και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στου υπουργείο, η νόβα χρωστά 16 εκατομμύρια για το 2012, 2013, 2014, και ο ΟΤΕ μόλις 300.000 ευρώ. Αν αυτό είναι το 2% του τζίρου, αυτό σημαίνει ότι η νόβα είχε τζίρο (την 3ετία) 816 εκ. ευρώ, ενώ ο ΟΤΕ είχε τζίρο μόλις 16,3 εκ. ευρώ.

Αυτό το 16 εκ. για την τριετία (που έχει το 2014 μέσα, που μιλάμε για κάμποσους συνδρομητές) μου φαίνεται φτωχό, φτωχότατο. Να υποθέσω ότι μόνο το 2014 είχε τζίρο 15 εκ ευρώ, δια 300.000 συνδρομητές και δια 12, βγαίνει 4 ευρώ τον μήνα.

Κάπου δεν βγαίνουν τα νούμερα. Τι δεν έχω καταλάβει;

Τα ποσά αφορούν και επίγεια ψηφιακή εκπομπή (Νόβα επίγεια) και δορυφορική εκπομπή (Νόβα-otetv), οπότε καταλαβαίνεις πως η Νόβα ούτως ή άλλως θα πλήρωνε περισσότερα μιας και έχει(;) επίγεια συχνότητα και είναι δορυφορικός πάροχος. Κάπου υπάρχουν τα ποσοστά.....Αν θυμάμαι καλά για παρόχους συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου πληρώνουν το 0.5% των εσόδων τους που προσαυξάνεται κάθε 2 χρόνια......Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Άσχετο, αλλά κάτι δεν μου βγαίνει στα οικονομικά των 2 παρόχων μας.
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα (π.χ. αυτό) τα κανάλια υποχρεούνται να καταβάλουν το 2% του τζίρου τους. Και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στου υπουργείο, η νόβα χρωστά 16 εκατομμύρια για το 2012, 2013, 2014, και ο ΟΤΕ μόλις 300.000 ευρώ. Αν αυτό είναι το 2% του τζίρου, αυτό σημαίνει ότι η νόβα είχε τζίρο (την 3ετία) 816 εκ. ευρώ, ενώ ο ΟΤΕ είχε τζίρο μόλις 16,3 εκ. ευρώ.

Αυτό το 16 εκ. για την τριετία (που έχει το 2014 μέσα, που μιλάμε για κάμποσους συνδρομητές) μου φαίνεται φτωχό, φτωχότατο. Να υποθέσω ότι μόνο το 2014 είχε τζίρο 15 εκ ευρώ, δια 300.000 συνδρομητές και δια 12, βγαίνει 4 ευρώ τον μήνα.

Κάπου δεν βγαίνουν τα νούμερα. Τι δεν έχω καταλάβει;

Χρησιμοποιείς τη παραδοχή ότι τα χρεωστούμενα είναι το πληρωτέο 2% του τζίρου, πράγμα που σε οδηγεί σε λάθος νούμερα.

Για πες... Τι δεν έχω καταλάβει; Ο ΟΤΕ έχει πληρώσει κάποιες χρονιές;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού τα ξέρεις γιατί ρωτάς τότε;

Τα γράφει στο άρθρο που παράθεσα. Ρωτάω γιατί είναι μικρό το ποσό.

Για πες... Τι δεν έχω καταλάβει; Ο ΟΤΕ έχει πληρώσει κάποιες χρονιές;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα γράφει στο άρθρο που παράθεσα. Ρωτάω γιατί είναι μικρό το ποσό.

Και ο ΟΤΕ αλλά και η Νόβα, έχουν ίσως πληρώσει ποσά που δε γνωρίζουμε.
Αυτά που χρωστούν, είναι η διαφορά (2% του τζίρου μείον αυτά που πλήρωσαν), δηλ. το χρεωστούμενο υπόλοιπο. Δε μπορείς να βγάλεις το τζίρο απ' αυτό, αφού δε ξέρεις πόσα έχουν καταβάλει έναντι.